8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 15:27:23 8/10
(2313/4273)
Szia Gabus !

Most futottam át a Gecce.com magazin oldalát arról ír a Kurt Seyitet az Egyesült Államokban is fõ mûsoridõben adják majd .
Plakátokon hírdetik Los Angelesben és Miamiban , fotón is látni .
Ha érdekel olvasd el a cikket .

További szép napot Neked :)
malvinkicska 2015 ápr. 30. - 15:16:20
(2312/4273)
Elvagyok foglalva a fiam disznót vágott hûtõbe, kevesebbet gépezek egy kicsit.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 15:07:57 8/10
(2311/4273)
Ma este nézem meg Gabus videóját , majd utána írok .

Addig is szép napot Neked és mindenkinek :)
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 15:05:14 8/10
(2310/4273)
A beszólásokkal nem foglalkozunk , megnéztem a delikvens egyéb kommenteit , hát........egyébként mindig férfi aki negatívan beszólogat . Nézzék inkább a focit :P
Sajnos tegnap már a tv2-s résznél 2 reklám blokk is volt . Viszont ott is már kezd a drámai vonulat kirajzolódni , hátha többen nézik illetve nem adják fel .
Tegnap a fodrásznál várakozás közben a kiskegyed újságot lapozgatva abban is hirdeti a sorozatot a tv2 .
Két ismerõsömet is telefon beszélgetésnél " rázavartam " a sorozatra , nem is tudtak róla .
Két helyen - sokszor három helyen is nézem , de a youtub-n és egyéb török csatornákon is vannak rendszeres sorozataim amit nézek folyamatosan hétrõl hétre .
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 14:01:39 9/10
(2309/4273)
Így igaz, nekem is sokkal jobban tetszik eredeti nyelven. :-)
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 13:59:38 9/10
(2308/4273)
Igazad van, csak nem veszik észre, hogy mennyire ártalmasak ezek a sorozatok a fiatal korosztálynak már most (az egész hozzáállásuk, a tiszteletlenség, stb.).
Sokat tanulhatnának ebbõl a sorozatból a tisztességrõl, helytállásról, szeretetrõl, stb.

Na sebaj, este folyt.köv... :-)
malvinkicska 2015 ápr. 30. - 13:26:30
(2307/4273)
Gabukám é téged nagyon tisztelek ismeretlenül, de nem érdemel szót sem az egész a mai fiatalok a szenyen szocializálódnak , pl éjjel nappal bp, aztán való világ, kukac evés, stb. Rendes tv játékok szellemi vetélkedõk , valami érdekes dolog amire a mûveltebb réteg is vevõ volna az magas fán terem. A sorozatot mi szeretjük nézzük van mondani valója nem trágárságokkal teli, és kész. akinek nem tetszik kapcsoljon el nézze abunkókat, az adózó állam polgárok pénzén, más vért izzad azok meg fajtalankodnak felelõsség, nincs rajtuk. Tudom mit beszélek 34 évig egy munkahelyen dolgoztam ezt csinálják utánam, ebbõl 22 évig vezetõ beosztásom volt, nem a dicsekedõ blúzom van rajtam , de most már nálam betelt a pohár ezzel a sok szenny mûsor méltatásával.
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 13:03:50 9/10
(2306/4273)
Kedves Fórumtársaim!

Megvannak az április 28-i nézettségi adatok, sajnos az elsõ napi szinten (04.20) van a nézettség, bár a közönségarányt kibõvítették (18-59 célcsoport).

Szép napot mindenkinek :-)
9/10
gabus53 2015 ápr. 30. - 13:00:45 9/10
(2305/4273)
Itt nem az istenítésrõl van szó, hanem arról, hogy van végre egy olyan sorozat, amelyet én is és még sokan mások szívesen néznek, mert nem azokról az ingyenélõkrõl szól, akik nem akarnak dolgozni, csak megélni a médiából. Én nem vagyok kíváncsi mindennap arra, hogy ki hogyan részegedik le, a mai napon kivel mikor k...l, már elnézést és hányszor vetkõzik le, a kiabálásról nem is beszélve. És meg kell, hogy mondjam a fiatalok körében is egyre több panaszt hallok arra, hogy elegük van ezekbõl a szenny mûsorokból.
Az is közrejátszik ennél a sorozatnál, hogy teljesen más a török kultúra és szokások, valószínûleg a fiataloknak ez túl maradi.

És ha olyan rossz lenne ez a sorozat, akkor nem kapott volna díjakat - és hozzá kell tennem, nem csak Törökországban. Csak úgy mellékesen, ha jól tudom, Irwin Shaw Gazdag ember, szegény ember c. regénye alapján készült.

Mondj nekem 3 olyan magyar sorozatot, amely valaha! is kapott volna díjat. Vagy beszéljünk a Zsaruk c. sorozatról, amit már levettek mûsorról? Vagy beszéljünk a Kasza c. mûsorról, amit a SuperTV2-rõl áttettek az anyacsatornára, mert a kutya sem nézte?
És ha jól látom, lassan hasonló nézettsége lesz, mint a Kuzey sorozatnak, vagyis akkor nem is olyan rossz ez a török sorozat.

És ha annyira rossz lenne ez a sorozat, akkor nem néztem volna már meg a 2. évadot törökül, angol felirattal, borzalmas magyar felirattal, és most tökéletes magyar felirattal.

Természetesen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése, de én még mindig szívesebben nézek olyan mûsort, amelyre még 5-10 év múlva is emlékezni fogok.

Szép napot :-)
medvegyev 2015 ápr. 30. - 12:27:48
(2304/4273)
Nem a vásárlási kedv csökken, hanem 50 fölött az ember már nem fog lemondani a megszokott márkáról. Ennyi. De tök mindegy, mert teljes lakosságban is pocsék a nézettség.

"Elég lehangoló a 4.6 %-os nézettség és elképzelhetõ a tv2 berág és leveszi a képernyõrõl ."

Nem elképzelhetõ, hanem biztos. A kérdés csak az, hogy már jövõ héten, vagy kap még egy-két hetet a mûsor.

És ezen nem kell kiakadni. Mert lehet, hogy olyasmi kerül a helyére, ami sokkal több embert érdekel, ergó a nézõkért lesz a csere. Az nem érv, hogy sokan nézik így is, hiszen minden bukást sokan néznek, több tízezren, több szézezren. Az sok ember.

És az sem okos dolog, ha csak azért, mert mások az õ kedvencét nem nézik, az ember azokat szidalmazza, akik más néznek. Mert aki ezt a sorozatot szereti, annak is van olyan sorozata, amit nem néz és zseniálisnak tartana. Ha nézné. Attól, hogy valaki nem tudja, hogy ez kellhet neki, még nem lesz ****.

A TV2 megpróbálta. Kevés volt a nézõ ismét. Ez nem véletlen. Lehet másokban keresni a hibát, de csak a sorozatban érdemes. Még a legpocsékabb sorozatnak is vannak azt istenítõ rajongói, jóval többen, mint amennyi komment van ebben a fórumban.