Téma: Lee Jun Ki

10/10
Milida 2013 febr. 12. - 19:41:46 10/10
(48082/112922)
Szia Szaki!

Én eddig még ódzkodtam nagy elemzéseket írni a filmrõl, most sem teszem, csak egy-két kiegészítés részemrõl. Teljesen egyetértek veled, én még annyit tennék hozzá, hogy a PYC-YEH páros, mint szerelmespár nekem nem jött be. Én nem éreztem közöttük a nagy vonzalmat, amit kellett volna. A két "kicsinél" ez sokkal jobban megvolt. Yoo Seung Ho-nak is a vége felé engedték meg, hogy azt játssza, amit õ tud.

Tényleg... bevonult már a seregbe?
10/10
Lili49 2013 febr. 12. - 19:40:51 10/10
(48081/112922)
Szaki én a gyerekeknél a kislányt is nagyon szerettem . Utána amit az általam kedvelt Yoon EunHye-ról írtál, azzal egyetértek.
A szenvedõsre vett figurák, sajnos sok filmnél, a mi szemünknek totális túlzás.
Viszont nálam a Nice Guy elõtt volt ez a film, én azt néztem meg nehezen.
10/10
Milida 2013 febr. 12. - 19:35:12 10/10
(48080/112922)
Sziasztok!

Jelentem élek és virulok:) Nagyon jól esik, hogy így aggódtok értem:) Nem történt semmi, csak egyszerûen nem voltam gépközelben
Asszem péntek óta. Dolgoztam is, volt mindenféle, mert Apa sem volt itthon, így minden rám maradt, meg ma például bírósági tárgyaláson voltam tanú. Ja! És persze nyakunkon a bál, mondanom sem kell, hogy az egész szervezõcsapat be van sózva:)

Lili! Mindjárt válaszolok az emailre:)

Gyorsan végigfutottam a képeket és hozzászólásokat. Ez a szénhordás úgy látszik arrafelé divat, Seung Gi is jótékonykodott így.

Képzeljétek, tegnap a dógozóba Seung Git hallgattunk a lányokkal!!:))))))) Hihi:) A Will You Marry Me-ttöbbször is le kellett játszanom:)
paenji 2013 febr. 12. - 19:34:56
(48079/112922)
Valóban tag vagyok Unikorniséknál is... Nem tudom, hogy csak az én nevemmel találkoztál-e odaát, mert LJK rajongók vagyunk ott is többen. Én még mint JJH rajongó is "domborítok", sajnos annyi szép és tehetséges színészük van, hogy ledér nõként csapongok közöttük. Persze van néhány örök darab, mint ezen fórum névadója, akik fent vannak a lista legelején. Sajnálom, hogy nem beszélgethettünk ott is...
Judy, kicsit pironkodva köszönöm az elismerést, mert az én munkám gyakorlatilag a legkevesebb, amivel hozzájárulok a munkához. Ebben a fordításos sztoriban Ezoritu Don Quijote, Andi Sancho Panza... és én max. a ló vagyok...:)

Szaki, az I miss you díjzáporban részesült a 2012-es évadban:
2012 MBC Drama Awards: Mini Series Excellence Actor Award (Park Yoochun)
2012 MBC Drama Awards: Golden Acting Award, Actor (Jun Kwang Ryul)
2012 MBC Drama Awards: Popularity Award (Yoon Eun Hye) - õt szerintem már csak a tehetetlenség vitte elõre,mivel...
2012 MBC Drama Awards: Hallyu Star Award (Yoon Eun Hye) - mint tudjuk, Hallyu Star...a filmben nem tetszett (nekem)
2012 MBC Drama Awards: Child Actor Award (Yeo Jin Goo)
2012 MBC Drama Awards: Child Actress Award (Kim So Hyun)
10/10
Lili49 2013 febr. 12. - 19:33:34 10/10
(48078/112922)
Judy jó volt olvasni, de ha azt mondom ez egyszerûen, az elfogadó szeretet.
Piszkos ritka dolog!!!!!!!!! De hibáikkal,gyengébb munkáikkal együtt is szeretjük Õket.
Persze nem minden filmrõl egyforma a véleményünk, de ez így van jól.
Hihihi, naná, hogy JJH-nál gondolnom kell rád is.
Én befejeztem az apukás filmet és bár sokszor látjuk, milyen szépen bánnak a gyerekekkel egy nõ szíve olvadozik, mikor 3 ilyen lágy, gyerekért bolonduló, áldozatot, felelõsséget vállaló hapit lát. A koreai nyelv arra nagyon alkalmas, hogy egy gyerekkel valami hihetetlen meleg, éneklõ hangsúllyal beszéljenek. Nagyon örülök, hogy nézed, Volja ugyan nem lesz olyan hangsúlyos szereplõ, de nem is tudtam melyik pasinak drukkoljak, hogy Õ legyen az apuka. Jól összeszedték a különbözõ karakterek, hibáit és erényeit.
Az utolsó pillanatig titok az apuka kiléte. Bár volt egykét hibája a filmnek és az agglegényes filmet, talán jobban is szerettem, de ezen is remekül szórakoztam és ezért kap is egy ötöst tõlem.
10/10
szakire 2013 febr. 12. - 19:22:05 10/10
(48077/112922)
:)))))
Azért is írtam, hogy még tudnék negatív dolgokat felsorolni a filmben látottakról. Viszont az én memóriám nem igazán jó, tényleg kapott a film díjakat? Vagy a szereplõk?
Mostanra már igen kiszélesedett a 2012-es filmek listája, amit láttam, de bármelyik közülük sokkal jobb volt.
10/10
szakire 2013 febr. 12. - 19:15:40 10/10
(48076/112922)
Köszönöm Judykám, ma már egy kicsit jobb, a gyógytornász is jótékony volt a számomra. Kellenek a visszajelzések.
10/10
Lili49 2013 febr. 12. - 19:15:22 10/10
(48075/112922)
Wow, milyen csemege írások születtek itt:::))))
Köszi, mindig külön öröm, ha értünk dolgozókkal találkozunk.
Még rémlesz nekem Unikornis oldaláról is,de onnan mint csendes, de jól szórakozó olvasót, már régen taccsra tettek::))
Emlékszem volt ott egy hozzánk hasonló Jungi rajongó, esetleg Te voltál az?
10/10
k.sior 2013 febr. 12. - 19:13:31 10/10
(48074/112922)
Hahó, szép estét!

Mily üdítõ ennyi nevet látni itt!!!!!!! :)))
Öröm volt olvasni mindenki véleményét errõl-arról, csüngtem minden betûtökön, de komolyan!!!!!

Milidáért most már én is aggódom. Azóta sincs róla semmi hír??????
paenji 2013 febr. 12. - 18:55:36
(48073/112922)
Úgy örülök, hogy itt vagy... Ezt a Miss you-t én is néztem. Maga a történet nem volt rossz, én helyenként kifejezetten érdekesnek tartottam, de amit a szereplõkrõl írtál, azzal totál egyet kell, hogy értsek.
Andival azon nevetgéltünk, hogy ennyit bõgni egy filmben... kb. olyan volt a mennyisége, mint a whisky ivás a Dallasban... Szinte mindenkinek piros volt a füle meg az orra. Hol a hidegtõl, hol a sírástól, hol mindkettõtõl. Aztán az is fura volt, hogy szinte mindenkin mindig kabát volt. Az utcán, ahol rohadt hideg volt, ott kigombolva, sál nélkül, az irodában, a rendõrõrsön meg felhúzott zipzárral... A legjobb az volt, amikor "odabent" még a lehelletük is látszott. Aztán Harry lakásában a gyönyörû márványburkolat. A fél sorozatot úgy néztem végig, hogy azon gondolkodtam, micsoda helyeken forgatnak ezek a koreai filmesek. Aztán az egyik részben Harry fiú keserûen és dühösen nekiállt a márvány falat ököllel verni (szerepe szerint), a "márvány" pedig behajolt az ütései alatt. Meg is állapítottam, hogy bizony, a koreai márvány ott van a szeren... :)))
Viccet félretéve, azért a történet tényleg nem volt rossz, a spoiler elkerülése céljából csak annyit, hogy az utolsó rész nem jött be... A fõszereplõ csajszi viszont, akit én is nagyon szeretek, ebben valami borzadály volt... Viszont kár, hogy az év végi gálán a díjzáporból kihagyták Harry-t, õ is megérdemelte volna...
10/10
szakire 2013 febr. 12. - 18:03:25 10/10
(48072/112922)
Jajj, de jó volt már látni JJH-t ilyen vagánynak és így énekelni. Köszi Lili és a CNB-t is.
10/10
szakire 2013 febr. 12. - 17:46:11 10/10
(48071/112922)
Jöttem már kicsit kikapcsolódni, leírni ami kikívánkozik.
Szünetet kell tartanom a most nézett filmem alatt. Ez a I Miss You, elkezdtem, mert ennek volt rendben a felirata, amit a tv-m is le tud adni. Nagyon sokat írtatok már róla, több topikon csupa jókat. Vártam is ezt a filmet, csak az érzelgõssége miatt nem akartam belefogni - eddig.
A spoiler elkerülése miatt, vagy a figyelem felkeltéséért, aki még nem látta, próbálom megfogalmazni, amit akarok. A 3 ffi színészen kívül: Yeo Jin Goo (kis Iljimae), Yoo Seung Ho és Micki nem igazán tetszik a film. Ez a 3 szép ember olyant alakít viszont, hogy fejet lehet hajtani elõtte. De ezt tudtuk, hogy mindhárman zseniálisan jó színészek. Csuncsukánk még akkor is játszik, amikor csak néz ki a fejébõl. Micki viszont játszik minden porcikájával. Az már a rendezés hibája, hogy állandóan bõgetik szegényt. A fõszereplõ kiscsaj még tetszett, de a Gongos csajszi amilyen nagy tehetséggel van megáldva az eddigi filmeket látva, itt valami borzasztó. Mintha botoxal lenne telefecskendezve az arca, az érzelmeit a csetlõ-botló járásán és a liter számban csorgó mûkönnyein kívül nem igazán tudja megmutatni.
A fõgonosz, nagyhatalmú, zsarnok apa sem hiteles a számomra. Még tudnám sorolni, de már kiment a fáradt gõz. :))))

A felénél járok a sorozatnak, úgy döntöttem gyorsan lezavarom, mert azért kíváncsi vagyok a "miértekre", de hogy nem lesz a kedvenc filmem azt már most érzem. Amit eddig láttam számomra nagyon irreális, vicc ez az egész.

Ez valamelyest lájtosabbra sikerült, mint délután.
Judy jó volt olvasni, amiket írtál. Én mindig rácsodálkozok, hogy tudtok olyan szépen írni, még a kritikákat is. Persze én, mint a fenti ábra is mutatja nem vagyok erre képes.
Azért nem utáltok nagyon?
Muszáj volt leírnom, de most megyek folytatom. :)))))
10/10
szakire 2013 febr. 12. - 17:33:34 10/10
(48070/112922)
Sikerült.
Mostani sorozatomról írtam egy lesújtó kritikát, lehet, hogy az nem tetszett? :))))))))))))))
10/10
szakire 2013 febr. 12. - 17:32:00 10/10
(48069/112922)
Sziasztok!

Ma már itt voltam, de napközben az elsõ hsz-emet nem tudtam elküldeni, utána meg még netem sem volt.
Most már jó, hogy van kapcsolat, legalább is remélem.
Ez lesz a próba.
paenji 2013 febr. 12. - 15:00:25
(48068/112922)
Iljimae hányadik része az? Kicsit régen láttam. Újra kéne néznem... Vetkõzött benne?
Egyébként ugyanabban a cikkben (amit sajnos már nem tettem el, most nagyon sajnálom) még arról is volt szó, hogy a bohócos film forgatásakor a rendezõ nem engedte Jun Ki-t pasik közé napokig, lányok társaságában kellett lennie, hogy minél jobban és élethûen vegye át a nõk viselkedését. Aztán még azt is írták, hogy azt a jelenetet, amikor a király megcsókolja, nem beszélték meg vele, hogy élethûbb legyen a meglepetése, és így vették fel...
Most már azt gondolom, hogy elég sok hülyeség lehet ezekben a cikkekben. A csuda sem tudja, mi igaz belõlük. Mindenesetre érdekes felvetés lenne, ha tényleg így lett volna...
Egyébként õszintén kíváncsi lennék rá, hogy tényleg nincs barátnõje? Lehet úgy élni egy ilyen jóképû és fiatal srácnak, hogy csak a filmek meg a színpad? Tud errõl valaki valamit?
andi44 2013 febr. 12. - 14:48:31
(48067/112922)
Kis szerényke.
de régen volt az a CNB, még mindig szeretem.

Õ fordítja az Alízhoz is a zenét, meg a FH2-höz is.
paenji 2013 febr. 12. - 14:38:01
(48066/112922)
Inkább ferdít... De én vagyok. Jó szemed van, mert nem szoktam hírdetni...;-)
10/10
Lili49 2013 febr. 12. - 13:43:47 10/10
(48065/112922)
http://www.youtube.com/watch?v=k7qbfJZ4unw

Judy Te biztosan végignézed, ha még nem láttad::L)

JJH, Õ nagyon élvezi amit csinál, a FF forgatása alatt megfázva a BIFF-en,, gondolom nagyon fáradtan::)

A londoni Koreai Filmhéten az I Am King nagy sikert aratott, szerintem jobb kritikát kapott, mint Koreában, méltatják a kettõs szereposztásban nyújtott teljesítményét.
10/10
Lili49 2013 febr. 12. - 13:05:34 10/10
(48064/112922)
Milida ugye nincs baj, az emailra sem válaszoltál.
Lányok senki nem tud semmit Róla vagy csak én nem?
Seung Gi már biztosan forgat, mi meg itt vagyunk tájékozatlanul!!!
10/10
Lili49 2013 febr. 12. - 13:03:25 10/10
(48063/112922)
Kérdeznék valamit, ha szabad. Te ugyanaz a paenji vagy, aki fordít?:)

http://www.youtube.com/watch?v=FvOEOwTn5_o