BMariska52 2015 ápr. 20. - 17:36:16
(2103/4273)
Hát persze, hogy ugyanúgy tetszik! Már 100-szor leírtam, lehetetlen megúnni! Sokféle zenét szeretek és hallgatok, de ez viszi nálam mostanában a prímet, minden nap meghallgatom, és ezt a variációt szeretem a legjobban, ahogy itt néz a tengerparton Kuzey, elolvadok tõle.
A magyar szöveg, amit Katica írt, CSODÁLATOS!, költõi, gyönyörû, illik a képekhez, azt is naponta elolvasom, mindkettõ már 100 helyre el van mentve.
Köszönet ezerszer mindkettõért! Azt talán mondtam már, ha nem ismerjük meg a török filmeket, nagy veszteség lett volna lemaradni Toygar gyönyörû zenéjérõl (és nekem nem félelmetes a feje!).
BMariska52 2015 ápr. 20. - 16:54:13
(2102/4273)
Hogy Te milyen aranyos vagy! Tûzön-vízen át megvéded a tudod, nekem is kedves Cemrét, mindig találsz magyarázatot a viselkedésére, mint egy jó védõügyvéd, mint egy igazi Édesanya; pedig ma még én is berágtam rá!
BMariska52 2015 ápr. 20. - 16:26:54
(2101/4273)
Én is mindig ezt a féltést-óvást éreztem-láttam Kuzey viselkedésében, mozdulataiban, mikor átöleli, óvja, védi, félti, (már írtam, amit én láttam a klipekben, ha igaz lesz!) és hát nem azzal tesszük ezt, akit nagyon szeretünk, aki fontos nekünk?
Nehéz lesz így írni, hogy most új emberek is bekapcsolódnak majd, akik most kezdik el nézni, bár én is elölrõl kezdem ma. Kérek mindenkit, ne haragudjon, ha rosszul, rossz helyen, szólok hozzá, igyekezni fogok, hogy ez ne forduljon elõ, csak most ez egy fura helyzet. Vagy most újra el kéne kezdeni a "spoiler" használatát? Mit gondoltok, régi, gyakorlott fórumozók?
zandra 2015 ápr. 20. - 14:47:40
(2100/4273)
Ugyanez a véleményem. Elhiszem, hogy Kuzey szereti Cemrét, mégis, a testi vonzódásnak - ami elvileg része a szerelemnek - még a szikráját sem látom rajta. Nem azt mondom, hogy a szex hiányzik a sorozatból, mert nekem egyáltalán nem, hanem, egyszerûen, ahogy mankos is írja az a "bizsergés". Ami érdekes, Barisnál megvolt, aki már-már zavarbaejtõen néz Cemrére (pl. mikor rövid szoknyában beszáll a kocsijába az állásinterjú után, mint valami cukrosbácsi :D) pedig õ fele annyira se szereti, mint Kuzey.

Pl. Van egy jelenet, amikor Kuzey meglátja Cemrét törölközõben. Hát kb. úgy reagál a szeretett nõ látványára mintha egy rokona lenne. Bezzeg, ha Baris látta volna így... :D

Meg lehet ezt magyarázni azzal, hogy Kuzey nagyon is tiszteli Cemrét, azért, de pl. a Seherezádéban, ahogy Onur eszményítette a Sehrezatot, az már nekem volt sok, mégis a túlzó tisztelet ellenére azért látszódott hogy vágyik is rá testileg is. Nos, Kuzeynél ezt nem látom.
zandra 2015 ápr. 20. - 14:27:19
(2099/4273)
SPOILERES
Definiáltad, hogy én meg miért haragszom annyira rá :D Komolyan, ha kicsit is sajnálná Barist vagy tisztelné Kuzey Güney iránti elveit talán még valamennyire együtt is éreznék vele. De hogy még azt a 3 hónapot se bírja ki tetõnvalócsókolódzások, a férje házában való skypolások és a Kuzey iránti futkosások nélkül...

Amúgy megnézem azt a jelenetet az 51. részbõl, amire mondtad, hogy Cemre hajlandó lett volna Barissal... Nem tudom felirattal nézted-e, de én úgy értelmeztem, hogy Cemre attól RETTEGETT(:D) hogy majd közös szobájuk lesz Barissal (mert ugye aznap költöztek be), és amikor mondja neki, hogy az õ szobája a másik irányba van, azért könnyebbül meg. A lánc további viselése is arra enged következtetni hogy nem mondott le annyira Kuzeyrõl a reptér után se:P
zandra 2015 ápr. 20. - 14:08:33
(2098/4273)
Igen, lehet, de akkor meg ez is fura, hogy hogy tud 4 évig együtt lenni valakivel, hogy jegyezheti el magát valakivel, akihez nem vonzódik fizikálisan? És igen, Güneyt se nagyon érdekelte, de szintén fura: tényleg létezik olyan huszonéves férfiember, akinek 4 évig nincsenek igényei? Miközben Banu végig csábítgatta?
Amúgy szerintem Kuzey is hideg ilyen téren, és ez a nevelésükbõl fakadhat. A 49. rész végén beszélnek is errõl Samival, hogy nehéz kimutatni a szeretetüket. Güneynél is ez lehet, leszámítva az apróságot, hogy õ nem igazán szeret senkit. Mégis, én elhiszem, hogy a Cemre iránti érzéseiben volt õszinteség is, vagyis a forgatókönyvírók szerintem ezt akarják sugallni a nagy "Güney szenved" jelenetekkel.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 20. - 13:39:28 10/10
(2097/4273)
Az a helyzet, hogy Kuzey és Cemre között nem hogy szex, de még egy valamire való csók sincs. Picike szájra puszik ilyesmik igen, de más nem nagyon. Szerintem is inkább testvéries Kuzey "szerelme", Cemre érzelmei pedig nekem inkább rajongás, mint szerelem. Viszont lehet, hogy egy ilyen kapcsolatból jobb házasság születik, mint a szenvedélybõl, hiszen az egyszer csak elmúlik. És erre mondhat bárki bármit, ez így van. Ott is csak a szeretet, a tisztelet marad. Kuzey és Cemre kapcsolata a szeretetrõl és a másik állandó féltésérõl szól. Félteni csak azt tudom, aki igazán fontos nekem. És a féltés nem múlik el, mint a szerelem.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 20. - 13:30:11 10/10 Előzmény Bemes
(2096/4273)
Szia Bemes!
Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen megválaszoltad! :)
malvinkicska 2015 ápr. 20. - 12:09:49
(2095/4273)
Biztos nézted de nem írtál semmit, most már annyira ki van vesézve Cemre viselkedése, nem nagyon van hozzá fûzni való, az fura amit csinált.
9/10
gabus53 2015 ápr. 20. - 11:59:23 9/10
(2094/4273)
Köszönöm szépen. :-)