10/10
syuzi 2015 jún. 20. - 13:12:12 10/10
(3423/4273)
szia gabus53!
Nem bántottál meg a hozzá szolásódal meg értettem , hogy téged is fel idegesített velem együtt amit mûveltek a sorozattal, és sajna már nem ez az elsõ sorozat amivel ezt mûvelik. Hát igen szombaton nem biztos , hogy otthon ül az ember és fõleg szombat délután amikor adják a sorozatot így lehet hogy lesz olyan mikor lemarad az ember a sorozat részeirõl , és így is csak 2 részt adnak le az 5 helyett
Örülök, hogy sikerült tisztázni a félre értést:) Szép hétvégét, és szép napot kívánok neked is:)
10/10
syuzi 2015 jún. 20. - 13:04:46 10/10
(3422/4273)
Engem is nagyon érdekel a török kultúra, és nagyon szép országnak tartom Törökországot. Én is egyszer el szeretnék jutni oda, de az nem mostanában lesz.......
Én is biztos el fogom olvasni a blogot, legalább a blog által a lány szemével is bepillanthatunk a török kultúrába, szokásokba így legalább úgy érezhetem magam mintha én is ott lennék

Kívánom neked, hogy egyszer teljesüljön az álmod ,és eljuss ebbe a szép országba, és sajnálom ha megbántottalak a tegnapi rosszul megfogalmazott hozzászólásommal, de azt csak hirtelen írtam mikor megtudtam, hogy csak szombatonként lesz a sorozat, és nagyon fáradtan írtam a hozásszólást.

Még egyszer bocsánatot szeretnék kérni mindenkitõl akit megbántottam nem szeretném ha haragudnátok rám.
9/10
gabus53 2015 jún. 20. - 13:00:16 9/10
(3421/4273)
Szia syuzi!

Nem bántottál meg senkit, én kérek elnézést, csak tényleg felment a vérnyomásom, hogy már megint ezt csinálják ezzel a sorozattal.

Ettõl függetlenül továbbra is azt mondom, hogy én nem örülök annak, hogy egyáltalán szombaton leadják. Nem mindegy, hogy eddig heti 5 epizódot láttál, most meg csak kettõt fogsz látni vagy nemlátni, mert szombaton az ember nem biztos, hogy tv-t néz, hanem inkább más kellemes idõtöltést talál magának.

Kellemes napot :-)
10/10
syuzi 2015 jún. 20. - 12:32:51 10/10
(3420/4273)
Köszönöm szépen az infót:)
10/10
syuzi 2015 jún. 20. - 12:30:04 10/10
(3419/4273)
Sajnálom ha megbántottam valakit én csak a magam nevében írtam az örüljünket
Én úgy értettem a magam nevében, hogy nem szûnik meg a sorozat hanem legalább szombatonként tudom nézni újra, még ha csak heti 2 részt is adnak le

Én is nagyon szomorú vagyok amiért levették a hétköznapról a sorozatot, mert így nem lesz egy normális mûsor a tv-ben amit nézhetek.

Sajnálom ha rosszul fejeztem ki magam és ez álltal megbántottam valakit nem szándékos volt elnézést kérek mindenkitõl
Bemes 2015 jún. 20. - 09:52:14
(3418/4273)
Azt mondják, nem jó a nézettség. Annyira nem, hogy szerintük a párhuzamosan másik csatornán is ezredszer ismételt mûsoré is jobb lesz várhatóan. Nehezen tudom elképzelni. Azonban ha így van, ha egy Irwin Shaw adaptáció ennyire nem kell a magyaroknak, akkor az elmúlt 30 év kultúráért felelõs emberei okolhatók ezért. Mert ne mondja senki, hogy a magyarok ilyen igénytelenek csak, hisz más országokban nagy sikert ért el a sorozat, díjakat söpört be.
Mert csak azt mondani, hogy a magyarok ilyenek, az tiszta fajelmélet lenne. Tehát ha tényleg ilyenek lettünk, akkor ezt tették népünkkel. Ugyanakkor statisztikák szerint jól állunk olvasás terén, színházak, kulturális programok terén. Színházai k teltházasak, (zöme), operába egy-két hét alatt elkelnek a bérletek, sok a látogató a kiállításokon, múzeumokban. ???
Ha a fiatalok nem nézik este a tv-t, akkor hogy mérik pont az õ korosztályukat?
Nem tudom, de valahogy nem értem az egészet, azon kívûl hogy természetesen elfogadom, hogy a tv-knek fenn kell tudniuk tartani magukat. Kíváncsi lennék, más országokban ezt hogyan csinálják.
767757 2015 jún. 19. - 23:29:51
(3417/4273)
Nagyon örülök, hogy pont az utolsó pillanatban rátok találtam! Nem értem én sem minek vesznek elõ õsrégi felvételeket, cserélik le az izgalmas heti filmeket ilyen fikarcnyi részre szombatonként! Idegölõ lenne kivárni......de itt legalább akkor nézem amikor akarom és ahányat akarok. Köszönöm, köszönöm!!!!
8/10
Érsekvári 2015 jún. 19. - 21:01:50 8/10
(3416/4273)
Szia Mariska !
Náluk elég furcsa szokások vannak . Megértem a családért mindent elkövetnek szolidárisak , izgulnak szeretteikért a gyerekeikért akár hány éves is . Természetes dolog ez , de elég sûrûn kell járniuk ez a Tekinoglu família eléggé híres ilyen szempontból . Meg is tehetik végül is , mert mindenkinek az alkalmazottai dolgoznak helyettük , õk meg ott vannak ücsörögnek . Nem csak a férfiak a nõk is ha kell ha nem .

Az meg érdekes a Tv2 mit akar ezzel a pókhálós irigyhónaljmirigyes cserével , de nem is feszegetem a témát .
Egyszer már végig mentünk ezen . Az viszont biztos ezek után a 2. évadra ne is számítson a nézõ .
Gabuséknak köszönhetõen velünk tutira nem szúrtak ki .
Nagy kincsek Õk és örülhetünk szerencsések vagyunk , hogy tudjuk nézni általuk .
9/10
gabus53 2015 jún. 19. - 20:18:02 9/10
(3415/4273)
Sajnálom, elfelejtkeztem rólatok!

Egy kis meglepi hétvégére! :-)

--------------------

Kedves Rajongóink!

Miután nem mondhatni, hogy strandidõ van, ezért ezzel az üdítõ képpel szeretnék kellemes hétvégét és jó pihenést kívánni mindenkinek.
9/10
gabus53 2015 jún. 19. - 18:48:30 9/10
(3414/4273)
Kedves syuzi!

Szerintem valamit nagyon nem értesz, és már most elõre elnézést kérek, nem rossz szándékkal válaszolok, de azt írod, hogy "örüljünk?", mégis minek?
Már elnézést, ahhoz hogy bármit is nézhessünk a különbözõ méretû tv-készülékekben, ahhoz fizetünk kell, és annak mértékében, hogy hány csatornát szeretnénk nézni.
Bár ebben a TV2, mint anyacsatorna is benne van.

Ezt a sorozatot a SuperTV2 tavaly októberében elkezdte sugározni, majd ezév februárjában egyszerre csak kiderült, hogy nem lesz folytatás, mert csak az elsõ évadot vásárolták meg. (Most nem részletezném, hogy mennyi mindent tettünk különbözõ fórumokon annak érdekében, hogy a tv-társaságok figyelmébe ajánljuk a második évad megvételét, felhívva a figyelüket arra, hogy mi ezért a szolgáltatásért fizetünk)

Ma 2015-ben a világ sok országában (köztük Amerikában is!) rájöttek, vagy felismerték, hogy a török filmgyártás egyre jobban fejlõdik, egyre inkább szinvonalasabb filmeket, sorozatokat állítanak elõ. Vajon a mi kis országunkban ezt miért nem veszik észre?
Miért kell a Bud Spencer filmeket orrvérzésig lejátszani, vagy pl. az Irigy Hónaljmirigy. c. förmedvényt. Sajnálom, de számomra már förmedvény, mert ezt is kb. 20 éve nézem és nézem és nézem és nézem, és most már nagyon elegem van, bármennyire is imádtam régebben. Hozzá kell tennem, anno ezeken a filmeken nõttem fel, de bocsi, most már elegem van, undorodom, mert más korszakot élünk és inkább a szórakoztató blödségeken túl már igényesebb filmekre-sorozatokra vágyom...

De, ha ezeket a filmeket csak azért nyomják, mert most már ingyen van, és utánunk dobják, hááát. Ez is egy fajta népnevelés...?

Úgyhogy visszatérve a 2. bekezdésedre, hát én nem örülök, hogy már megint egyszerûen csak úgy, a saját érdekük miatt befejeztek egy sorozatot, ami egyébként a tömegeket érdekli.

De az is lehet, hogy talán úgy gondolják, minek költsenek még több pénzt rá, amikor vannak egyéb más helyek (Facebook-on is több oldal), ahol ingyen megcsinálják azt, amiért esetleg több milliót is felvehetnek (persze ezt csak gondolom, nem kijelentés... tehát senki sem akarjon feljelenteni...).

Úgyhogy kedves syuzi!

Én nem örülök, hogy megmaradt a sorozat szombatonként, mert ha picikét utánaszámolsz, hetente esténként 1-1 epizód ment le, az testvérek között is 5 epizód. Szerinted szombaton hány epizódot is fogsz látni? Csak kettõt, tehát hol van a heti elmaradt 3 epizód?
Csak kérdezem...

És elõre is elnézést kérek mindenkitõl, aki úgy érzi, hogy esetleg megbántottam volna, nem rossz szándékkal írogattam, de ettõl az új hírtõl nagyon felment a vérnyomásom...

Szép estét mindenkinek.