anitana 2006 jún. 20. - 15:56:10
(38/1148)
Amúgy mikor szépül már meg??
anitana 2006 jún. 20. - 15:55:24
(37/1148)
Hát a csacskánál minden jobb, tehát a lisa is. A csacska angyalnak nincsen semmi értelme!!! Hülyeség az egész! Tipikus hülye sorozat! A lisa csak egy van pedig MÁS!!
Tgirl 2006 jún. 19. - 14:46:29
(36/1148)
Hali!

Aki nézi a Lisát, jöjjön az <a target="_blank" href="http://www.rtlklub.hu" title="www.rtlklub.hu">www.rtlklub.hu</a> oldalra ahol a fórumon belül a tv-s mûsorokon belül van egy Lisás fórum, ahova gyakran írunk és gyûjtjük a rajongókat!
MInél többen vagyunk annál jobb!!!
SugaRock 2006 jún. 15. - 14:35:48
(35/1148)
Sziasztok! Végig olvasgattam amiket írkáltatok,de mostmár nem bírom ki,hogy ne írjak. Szerintem nagyon rossz,sõõt egyenesen szánalmas ez a sorozat,igaz,nem azért írok,hogy szidjam :) Csak hogy véget vessek a veszekedéseknek, elmondom,hogy azért tették át az idõpontot,mert akkor van,amikor az RTL klubbon a Csacska Angyal c. sorozat,ami 100X jobb,és többen nézik!Egyébként,most hogy át tették,néhány részét én is megnézem,úgyhogy ne gyertek azzal,hogy azért mondom h szar mert nem láttam 1 részét se. Persze ez mind csak az én véleményem.Különben szép az a csaj,aki a Lisa szerepét játsza,és sajnálom,hogy így elrondítják,h szinte az utcán se ismerik fel :) Pá
Belle 2006 jún. 05. - 20:28:31
(34/1148)
Sziasztok!

Én is nagy Lisa rajongó vagyok, szerintem sokkal jobb mint a Betty, a csúnya lány, sõt!:) Mondjuk, szerintem (valaki ezt írta) tuti, hogy nem a Richarddal jön össze, azért elég fura lenne.:) Mindenesetre én is egy jó ideje nézem a Sat 1-en, s hát tényleg nem semmi, mi vár még ránk. Minden nap alig várom, hogy végre láthassam az aktuális részt.:) Véleményem szerint a szinkron hangok nagyon jók, sok esetben rendkívül hasonlítanak az eredetire, szóval elismerésem!:)

S igenis létezhet ilyen szerelem, jó példa vagyok én erre.:) Persze, ronda azért nem vagyok, de Lisa karaktere nagyon illik rám, talán ezért is nézem olyan szívesen.
tiri 2006 máj. 22. - 20:33:48
(33/1148)
Kedves R.N.J.Gy! Részben tudok csak igazat adni Neked, persze a kis pénz is jó pénz, akinek tejre meg kenyérre kell, az nem szórhatja, de azért egy kétfejes új videó már 10.000,- Ft alatt is kapható. Használtan még olcsóbb, és arra, hogy napi sorozatot vegyél fel rá, teljesen jó. Ezzel egycsapásra megoldhatod a dolgot. [Igaz, ha hirtelen átteszik az idõpontot, akkor a videó sem segít, de azért érdemes beruházni rá]. Az, hogy a nézettség alapján teszik ide-oda a mûsorokat, nem szokatlan, amióta Chuck Norris õrület van, annak is felfutott a nézettsége, meg is cserélték a JAG-gel. Legalább nem veszik le a mûsorról, mint annyi mást (pl. Csillagközi Szökevények,...). Szóval, bosszankodás helyett videó.
Üdv
Tiri
kustela 2006 máj. 19. - 19:07:41
(32/1148)
Egyáltalán volt róla hirdetés? Mert én TV2-s vagyok, de nem láttam ilyet, hogy korábbra teszik... Meg egyáltalán: mi értelme volt? Mégcsak új mûsor sincs :s

Egy biztos: baromi hülyén csinálták (+ lemaradtam a lovis részrõl... grrr)
R.N.J.Gy. 2006 máj. 16. - 02:35:36
(31/1148)
Tiszteletem !
Minden tiszteletem a mûsor politikájukhoz !!!
Ezentúl ezt a sorozatot se tudom megnézni !!!
Ha ez volt a céljuk, sikeressen elérték !!!
Köszönöm önöknek ezt a nagyfokú Pozitív hozzáállását !!!
Így kell megszûrni a nézõtábort !!!
Mostmár csak abba reménykedem, hogy valakinek eszébejut, hogy a Neten meglehessen nézni,
Bár nemsok reményt fûzök hozzá !!!
Mint ahogy ahhoz se, hogy vissza álítják az eredeti idõpontra a sugárzását !!!
Tisztelettel : GRATULÁLOK döntésükhöz !!!!
Egy volt hüséges nézõjük !!!!
Fauna09_dead 2006 máj. 15. - 17:44:59
(30/1148)
Hihetetlen, hogy a tv2 áttette 17 órára a sorozatot! Fél ötig dolgozok, hogy érjek haza ötre???? :/
Lyra 2006 ápr. 29. - 18:01:43
(29/1148)
már csak azért sem hisztiznek benne annyit, mert a németek nem rendelkeznek latin mentalitással