kata3 2012 máj. 21. - 22:14:28 Előzmény vénasszonyok_nyara
(4/4)
Kedves, barátságos és közvetlen. És nemcsak a gyerekkel. Gyerekként is imádtam, de azóta, hogy egy rendezvényen személyesen is találkoztam vele, még jobban. Remélem még sokáig "közöttünk" lesz. Isten éltesse még sokáig, jó egészségben! :-)
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 21. - 20:07:27 Előzmény kata3
(3/4)
Volt szerencsém vele egy társaságban 3 napot eltölteni. Egy igaz, jó ember.
kata3 2012 máj. 20. - 11:59:57
(2/4)
"Nagyváradon született az igazi Móka Miki, vagy becsületes nevén Levente Pétert, akit több mint 40 évvel ezelõtt ismerte meg az ország. Tucatnyi nemzedék nõtt fel rajta. Az õ mûsora volt a Zsebtévé, egy óvodásoknak szóló mûsor. Gryllus Vilmossal az õ nevükhöz fûzõdik az Égbõl pottyant mesék címû gyerekeknek szóló sorozat."

"Alkohol-, dohány- és nõfüggõ vagyok! Huszonhat éves korom óta minden nap iszom valamilyen alkoholt. Napközben soha, mindig este, és mindig figyelembe veszem azt is, hogy másnap autóba kell ülnöm. Ennek egy hátránya van: sosem voltam még részeg. Van, amikor whiskyt iszom, és van amikor három pohár bort. Negyven éves koromig körülbelül húsz cigarettát szívtam el naponta. Arra persze figyeltem, hogy elõadás elõtt ne dohányozzak, ne legyen füstszagom. Mikor azonban meghalt a legkisebb fiunk, Marcika, a poklot jártam, és napi negyvenet is eldohányoztam. Nyugdíjasként azonban már nagyon drága mulatság lett volna a cigarettázás, gyakorlatilag az egész nyugdíjam ráment volna. Átszoktam a pipára. Olcsóbb és kevésbé káros. S van, hogy üresen is szívom a pipát. A cumizó gyerkõcöknek meg azt szoktam mondani, hogy nekem is van cumim: nagyapócumi. Ha hatvan éves leszel, akkor neked is lehet ilyen." http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/levente_peter_alkohol-_dohany-_es_nofuggo_vagyok/2092207/

"Levente Péter azt sem rejtette véka alá, hogy habár õt jobboldaliként ismerik, vagy aposztrofálják sokan, azonban jobbkezessége ellenére használja a balkezét is, s vannak balkezes barátai is, akiket nem kíván átszoktatni a jobbkezességre és közösen imádkoznak a jobboldali és baloldali nem gondolkodókért, akik kígyót-békát kiabálnak egymásra."
"...édesapjának mondása útravalót azoknak is, aki nagyon borúsan látják a dolgok állását: "Minden lócitromban van legalább egy ép zabszem! Ültesd el, locsold meg ezt a zabszemet, lesz belõle tizenkét zabszem, amibõl ha egyet-kettõt megeszel, még mindig marad tíz, amit újra elültethetsz!"
http://fmh.hu/hirek/20120426_levente_peter
kata3 2012 máj. 20. - 11:58:30
(1/4)
Rengeteg gyereknek és szüleiknek szerzett már boldog perceket mûsoraival. Ma is nosztalgiával gondolok vissza a Zsebtévére és benne Móka Mikire.
Ma 69 éves Levente Péter, ideje hát õt is köszönteni. Boldog születésnapot neki! :-)