danton-b 2012 nov. 09. - 21:37:43
(57/157)
Jó hogy kimentetted ezt agyöngyszemet hiszen ez dokumentuma lehet késõbb az emberi butaságnak,ami belõle sugárzik.Különösen az tetszik hogy "se megrendelés,se leltári szám" x db emberbõrre.
Tényleg ennyire hülyék vagytok? szerintem sajnos igen ,mert itt régen nem arról van szó, hogy valami marhabõrbõl van-e vagy sem, ez csak az ürügy. A lényeg annak a bizonyítása, ha ez sem igaz, akkor az egész népirtás, stb. is gyakorlatilag ugyanolyan hiteltelen...

Ennek ékes bizonytéka itt ez a nyálverés ,mintha titeket a tudományos igazság izgatna . csöpögtök azsidó gyûlölettõl ,hogy még meddig akarnak ezek élõsködni stb stb soroljam?
Ja és egyébként pedig igen a sok sok ezer szemüveg az valóban azt is bizonyítja hogy sok lakója volt atábornak ,bár ti a számokat is tagadjátok hogy "6 millió helyett 20000 avalóság" mondta egy idióta,de felhívom szíves figyelmedet hogy az emberek nem szokták a szemüvegüket otthagyni sehol,ha még szükségük van rá.Pl Nagy Imre törött cvikkere sem lett már használva aksztása után...,akit egyébként ugyanilyen szellemi agyhalottak gyaláztak,és ellenforradalmároztak mint a holokauszttagadó seggfejek.
danton-b 2012 nov. 09. - 21:27:45
(56/157)
Gratulálok a szóalkotáshoz."Semita érzelmû" Ez mit jelent?talán csak nem azt hogy nem antiszemita valaki ,és nem áll be a náci kórusba? Egyébként meg ne fogd vissza magad ,erre az esetre Ti a cionista szót szoktátok használni.
Béciman 4 2012 nov. 09. - 21:19:28
(55/157)
Hárman.

:-)
boom46 2012 nov. 09. - 19:48:13
(54/157)
A szemita érzelmûek hogy imádják útálni Hortyt...

Ennek ellenére viszont a Holokauszt Emlékház (NEM múzeum!) meg csak dicsõíti, gyakorlatilag Schindler szintjére emeli.
Csak mondom.
danton-b 2012 nov. 09. - 12:57:13
(53/157)
Az sem tetszett ,amikor "az ország szekerét az orozsokhoz kötötték",de megjegyzem hogy Horthynak volt mozgástere Magyarországnak meg a háború után nem volt,éshát akik pedig kiszolgálták ezt az orosz szekérhez kötést,azokról anép mondott ítéletet pl 56-ban,és azóta sem próbálja rehabilitálni normális ember õket.Nem hallottam olyat hogy Rákosi szobrot szeretnének vagy akár Kádár szobrot(kivéve Moldovát,aki a megfelelõje átellenben a Horthy mosogatóknak)
csikosi 2012 nov. 09. - 11:20:48
(52/157)
Igazából én elhiszem, hogy ilyet is csináltak.
Volt neki elég ember hozzá.
danton-b 2012 nov. 09. - 11:07:36
(51/157)
Jelenleg nincs szélsõbalveszély kis hazánkban,viszont a szélsõjobb virágzik,és írtam is hogy a komcsik ugyanígy manipuláltak .Egyébként szívesen veszem ha valaki példát mond a baloldali médiában,(ami szinte már elenyészõ lett a jobboldalihoz képest pláne ha tekintetbe vesszük hogy az ingyenes kiadványok mind a jobboldali propaganda eszközei lettek immár) a manipulációra.
offtopic
Sz Peter 2012 nov. 09. - 11:02:44
(50/157)
És te tényleg komolyan gondolod azt, hogy CSAK a jobb oldal manipulálja a szimpatizánsait?
Sajnos te is nagyon egyoldalúan látod a dolgokat!
danton-b 2012 nov. 09. - 10:57:57
(49/157)
Sok igazságot írsz de van ezzel egy nagy probléma,hogy bizony tudni kell súlyozni,ami azt jelenti hogy nem állítunk szobrot egy retrográd sok bûnt elkövetett politikusnak Horthynak ,akit amaga korában ahaladó emberek kivétel nélkül elítéltek pl atrendszere miatt.Bartók Béla,aki nem jött haza ,amíg Horthyról út volt elnevezve,és sorolhatnám Móricz Zsigmondtól végig és emlékezzünk avégtelenségig kizsegerelt milliós zsellértömegre,az Édes Annákra pl,ami igenis Horthy rendzsrének terméke volt,nem beszélve azsidó törvényekrõl.
És igen azzal együtt hogy emberileg sajnálom a várbéli magyar katonákat és aDon kanyarnál elesetteket,gyertyát is gyújtok értük,de tudom hogy rossz oldalon álltak,amirõl mégcsak nem is igazán tehettek.ezért nem faragok hõst belõlük nem ontok könnyet azért hogy nem sikerült azt rendszert fentartani ,amiért harcoltak, mint egyesek itt.
Ez is hozzátartozik a magyarsághoz hogy helyére kell tudni tenni a dolgokat,ahogy Gyurcsány mondta,és direkt idézem õt ,mert példátlan karraktergyilkosságot folytat ellene a jelenlegi néphülyítõ rezsim,:"nem lehet egyszerre Nagy Imrét és Kádárt is éltetni",pedig mindketten magyarok voltak méghozzá nem is teljesen fekete vagy fehér figurák ,és ez pl Horthyra is igaz.
danton-b 2012 nov. 09. - 10:42:38
(48/157)
Nem inkább a mumus volt?:)
danton-b 2012 nov. 09. - 10:31:56
(47/157)
Apropos egy példát írok arra hogy manapság hogy manipulálnak méghozzá legális sajtótermékekben,talán van is némi felelõssége emiatt amai rezsimnek,hogy ennyi szerencsétlen gondolkodni képtelen ember van kis hazánkban ,ami persze jó a jelnlegi kormánynak ,mert hülyéket sokkal könnyebb irányítani.Nos:
A kezembe került mostanság az Újbuda c. kiadvány ,ahol áttekintik a terület történelmét,eljutnak a világháborúig,ahol kész tényként van leírva hogy Ostapenko miután átadta az ultimátumot és azt anémetek elutasították,visszaindult,és eközben az oroszok ,akik nem várták meg hogy visszaérkezzen,elkezdtek lõni ,és lelõtték Ostapenkót.Hm,akár így is lehetne,bár nem logikus.Ami viszont árulkodó hogy ezek után azt írja,hogy a "kerületben három hidat is felrobbantottak" nade nem ám hogy azt írná hogy a németek robbantották fel,szó sincs róla,hanem általánosságban valakik.Ez leleplezi a cikkirók érzelmi állásfoglalását,és akkor csodálkoznak egyesek hogy a várbéli náci katonákból hõsök lesznek egyesek szemében.
Pontosan az ellentétes manipuláció folyik mint a komcsik alatt történt,mert ennek a népnek(illetve kormányának) muszáj valakiknek a seggét nyalni,ésd akkor szidják Kertész Ákost ,aki ezt ki is mondja pl.Nem gyarmatosítani akarnak minket, hanem saját ostobán megválasztott vezetõink hülyíteni ,hogy aztán ezt kihasználva jól megtömjék a zsebüket
Fáj az igazság,de mégis tény.
danton-b 2012 nov. 09. - 10:18:06
(46/157)
Te miért vagy ennyire görcsös holokausztcáfoló,hogy még filmeket is gyüjtesz az ellenpropaganda díszpintyeitõl?
Simán csak újnyilas érzelem miatt ,hogy mindennek az okai azsidók ,és ezért nem mész semmire,vagy netán családi hagyományok és neveltetés okán?
danton-b 2012 nov. 09. - 10:13:20
(45/157)
Sajna Te gyagya vagy ,ezt hozzászólásaid szinvonala is bizonyítja,simán lesikkasztózol ismeretlen embereket,miközben suk- sükkölsz,sok ilyen van a jobboldalon ezért tart itt az ország.
"Sok ember éhenpusztult a pártod sikkasztásai miatt"--Mert most nem pusztul éhen,és az Orbán nem lop,mi?Kb százszor annyit lopnak mint a szocik ,még a jövõbeli nyugdíjadat is ellopták pl minden haszon nélkül,bár nem hinném hogy túl sokat dolgoztál volna ,úgyhogy lehet téged nem érint ,viszont az biztos hogy képezni,mûvelni nem tudod magad,ami pedig rád férne ,ahogy elnézlek,merthát nincsen pl tandíj áááá nincs ,csak költségtérítés:) Errõl irjál nyanya.
danton-b 2012 nov. 09. - 10:06:10
(44/157)
Aha és az is általános volt ugye hogy az emberi hajat összegyûjtötték pl matracként való hasznosításra ,meg az aranyfogakat kihúzták stb.Nagyon is életszerû egy ilyen iparilag német precizitással megtervezett népirtás esetén hogy a bõrt sem hagyták kárba veszni.
danton-b 2012 nov. 09. - 10:03:42
(43/157)
Meddig meddig? Úgy emlékszem hogy amagyar mezõgazdaságot szétverõ kárpótlási törvény által juttatot baksist sem utasította vissza senki ,sõt pereltek a még több lóvéért ,pedig a földek elvétele az államosítás is akkoriban történt pár év eltéréssel ,mint azsidók kifosztása.
danton-b 2012 nov. 09. - 10:00:48
(42/157)
Nyilván volt olyan lámpaernyõ is ami marhabõrbõl készült,és akkor mi van? Mit bizonyít ez ? Semmit.
1/10
Fõnix császárnõ 2012 nov. 09. - 09:26:19 1/10
(41/157)
Az a jó hogy neked helyén van az eszed.

Orálbnek magyarázhatsz, el van a valóságában , lehet sima idõs kori problémája van stb. de ez van, még jó hogy mindannyiunknak van sajátos valóságérzete stb. mert így nagyjából el lehet igazodni.

Engem Orálb az elhunyt szomszédunkra emlékeztet, mondtuk neki ne bízzon meg a gyilkosokba stb. hát az lett hogy õk becsületesek mi meg becstelenek s nem kellett sok idõ s megölték.

Az illetõ városról költözött ide olyan 5-6évet élt még elvették az összes pénzét majd az életét is.
Az a banda volt aki a másik sarkon levõ embert is kinyírta, igen egyedüli védtelen emberekre vadásznak.

Nem akartam rizsázni csak ezt is becsúsztattam.

További szép napot!
webulon 2012 nov. 09. - 09:03:41
(40/157)
Szia
Én is elismerem,hogy nagy nagy tragédia ami történt a választott néppel

De nem vagyok fasiszta azért mert ,- ünneplek inkább emlékzem fõhajtással a várbeli hõsök elött és gyertyát is gyújtok
sõt a don harcok napján is emlékezem sõt trianon napján is megyek misére ,- mert ezek tragédiák amik egy nemzettel történtek ,- s kötekedés meg sárdobáéás helyett kutya kötelessége lenne mindenkinek emlékezni
mert azt gondolom,hogy minden magyar embernek van /volt õse rokona aki a fentebb említett események elszenvedõje volt azzal ,hogy le fasisztázzuk õket ,- tulajdonképpen magad köpöd szembe ,- minek? élvezed ahogy a nyálad folyik az arcodon ?

elitélem a károlyi szobor döntést de elitélem azt is ,hogy nem lehet horty szobor ,- ,mert a történelmünk része ,- csak a dolgokat helyén kéne kezleni ( de addig maíg Tamás Gáspárok -Meg Jobbikos lúzugok a tutik addig itt ez esélytelen )

Magyar vagyok ennek minden emlékével -jó és rossz élek velük emlékezem bosszankodom
Örülök ha jó-,- bánkódom ha rossz

De ezekért nem vagyok sem újfasziszta de cionista sem egyik sem másik

Itt az a baj ezzel a fórummal csak nem veszitek észre ,hogy nyálat nem kímélve ontjátok egymásra a hülyeséget a vélt és valós igazatokat ( akinek inge nem vegye magára ),- Csak egy emberi vélemény : nézzék meg ,hogy a magyar történlemeben mindig a szélsõség ment soha nem volt közép ( talán most van ) ennek örüljünk s nem sírjátok már vissza ezt vagy azt

UFF
1/10
Fõnix császárnõ 2012 nov. 09. - 07:10:59 1/10
(39/157)
Pontosan, propagandaszerûen, érdekeltségeik szerint, eltorzítják az eseményeget.
És úgy ahogy mondod, nem feltétlen zsidók, részben én is az vagyok, de a lényeg egy.
Sajnos az eredeti magyarok már kipusztultak/és vagy nagyon felhígultak, mert a történelemórán egyszer mondták hogy a honfoglaló magyarok dnse már nem mutatható egyikükben sem ki.
További szép napot!
1/10
Fõnix császárnõ 2012 nov. 09. - 07:04:21 1/10
(38/157)
Inkább meséljél a pártod sikkasztási ügyleteirõl.
Hány ember pusztult éhen miattuk!
Nem itt lennék ha pl a tsz üzletrészünket kifizették volna.
Nem sorolom már részletesen fel de tény te úgy sem érted mert valószínûleg te is csak a sikkasztásokból gazdagodtál meg.