7/10
Gaddemon 2025 máj. 09. - 21:25:32 7/10
(2/2)
Remek sorozat lenne, hisz sok kényes témát feszeget, de sajnos annyira felszínesen, hogy egyiket sem vesézi ki, kivéve a rasszizmust. Kb. 80%-a a sorozatnak arról szól, hogy az "aljas" fehérek hogy megszivatnak mindenkit, aki más bőrszínű. Röhej kategória, hogy némelyik fehér szereplő szavait állandóan kiforgatják, és rasszistának kiáltják ki: ha segít a négernek, az a baj, ha nem, akkor az; ha mond valamit, miért mondta, ha nem mondja, miért nem mondja..
Kerry Washington gusztustalan pofavágásaitól és folyton sírásra biggyedő szájától rosszul voltam: a 3. résznél majdnem abba is hagytam, annyira nem bírtam elviselni azt a megvetéssel keveredő hányingert, ami folyton kiült a képére, akárhányszor őt mutatták.
A gyerekek remekül játszanak, ahogy a többi felnőtt is.
Szerettem a különböző idősíkok közötti váltakozást, így sok mindenre magyarázatot kaptunk.
A vége nekem kevéssé tetszett, szerintem nem fair, hogy mindenki úgy kezelte Elenát, mintha maga lenne az ördög, holott ugyanannyi vaj volt nagyjából mindenki füle mögött.
10/10
dandelion83 2023 ápr. 06. - 11:18:27 10/10
(1/2)
Nagyon jó sorozat, csak sajnálni tudom, hogy ilyen kevesen hallottak róla, és nézték meg. Rengeteg morális kérdést feszeget, nagyon sok mondanivalója van. Nekem nagyon tetszett!