malvinkicska 2015 jún. 17. - 10:41:30
(3343/4273)
Szerintem verekedéssel nem lehet megoldani dolgokat, jobban tette volna, ha rendesen leülnek, és megbeszélik, az is borzasztó lenne ha a magán életem valakitõl függne, mint most Demet, szóval ez most különös száll benne, hiszem vagy durvul , vagy, javulni fog a viszonyuk, így nem lehet élni hosszú távon, amúgy is a harag rossz tanácsadó.
8/10
Érsekvári 2015 jún. 17. - 10:00:27 8/10
(3342/4273)
Nagyon frissek voltatok és tulajdonképpen a lényeget leírtátok .
Ez most nagyon viharos idõszak amik itt történtek .
Baris az ügyésznél alaposan eláztatta Kuzeyt , akit Cemre figyelmeztetett errõl . A férjével csúnyán összeszólalkozott elakar válni , de az csak fenyegeti és gorombán viselkedik vele egyre inkább .
Burakról már nem tudom mit gondoljak elég furcsa fazon , ez az üldözési mániája nem derült ki valós e .
Közben Vénusz és Zeynep között lavíroz a férfi .
Demet - Seref félnek Kuzey haragjától , de kivárnak egyenlõre mást nem tehetnek úgy döntenek .
Handan oldalát kifúrja a kíváncsiság mi lehet az eljegyzéssel , ezért Zeynepet abajgatja tudjon meg mindent , máshoz nem fordulhat.
Kuzey a hadnagyhoz felmegy , de Simay nyit ajtót és megérkezik a hadnagy is .
Kuzey félre érti a helyzetet és még az elõzõ dologból sem tért magához , újra nekiesik Serefnek , aki egy kettõt visszaüt már .
Elmondja õket minden aljasnak és elviharzik........durvul a helyzet .
BMariska52 2015 jún. 17. - 08:55:12
(3341/4273)
Kedves Bemeském! Most már kicsit lehiggadtam, remélem, ez Kuzey-nél is hamarosan bekövetkezik! Én is eléggé felindulós tipus vagyok, de nagyon könnyen megbocsátok annak, akit igazán szeretek. Kuzeyt szeretem, de azért még mindig nehezen fogom fel amit tett, nem ártana neki egy indulat-kezelõ tréning! Elvégre nem a ring-ben van!
Most, két óra elteltével visszatértem a hozzászólásokhoz, ha megengeded, idézlek: ..."Neki Demet egy összekötõ kapocs még mindig Alival. Kuzey nem tudja túltenni magát barátja halálán, ehhez lelkiismeretfurdalása is hozzájárul."... Köszönöm, hogy ezt leírtad! Kicsit már én is másként látom, lehet, hogy pont kezdett volna Seref közelebb kerülni a szívéhez, és most ez gátat vet ennek. Nagy kár lenne, ha pont egy ilyen baráti kapocs se jutna már az életébe, de nagyon nehéz a szõrös szívéhez férkõzni! Ez a nap sok volt neki, ráadásként az eljegyzésre!
Bemes 2015 jún. 17. - 08:31:14
(3340/4273)
Sziasztok !

Hááát, nagyon ciki Kuzey viselkedése, nem tudjuk mire vélni. Azt hiszem Mariska tapintott rá a lényegre. Kuzey a hozzá érzelmileg majdnem legközelebb álló emberben csalódott. Gondoljunk bele egy kicsit a helyzetébe. Eddigi élete során csak Ali volt a biztos pont. Hülye megfogalmazás a " hagyaték", nem kell szó szerint érteni. Neki Demet egy összekötõ kapocs még mindig Alival. Kuzey nem tudja túltenni magát barátja halálán, ehhez lelkiismeretfurdalása is hozzájárul. Ritka dolog, de megtörtént hogy ilyen gyorsan egymásra talált Demet és Seref. Szerintem lelkileg közelebb is állnak egymáshoz, mint Alival. De honnan gondolná Kuzey, hogy ez volt az elsõ csók? Hogy éppen most jöttek össze? Azt hitte, hogy ez a két ember, akiket nagyon szeret, akikben a végletekig megbízott átverte õt.Ki tudja mióta nézik hülyének?! A baj az, hogy annyian átverték már szegényt, hogy csak így tud gondolkodni. Tulajdonképpen miért is ment Serefhez? Tisztázni akarta a dolgot csak meglátta Simayt? Hát tényleg nem tudom mit képzelt a hadnagyról?
Barist kivételesen megértem, hogy tele a hócipõje Cemrével.
Én is gondolkodtam azon, miért futnak a nõk ebben a filmben a férfiak után. Mintha más török filmben ez nem lenne így, vagy nem tûnt fel.
BMariska52 2015 jún. 17. - 07:44:58
(3339/4273)
Szia Kedves Érsekem, Aranyos Malvinkám! Ma korán ide tudtam ülni, látjátok, már meg is írtam a "kisregényemet" Nektek, de ugye, nem bánjátok? Egy idõ hallgatás után csak úgy dõl belõlem a szó és a vélemény!
Nehéz állást foglalni nekem is a Handan-ügyben, ez igaz, de soha a mi családunkban nem láttam ilyen példát, azt a harmóniát, ahogy a Szüleim éltek és engem neveltek, jó volna remélni, hogy több, számomra kedves ember tapasztalta és élhette át gyerekkorában és felnõttként is, fõleg, míg Apu élt.
Ezt a filmet valóban úgy lehet nézni, mint Katica teszi, megunhatatlan, és mindig látunk benne valami újat is, vagy rácsodálkozni-valót!
BMariska52 2015 jún. 17. - 07:34:59
(3338/4273)
Szép Jó Reggelt kívánok Nektek!
Eddig még mindig megköszöntem és értékeltem a gyönyörû irodalmi fordítást Kedves Szandrának! Most megköszönöm azt is, a fordítás milyen kiválóan tudja néhány percben fokozni a krimibe illõ feszültséget a mondataival. Még csak 9 perc telt el ebbõl a mai 20-ból, de máris mennyi mindent megtudtunk, (most félbe is hagytam, hogy leírjam a száguldó gondolataimat): Burak hogy próbálja a Ferhát megölésekori eseményeket Baris ellen fordítani, Baris mesterien fundálta ki a vádakat Kuzey ellen, közben látjuk Cemre kétségbeesett küzdelmét, hogy megmentse a szerelmét Baris és az ügyész karmaiból, az emlékképek hogy csaponganak Kuzey fejében Seref-Demet kapcsolatáról, már mindent beleképzel, azt is benne látja, ami még akkor az õ fejükben sem volt igazán, és most nem is érdekli, Cemre milyen veszélyre figyelmezteti, mert fontosabb dolognak tartja, hogy szerinte átverték õt Demet-Seref.
Ja, igen: Baris mindent jól összekombinált, csak azt nem tudja, hogy õ egyáltalán nem ismeri Kuzeyt, mert Kuzey személyesen, a saját kezével pusztította volna el Ferhatot, nem bízza azt másra! Hiszen így sem tudja megbocsátani, hogy nem õ bosszulhatta meg Alit!
Más: nem figyeltétek még meg, hogy itt, ebben a filmben a visszafogott török viszonyokat ismerve, ahol az asszonynak k..s, mennyire a nõk nyomulnak? Venus is, Zeynep is, anno: hogy elvetesse magát, Simay is?, Banu szintén? Lehet az elfogultság, hogy Cemrénél ezt nem látom? (látható, én reggel mindig termékenyebb vagyok, mint akit felhúztak, köszönhetõen annak, hogy enyhült az idõjárás!)
Késõbb: aztán az egész eddigi feszültséget milyen szépen feloldotta Demet-Seref beszélgetése, szintén kitûnõen fordítva!
Handan már megint nem bír magával! nagyon jó kifejezés rá: Handan elképesztõ! Ezt a sok kavarást: Burak sem tudja, Venus, vagy Zeynep kell neki?
Na, most aztán Kuzey teljesen becsavarodott a saját elméleteibe, igazán túlzás, hogy miket képzel szerencsétlen Serefrõl, mikor meglátja nála Simayt! Már soha nem látjuk azt, hogy gondolkodik, mielõtt ütne? Történhetne már valami, ami lecsillapítja! Nagy szüksége lenne rá, de esztelen módon Õ azt is elutasítja, ami felszabadítaná!
Kívánok további szép Napot!
malvinkicska 2015 jún. 17. - 07:23:25
(3337/4273)
Ahogy nézem Baris éppen olyan féreg, mint volt mindenre képes, csak, hogy mentse magát, most Kuzey a célja, mert így távol tudja tartani Cemrétõl . Kuzey esze teljesen elment se lát, se hall, csak meggondolatlanul verkszik, azt hiszi szegény Serefnek szüksége van ennyi nõre, mint hogy megkérdezte volna milyen okból van ott Simay, nem õ egybõl erõsködik, most nála aztán nem a józan ész uralkodik, hanem az agresszív énje tört ki, mint mindig, õ mindent veréssel akar intézni, ez nem így van, most nagyon utálatosan viselkedik,ezzel nem old meg semmit. Az egész közel állókat eltávolítja maga mellõl nem gondolkodik. A Seref is mennyit tett már érte szegény Demet szabályosan fél tõle, ez nem jó, a barátot szeretni kell, és megértõnek lenni, de ez most nála magas fán terem.
9/10
gabus53 2015 jún. 16. - 21:33:59 9/10
(3336/4273)
Az Epizód Magazin holnapi számában újabb cikk jelenik meg Kivanccal, Betegesen soványra fogyott címmel.
Délután hozom a cikket.

:-)
8/10
Érsekvári 2015 jún. 16. - 21:26:05 8/10 Előzmény BMariska52
(3335/4273)
Mariska kedves most dupla adag megy , mert mindig a sorozat elõtt pár perccel írtam és bántam a dolgot.
Egyszerûen megunhatatlan ez a sorozat , hiába láttam már mindig találok benne valami újat is .
Most Sami bay borzolta az idegemet , nagyon bunkó ahogy beszélt Handannal . Még ezt a jött ment kis Simay asszonylányt is többre becsüli , mint aki 30 éve a felesége . Jobb helyeken a cseléddel is szebben beszélnek . Nem véletlen , hogy a nõ olyan már mint egy kaktusz folyton szurkál .
Kuzey nem tágít a csak papíron házasság felkiáltással elzavarja a nejét . Aki pedig szívesen venné a közeledését.
Még egyszer ne haragudj a kapkodásért és örülök mindig ha írsz , örömmel olvaslak Téged is .
Kellemes estét kívánok :)
malvinkicska 2015 jún. 16. - 21:07:58
(3334/4273)
A uzeyjel való meglátásod egyezik az enyémmel ugyan azt gondolom énis biztos olvastad, most ebben a részben sok volt, egy kicsit alapjáratra, foghatná magát, nem rendelkezhet õ a barátai felet, nem érdemlik tõle.