Téma: Lee Jun Ki

10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 18:45:16 10/10
(65522/112922)
https://www.youtube.com/watch?v=DNTV7YPknWY

Ördögünk és Ga In tényleg örülök, hogy talált egy lányt. De lehet rossz vagyok, néha a csaj, mintha az anyja lenne. Pedig 5 évvel fiatalabb, lehet a sok smink miatt látom úgy.
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 18:29:43 10/10
(65521/112922)
Üdv a fedélzeten::))

Úgy küldtem volna Neked, egy friss kiképezni valót::)) YSY
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 18:22:28 10/10
(65520/112922)
Seung Gi volt, de a film címet nem tudok.
Pattika69 2014 máj. 10. - 17:13:30
(65519/112922)
Szia Drágám!!!:)))
De, jó, hogy végre megjöttél!!!:)))
Remélem nem facsartak ki nagyon!!!:)))
Gyönyörû képpel tértél vissza....ez a film nagyon zörgetne nálam is (már megint!!:))
werzsi9 2014 máj. 10. - 12:23:00
(65518/112922)
Szaki, üdvözöllek visszatérted alkalmából, és küldök neked egy dalt a hallgatósággal együtt. :-))

http://www.youtube.com/watch?v=hvmMX0I63XI&feature=related
10/10
szakire 2014 máj. 10. - 12:11:18 10/10
(65517/112922)
Sziasztok, szép hétvégét Mindenkinek!

Jöttem, hogy beköszönjek és az interjú 4. része vár. Ez annyira tetszett, pedig már ismerjük nagyjából a történetet. Újból és újból jó elolvasni és Jungival átélni ezeket nehézségeket a siker felé és mindannyiszor csodálattal gondolni Rá. Köszi Lili. A hétvégén valószínû, hogy újból megnézem a Király és a Bohóc-ot.

Most nagyon kell még sietnem, mert jószerint semmi nincs a portámon és el kell menni beszerzõ útra. Ezért még nem lapoztam tovább, de ez eltartana egy darabig, hogy behozzam a hetet.

Megvagyok, túléltem, egyszerû szavakkal élve: érdekes volt a hét.
werzsi9 2014 máj. 10. - 12:11:14
(65516/112922)
Szervusztok!

Most fedeztem fel a szép hosszú olvasnivalót. Nemsokára elkezdem az olvasást. Most néztem meg a Rock-Rock- Rock filmet. A negyedik (utolsó) részének a végén van egy filmreklám. Nem vagyok biztos, hogy a benne felvillanó egyik színész Lee Seung Gi, vagy Eric. Kérdésem: ki a színész, és mi a film címe, tudván, hogy a Rock... 2010-ben készült.
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 10:02:21 10/10
(65515/112922)
Ihaj, be szép hosszú..bocsánat:)
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 10:01:22 10/10
(65514/112922)
Lee Joon Gi életmese 4

-Ezelõtt jártál már külföldön?
-Soha, ez volt az elsõ külföldi utam és nagyon izgatott voltam.
-Idáig vidék, Szöul most meg tengerentúl…mint egy álom!
-Abban az idõben még azt hittem, hogy mielõtt gépre szállok, le kell vetnem a cipõmet.(nevetés)
-Az ügynökség támogatta a döntésedet?
-Nem teljes mértékben, mert az ügynökségen belül is voltak nehézségek. A színészi gázsim csak 5milló W (kb. 1millió Ft) volt. És miután ezt szétosztottuk, nagyon kevés maradt. Ezért én csak 200 ezer W (40 ezer Ft) hoztam magammal Japánba. Így a menedzserem ugyan eljött velem, de csak egy napra, aztán visszatért Koreába.
-Szóval egyedül voltál.
-Igen, de ez rendben volt, mert találtak nekem egy kis szobát egy motelben.
-Akkor itt éltél egy ilyen motelben, amiben a szoba nagyon kicsi volt.
-Igen, de kényelmes és nagyon jó volt.
-Itt fal, aztán megfordulok, ott is fal?
-Így volt, ha kinyújtottam a két kezem szinte faltól-falig ért, de volt benne TV.
-Ez csodálatos és volt WC egy ilyen kis szobában?
-Forgolódnom kellet, hogy bezárjam a WC ajtót.(nevetés)
-Én valaha bementem egy ilyen WC-be és bent ragadtam…nem tudtam kijönni.
-De már ott voltam, még ha kemény is volt ez az idõszak, de forgathattam és utána mentem a motelszobámba. A filmvállalat csak 3000Y (kb. 6000Ft) adott az ételre és a mindennapos költségekre. Úgyhogy spóroltam a pénzzel és kb.600-800Ft-ot költöttem élelmiszerre. Ez nem volt jó étel, amiket a kisboltokban vásároltam.
-Az ügynökség, amikor aláírta a szerzõdést…nem egészítette ki a jövedelmedet?
-Nem volt rá lehetõségük, akkor én megértettem ezt a helyzetet. Az ügynökségnél is nehéz idõszak volt.
-Kölcsönösen elfogadtátok ezt?
-Igen. Én azt reméltem, hogy az ügynökség is megoldja a helyzetét. Akkor majd én is jobban élhetek, de mielõtt ez megtörténik, addig így is jó.
-Te bíztál bennük.
-Legalább dolgoztam. Nem volt könnyû, de minden rendben volt a filmmel és ezzel a munkával.
-Filmeztél Japánban, bár a nyelvet nem tudtad. Te arra születtél, hogy ilyen szánalmas dolgokat csinálj?
-Én akkor meg voltam elégedve. Szükség volt rám, végeztem a munkámat, mégha nem is sokat. De én ezt úgy kezeltem, hogy ez egy tapasztalat az életemben. Bár jobb lett volna dolgozni és tanulni egyszerre.
-Miután beiratkoztál a fõiskolára, akkor nem kértél pénzt a családodtól, azután sem hogy visszatértél Koreába?
-Nem, mert már 19 éves voltam. Nem vettem el pénzt a családomtól. Egyszer sem…. nem voltam rá képes. Nem volt okom rá, hogy kinyújtsam a kezem és pénzt kérjek.
-Ez a menedzser nem bukkant fel a forgatás végéig?
-A forgatás vége elõtt egy héttel jött. Amikor hallottam, hogy jön én boldog voltam. Valaki, akit ismerek, azért jön Japánba, hogy lásson engem, én nagyon boldog voltam. Annak érdekében, hogy megfelelõen fogadjam a menedzser Hyungot, én nagyon spóroltam és nem nagyon ettem. Azon a reggelen mentem a metrón egy hátizsákkal és mindent meg akartam mutatni Hyung-nak. Az izgalmas helyeket, amiket én tudok, hogy Õ is lássa.
-El akartad vinni a menedzsered városnézésre?????
-Igen.
-A kapcsolat a menedzser és a színész között megváltozott?
-Hahahaha …igen, boldog idõk volt.
-Ez a menedzser, ha meglát minket, akkor most a füle is rángatózni fog. Miért nézel ennyire rám?
-Õ most itt van (és rámutat)
-Ah… Õ volt veled Japánban? Õ a menedzsered most is? Csodálatos.
-Igen..Õ maradt. Már évek óta ugyanaz.
-Tehát a munka Japánban befejezõdött. Miután visszatértél megint kemény idõkön mész keresztül addig, amíg jön a film, ami megváltoztatja az életedet. A film, amit mindenki nagyon jól tud A király és a bohóc volt. A viszonylag ismeretlen Lee Joon Gi megkapja Gong Gil szerepét A király és a bohócban Hogy volt ekkora szerencséd?

Lee Joon Gi 5

-Ez határozottan véletlen volt. Az alatt az idõ alatt az ügynökség, nem szerepelt valami jól. A munkám egyre kevesebb lett.
-Mennyire volt rossz a helyzet az ügynökségnél?
-Én ezt eleinte nem igazán tudtam.
-Annyira rossz lehetett, hogy a tengerentúli forgatásra egyedül kellett menned, menedzser nélkül és ez akkor még rosszabb lett? Ez csak egyszemélyes cég volt?
- Én már annyira szegény voltam, hogy a lakbért sem nagyon engedhettem meg magamnak, hogy fizessem. Annyira éhes is voltam, hogy elmentem a menedzserhez, hogy legalább rizstésztát vegyen. De a tárcámban már csak 20 000W(4000Ft) volt.
-Ez már olyan, mint egy drámai forgatókönyv!(nevetnek)
-Akkoriban az egyetlen tulajdonom egy motorbicikli volt Annak érdekében a menedzser, hogy vigyázzon a saját színészére csak egyet tudott tenni „Menjünk együnk rizstésztát” Úgyhogy nekem, akkor az volt a legfinomabb. Aztán annyi történt, hogy két magazinriporter szintén ott evett. Mi ismertük õket. Hívtak az asztalukhoz, hogy csatlakozzunk és beszélgessünk. Azt mondta az egyik: van ez az új film, amit most akarnak forgatni, A király és a bohóc. Õk új színészt keresnek erre a szerepre, ez a szerep elég intenzív, miért nem próbáljátok meg? Másnap elmentünk a filmvállalathoz, hogy kérjünk egy szövegkönyvet.
-Tényleg? Ez nem volt az újságírókkal egy elõre megbeszélt találkozó? Csak egy találkozás tésztaevés közben és kaptatok egy ilyen infót.!!
-Igen érezték, hogy az én tekintetem megfelelõ erre.
-Mert te imádnivaló vagy!( nevetés)
-Amikor a film sikeres lett, akkor mindenki mondta, milyen gyönyörû.. szép! De én azt éreztem az arcom inkább különleges, mint szép.
-Most az érdekelne, ki fizetett az ebédért?
-Mindenki kifizette a sajátját. Voltaképp, hogy megkaptuk ezt az infót, nekünk kellett volna, jobban bánunk velük?
-Persze!
-De olyan nehézségeink voltak!
-Ez olyan vicces, de a sírás fojtogatja közben a torkomat.
-A meghallgatás során egyértelmûvé vált, hogy ez nem csak egy intenzív szerep, hanem egy fõszerep. Minden jelentkezõ vágyott rá.
-Sok száz jelentkezõ közül választottak egyet.
-Ez igazán nagy verseny volt, sokan akarták ezt a szerepet. A szövegkönyv jó nyilvánosságot kapott. Ahhoz, hogy játszani tudjak a filmben, szélesíteni kellett a színészi képességeimet. Nekem, mint újoncnak, ez nagyon érdekes tapasztalat volt.
-Mi a legfontosabb, Lee Joon Gi mond el nekünk egy sikeres castingnál?
-3 meghallgatás volt egy hónap múlva. Azt mondtam magamnak, hogy az életem 100 százalékával fogok küzdeni ezért. De a menedzserem gondterhelt volt, hogy ez túl nehéz lesz nekem. Én azt mondtam” Nem viccelek, én hajlandó vagyok az életemet kockáztatni” Éppen ezért, mikor a teljes forgatókönyvet megkaptam, én alaposan átolvastam és megtanultam az egészet. Aztán hívtam a barátaimat gyakoroltam és kértem a véleményüket. Mert ez a szerep annyira nõies volt, el kellett tudnom játszani ezt. Annak ellenére, hogy nem volt pénzem, vettem kozmetikumokat, hogy átalakítsam magam, a frizurámon is változtattam lépésrõl-lépésre. Mindennel kiegészítettem a színjátszási képességeimet, hogy elmerülhessek a szerepben. Tényleg mindent kockára tettem, kiegészítve még azzal, hogy akrobatikus mûvészetet is tanultam.
-Kihasználtad az akrobatikus mûvészeti képzést is?
-Bármit, mindent megtettem! Azonban egy dologban már biztos voltam, hogy senki nem tud legyõzni. Senki nem volt kisminkelve, mint én, senki nem tanulta meg a szöveget, mit én, senki nem készült fel úgy fizikálisan, mint én. Annyira boldog voltam, mikor elmentem az elsõ meghallgatásra. A második meghallgatásra már gyakoroltam a dobolást is. A szövegkönyvben pedig változtattam néhány soron. Én igazában ebben éltem. PD (rendezõ) megkérdezte: én miért gondoltam ezt így? Én elmondtam neki, hogy úgy gondolom A király és a bohóc jobb volna így. Egy bizonyos jelentnél azt mondtam: ez így nem jó, próbáljuk meg úgy. Ezután a PD megkérdezte: miért gondolod úgy? És elkezdett nevetni…Ez a fickó, nem semmi!” Így telt a második meghallgatás.
-Mi volt a harmadik meghallgatáson?
-Az, hogy képes legyek megjeleníteni, ezeket a mozgásokat és gesztikulálásokat a filmben. Ezeket, mind szerettem volna megmutatni a meghallgatáson. Azokat a jeleneteket, amik magukba foglalják a hangszereket, a táncot.
-Szóval, te már úgy viselkedtél.
-Volt más is, például kézen álltam és széttártam a combjaimat, mindenki megdöbbent. A PD a zsûri le volt döbbenve. Ez óriási figyelmet kapott. Az ott lévõk tapsoltak és megkérdezték, hogyan gondolod, hogy ezt teszed?
-Mi volt az intuíció akkor?
-Én abban a pillanatban azt hittem, hogy ez egy jó ötlet, hogy a kézenállást használom. Soha nem gondoltam volna, hogy ez ilyen jó fogadtatásra talál. Ugyanaznap este…. egy telefonhívás érkezett. Úgy döntöttek, hogy én kapom meg a szerepet.
-„Lee Joon Gi, jöjjön át az asszisztenssel a rendezõhöz egy italra, a PD házába!”
-Wow! Kemény munka és hosszú út a sikerhez. Sok emberrel találkoztál, mint Robert Harly…a csótányok..a motelszoba. Az életed Japánban..a rizstészta, egy motor, azután jött a Király és a bohóc. Egy kiválasztás… Gong Gil szerepe és végül tízmilliós nézettség.
10/10
Lili49 2014 máj. 10. - 09:57:26 10/10
(65513/112922)
Sziasztok!

Pattika, mégis csak át kellett jönnöm az irodába...... ezért::) Most eszméltem rá, hogy nincs többszörösen lementve ez a sok cikk, interjú. Számomra pótolhatatlan lenne, mert ezeket összeszedni eredetiben? Hát nem tudom egy év elég lenne rá, ha még megtalálnám egyáltalán.
Kávét, teát készíteni, jön az olvasnivaló:)
10/10
Lili49 2014 máj. 09. - 21:20:53 10/10
(65512/112922)
Álmodjatok szépeket!
10/10
Lili49 2014 máj. 09. - 21:05:46 10/10
(65511/112922)
Jungi jól fõz, a kést meg profi módon használja.
werzsi9 2014 máj. 09. - 21:00:17
(65510/112922)
Valamit szakácskodik, úgy gondolom. Köténye is van.
10/10
Lili49 2014 máj. 09. - 21:00:11 10/10
(65509/112922)
.
Pattika69 2014 máj. 09. - 20:59:58
(65508/112922)
Ezt most nem mondod komolyan?????:)))))

Majd kérem a receptet!!!:)))

Álmodjatok szépeket!!!:))))
10/10
Lili49 2014 máj. 09. - 20:58:36 10/10
(65507/112922)
próbálkozom.
10/10
Lili49 2014 máj. 09. - 20:57:11 10/10
(65506/112922)
Na mi van a kis kezében???::)
10/10
Lili49 2014 máj. 09. - 20:54:15 10/10
(65505/112922)
.
10/10
Lili49 2014 máj. 09. - 20:53:32 10/10
(65504/112922)
Ebben a pillanatban mentettem le ezt a 2 képet::))
Akkor jó eprezést õõõ sakkozást::))
Pattika69 2014 máj. 09. - 20:52:41
(65503/112922)
:)))))ez jó vóóóót!!!:))))