10/10
smasszer 2011 ápr. 12. - 06:08:47 10/10 Előzmény bilincs
(10/10)
Kedves bilincs!
A "smasszer" levédett nick; már az oviban is ez volt a jelem. Sõt apukámnak is, meg az õ ükapukájának is...

:)
bilincs 2010 jan. 03. - 20:15:40
(9/10)
Köszi a felvilágositást öcsike....
Littlebear 2010 jan. 03. - 20:14:06
(8/10)
ki az a libermann??? elcsúszott a szemüvege Uram :D
bilincs 2010 jan. 03. - 20:07:48 Előzmény Littlebear
(7/10)
Gyerekek! Valaki birtokolja a nevemet,smasszert,,,,,,,
10/10
planeta 2009 ápr. 26. - 10:19:12 10/10 Előzmény Littlebear
(6/10)
Szerintem ez a sorozat alapvetõen nem azért készült, mert "jaj de izgalmas, ha vért lehet látni", és - én legalábbis - nem is azért nézem (de valószínûleg elég sokan vagyunk így). Azt mindig tudtam, hogy a repülés nem egyszerû elfoglaltság, és ezekbõl a filmekbõl kiderül, hogy mennyire nem az... A szakemberek nyilván találnak benne hiányosságokat, de, mint valaki írta már, ez nekünk, laikusoknak készült.

Az öngyilkolászással meg azért óvatosan... ha túl extrém módon végzel magaddal, te leszel a legfõbb hír az RTL-en a Mónika-show elõtt :)
borzalom07 2008 szept. 09. - 19:10:14 Előzmény Littlebear
(5/10)
Alapvetõen egyetértenék veled, de hogy miért pont ezt a sorozatot pécézted ki magadnak, azt nem vágom... Én majd minden részét megnézem, nem a vér miatt, vagy mert mások szenvedésén akarok csámcsogni, hanem azért, mert az ilyen tragédiák mögött álló mûszaki és emberi okok érdekelnek. Ez a sorozat pedig fõként a laikusok (magam is az vagyok), nem pedig a szakemberek számára készült és sok mindent meg lehet tudni belõle. Olyan dolgokról szereztem tudomást, amirõl korábban fogalmam sem volt (pl. robotpilóta problematikája, földközelségjelzõ-berendezés, összeütközés veszélyére figyelmeztetõ készülék, stb.).
yoosku 2008 júl. 12. - 10:58:55 Előzmény Littlebear
(4/10)
Szerintem manapság a televíziók úgy készülnek, hogy lehet csatornát váltani, ha meg egyik sem tettszik, akkor csinálj mást, ez sosem volt kötelezõ...Nézz olyan DVD-t, vagy filmet, ami érdekel!Ezek a kivizsgálós mûsorok szerintem nézhetõek és érdekesek, bár elképzelhetõ, hogy Te úgy születtél, hogy mindezt tudod és ismered.
Amúgy a TV mûsorok színvonlán csámcsogni szerintem nagyon közhelyes, Neked is tuti van olyan mûsorod, amit megnézel a TV-ben. Ez olyan mint a boltban a vásárlás, az igények nem egyformák ezért fogy el a szalámi is és a párizsi is...
Littlebear 2008 ápr. 26. - 11:08:54 Előzmény smasszer
(3/10)
A lényeg szerintem, hogy abszolút elnívótlanodott a televíziózás és fõleg a általad is említett csatornákon. Jót már nem is akarnak csinálni. Csak az a gond hogy ettõl az emberek meg egyre hülyébbek lesznek. Szép lassan olyan lesz az egész társadalom, mint egy baromfiudvar. Persze miért is akarnának értéket közvetíteni? A pénz a gagyiban van. Csak kár hogy nem éreznek semmi felelõsséget irántunk.
Amit mondtál a mûsorról, az ok. Ezzel az elemzõsdivel nincs is bajom. Csak sok már a szarból... :(
10/10
smasszer 2008 ápr. 22. - 12:18:00 10/10 Előzmény Littlebear
(2/10)
Van némi igazság, az általad elmondottakban... de, a magyarok többsége mindig mások életével foglalkozik, csámcsog mások gondján-baján. Ez nálunk nagyon eladható; lásd: RTL klub - Mónika show, Balázs show, és a már számtalanszor új sorozattal jelentkezõ "Gyõzike".
Kissé megdöbbentõ, hogy akik ezeket a mûsorokat helyezik elõtérbe, nem veszik észre a saját életüknek hasonlóságát.
Itt viszont kissé más a "katasztrófák"-kal foglalkozó dokumentumfilmek mondanivalója. Mint sok részben látható, az elhalálozottak hozzátartozói is -színte- követelik a baleset kivizsgálásának okát, a hiba, illetve a hibások meghatározását. És ez nem annyira a vérrõl szól, mint ahogyan azt Te állítod. Én úgy látom itt inkább elemzi azon körülményeket, amelyek kiváltották a sok esetben tragédiával záródó eseménysort...
Littlebear 2008 ápr. 06. - 21:09:29
(1/10)
különkiadás... annyira hiányzik egy kis vér meg tocsogás az emberi szerencsétlenségekben! Tényleg meg kell ölnöm magam ahhoz, hogy ne csak ezzel a töménytelen sz*rral találkozak? :)