offtopic
napraforgó 2014 okt. 16. - 10:49:38
(53/4273)
OFF
Nem, most egy darabig semmi újba nem kezdek, sem mexikóiba, sem törökbe, sem hottentottába. Kicsit besokalltam, pihenek néhény hónapot, aztán majd meglátom.
napraforgó 2014 okt. 16. - 09:24:13
(52/4273)
Szép napot mindenkinek!
Örömmel olvastam a tájékoztatódat a kertévékrõl.
Én a RTL Klubtól már nem nézek semmit, még az X faktorból is kiszálltam. Nem sokat vesztettek velem, mert eddig sem küldtem sms-t soha, semmire.
A TV2-n maradt a Sztárban sztár, miután a Maricruznak végre valahára vége lett.
Az utolsó bekezdésed szép álom, remélem nem utópia és egyszer megvalósul. Én már évek óta puffogok magamban, hogy miért nem válogathatom össze magam azokat a csatornákat, amiket nézni akarok.
De sajnos kénytelen vagyok elõre összerakott csomagok közt válogatni, így van egy rakás sport- és rajzfilmcsatornám, amiket eleve ki-skippeltem és csak a maradék film- és természetfilmcsatornákat nézem.
malvinkicska 2014 okt. 16. - 06:59:17
(51/4273)
Igazad van amiket leírtál de most mégis hiányzik belõle valami, ami elõbbre vinné a történéseket, az biztos a színész gárda ragyogó, a hely a téma, na majd látjuk hova alakul, az természetes nézni fogom érdekel a dolog, azért jó, hogy itt meg tudjuk beszélni, ki mit lát és hogyan.
8/10
Érsekvári 2014 okt. 15. - 22:08:40 8/10
(50/4273)
Valahol éreztem az elsõ rész után (írtam is ) sokan nem erre vártak a Gümüs után . Ott aztán mindennap ment a keverés kavarás nagy volt a familia . A fõhösünk is csak Gyöngyével volt elfoglalva meg a romantikával. Itt most nagyban másról szól minden . Szerintem jó a téma a szinészek is jók , a 70-es évektõl elöbbre lépett a sorozat ,igazán mai környezetben mai korban játszódik . A lány Cemre idegesítõ kezd lenni (az anyja is a folytonos utasításaival ).Kezd elbizonytalanodni Güney-el kapcsolatban és Kuzey iránt talán érez már valamit ... lehetséges. Lassan talán kezd kibontakozni milyen irányt vesznek a dolgok , most nyaralgatnak hülyéskednek, de mi lesz otthon a hétköznapokon ? Nézem , mert érdekel hogyan alakul a történet.
offtopic
ildimix 2014 okt. 15. - 20:58:45
(49/4273)
Megnéztem a hétfõi részt. Sajnáltam Günejt amikor legyilkosozta a család jogtalanul. Megértem, hogy haragszik a testvérére.

Kíváncsi vagyok a testvér elviszi magával a lányt vagy a gazdag lánnyal utazik el?

Nem gondoltam volna, hogy a gazdag lány apja beleegyezik a házasságba ha arról lenne szó és szerintem összefognak jönni.

1 kicsit vontatottnak tartom a sorozatot remélem ugrani fognak az idõben.
Nincs valahol leírva a részek tartalma elõre?
malvinkicska 2014 okt. 15. - 16:08:38
(48/4273)
Õszinte leszek elég lassú ez a sorozat sok benne a semmit mondó beszélgetések nekem, aztán a Cemre hisztis csaj, milyen féltékeny, igaz Banu tesz is róla. A Cemre anyja Gülten nem ismerek rá mi egy vehemens hisztis anya, úgy egészében várom hova jutnak de én jobbnak véltem, amiket olvastam róla , vagy az ízlés világom változott a török sorozatok iránt. Az elkövetkezõkbe remélem kellemesen fogok csalódni. Azt is megjegyzem százszor ez, mint az a sok celeb.
10/10
ccaty 2014 okt. 14. - 14:07:07 10/10
(47/4273)
A két kereskedelmi csatorna teljesen elszállt.

A minap olvastam, hogy az állami döntésig nem kérhetnek a szolgáltatóktól (T-home, UPC stb.) semmilyen ellenszolgáltatást a mûsorokért.

Így csak-csak észbe kapnak és végre figyelembe veszik a nézõk akaratát is, mert még jó ideig fõleg reklámokból adódó bevételükbõl lesznek kénytelenek megélni.

Ilyen üzletpolitika mellett nem marad fizetõképes nézõjük. Mit is jelent ez?

A nézhetõ mûsorokat mindkét csatorna a délutáni, vagy a késõ esti idõpontra idõzítette.
Nem tudom, hogy a kereskedelmi TV-knél milyen munkafegyelem van, de a mezei dolgozóknak még rugalmas munkaidõ mellett is reggel 8 és délután 5 óra között van a hivatalos munkaideje.

Ezért, hát a kereskedelmi TV-kben leadott olyan mûsorokat, amely esetleg nagyobb (fizetõképes) nézõközönséget vonzhatna, csak a nyugdíjasok, munkanélküliek nézhetik meg.

Igen ám, de a reklámokban szereplõ cuccokat nem fogják megvásárolni (nincs rá pénzük). Ezért az alacsony IQ-val rendelkezõk is ki tudják következtetni, hogy a hirdetõknek is van esze és nem ezeknél a csatornáknál fognak hirdetni.

Magam részérõl ha pedig kíváncsi leszek egy-két engem érdeklõ sorozatra, akkor REKLÁM NÉLKÜL megnézem valamelyik online weboldalon, legyen az akár külföldi is.

... egyszerûen ez azt jelenti, hogy a kereskedelmi adók közelébe sem kell, hogy kerüljek. Eljön majd az idõ, amikor magunk választhatunk csatornákat, no akkor a kereskedelmi csatornák fognak könyörögni a szolgáltatóknak, hogy vegyék be õket a kínálatba.

Jáj, de érdekes lesz.
8/10
Érsekvári 2014 okt. 14. - 10:45:59 8/10
(46/4273)
Nagyon jó , hogy sokáig nézhetünk sorozatokat , a téli idõszakban többet jut rá idõ .
Nem vagy ufó , én is nézek török nyelven sorozatokat . A KARADAYI,a KARA PARA ASk, másképp nem látható .
Még a nyáron felfedeztem a show tv-n egy sorit FATIH HARBIYE a címe. Az elsõ évadot lenyomtam és most szeptemberben folytatódik a 2 évaddal. Nem vagy egyedüli mohikán a témában .
8/10
Érsekvári 2014 okt. 14. - 10:36:18 8/10 Előzmény malvinkicska
(45/4273)
A Szulejman kezdési idõpontja november 19 lesz , több hírben és újságban közölték ,ez már biztosnak látszik .
Azóta én sem nézem az rtl-t nagy ívben elkerülöm ezt a csatornát.
malvinkicska 2014 okt. 14. - 09:12:58
(44/4273)
OFF kíváncsiságból bele olvastam a celeb fórumon írt véleményekbe, nagyon sok a negatívum, még azt is kétlik, nem Dél-Afrikában vannak, ezért kár volt annyi mûsort levenni a képernyõrõl, azt írják dög unalom, én már hetek óta nem nézem a retek klubot, az RTL2-õt csak azért , mert ott megy a karibi szerelem, és az jó kis sorozat.