4/10
Joseph Barbera máj. 27. 17:39:21 4/10 Előzmény jetset
(3/3)
A filmet em láttam, de a sztoriból ki lehetett volna hozni valami mélyebbet. Illetve valahogy nem is a mélységgel volt a gond, hanem azzal, amit leírtam. Valahogy nem átütőek a színészek. Nem tudnak elvarázsolni, elrepíteni. Minden olyan nagyon mai, nagyon hétköznapi, szóval ezért nem kell fizetni, elég felszállni a villamosra.
jetset máj. 26. 08:05:36 Előzmény Joseph Barbera
(2/3)
A film sem volt jó, nem értem, miért kellett belőle színdarabot csinálni.
4/10
Joseph Barbera ápr. 30. 22:46:10 4/10
(1/3)
Sajnálom, hogy a darabhoz még senki nem írt hozzászólást rajtam kívül. A magas pontszám miatt gondoltam, csak nem lehet olyan rossz, mindenhol csak áradoztak róla. Nos, éppenséggel nem jöttünk ki a felénél, tehát annyira nem volt vészes, de több kritikai észrevételem is volt. A háttér díszlet, szcenika rendben volt, tényleg kifejező volt ötletes. Viszont a hangerő az brutális volt. Nem vagyok már mai fiatal - biztosan ez is gond - de ki nem állom, ha fülsüketítően hangos valami. Úgy éreztem, a belső vívódás hiteles megjelenítése helyett kívülről próbálták a hangerővel a drámai hatás elérni.
Sajnos számomra nem volt atmoszférája a darabnak. A színészek játékát nem találtam árnyaltnak, kifejezőnek. Vagy káromkodtak, vagy artikulálatlanul odibáltak. Olykor zavarbaejtően primitívek voltak számomra a poénok, és őszintén nem értem, a közönség min nevet ilyenkor...A "kötelező" meztelenkedős jelenet kivételesen nem volt, csak egy félmeztelen pasi és egy általában kombinéban mászkáló nő.
Az alap sztori egész jó lett volna (nem olvastam, és nem láttam filmen, tehát nekem élményszerű volt a történet), de ennél sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Valahogy a hétköznapi beszéd, a flegma közönségesség lengte át az egészet. Lehet, hogy túl sokat várok egy mai darabtól (ha már rém drága egy páros színházjegy), de azt szeretem, ha megfog valamiképpen, elgondolkodtat, elrepít, és hömpölyögni lehet a művészek előadásában. Itt egyik sem volt, sajnos. Mondanám, hogy egy darabnak elmegy, ám sajnos vesztettem volna semmit, ha nem látom. Négy pontot adtam.