Téma: Lee Jun Ki

10/10
szakire 2014 máj. 11. - 17:23:45 10/10
(65582/112922)
Nagyon jó volt Milida, mintha csak magunkat láttam volna. Egy apró különbség volt a k-dráma maratonnál én nemcsak a nagy flakon ásványvizet, de egy csomó mindent rakok magam köré, (süti, csipsz, mogyi, szotyi, meg ami itthon van) hogy ne kelljen fölállni semmiért. :)))))
werzsi9 2014 máj. 11. - 16:51:36
(65581/112922)
Jó, hogy örömet tudtam okozni. Én is megörvendtem, amikor eszembe jutott ez a videó. A dal is szép, de a közönség nagyon aktuális volt abban a helyzetben, amikor mindenki rajtad sajnálkozott. :-))
werzsi9 2014 máj. 11. - 16:36:44
(65580/112922)
Sziasztok!

Hát igen. Valahogy így van az ember. De ezek a csajok a tévé képernyõjét nézték, míg mi csak számítógépen, vagy annak a közvetítésével.
10/10
Milida 2014 máj. 11. - 16:23:24 10/10
(65579/112922)
Sziasztok!

Már azt hiszem harmadszor olvasom el egymás után Joon Gi élettörténetét:)Olyan, mint a tej: nem lehet megunni:)

Hoztam nektek egy tök jó videót, én nagyon jól szórakoztam rajta. A címe: Egy K-Drama rajongó 6 hétköznapi problémája.

Vadfordításban:

1. Véletlenszerûen használsz koreai szavakat a mindennapokban.
2. Kiborulsz ha a kedvenced váratlanul feltûnik.
3. Az aktuális események háttérbe szorulnak
4. A legizgalmasabb résznél félbemaradó filmsorozatok
5. K-Drama Maraton
6. A "Miért nézel K-Dramat mikor nem is vagy koreai?" kérdésre adható válaszok
(nem mindet értettem pontosan, úgyhogy lehet rosszul fordítom, de valami hasonló:) )
a, Miért nézed a Beverly Hillst, mikor nem is vagy gazdag?
b, Miért nézed a focit, ha nem játszol?
c, Miért nézed a Szombat esti láz-at, mikor nem tudsz táncolni?
d, ezt nem értettem, de hasonló lehet, int az elõzõek:))))))

Nézzétek meg, jó nagyon:)

https://www.youtube.com/watch?v=aCxwsjvcNeM
10/10
Lili49 2014 máj. 11. - 16:05:20 10/10
(65578/112922)
Jók voltatok csajok, a tegnapi második helyrõl, magasan az elsõ helyre tört Jungi.

http://www.hancinema.net/2014-50th-baeksang-arts-awards--most-popular-actor-in-a-drama-nominees-list-69015.html
10/10
Lili49 2014 máj. 11. - 15:49:44 10/10
(65577/112922)
Ezek szinte az összes Jungiról szóló oldal átnézésébõl jött össze. Sok helyen 3-4 éves anyagokat olvastam át a kezdetektõl. Szóval egy Wikipediára jó lenne a forrás is, de ki gondolt, akkoriban ilyesmire.
Kérdezd már meg, hogy a magyar Király és a bohócot is Õ csinálta a Wikipedián????
10/10
szakire 2014 máj. 11. - 15:47:08 10/10
(65576/112922)
Nem persze. :)))) Volt ott több minden, egy kis szösszenet szerdáról és csütörtökrõl. Ezt hivatalosan rakták föl, azért hoztam. A honvédelem.hu oldalon több is van. :)
10/10
szakire 2014 máj. 11. - 15:45:23 10/10
(65575/112922)
Bocsi, hogy nem szóltam, de már régen elhatároztam, hogy amit fordítasz/fordítotok, akkor azt viszem a Clubba is. Szerintem ez így volt jó. Igen kérik, most nézem, hogy Õ szerkeszti a Wikipédiát Jungiról. Még elég hiányos és ezért kérte a forrást. Pedig írtam, hogy régebbi interjúk.
10/10
Lili49 2014 máj. 11. - 15:40:35 10/10
(65574/112922)
Ez jó volt. Legalább van egy halvány lila gõzöm, mi is történt ott. Ugye nem vagy látható?
10/10
Lili49 2014 máj. 11. - 15:36:30 10/10
(65573/112922)
Már 2 hét el is telt:)
10/10
Lili49 2014 máj. 11. - 15:35:07 10/10
(65572/112922)
Húúúú, most jól megleptél::)

Megért volna egy lektorálást, ha már oda is feltetted.
Bár nektek készült, de ha már csak egy ember is jobban fogja szeretni vagy ezáltal megismerni, akkor már megérte.
Olvasom valaki kérte a linket, de nem tudom, sehol nem írtam fel. 2012 októbere, már nem ma volt.
10/10
szakire 2014 máj. 11. - 15:26:13 10/10
(65571/112922)
Na itt jártam az elmúlt héten. Egy kis ízelítõ:

https://www.youtube.com/watch?v=4atj1_sDmeE&feature=share
10/10
szakire 2014 máj. 11. - 15:06:47 10/10
(65570/112922)
Egy legfrissebb hír és fotó Lili kisbabájáról:

Itt egy gyors frissítés a rajongók vajon hogyan színész Yoon Si Yoon 's csinált mióta belépett Marine Corps képzési április 28-án!

Õ jelenleg kap 7 hetes képzést a 3. Társaság 1. Szakasz mivel a 1184. Marine Corps. A Marine Corps frissítette hivatalos honlapja a képet ebben az osztályban, ami természetesen tartalmazza Yoon Si Yoon õ frissen borotvált fejét. Úgy tûnik, hogy jól, ahogy mosolyog fényesen a kamerába.

Õ visszatér körülbelül két év, így naprakész!
10/10
szakire 2014 máj. 11. - 12:42:53 10/10
(65569/112922)
Köszönöm Erzsike, ez fantasztikus, az egyik nagyon kedvenc filmem dala! :) Jó látni, hogy van a világnak az a helye, ahol megbecsülik a katonanõket.
Mondjuk, ha nálunk, egész véletlenül, szerveznének egy LL Junior koncertet a számunkra, lehet kiszaladnék a világból.
10/10
szakire 2014 máj. 11. - 12:02:26 10/10 Előzmény Lili49
(65568/112922)
Sziasztok!
Úgy látszik tegnap még nem voltam nagyom magamnál (még ma sem. Köszönöm, hogy velem voltatok a héten, én is sokat gondoltam Rátok. Csináltam egy csomó fényképet, de nem nagyon publikus, de ha majd fölvarázsolom a gépre, azért választok párat. :))))

Lili most nagyon örülök, Henry videóinak, ezek úgy látom teljesen újak. Imádom ezt a fiút. Az interjúkat föl akarom pakolni a Clubba és ezt találtam. Köszönöm.
Egyébként nagyon jó olvasni Titeket! :)
10/10
Lili49 2014 máj. 11. - 10:09:30 10/10
(65567/112922)
Sziasztok!

Pont olvasásra való idõ van. Bár itt most küszködik a napocska.

Lee joon Gi 6

- Vágytál a szexre, a szerelmi kapcsolatra?
- Folyamatosan vágyom rá! (nevetés)
- Ha az a személy, aki úgy néz ki tetszik,neked, akkor szeretnéd megtapasztalni a szeretetét is. - Neked biztosan van ideális típusod?
- Ha valóban találkozom vele, akkor a lány legyen idõsebb vagy egynemû.
- Micsoda????Egynemû szex??????
- Azonos nemû? Ah, nem..nem ..nem! Ne hülyéskedj, kérlek!
- Tényleg nem számítottam ilyen sokkoló bejelentésre.
- Én azt mondtam az elõbb egyidõs! Azonos korú…dong. Miért olyan sok dong..dong.. dong.
- Ok! Bár nem jelenti azt, hogy azonos nemû. De már kaptál csodálatot azonos nemûtõl?
- Amikor a Virgin Snow-t forgattuk Kyotóban bicikliztem és megálltam egy kerékpárállványnál. Egy srác megállt a hátam mögött, japánul beszélt hozzám „Ó te nagyon vonzó vagy”. Aztán kaptam egy névjegykártyát mondván” Te nagyon érdekelsz engem” Gyakori volt, hogy bementem egy bárba és meg akartak hívni egy italra és egy beszélgetésre úúúgy…..mi, mit?( röhögés)

-A következõ rész egy mondat „Japán az én országom” Mi történt itt? Extrémen kifejezted a saját érzésedet? Ha nem, akkor ez egy nyelvbotlás?
Ez most rendkívül fontos kérdés! Abban az idõben csak vicceltem a barátommal. Az interneten hagytunk üzeneteket egymás oldalán.
-Ez egy elküldött régi üzenet volt?
-Igen. Késõbb…….a rajongók…..
-Ez nem a te személyes honlapodon volt?
-Igen a barátom oldalán. Saját privát üzenet és teljes beszélgetések. Ezt az egy mondatot vették ki a szövegbõl és tették fontossá. Ezt követõen rengeteg híradás jelent meg. Úgy tûnt, mintha ezt nyilvánosan így nyilatkoztam volna. A szavak így „Japán az én országom” lett publikálva. Néhány ember azt mondta” Mi van ez a Lee Joon Gi egy ostoba ember?” A probléma sokkal nagyobb vált, úgy éreztem magam, mint akit fejbe vágtak. Azt mondtam magamnak, most mit tegyek? A teflonom non-stop csengett. Ennek kell történnie, mikor a film jegyeladása rekordot dönt 1 millió egy héten? Tényleg az egyik rossz hullán követi a másikat az életembe? De ez is felhívta a közéletivé vált személyes felelõsségemet az ügyben.
-Hogyan tetted ezt meg?
-Azonnal írtam egy cikket ebben a kérdésben, hiszen annyira nem kívánatos személyéé lettem és bocsánatot kértem. Mindazonáltal a cikk, amiben bocsánatot kértem még több problémát vetett fel, mivel a szavaimat félreértelmezték.
-Úgy érzed hibáztál?
-Igen.
-Hasznos volt a megbánás?
-Igen. Megbántam Nem lettem volna képes megjelenni eseményeken azok elõtt, akik kedvelnek. Bármi is volt az ok, nekem nyilvános személyként, bár nem volt igaz, amit mondtak, de amikor ebbõl felfordulás lett, nekem meg kellett tennem, hogy bocsánatot kérjek. Tetszett nekem vagy sem, voltak, akik korábban szerettek és elfogadtak az õ véleményükért meg kellett tennem.
-Lee Joon Gi az, No.1 a legjobban utált híresség a riporterek között…. És egy ilyen rövid idõ alatt.
-Igen. Ilyesmi történt.
-Hallottál errõl a dologról? Te ezt tudtad?
-Igen, tudtam és ismertem. Az elején nagyon arrogáns voltam, nem tudtam a forrongó véremet leállítani. A fejem majd szétrobbant. Egy barátom jött Koreába és azt mondta” Itt Úgy érzi mintha ez Lee Joon Gi országa lenne. A cikkek, a poszterek, plakátok, TV interjúk ,ez már olyan érzés.
-Pontosan így volt. Létrejött a nagy álmod és te a mélységek mélységében jártál.

Lee Joon gi 7.

-Igen, ilyen mélyre jutottam, ezt soha nem vártam, hogy megtörténik. Olyan volt, mint a drog. Valójában, mint akit begyógyszereztek mélyen és nem lehet visszakerülni a normális szellemi életbe. Akkora nagy média figyelem volt rajtam, hogy már nem bírtam elviselni. Az elején azt mondtam az újságíróknak”Kérem, adjanak tanácsot, köszönöm” De néhány nap elteltével is ugyanolyan interjúk és hasonló kérdések. Úgy éreztem csalódott vagyok. Így amikor megkérdezték „Junki-ssi A király és bohóc sikere után, hogy érzed magad? Én kezdetektõl azt szerettem volna mondani az újságíróknak” Nagyon boldog vagyok” Aztán a végén azt mondtam: áá jól….és mi van veled?
-Mit mondtál?(nevetés) Szóval egy riporter volt a sok százból, akivel találkoztál… és ez a riporter….
-Nekem is fájt..
-Szóval ez egy riporter volt és úgy érezte, hogy te…….
- Igen ezt követõen a fele riporter ellenségessé vált…azt mondták LJK-nak nincs modora. Terjedtek a szavak és az emberek elhatárolódtak tõlem. LJK, mit gondol ki Õ?
-Mit csináltál? Mit gondoltál ki vagy te?
-A dolgok nem úgy alakultak, ahogy vártam. Kezdetben csillag akartam lenni, megtapasztalni az milyen érzés. De a félelmek kezdtek megjelenni. Várj… ez nem olyan, mint amilyennek elképzeltem….valami baj van. Én azt akartam, hogy színészként lássanak, aki majd fokozatosan megmutatja színészi készségeit. Egy jó projektben vettem részt, ezért én A Király és a bohócban nagyon keményen dolgoztam. De hirtelen az a srác, aki arról álmodott, hogy csillaggá válik……. Nem voltam még kész rá, nem tudok alkalmazkodni, tehát nem vagyok tekinthetõ színésznek. Az ilyen félelmek ijesztõek!
- Mindezek közepén a riportereknek a Fly Daddy elfogadhatóvá vált? A jegypénztári eladás?
- Lecsökkent.
-A jegypénztáraknál csökkenést tapasztaltak.
- Ez idõ alatt a félelem annyira valóságossá vált, hogy sok rajongó elhagyott emiatt.
- Párosítva ez a félelem a megjegyzések a népszerûséged esett.
- Az ilyen megjegyzések, hogy „ A népszerûsége esett” úgy éreztem, hogy ezzel nem tudok, mit tenni. Olyan volt, mint akit sarokba szorítottak és onnan nincs kiút. Sokat szenvedtem….ebben az idõben.
- Miután találkoztál a jegyeladás esésével, emiatt milyen érzéseid voltak?
- Én nyugodt voltam…. Éreztem természetesen megbánást a produkciós vállalat felé.
-Miiiii?????
-Nem, nem ez sajnálatos kapcsolat lett a filmmel. Mindenkinek nagy elvárásai voltak felém Én állandóan mondogattam magamnak: Hogy még akkor is, ha ez nem sikerül, nem számít. De egy ilyen gondolkodás szûklátókörû lenne. Ez idõ alatt meg voltam zavarodva, azt hittem..nem kellene folytatnom. Szóval gyorsan beállt a belsõ nyugtalanság. Szinte kimondtam az ítéletet magara: Te nem tudod, mit csinálsz! Neked fel kell adni!
-Te ezt mondtad magadnak?
-Igen. Aztán pedig: most mindenki ad neked szeretetet, mert figyelnek rád, nem azért, mert bíznak benned. Ha igazán akarsz valamit, akkor ne törõdj mással, kezdj el bízni és folytasd! Mondanom sem kell, hogy én azt kívántam legyek egy színész és dolgozhassak keményen. Majd fokozatosan megszeretnek az emberek, a külsõ megjelenésemet és majd késõbb lesznek jó karakerszerepeim és valószínûleg akkor már sikerül. Ezután már én így cselekedtem.
-Ezután te visszatértél a Tv-ben, mint a DaW vagy az Iljimae… ez a két dráma magas minõsítést kapott. Precedensnek bizonyult a tartós népszerûségedre. Miközben keresztülmentél ezen a szörnyû idõszakon. Lee Joon Gi neve most már garancia lett. Hogy érezted magad?
-Elõször is a riporterek korrekten írtak rólam és a rajongók, akik csalódottak voltak visszatértek. Különösen az üzenõ táblám tisztult. Én boldog voltam. Azelõtt kaptam 2000furcsa üzenetet ebbõl 1200 csúnya volt. De most….szép tiszta a fórum. Most mindenki bizalmat ad. Egy színész teljesen meg akar nyilvánulni, kifejezni a teljes színészi képességeit…akkor azt szeretné, ismerjék el. Amikor szorgalmasan és jól haladok az álmom felé, akkor az emberek is elfogadnak engem. Éreztem, hogy ez az érzés mennyire csodálatos volt.

Ennek a szériának a vége következik.
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 22:12:07 10/10
(65566/112922)
Na most a franciáknál besokaltam. Inkább nézem a filmemet.

Álmodjatok szépeket!
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 22:00:40 10/10
(65565/112922)
http://www.hancinema.net/2014-50th-baeksang-arts-awards--most-popular-actor-in-a-drama-nominees-list-69015.html

Lehet szavazni, van tétje, bár azt hiszem nem annak, amint a lap második felében felajánl. Most nincs kedvem tanulmányozni.

Jungi második.
werzsi9 2014 máj. 10. - 21:54:30
(65564/112922)
Lehet, hogy beugrik néhány az érdekesség kedvéért, de nem olyan a lányideál. A lány gyöngéd, óvni, segíteni kell, háton cipelni, saját zakót ráadni, soha sincs zsebkendõje, odaadni neki, kényeskedve, gügyögve beszél, oppááááá, és még lehetne sorolni, de addig mind elmentek. Kevés a filmekben a Lilócska típusú lány.
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 21:43:04 10/10
(65563/112922)
Én is azt nézem, de lehet átváltok valami filmre::))