malvinkicska 2015 ápr. 26. - 17:33:04
(2253/4273)
Állítólag drágák a török sorozatok azért veszik ezt a sok Mexikói nyál mócot a Telemundótól is 10 éves a Szerelem foglyai, és most ért ide, még most már reményem sincs normális sorozatot mikor fognak adni, az M3-on régi sorozatokat ismételnek, de azok teljesen mások, minta jelenbe készítettek.
9/10
gabus53 2015 ápr. 26. - 15:14:28 9/10
(2252/4273)
Szióka!

Talán az egyik legszebb része a sorozatnak, nem véletlenül írtam a HAMAROSAN rovatba, hogy újra elõ lehet készíteni a zsebkendõket, mert amíg szerkesztettem a videót, hát én is megkönnyeztem... :-)
BMariska52 2015 ápr. 26. - 14:59:53
(2251/4273)
Drága Szandra és Gabus! Nagyon szépen köszönöm! Már háromszor megnéztem, végigbõgtem. Kedves Szandra, annyira gyönyörû a fordítás, már nem gyõzöm eleget hangsúlyozni! Annak ellenére, hogy nagyon drukkolok nekik, és azért, hogy boldogok legyenek egymással, már ha egyáltalán ez létezhet, ha be akarták volna fejezni a forgatókönyvírók, akkor a Cemre-Kuzey fejezetnek itt lett volna a vége. Én is vagyok annyira romantikus, hogy azért jobban szeretem, ha egy szerelem beteljesül. Mert azért az látnivaló, hogy nem olyan véresen komoly, hogy VÉGE! Amit Kuzey mond, egyszerûen lenyûgözõ, ilyen gyönyörû szerelmi vallomást ritkán kap nõ. Köszönöm szépen ezt az élményt! Szép vasárnap délutánt!
burak 2015 ápr. 26. - 14:11:22
(2250/4273)
Visszatérve a Gümüsre, biztos hallottad, hogy Kivanc állítólag belezúgott Songül-be és a házassága is veszélybe került a nõnek.
Én ebben mindig úgy éreztem,hogy az anyja lehetne, nem a felesége. Ha igaz akkor kicsit kiakasztott Kivanc.
burak 2015 ápr. 26. - 13:19:51
(2249/4273)
Köszi válaszod,

Tökéletesen igazad van, amit leírtál, nekem privát vélemény,hogy a Tiltott Szerelemben a Berennel voltak a legjobbak, nem a történetrõl beszélek, hanem a szinészi játékról, mert ugyanis Beren nagyon jó színésznõ, és mint nõ tökéletes és gyönyörû.
De egyébként meglátszik Kivanc játékán is, hogy mennyire van közös szikra a partnerével.

Már sajnos ott tartok,hogy alig tudom megnézni, a mostani 54. bölümöt kétszer nekifutva. Megõrít ez a Cemre, ahogy ridegen, frigiden pofázik vissza Barisnak, a 55. bölüm elején. Õrület, hogy ebben a nõben semmi nõiesség nincsen. Pedig én Burakra is nagyon készültem, számomra csak akkor élvezhetõ, ha nincs Cemre,na meg az anyja.

Güney nekem már az elsõ évad közepétõl egyre jobban tettszett, egyre jobban játszott a srác. Egyébként jó nézni, Banut, az anyját, meg Jant az összes szereplõt, mert nekem senki ne mondja, hogy csak a hamupipõke történet a nézhetõ. Ahol mindig vannak a jók és rosszak és drukkolunk egész végig, hogy a rosszak elnyerjék a büntetést.
burak 2015 ápr. 26. - 10:59:53
(2248/4273)
Inkább az a bajom, hogy a többségük nagyon alacsony.
burak 2015 ápr. 26. - 09:24:40
(2247/4273)
Szia Mankos!

Mi annyira egy húron pendülünk, az utolsó mondataid a lényeg teljesen igazad van.

Most már én is teljesen Güney mellett állok, nagyon-nagyon jól játsza a szerepét. Pedig én egyáltalán nem csípem a tipikus török pasikat.
Bemes 2015 ápr. 26. - 08:01:53
(2246/4273)
Szerintem is azért amikor az ember fiatal akkor sokkal fehérebb- feketébb világot lát. Az elvek nagyobb súlyt kapnak, aztán nem azért mert az ember erkölcstelen lesz, hanem " színesedik" árnyalódik a világképe, rájön hogy a túl sarkos nézet is szubjektív, kevésbé ítélkezik, megértõbb lesz. Azért ez nem azt jelenti, hogy a legkomolyabb elveit feladja, de jobban mérlegel, jobban képes kompromisszumra. Hogy élhetõbb legyen a világ. Egyébként az is lehetséges lenne, hogy korlátolttá válik. Még élünk alakulunk ahogy többet értünk meg a világból.
De az erkölcs, a társadalmi norma. Fontos, mert ezeket felrúgva szintén egy önzõ, élhetetlen világot teremtenénk.
Szerintem, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
Egyébként a mai részt immár teljesen értve megfordult a fejemben, ha lenne harmadik évad, hogy alakulna a két testvér és Cemre kapcsolata.
Lehet, Zandra katarzisa jönne be, Kuzey nem tudná lélekben túltenni magát. Nem tudom. Nem adnék ebben az esetben igazat neki, mert sajnos azt is tudomásúl kell venni, ha egy (akár testvéri) kapcsolat megszûnik.
malvinkicska 2015 ápr. 26. - 07:39:13
(2245/4273)
Megtudtuk a találkozó azzal ért véget, hogy nem lehetnek egymásé, mert Güney mindig köztük lesz. A beszélgetés gyönyörûek voltak, a hasonlatok amiket mondott Kuzey Cemrének, és sajnos még is ez lett a vége. Cemre új életet akar kezdeni Baris oldalán látjuk majd, milyen sikerrel. Banu terhes már ünnepelni is akarják ami Barisnak igen nem tetszik, mert egy nagy kapocsnak tartja B és G között.
Bemes 2015 ápr. 26. - 05:49:31
(2244/4273)
Köszi!