temi3 márc. 26. 09:37:40
(8/8)
Nézem a háromgyerekes erdélyi család tanyakeresését. Elvonulás az semmibe. Az nem érdekli őket, hol van iskola? Nem reális.
A másik: kedves ingatlanos hölgy, tudja mi a különbség kastély, kúria és palota között? Amit mutatott, az nem kastély. És vajon ez a házaspár egyáltalán tudja, ki volt Kádár János?
temi3 márc. 25. 08:58:44
(7/8)
Irreális álmok, reálisan kevés anyagi háttér. Mindenki szuper ingatlant vár el, de nincs tisztában a helyi és az aktuális árakkal.
Nem tudom, mikori a felvétel, de most, 2026. márciusában már egy budapest 11. kerületi, 50 nm-es panellakás ára kb. 60 mFt.
css jan. 08. 13:56:52
(6/8)
Megalapozatlan, nagyzoló minduntalan a régió győztese címet hangoztatni, holott csak a műsorban szereplők közüli győztesről van szó, akiknek a győzelme lényegében nem is a saját teljesítményüktől, hanem a vevők kénye-kedvétől függ!!!
1/10
marisál 2025 dec. 17. - 23:21:24 1/10
(5/8)
Annyira nem érdekes, hogy bármit is abbahagyjak miatta, sőt néhol unalmas, lassú! Rami nagyon jól vezeti a műsort, ami nem tetszik, hogy mindent magának tulajdonít: ingatlanosaim, bázisomon. Miért nem tudja azt mondani, hogy az "ingatlanosok" és "várlak benneteket a bázison!" És az sem szép, hogy akit kizárnak a vevők, azon szinte örömködik Rami, elég lenne egy mondatban is elmondani és nem lovagolni rajta, megsértve ezzel az ingatlanost. Finomabban is fogalmazhatna, lehetne empatikusabb! Rami szép, csinos műsorvezető, már csak az "s" betűin kellene logopédussal dolgozni! Tudom, hogy most csupa beszédhibás, műsorvezetésre alkalmatlan celebek foglalkoztatása a divat, de Ramin érdemes lenne javítani, mert tulajdonképpen van, amikor rendesen ejti, de amikor siet, nem figyel rá, és úgy látszik a csatorna sem! Ezért nem kellett volna a Legyen Ön is Milliomost abbahagyni!
Josi Városi 2025 dec. 17. - 22:04:18
(4/8)
Az ingatlanos se tudja, hogy nem helység, hanem helyiség?
1/10
blaha70 2025 nov. 27. - 21:53:22 1/10
(3/8)
Nem érdekel ! Miért tették be a legyen ön is elé,ami legalább oktató jellegű műsor !!!
Kommentátor 2025 nov. 26. - 11:26:31 Előzmény olahmiki1959
(2/8)
Én úgy emlékszem az RTL-en elég sokan nézték
olahmiki1959 2025 nov. 24. - 14:00:45
(1/8)
Nem tudom...
Lehet, hogy ez a műsor külföldön nagy siker volt, de megtörténhet, hogy nálunk nem érdekli annyira a nézőket... Mások a körülmények, mint ott, mások az anyagi viszonyok, ráadásul, a többi csatornán ezzel egyidőben talán érdekesebb műsorok lesznek... Majd kiderül...