malvinkicska 2015 ápr. 12. - 06:29:10
(1963/4273)
Ma reggel is megnéztem, nagyon érdekes, elég fineszes, volt Ferhat, még Barit is belerángatta, aki lelõhette, több személy is, gyanúsítható na majd kiderül, a féreg meghalt, az a lényeg. Zeynep mindig azt az alkalmat keresi mikor rúghat bele Cemréba, az is egy kis aljas dög, meg van õrülve Kuzeyert, pedig az sosem biztatta.Ezek után biztos, más fordulatot vesz a sztori.
10/10
lizbell 2015 ápr. 11. - 21:47:26 10/10
(1962/4273)
:)
malvinkicska 2015 ápr. 11. - 20:53:25
(1961/4273)
Igen örültem neki ettõl a nagy tehertõl meg szabadult Kuzey, és a környezete, most már nyugodtabbak lehetnek, majd Banuék generálnak, nehogy jól érezze magát mindenki, gondolom, mert õk aztán jól tudnak, ebben profik.
10/10
ccaty 2015 ápr. 11. - 20:37:36 10/10
(1960/4273)
Örülök a gyógyulásodnak, ez a szép tavaszi idõ és levegõ csak segíthet a gyógyulásodban.

Természetesen és sem szeptikus (vérmérgezésben szenvedõ) vagyok, mint azt az elõbb véletlenül elírtam, hanem csak egyszerûen szkeptikus (hitetlenkedõ)
Ez tán még nem betegség:-)
10/10
ccaty 2015 ápr. 11. - 20:23:45 10/10
(1959/4273)
Bizony, bizony népszerû a sorozat. De nem maguktól jöttek erre rá, hanem azon nézõk leveleibõl, email-jeibõl, telefonálgatásaiból, hogy figyelmetlenségbõl csak a fél sorozatot vették meg.

Élek a gyanúperrel, hogy nem nagyon érdekli õket a nézõk véleménye. Ha így lenne, akkor a SuperTV2 és a FEM3 csatornákon már javában menne a 2. évad.

Ez természetesen majd kiderül, hogy a fõmûsoridõben adott ismétlés megfelel-e az elvárásaiknak nézõszám tekintetében és nem veszik-e le a mûsorról (mint azt már jó néhány esetben megtapasztalhattuk), mert nekik 3-4-500 ezer nézõ érdeklõdése nem elégséges.

Szóval, nyugtával dicsérjük a napot… én inkább idõhúzást látok a dologban, hiszen nyakunkon a nyári szabadságolási idõszak, ez az ismétlés pedig kitart szeptember vége, október elejéig.
Olvastam a cikket az RTL mûsorstruktúrájának átszervezésérõl én is, kíváncsi vagyok a két csatorna párbajának eredményére.

Ennek tükrében már azt is eredménynek tartanám, ha az elsõ évad végéig megmaradna az ismétlés a TV2 fõmûsoridejében, de szeptikus vagyok etekintetben.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 11. - 20:15:35 8/10
(1958/4273)
Remélem megkönnyebbültél a mai rész után , mindig írtad eleged van Ferhátból ( nekem is ). Megoldódott végre .
Az elkövetkezendõ részek most már Kuzey sikereirõl és megérdemelt boldogságáról szóljon . Sokan vannak a történetben , így lesz részünk sok izgalomban , hatalmi harcban , féltékenységben , drámában . Szerencsére még eltart egy jó darabig a sorozat , aminek kifejezetten örülök !
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 11. - 20:04:20 8/10
(1957/4273)
Ó Te szegény !
Alaposan kikaptad , velem is hasonló vírus bánt el hetekig , de szerencsére már 1 hete oké vagyok ! Neked is ezt kívánom :-))
Menj sokat a napfényre és sok sok vitamin :))
10/10
lizbell 2015 ápr. 11. - 19:57:24 10/10
(1956/4273)
Beköszönök én is, úgy néz ki, már megmaradok :))) durván szövõdményes lettem, feküdtem, szenvedtem, elég volt!

Hát eljött a mai rész is, de vártam már!!!
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 11. - 19:48:32 8/10
(1955/4273)
HÚÚÚ !! Végre elérkezett a várva várt rész Ferhát megszûnt létezni , szép golyót kapott az állába . Már nem árt senkinek !
Jó kis kavarodás jön , mert az éjjeli erdõben mindenki ott volt aki él és mozog......majd meglátjuk .
Eredetiben megnéztem már, 99 % sejtem ki volt , de majd a felirattal pontosan kiderül .
Buraknak micsoda pazar háza lett hirtelen , remélem Zeyneppel nem jön össze ( ha esze van ) még Vénusz is inkább jobb .
Csinos férfi nem vitás és most már anyagilag is oké .
Kuzey arcjátéka ebben a részben megint csak nagy színészi teljesítmény volt .
Az sem mellékes Cemre és Kuzey , ha nem éppen a legideálisabb helyzetben , de végre kimutatták érzéseiket , hogy féltik és szeretik egymást :))
malvinkicska 2015 ápr. 11. - 19:46:22
(1954/4273)
Az írásaidból kitûnik egy meleg szívû ember vagy nem minden a pénz, mit ér a pompa kincs ha élvezõje nincs, mindig az adott helyzetnek kell örülni, meg, hogy egészséges vagyunk. A szórakozásom más volt ,míg dolgoztam, most megint más, én ha elakarok menni színházba felutazok, a húgomhoz és megyünk, a tavaly novemberben voltam, most is már tervezi a drága tesóm, és én élek vele. A mondás azt tartja az élet egy színpad, csak játszani kell rajta, mindenki maga alakítja a karakterét.