8/10
Érsekvári 2015 ápr. 24. - 15:48:33 8/10
(2213/4273)
Már többször hangsúlyoztam ez a sorozat nagyon nagy kedvencem . képes vagyok újra nézni az 1 évadot , miközben a 2. nézése is napirenden van .
A három család élete merõben különbözõ . A Tekinogluék becsületes dolgos két fiát nevelõ emberek , de a két fiú többre vágyik fõleg Güney céljai mások , az anyja benne látja a jómód elérését . Majd látható amikor Banu közelebb kerül Güneyhez Handan asszonyban felcsillan a remény , gazdagékhoz igyekszik a fiát egyengetni . Többször is hangsúlyozza majd Banu a hozzávaló , Cemrét nem szereti õrül , hogy nem lesznek már együtt. Kuzeynek sok mindennel meg kell még küzdenie nem lesz sima útja , de addig is egyenes jellemét megismerhetjük . Senkit nem hagy cserben , a lányt Simayt sem . Annyi minden történés jön . Elõre nem akarok semmit leírni .
Sinanerek élete gondolata csak az anyagi jólét a még több pénz körül forog . Egyeseknek semmi nem elég ,Baris mindent aljasságot elkövet céljai érdekében.
Egy a lényeg nézni kell a folytatást , mert részrõl részre szövevényesebb , izgalmasabb .

Természetesen a 2. évadot is naponta nézem !!!!
Ki nem hagyom , sok sok köszönet Gabusnak és Szandrának :))
malvinkicska 2015 ápr. 24. - 15:28:47
(2212/4273)
Rendes vagy, hogy lelket önts belém, de annyi mindent olvasok itt ,ott, és azt gondoltam szüneteltettem a véleményem. Annyiszor leírtuk már ez nem a Macska féle nyál móc, persze a vélemények megoszlanak, egyet nézzünk, más, és más a véleményünk ami ettõl szép és jó a fórum, ez azért van, negatív, pozitív vélemény helyt kap.
BMariska52 2015 ápr. 24. - 15:20:56
(2211/4273)
Szép Napot Mindenkinek!
Elsõsorban minden nap megköszönöm Gabusnak és Szandrának a kitartó, áldozatos munkáját és köszönöm az Égnek, hogy két ilyen Angyalunk van!
Másodszor: Kedves Malvinka, nehogy már kiszállj, olyan jólesett mindig olvasni a Te aranyos hozzászólásaidat, a jó bemondásaidat, az ízes beszédedet, hiányoznál a fórumból, nem lennének olyan színesek a napok! Miért ne lehetne saját, akár a többiektõl eltérõ véleményed, én is felvállalom. Kérlek, térj vissza!
Utolsóként: most mindent elolvastam már, senki nem említi, csak én érzem így, rosszul látok, kretén vagyok? Biztosan igazat mond Banu a terhességrõl? Nem láttuk jól (én nem!) mit mutat a teszt. Nem mutatott Banu sem kitörõ örömet. Szerintem ez nem öröm-sírás volt részérõl. (magamról tudom, milyen az...) Ha mégis igaz, hát Güneyt nem veti szét az öröm egyáltalán, Handan túlzásba viszi, majd megfojtja Ebrut, Baris persze, nem örül, tudjuk; szegény leendõ gyermek, ha lesz egyáltalán...
napraforgó 2015 ápr. 24. - 14:43:35
(2210/4273)
Hogy miért szeretem ezt a sorozatot? Érdekes a kérdés, hiszen még alig láttam belõle valamit. Szeretésrõl tehát még szó sincs. És 3 rész után épp azon gondolkodtam, hogy érdekel-e engem egyáltalán a téma. Mert a pékség problémái nem igazán kötnek le. Kuzey vadulásai sem túl szórakoztatók. Dzsemrében sem látom a jövõ nagy színésznõjét, fõként, hogy kedve sincs hozzá. De aztán meggyõztem magam, hogy még kialakulhat a sztori, még nézem egy daraig, mielõtt ellene döntenék. A fórum pezsgése és a nagy rajongótábor mindenesetre mellette szól.
Mindenesetre nem vagyok az a hasraesõs fajta (pláne nem a hanyattesõs...), nekem nem elég egy szép kék szempár ahhoz, hogy odalegyek a sorozatért. Az ilyenfajta rajongásból épp 13 éves koromban nõttem ki. Nekem történet kell, épkézláb történet és hihetõ karakterek. Már most tartok tõle, hogy minden szereplõ jelleme visszájára fordul.
burak 2015 ápr. 24. - 13:34:46
(2209/4273)
Jó neked,hogy most Barisra koncentrálsz,hogy csinálod, mert lehet,hogy nekem is visszakéne térjek, szerinted mikor kezdjem. Engem érdekel Burak is és lassan Güney meg az új csaj. Sami, és Beret is érdekel.
burak 2015 ápr. 24. - 13:19:56
(2208/4273)
Szia !

8o részes az eredeti bölüm. Szerintem, ha tudod nézd elõre a részeket. A tv csak 4o bölümig szinkronizálta, amit most ad a tv2 azt átvette a másik adótól. Van egy gyanúm, hogy nem is fogják a tv-ek leszinkronizáltatni.

Tényleg most már egy csomó helyen a neten el lehet érni a részeket magyar szinkronnal. Aki tud angolul annak meg nagyon egyszerû.
10/10
syuzi 2015 ápr. 24. - 13:13:00 10/10
(2207/4273)
Hány részes a sorozat?
sorozatkedvelõ 2015 ápr. 24. - 13:02:29
(2206/4273)
Egészen másként látjuk,mi, akik már végignéztük az elsõ évadot,mint akik most kezdik.Ami biztos,hogy óriási változások lesznek a sorozatban. Számomra nagyon érdekes a családok élete,ott van a gazdag család tele titkokkal,ott a bigottan vallásos vidéki család,a gyerekét egyedül álló anyaként nevelõ nõ,a család,amelyiknek a pékség biztosítja a megélhetést,ahonnan a fiúk fontos emberi dolgokat hoznak /negatív,pozitív/. Szeretem ezt a sorozatot.Természetesen a két kedves fórumtárs jóvoltából nézhetem a feliratos második évadot .Amiért köszönet nekik.
10/10
syuzi 2015 ápr. 24. - 12:42:35 10/10
(2205/4273)
Szerintem nagyon jó kis sorozat kicsit más a történet és a hangulat mint az Igazgyöngyben vagy a Seherezádéban
de nagyon jó kis történet kíváncsi leszek a végkifejletre.
Szerintem Güney Banuval jön majd össze és nagyon sikeres és gazdag lesz majd. Kuzey majd Cemrevel jön össze és a végén majd szerintem jó fiú lesz és az õvé lesz majd a pékség is.
De szerintem elõtte még Cemre Barris szeretõje lesz majd

Szerintem Güney jobb pasi mint Kuzey:)
malvinkicska 2015 ápr. 24. - 12:13:51
(2204/4273)
Olvasgatom a hozzá szólásaid sok mindenben egyet értek, pl Güney azért hagyta el Cemrét, hogy gazdag Banu legyen a felesége, aztán meg so, sok minden nem ismételgetek ott tartok nézem, és megtartom a véleményem, mert vitázni nem akarok egy sorozat sem éri meg, ma reggeltõl így teszek pedig az az elsõ, hogy megnézem a soros részt, minden nap.