9/10
danek87 jún. 02. 00:35:35 9/10 Előzmény danek87
(2/2)
Most végre kipipáltam, jó volt. "Menny és Pokol" -ként indul, "Vihar kapujában"-ként folytatódik és "12 Dühös Ember"- ként ér véget. Az elején nem is látszik hogy egy szimpla gyerekrablásos bűnügyi sztoriból ilyen részletes karaktertanulmány lesz, igazságszolgatatás és társadalom-kritikával egybekötve. A szereplők háttértörténetei rendesen és részletesen be vannak mutatva, és külön pirospont, hogy ezúttal nem a bűnős, hanem az ártatlan személye a kérdéses. Ez a dilemma egész ügyesen van lebegtetve. És ne feledkezzünk meg Anthony Perkins-ről sem, aki a gyanúsítottak egyikét alakítja. Nekem a véghajrá meghökkentően hírtelen zárása is bejött, habár visszagondolva , volt rá utaló jel, de mikor néztem nem láttam jönni. Summa summárum meghazudtolóan izgalmas krimi, kár hogy ennyi ideig tologattam 8,5/10
9/10
danek87 2025 dec. 20. - 14:44:50 9/10
(1/2)
"Három fiatalembert gyanúsítanak egy kisfiú elrablásával és meggyilkolásával. Nagy valószínűséggel ketten közülük valóban érintettek az ügyben, a harmadik azonban ártatlan. Sem a rendőrség, sem a bíróság nem tudja, hogyan oldja meg ezt a rejtélyt."