8/10
Érsekvári 2015 ápr. 14. - 18:07:18 8/10
(1993/4273)
Nagyon frappáns amit írtál ez a Tûzön-Vizen keresztül . Találó nagyon , tetszik .
A lányok nagyon színvonalas munkát csinálnak , meg is látszik a nézõi számon , napról napra emelkedik .
Gabus mindig meglep minket valami új ötlettel és képekkel , új hírekkel kedveskedik nekünk .
Nagyon szuper az oldal és az is öröm ennyi ember kedveli ezt a sorozatot és jó , hogy sokan vagyunk .
Itt a fórumon is felüdülés eszmecserét váltanunk egymással , mindenki nagyon jó fej kivétel nélkül :))
BMariska52 2015 ápr. 14. - 17:08:28 Előzmény kaboca12
(1992/4273)
Kedves Kaboca! Köszönet azért, amit írtál a tévén-nézéssel kapcsolatban, egy picit igazam van nekem is, végülis szerintem az a lényeg, hogy NÉZZÜK ÉS ÉLVEZZÜK, hogy zsebtévén, nagyképernyõn, v. laptopon, mindegy! Nagyon aranyos kis falu lehet, ahol laksz, szívünkhöz közelálló helyen van, sok évig a Szelidi-tóhoz jártunk nyaralni, szép emlékeink vannak onnan! Minden jót Neked!
BMariska52 2015 ápr. 14. - 16:58:33
(1991/4273)
Kedves Tûz és Víz Csapata! A kedves kis grafikán írt szövegre válaszolva azt szeretném mondani, hogy köszönni-valónk nekünk van, ezért a lelkes, gyönyörû munkáért, amit naponta végeztek el a rajongók kedvéért ÖNZETLENÜL! Ilyen gondoskodást, amit Gabus tesz az oldallal, egyszerûen le vagyok nyûgözve nap mint nap, mindig valamivel kedveskedsz, mindig van valami újdonság, valami meglepetés! El sem hiszem, hogy még csak egy hónapja vagyuk itt együtt, olyan, mintha már régóta összetartoznánk! Nagyon köszönöm minden nap a Sorsnak, hogy ilyen Angyalokat küldött! Méghogy Veletek maradunk továbbra is? Nem kérdés: erre egy válasz lehet: TÛZÖN-VÍZEN KERESZTÜL! Köszönettel: Mariska
malvinkicska 2015 ápr. 14. - 11:02:29
(1990/4273)
Köszike aranyos vagy, hogy ilyen részletesen leírtad hol található.
Gabuék azok nagyok, aranyosak, nem lehet elég hálát adni Istenek, hogy vannak ilyen segítõkész emberek, akik foglalkoznak ilyen dologgal is, hogy emberek szórakozzanak.
Bemes 2015 ápr. 14. - 10:57:13
(1989/4273)
Én is azért szeretem jobban Gabusék feliratosát, mert még a nyelv megismerését is segíti. Nem beszélve arról hogy vágatlanul csinálják.
Tudod úgy vagyok vele, hogy legalább nagyon egyszerû dolgokakban meg tudjam értetni magam, persze jó lenne alapszintre eljutni. A remény hal meg utoljára.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 14. - 10:47:35 8/10
(1988/4273)
Elõször én sem tudtam , de a Gabusék fb oldalán írták és akkor jobban megnéztem .
Az a tegnapi rész jelenete amikor a két nõ és két férfi ( az ügyvédek ) beszélgetnek és aki Banuval szemben ül , az a testvére. Sokat mutatják , nagyon szimpatikus õ is , de Kivanc a helysebb meg a fiatalabb .
Most láttam elõször még a pasit .
malvinkicska 2015 ápr. 14. - 10:34:24
(1987/4273)
Kivanc tesójának esküvõi fényképét láttam, de tényleg nem hasonlítanak, én nem is gondoltam mikor néztem oda tekerek már, és alaposan megfigyelem. Az biztos ha azt nézzük Simay a legnagyobb, vesztes, mert mindenkije, oda van a szülei, Kivacot már rég elveszítette, az az ördög meg csalinak használta, meg is mondta Kuzey neki. Igazi dráma az egész.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 14. - 10:25:12 8/10 Előzmény malvinkicska
(1986/4273)
A drámák sora folytatódik . Most derül ki mennyien voltak ott az erdõben , Burak is követte Güneyt , tényleg minden elképzelhetõ bárki tehette . Samira gondoltam , de nem valószínû azt hiszem nem õ .
Simay nagyon belekeveredett és elvesztette a szüleit sorban . Valahol sajnálom a lányt , igazából senki sem szerette , nem tudom továbbiakban mit fog tenni , szerintem jót nem . Csak annyit láttam , mert bele bele néztem elõre , hogy sokáig szerepel a sorozatban .
Gülten ezek után remélem amit lehet jóvá tesz , talán nem késõ és segíti a lányát a továbbiakban .
A fb-n olvastam a tegnapi részben Kuzey testvére is szerepelt . Az egyik ügyvéd volt a jelenetben amikor Ebru asszony és Banu tárgyalták a családi ügyeket . Jó képû férfi õ is , de nem hasonlít Kivancra egyáltalán .
10/10
kaboca12 2015 ápr. 14. - 08:38:20 10/10
(1985/4273)
De jó, hogy ezt a kérdést feltetted! Mert ezen már én is gondolkodtam mikor Burak a képbe került, csak nem mertem megkérdezni, azt hittem, hogy hülyének fogtok nézni. :) De nekem is úgy tûnt, hogy Burak és Banu között voltak érzelmek, és nem testvéri szeretetre gondolok. És addig, amíg nem derült ki, hogy testvérek én úgy gondoltam, hogy Banu azért tette Burakkal amit tett, mert így állt bosszút, hogy valami nem úgy történt, ahogy õ azt eltervezte. Burak is olyan gyengéden nézett Banura.
Bemes 2015 ápr. 14. - 08:00:40
(1984/4273)
Én is szótárazgattam egy kicsit , ha kijutok Törökországba, akkor alap dolgokat tudjak . Én azt tapasztaltam, hogy nem mindig egyezik a magyar-török és a török- magyar . Van amikor nem egy az egyben történik, hanem közbe van iktatva egy másik nyelv, tehát többszörös áttétel.
Szóval ezután egy csomó szót inkább kerülök, csak ami mindkét fordítóban, és egy az egyben ugyanazt jelenti. Olvastam, hogy valaki ajánlott egy ügyes kis utazási szótárt, de egy olyan csajszi, aki Ankarában él több éve arra hívta fel a figyelmet, hogy azt a szótárt német- törökbõl fordították.
Hát nem tudom, nekem nincs rutinom nyelvtanulásban, sajnos nem beszélek idegen nyelvet, amit szégyellek is. Nagyon kínosan érzem magam külföldön azzal a csekély szókinccsel.

Mindezt azért írom, talán tudtok ajánkani valamit.