Alicante 2014 okt. 17. - 20:42:52
(63/4273)
Kinek a pap, kinek a papné! :)
Aki egy kicsit temperamentumosabb azt nem tudja lázba hozni egy ilyen aludt tej fazon.
Egyszerûen nincs élet a játékában csak egy hallatlan beképzeltség, amivel nem lehet mit kezdeni!
Sajnálom, ez is egy vélemény!
Alicante 2014 okt. 17. - 20:37:21
(62/4273)
Az élettõl is elmenne a kedvem ha egy ilyen "lassított felvétel" környékezne meg engem.:-D
A dögönyözéstõl inkább egy ilyen aludttej fazontól elaludnék, minthogy lázba hozna...köszönöm, de inkább átpasszolom Neked:)
8/10
Érsekvári 2014 okt. 17. - 20:28:31 8/10
(61/4273)
Valószínû a hétvégén fogják megnézni sokan a sorozatot .A sorozatbarát-on egész rendesen fenn vannak a részek .
Nekem változatlanul tetszik és ha lassan is , de egyre több fordulat következik be.
Ja a lánykérés ugyan megvolt , viszont sok minden lehet itt még, bármi közbe jöhet. Semmi nem biztos , túl sima lenne a boldogságuk .
Gazdagéknál a szõke csaj /Banu / elég nyiltan elmondta mit akar , elég "veszélyes " kis nõ .Güney rendes srác , de eléggé befolyásolható . Lehet tévedek .
Mai rész végén meghallotta a lány a két testvér beszélgetését a balesetrõl ,eléggé megviselte .
Hétfõig izgulhatok .
Valaki írta Kivancról nyálgép meg majombaby...meg rossz színész menjen vissza modelkedni .
Nem vagyok kifejezetten oda érte , de semmi bajom vele , bírom a pasit és minden sorozatát , filmjét nézem / láttam / .
malvinkicska 2014 okt. 17. - 19:39:09
(60/4273)
Sziasztok nagyon le van lassulva a fórum ébresztõ, a héten sok minden történt, már lány kérés is volt.
Trivia Showtime 2014 okt. 17. - 19:20:11
(59/4273)
azért gondolom jól esne, ha Kivanç Tatlitug egy kicsit megdögönyözne, te kis hamis!
Alicante 2014 okt. 16. - 20:58:18
(58/4273)
Néztem a Tiltott szerelmet és meggyõzõdtem arról, hogy Kivanç Tatlitug szájában ebben a sorozatban is a nyál csordogál... határozatlan börtönviselt létére kicsit határozottabbnak kellene lennie, és továbbra sincs kisugárzása. Egy "futtatott" színésznek több oldala kell, hogy legyen, ezt nála most sem tapasztaltam, nálam most is majombéby a megszokott formáját hozta úgy, mint az említett sorozatában.

A Tiltott szerelemben több vonzereje volt a két sofõrnek (Adnan és Hilmi sofõrjei)ráadásul férfiasabbak voltak mint ez a bájgúnár. Ma néztem másodszor a sorozatba, mert más fórumokon ajánlgatták, az említett fõszereplõ inkább maradjon meg a modellkedésnél, mert színésznek csapnivalóan rossz.

Persze nem az a célom, hogy a sorozattól elvegyem mások kedvét, de úgy éreztem le kell írnom õszintén a véleményemet.
A cselekmény sem ragadott magával...további jó szórakozást akinek a török sori elnyerte a tetszését! :)
offtopic
napraforgó 2014 okt. 16. - 15:43:33
(57/4273)
Nem ártott volna valami tájékoztatóban elõre jelezni a változást. Csak úgy hirtelen eltûnik egy fél napra, aztán meg lesz valami, de összekutyulva minden. Most egy hétig még guberáljam a kedvenceimet?
Mi a bánatnak szüntették meg a régit, amíg nem teljesen kész és üzemképes az új?
offtopic
napraforgó 2014 okt. 16. - 14:32:36
(56/4273)
Köszi, már észrevettem, próbálgatom. De sajnos azt a funkciót nem találom, ahol a csatornákat a saját ízlésem szerint tehetem sorrendbe.
Nem akarom a kb 20-25 csatornámat állandóan keresgélni. Eddig szépen sorban voltak, egy pillantással láttam, kis egérmozgatással gyakorlatilag minden kiválasztottat.
Nem tudom, hogy meg tudom-e szokni.
8/10
offtopic
édesmaya 2014 okt. 16. - 13:09:58 8/10 Előzmény napraforgó
(55/4273)
Szia Napraforgó, már elérhetõ, próbáld ki.
offtopic
napraforgó 2014 okt. 16. - 10:50:42
(54/4273)
Tudja valaki, hogy miért nem érhetõ el a Port.hu TV-mûsora?