sorozatkedvelõ 2014 okt. 09. - 16:24:37
(23/4273)
OFF: Azt nem gondoltam,hogy a Super tv2 és a Tv2 nincsenek jóban mûsor szerkesztésileg/D/.Ez az epizód még be sem fejezõdik,de már kezdõdik a másikon A bosszú álarca.Így aztán vagy ennek nem látom a végét,vagy a másiknak az elejét.Egy kis odafigyeléssel /kb.10-15/meg lehetne oldani,hogy mindegyik sorozat epizódja élvezhetõ legyen.Off.
malvinkicska 2014 okt. 09. - 11:12:34
(22/4273)
Jó hír aki valamilyen okból nem tudja nézni online mind a 3 rész fent van.
8/10
Érsekvári 2014 okt. 08. - 16:32:24 8/10
(21/4273)
Utolértem a sorozatot , eddig hol a szuper tv2 hol a fem3 néztem ,attól függ mikor érek rá .
A mai rész már sokkal jobban megvilágosította az elmúlt idõszak történéseit . Érdekes az anya mennyire külömbséget tesz a két fia között . Az egyik egyetemista diplomás lesz a másik szerinte és az apa szerint semmirekellö naplopó . Sajnos nekik is és a bátynak is szerepe van , hogy idejutott . Amellett hogy elég nehéz a természete és egyik csapás éri a másik után , semmi nem jön össze neki .
Valóban dráma . A Gümüs óta eltelt 6 év nem látszik meg rajta nem sokat változott.
A szerep miatt sovány ,de izmos nagyon ( bokszolt a sorozat miatt ).
A zene nagyon jó mint mindig , ha Toygar szerzi .
Amikor nem vették fel a katonasághoz és maga alatt volt ,látta Güzeyt Cemrével csókolozni , azt mondta Küzey mindent elvettél tõlem , most én veszek el mindent tõled .
A lány anyja is meg a barátja is régi- új szereplõk , más sorozatokból ismerjük õket.
Itt is a társadalmi külömbségek nagy szerepet kapnak .
offtopic
ildimix 2014 okt. 07. - 20:25:43
(20/4273)
Sziasztok!

Kár, hogy nem tették a sorozatot az esti idõpontra. Így csak a neten fogom tudni nézni. Remélem minden részt hamar felfognak tenni. A supertv2-nek nincs visszanézõs oldala úgy, mint a tv2 vagy az rtlmost?

Hány török részbõl áll a sorozat?

Üdv: Ildimix
malvinkicska 2014 okt. 07. - 17:37:04
(19/4273)
Igen most teljesen más oldalát mutatja , majd nekünk Kivanc, innen, is látszik jó színész a karakterek megformálása nem okoz nála gondot. A szinkron hangok meg nehéz találni olyat, mint õk és gondolom, az is határozza, mit játszik a színész. A történet biztosan jó lesz, csak ott egy Bölüm van amelyik 108-p-es, gondolom lesz amelyik nálunk 2 részben sem fog bele férni.
8/10
Érsekvári 2014 okt. 07. - 17:03:47 8/10
(18/4273)
Valószínû nem sokan tudták még megnézni a sorozatot , vagy óvatosak ez elsõ részeknél , hogy véleményt alkossanak .
Mivel újranézõ vagyok ( most szinkronnal ) , nekem bejön nagyon a sorozat .
Ez kicsit más mint a megszokott Kivanc alakítások , mert drámai oldalát nem sokat láttuk eddig .
Felnött a szerephez és a többi színész is nagyon jól játszik .
A szinkron némelyik találó , de Makranci - Szinetár szerintem nem túl jó választás.
A karakter is elég nyers , de Makranci hangja ezt még fokozza is elég flegma , de lehet ez a cél .
Szinetár hangja elég kifejezéstelen a fiatal lányhoz . Ez van a rendezõ biztos jobban ért hozzá meg mindenkinek úgysem fog tetszeni.
Lesz még itt sok bonyodalom váratlan fordulat , nem unalmas az tuti .
valamilyenveda 2014 okt. 06. - 21:39:16
(17/4273)
Komolyan azt gondolja bármilyen képzettségû mûsorszerkesztõ, hogy pl. a Hal a tortán 100. ismétlése növeli a nézettséget egy új sorozat helyett?
malvinkicska 2014 okt. 06. - 18:09:31
(16/4273)
A rabok és szeretõk is ezen a csatornán megy ismétlik a FEM3-an mégis fent van a neten, nagyon reméljük ez is úgy lesz.
offtopic
Noémi 202 2014 okt. 06. - 15:22:11
(15/4273)
Sziasztok!Tudja valaki hogy mikor lesz fent online ha egyáltlalán felrakják? Mert nekem egyik idõpont se jó.
malvinkicska 2014 okt. 04. - 09:43:20
(14/4273)
Két nap és elkezdõdik nagyon várom, ebben, hogy fog alakítani Kivanc.