Marianna Turi 2015 ápr. 23. - 21:26:47
(2193/4273)
Na a mai résznél megérkezett a "várva várt" reklám.
Nem tudom, de nekem nem csak Kurt Seyitként esztétikai élmény Kivanc. A mai részben itt is az volt. :P
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 23. - 21:23:01 8/10
(2192/4273)
A mai résznél ami a 4. volt , már úgy látszik a Tv2 bosszúja mûködik az alacsony nézettség miatt .
Eddig nem volt reklám ma pedig igen és elég hosszú ideig nyomták .
Nálam nem számít a negatív vélemény , engem nem tántorít el attól , hogy ez nagyon jó sorozat, és ez a lényeg :p
zandra 2015 ápr. 23. - 20:49:41
(2191/4273)
Ízlés dolga. Nekem az már TÚL SOK, amikor ilyeneket mond egy nõ (egy férjezett nõ ráadásul) (a férjének ráadásul), hogy "a lábai elé vetem magam, és könyörgök, hogy ne menjen el". Ez már rajongás, mániákusság, nekem legalábbis.
zandra 2015 ápr. 23. - 20:31:11
(2190/4273)
SPOILERES
Szerintem az elvek nem nemtõl, hanem személyiségtõl függenek. A nõi, férfi szerepekben pedig nem igazán hiszek.
Ebben a testvérem exe ügyben pedig maximálisan azonosulni tudok Kuzeyjel. Biztos vagyok benne, hogy a helyében nekem se lenne lelkiismeretem hozzá. Persze, Kuzey helyzetében elmondható, hogy Güney nem érdemli meg, de akkor is, én megértem a vívódását. Ha Cemre helyébe képzelem magam, akkor is számomra nonszensz szerelmet vallani az exem testvérének. De ami leginkább ellenszenves Cemrében, nem is az, hogy erkölcsileg nem áll Kuzeyjel egy szinten, hanem hogy nem is képes tiszteletben tartani Kuzey elveit, degradálja õket, nem érdekli, és nem is számol vele, hogy Kuzeynek mekkora bûntudata lenne, csakis a saját szerelemi kielégülése foglalkoztatja. Szerintem önzõség és egoizmus azt gondolni, hogy Kuzeynek fontosabb a szerelme mint az elvei és a testvére. Nem tudom, õ hogyan cselekedne, ha fordítva történik, és az õ testvére járt volna anno Kuzeyjel...

Amúgy persze, érthetõ, hogy Cemre a boldogságra törekszik, mert ilyen az ember, de szerintem a sorozat szempontjából nagyobb húzás lett volna, ha nem a szerelem gyõz, fõleg mert a sorozat címe Kuzey Güney, nem Kuzey Cemre. Ha Kuzey hû marad az elveihez, és Cemre hû marad a nemlétezõ elveihez, vagy ha nem is marad hû Barishoz és a házasság szentségéhez, de beletörõdik Kuzey döntésébe, akkor az számomra sokkal romantikusabb lett volna, mint ez a romantikus befejezés. Így nálam elmaradt a katarzis, ami viszont sorozat minõségéhez dukált volna. De nyilván ez csak egyéni szociális probléma, akik a szerelmeseknek drukkoltak, gondolom náluk megvolt. (Bár igaz, én katarzis-szerûséget török sorozatoknál egyedül a Tiltott szerelem végén éreztem. Nem szadizmusból, de azt tényleg ütött, a Kuzey nálam nem.)
burak 2015 ápr. 23. - 19:32:06
(2189/4273)
Szia!

Nekem nincs testvérem, de azt tudjuk,ahol két gyerek van ott mindig az egyik kedvesebb, eleve a természetük nem egyforma, és van anya kedvence és apa kedvence.
Épp ma tünt fel Kivanc videóján, egy esküvõn vett részt két napja és ott volt a legidõsebb bátyja is, aki ebben a sorozatban is szerepel éppen hogy csak megölelték egymást. Szerintem náluk is van kedvenc gyerek, fõleg,hogy öten vannak testvérek. Sokat látjuk például Kivancot az apjával, szerintem neki õ a kedvenc fia. És náluk is a testvérek nem egyformán szerethetik egymást.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 23. - 19:23:00 10/10
(2188/4273)
Mielõtt leírom a gondolataimat, több percig töprengek, hogy tegyem-e. Mit fognak szólni a többiek, ha nem ugyanazon a véleményen vagyok? Aztán mindig gyõz az érzésem, mert ha hagynám magam, az nem én lennék. Nem kell mindenkinek egyformán látni és érezni dolgokat.
Én például nem látom be, hogy egy kamasznak miért kellene otthon segítenie a családi vállalkozást? Az rendben van, hogy alapvetõ dolgokra megtanítja az ember és el is vár bizonyos dolgokat, de miért kényszerítsem arra, amit én csinálok, ami nekem megfelel? Igenis kell idõ, míg az ember megtalálja saját magát, amíg a saját útjára lép. Én -és kövezzen meg érte bárki- nem kérném a gyerekeimtõl, hogy segítsenek. Sõt, én úgy érzem, hogy az életet nem õk választották, mi döntöttünk úgy, hogy megszülessenek és nekem örök "kötelességem" és "dolgom", hogy amíg élek én segítsem õket ott, akkor és úgy, ahogy tudom. Másrészrõl ha ilyen családi hátterem lenne (és sajnos a történetben ez nagyon is valóságos) lehet, hogy nekem sem lenne kedvem anyucinak és apucinak segíteni. Hol volt a szülõ, mikor Kuzey nem tanult tovább? Hol volt, mikor elkezdte ezt a kicsapongó életet? De bármi történjék is, a gyerekem mindig a gyerekem marad. Ha leüti a fotóst akkor is, ha elüt egy embert akkor is.
Egy a lényeg, attól függ, hogy kinek a szemszögébõl nézzük a karaktereket. Mindenkinek van jó és rossz tulajdonsága úgy, mint a való életben.
burak 2015 ápr. 23. - 19:16:50
(2187/4273)
Ha átgondoljuk,mikor Kuzey mondta Cemrének,hogy szereti, akkor még semmi köze sem volt Barishoz ugye. Mikor látta Ferhat lányával Kuzeyt Cemre akkor tudta, ugye,hogy Kuzey õt szereti, akkor minek ment Barishoz. És az természetes,hogy Baris felesége, és ki hiszi el,hogy nincs semmi köztük. Egyébként is Kuzey még Simaj férje, nem is tudom, mikor válnak el? Tele van ellentmondással az egész, egyébként is mióta szereti Cemre ennyire Kuzeyt, miért nem az elejétõl és akkor nem jön képbe, Simaj, Zeynep és a többi nõ, még akivel lefekszik. Látod ez csak film.

Szerintem ez a sorozat éppen ezért a két testvér harca.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 23. - 19:06:54 10/10
(2186/4273)
Valóban, ez egy film. De mirõl is beszéljünk itt a fórumon, ha nem a szereplõkrõl és a történetrõl??
10/10
kaboca12 2015 ápr. 23. - 19:02:40 10/10
(2185/4273)
Szerintem Cemre viselkedése akkor lenne megalázó, ha Kuzey nem érezne iránta semmit. Viszont a szerelmemért én is harcolok és nem hagynám veszni ha tudom, hogy én jelentek neki mindent. Mivel Kuzey megvallotta Cemrének az érzéseit itt inkább már arról van szó, hogy Cemre bizonyítja, hogy õ mindennek ellenére vállalja Kuzeyt és általa akár a veszélyt is. Számomra egyáltalán nem megalázó.
BMariska52 2015 ápr. 23. - 18:54:57
(2184/4273)
Kisregény ide-vagy oda! maximálisan egyetértek Veled, szuper jól megfogalmaztad az érzéseimet!