Téma: Lee Jun Ki

Maryu 2016 febr. 03. - 17:17:34 Előzmény Lili49
(91822/112922)
Köszönöm szépen Lilonak, meg neked is, hogy kiraktad.
Aranyos ez a fiú, nem véletlenül kedveljük. Olyan közvetlen, mintha egy barátot hallgatna az ember.
bori3 2016 febr. 03. - 15:05:14
(91821/112922)
Gyönyörû hangja van, de pont a mûfaj amiben utazik nálam nem az elsõ helyen van ....
De biztos fogok egy-két nem annyira mjuzikeleset eltenni tõle ... :)
werzsi9 2016 febr. 03. - 14:58:31
(91820/112922)
Kicsit utána néztem. Kwang Ho Hong egyike Korea legnépszerûbb muzikel színészeinek. Szinte minden híres muzikel szerepet elõadott már. Nagyon kellemes bariton hangja van.

https://www.youtube.com/watch?v=xIa1E5TskBs&list=RDdwB6KFfA67A&index=8
bori3 2016 febr. 03. - 14:42:52
(91819/112922)
Egy hírszerzés, kémkedés, krimi, akció - semmi újdonság a mûfajt illetõen, a témavezetés és tálalás meg még bármilyen is lehet... :)
PSH-val valami van szerintem is, de nem tudom még megfogalmazni, hogy mi .... majd kikristályosodik. Még igazából azt sem tudom eldönteni, hogy a külseje furcsa, vagy a játéka.... Vámpírfiú nagyon jó, már most szórakoztató, millió feje van. Az kimondottan kuriózum, hogy két ilyen egyedi orgánumot összehoztak.
10/10
k.sior 2016 febr. 03. - 14:11:50 10/10
(91818/112922)
Köszönet Lilonak és neked is! :)

Jót röhögtem, hogy mint halál szaladgált a stáb tagok között. :)))
Annyira jó, hogy a humora sem változott és hogy ennyire közvetlen maradt!
10/10
k.sior 2016 febr. 03. - 13:57:15 10/10
(91817/112922)
Sziasztok!

Köszi, hogy hoztad, jó ezt hallani. :)
Elsõ benyomásaid a soriról?
werzsi9 2016 febr. 03. - 13:47:43
(91816/112922)
Rég láttam, már nem emlékszem pontosan. Lehet, hogy még nem lépett fel? Még nem lett SIG felesége? A SIG anyukáról beszéltem.
werzsi9 2016 febr. 03. - 13:33:25
(91815/112922)
A másikra gondoltam, a despotára. Õ az egyik "gyöngye" a koreai fiús anyukáknak. :-))
10/10
Lili49 2016 febr. 03. - 10:50:47 10/10
(91814/112922)
Ezt a dalt Jaejoong-tól ismerem és szeretem, de azt kell mondanom, hogy..... wooow.
Nem meglepõ, hiszen ismerjük a Sillából az énekest.

Bori, nem kellene pár számot letöltenünk tõle??::))

https://www.youtube.com/watch?v=9_m4AIE7YqY
10/10
Lili49 2016 febr. 03. - 10:30:37 10/10
(91813/112922)
Lilo lefordított egy viszonylag friss magazin interjút.

Q: Most fejezted csak be a SWWTN forgatását, hogy érzed magad?

JG: Az a szó, hogy ,,kelletlen” kifejezik az érzésem. Nagyon nehéz volt a forgatás alatt, de amikor végeztünk hiányzott és ürességet kezdtem érezni. Magányosnak érzem magam, mert nem láthatom a többi szereplõt és a személyzetet.

Q: Hamar kitudsz lépni a szerepeidbõl a dráma befejezése után?

JG: Nem vagyok az a tipus, aki sokáig belemélyül a szerepeibe, de idõre van szükségem, néha depressziós vagyok, nem komoly. Az üresség megsebez és a szerep, amit el játszottam már nem az enyém. Hirtelen azt érzem minden megáll. Így miután vége a drámának alvas közben is azt álmodom, hogy forgatni megyek. Aztán felébredek es megremülök “Oh nem kell mennem” es ez így megy pár napig.

Q: Mit szeretnél most a legjobban?

JG: Nos…mit kellene tennem? Azt szintén nem tudom. Nem engedem meg magamnak, hogy ezen gondolkodjak és csak üres fejjel tekintek elõre. Ezen a héten közösen dolgozunk a dráma lehetséges befejezésén, úgy gondolom jövõhéttõl tudok pihenni. Lesz 2 hetem a következõ munkáig, utazáson gondolkodom.

Q: Tengerentúlra?

JG: Még nem döntöttem el tengerentúl vagy belföld. Úgy érzem utazni akarok, de az a tipus vagyok, aki nem szeret idõpontot foglalni túl korán, mert valami közbejön es nem tudok menni. Például, ha eltervezem, hogy 25.-en megyek, de lehet, hogy 24.-en azt gondolom, hogy problémás és nem megyek. Szintén egy maganyos utazas.
Q: Sonyol szemei vörössé váltak, mikor vért szívott és a felétõl pedig kékre változott, de ez az elejétõl így volt kitalálva?

JG: Igen. Sokat gondolkodtunk. Azt gondoltam a vörös sokkal elõnyösebb, de a kéket a rajongók jobban preferálták. A kéket is szerettem, mert az meg misztikusabbnak tûnt.

Q: Nem volt számitogépesgrafika, te raktad be a lencséket?

JG: Igen. Azt valottam, hogy probáljuk meg elõször, ha lehetséges, hogy én csinálom és nem bízom a grafikára. A szemem szinét csináltuk volna vele, de ehelyett én raktam be a lencséket. Így, amikor mondták, hogy “színváltás idõ” feltettem a lencsét és a karmokat és átváltoztam. (nevet).

Q: A szellemmel szemben álltal az Arang and the magistrate-ben, de itt a helyzet megváltozott.

JG: A karakternek szüksége van valami háttértörténete, ami körül játszhat. Egy szellem megformálásakor a személynek túl kell lépnie az emberi képességeket. Ez nem könnyû, mert ez több, amit elképzelünk. Én probálok nagyon sokat kifejezni.

Q: Mit gondolsz egy vámpírszereprõl egy modernkori drámában?

JG: Azt hiszem sokkal jobban csinálnám. Szeretnék moziban játszani. Azt az egyet sajnálom a ,,földönkívüli” megformálásában, hogy csak a 60%-at tudtam megmutatni ahhoz képest, amennyit keszültem a szerepre. Hitelesebbnek akartam tudni, de az ilyen mûsorban lehetetlen, hogy túl sok vér folyjon. Ezért egy filmben akarok játszani, ahol nem kell limitálni a jeleneteket. A vámpírszerep nem csak azt jelenti, hogy királyul nézhetek ki, mert tényleg nagyon sok mindent kell felmutatni. Személyszerint ezeket mind ki akarom hozni magamból.

Q: Hanbok most is remekül néz ki rajtad meg, ha fekete is.

JG: Tényleg? Mikor a fekete köpenyt hordtam azt mondtam a többieknek úgy nézek ki, mint a halál. Hahaha. Ezért mindig azt kiabáltam “Eljöttem érted” és szaladgáltam a forgatás közben. Az öltöztetõ csapat ugyanaz volt, mint az Arang and Magistrate idején. Nagyon igyekeztek, hogy jól nézzek ki. Gondoskodtak a megfelelõ Hanbok-rol és úgy gondolták minden jól áll rajtam, ezért bevállaltak kicsit merészebb dizájnt is. Nagyon sokféle tipusú ruha érkezett. A rajongók pedig mindig kérték, hogy Hanbok-os fényképeket akarnak látni. Én pedig megbánás nélkül viseltem mindet.

Q: Songyol a vérbõl nyerte az erejét, de mibõl kap életerõt LJG?

JG: Az életerõmet a rajongók szeretetébõl nyerem. Ez tényleg igaz. Talán különbözik, mikor Lee Joon Gi az emberként es mikor Lee Joon Gi a szinészként élek, mert az önbizalmam a rajongok támogatásábol szerzem. Azt érzem “Oh a rajongóim szeretnek engem”. Ezzel tudok bizalommal, megbánás nélkül az utamra lépni. Engem csak ezt tehet remek emberré és így tudok bizalommal szinészkedni is.
“A rajongók, akkor is segíteni fognak, ha nem vagyok jó. Hahaha.
A rajongóim adnak erõt. Ezáltal van hitem a szinészetben es mikor más munkat végzem. Az energia, amit kapok tényleg hatalmas.

Q: SNS-en megosztottad, hogy a szinész bõrében érzed magad jól. Mi volt az a pillanat, amit a legjobban szerettél a drámában?

JG: Pillanat? Ez nagyon összetett és nehéz választani csak egy pillanatot. Nagyon élveztem a különbözõ jelenetek és karakterek forgatását. Elmondhatom, hogy miután lement a mûsor nagyon jó volt a visszhang a nézõktõl. Az a pillanat, mikor láttam a visszajelzéseket a legjobb érzés volt, mint színész.

Q: Mit szeretnél, ha milyen színésznek tartsanak téged?

JG: Örülök, ha azt hallom “ õ remekül játszott”, jobban, mint azt “Õ Lee Joon Gi a szinész”. Azt akarom, hogy felismerjenek a karakterekbõl, amiket eljátszottam. Vezetõ színészként szerepelni nagyon felelõsségteljes munka. Azt szeretném, ha a hírnevem a csapatommal együtt, keményen dolgozó, összetett produkcioként ismernek el.
Lee Jun Ki 이준기 Fan Club Hungary
10/10
Lili49 2016 febr. 03. - 10:25:45 10/10
(91812/112922)
Sziasztok!

Remek!! :) Ezt olvasom máshol is::)
Maryu 2016 febr. 02. - 22:37:05
(91811/112922)
Szia Werzsi!
Szerencsére jó úszó vagyok, de tényleg nem sok hiányzott, hogy lehúzzon.

A fordítással csak egy kicsit maradtam le. Olyan egy hetet. Mert eleinte úgy terveztem, hogy hetente egy részt csinálok meg. Most szép lassan becsúszik egy plusz hét. Remélem még be tudom hozni a lemaradást. Most tartok a 18. résznél.
Melyik anyósra gondolsz? A Terms of Endearment-bõl Kang asszonyra gondolsz? Most is leginkább azon izgul, hogy mit szólnak a szomszédok, ha megtudják, hogy a lánya férj nélkül szül gyereket.
bori3 2016 febr. 02. - 20:51:51
(91810/112922)
.
bori3 2016 febr. 02. - 20:50:34
(91809/112922)
.
bori3 2016 febr. 02. - 20:49:48
(91808/112922)
Hozok kedvenceteket - a Neighborthood hero-ból (2 részt láttam) :)
Könnyen lehet, hogy itt is "lejátssza" a fõszereplõt majd :))))
werzsi9 2016 febr. 02. - 19:15:22
(91807/112922)
Sziasztok!

Szia, Maryu!

Már azt hittem, hogy teljesen elsüllyedtél a török tengerben. De, amint látom, nem, és szépen visszaúsztál a koreai óceánba. :-)))

Remélem, hogy közben azért haladtál a fordításoddal is! Hogy van a kedves anyós? :-))
Maryu 2016 febr. 02. - 18:57:36
(91806/112922)
Sziasztok Kislányok!
Egy kicsit eltûntem, mert ellepett teljesen a Szulejmán. Most végre a végére értem. Mármint beértem a TV-t. Most már csak szerdánként van a következõ rész.
Tegnap elkezdtem nézni a "She was pretty"-t. Kicsit féltem, hogy a Szulejmán után milyen lesz, de nagyon jól esett. Újra itthon. A She was pretty tényleg jó. Három részt néztem meg és nagyon tetszett. Szórakoztató, csak Hwang Jung-eum ne visongana annyit benne, de ennek az enyhén dilinyós lánynak a szerepében nagyon jó. Habár néha, mintha egy kicsit túl játszaná a szerepet, de lehet, hogy ezt várja tõle a rendezõ.
10/10
k.sior 2016 febr. 02. - 10:26:50 10/10
(91805/112922)
Jó hideg lehet arrafelé.
A rejtõzködõ... :)
10/10
k.sior 2016 febr. 02. - 10:25:39 10/10
(91804/112922)
Igen, olykor elég nehezen követhetõek az események a Büszkeségben, de én még ezt is élveztem, mert annyira nem szokványos az egész.
Min Soo pedig szerintem zseniális! :)

Köszönöm a King feliratot!
10/10
k.sior 2016 febr. 02. - 10:20:20 10/10
(91803/112922)
Sziasztok!

Azt hiszem, nekem is így kell majd cselekednem. :)