malvinkicska 2015 ápr. 21. - 19:27:33
(220/600)
Igazad van ez másság errõl nem tehet, elég lesz vele megbirkozni, mert sokan nem tudják kezelni ezt at állapotot. A másik napjainkban is sok ember küzd ezzel a problémával ,van aki elfogadja, van aki nem.
9/10
suxel 2015 ápr. 21. - 18:42:16 9/10
(219/600)
Az, hogy ki igazi férfi, meg ki nem igazi férfi, az nem hiszem, hogy a szexuális beállítottságtól kell függjön. Én ha összevetem Abelt mondjuk Radamessel, akkor egyértelmûen nem Radames az igazi férfi kettejük közül. Csórikám nem tehet arról, hogy ez nála így alakult ki, próbál ellene tenni, de van, ami ellen nem lehet. Nekem a sorozatban több kedvenc párosom is volt: az elsõ helyen persze Lucha és Daniel, a másodikon Pablo és Helena, a harmadikon viszont Abel és Gonzalo voltak. De csak Gonzalo miatt, mert nekem Abel személyisége annyira nem jött be, sokszor idegesített, akárcsak Octavioé. Jó én úgy beszélek, hogy láttam a sorozatot teljesen. Adriana meg azért nem a kedvencem, mert nekem olyan unalmas az a nõ, még Evaristo Rodriguezzel is.

SPOILER
Pedig lesz még esküvõ Abel és Adriana között.
malvinkicska 2015 ápr. 21. - 17:44:49
(218/600)
A kígyó Liliana teljes félelemben tartja agyereket, gyûlölöm, ha film , még akkor is. Ábel nem igazi férfi gondoltam én is rá már elõbb igaz Suxel tett célzást is, és most meg kitudódott úgy nagyjából, akkor házasságnak annyi, legalább a kis rendõr, további kezelésbe veszi a kis csajt. Genaró egy igazi féreg, az is lebukhatna már, szét kellene lõni azt a malac pofáját.Ilyen emberrõl csak így lehet vélekedni sajnos.
kikelet54 2015 ápr. 21. - 10:09:52
(217/600)
Ez az undorító dög már megint helyzeti elõnybe került az információkkal, a pendrive-ról nem is beszélve. Így hogy kerül Daniel kezébe?
9/10
suxel 2015 ápr. 21. - 00:10:59 9/10
(216/600)
Nem emlékszem pontosan melyik sorozatban, de valahol volt már ilyen Deyanirához hasonló karakter, aki ha kínos szituációba keveredett, elkezdett magyarázkodni és be sem állt a szája és összehordott hetet-havat :D Szenzációs egyszerûen.

Az eredeti nézéskor nem volt meg, hogy Diablo Gladiátornak szólítja Pablot. Erre nem figyeltem fel, csak most a magyar vetítéskor.
10/10
levyrronifan 2015 ápr. 20. - 20:57:33 10/10
(215/600)
maga Roxana azaz Macarena Oz is azt mondta hogy Aylin itt lehet roszak alakít de reális életben nagyon is jó ember.....
malvinkicska 2015 ápr. 19. - 20:08:23 Előzmény suxel
(214/600)
A véleményem az ember típusokra alapoztam , mert ugye több fajták vagyunk , én tudom aza jó színész aki mindent el tud játszani, de hogy valaki állandóan negativ, szerepet kap, azért engem zavarna, hogy minden sorozatban gyûlölnek, mert mi gyarló emberek hajlamosak vagyunk kritizálni, mint ahogy most én is tettem, de én még eddig nem sokat tévedtem a vélemény nyilvánításba, igaz ez nagyon messze van nem tudok úgy utána járni, mintha közelebb élne. A leírt véleményed tiszteletben tartom, mert te így látod, én pont az ellenkezõjét attól szép az élet nem vagyunk egyformák.
9/10
suxel 2015 ápr. 19. - 19:10:14 9/10
(213/600)
Én ezt nem feltétlen látom így, bár mögöttem csak harmadannyi év van, mint mögötted, s te sokkal több tapasztalattal rendelkezem. Most õszintén ránézek erre a nõre, egy felfújtatott, kiszilikonozott maca, a pozitív szereplõk azért nem így néznek ki általában. Nekem a Marinában már, mikor apácaruhában volt elég karakteridegen szereplést mutatott azzal. Na most adott egy sablon negatív karakter, mert ebben a karakterben szerintem nem igazán van kihívás. Kell tudnia sorozatgyilkolni, nézzen is ki valahogy a férfiak miatt, de ne is legyen szebb a fõhõsnõnél: õt már nem egy ilyen szerepben láthattuk, így automatikusan hozzá lehet nyúlni, úgyis be fog válni. Másik dolog az, hogy általában a szöszik a gonosz szereplõk a sorozatokban, nem mindenhol, de a legtöbben igen, vagy általában világosabb hajtípussal rendelkeznek, mint a fõhõsnõ. Pár példa, amit itthon is láthattunk: Szalamandra - Ana Layevska, Az örökség - Antonia Guerra, Fiorella - Nailea Norvind, A szenvedély száz színe - Claudia Ramirez, Altair Jarabo karakterei, A szív parancsa - Leticia Calderon etc. etc. Számtalan példát lehetne még hozni, s joggal merülhet fel a kérdés: miért a legtöbbet a szöszi a gonosz? Bár az arcvonások mellette sokat számítanak. Nem lehet kimondani azt szerintem teljesen egyértelmûen, hogy a való életben is negatívabb személy az illetõ: Aylin felé a megnyilvánulásokat ugyan nem ismerem, de pl. ott van Flavio Medina, akit igaz itthon csak A szív parancsában láthattunk, de kint rendre viszi a g*nyóbbnál g*nyóbb szerepeket, és a színésztársai imádják, halomra kapja a szeretõ csiripeket. Láttam én már olyat is, hogy valakinek túl mord a tekintete és közben szeretõ lélek lakik mögötte. A kommentemet ne értsd félre, csak leírtam veled szemben egy ellentétes nézõpontot, ahogy én látom, tudod, nem vagyunk egyformák. :)
malvinkicska 2015 ápr. 19. - 16:57:45
(212/600)
Nem szeretek nevezõdni, mert mindenki egy ember, de errõl a nõbõl nem sok jót nézek ki, valahol én saját magamból indulok ki, én egy vezér egyéniség vagyok állítólag, persze ezt nem állapítottam meg magamról ha nem szakember, több, mint két évtizedig, vezetõ beosztásban, dolgoztam rendet kellett tartani ezt várták tõlem, ha én netalán színész lennék egy mimóza szerepet nem vállalnék el ,de egy velejéig romlottat sem, gondoljátok mi a mondanivalója z esetemnek, valahol ez a nõ, sok rossz tulajdonsággal rendelkezhet, mivel ezeket a karaktereket kapja. Azt is olvastam sok színésznek ez tetszik is, hogy így megtudja alázni a másikat, régen fent volt sorozat sztárok test közelbe, ott sok mindent lehetett hallani. Nem veszítek rossz néven a saját példámat hoztam fel, nem szeretek más bõrébe bújni.
9/10
suxel 2015 ápr. 19. - 16:29:40 9/10
(211/600)
SPOILER SPOILER SPOILER

- Sosem lesz megfelelõ alkalma rá, mindig közbejön valami, ami megszakítja. Legyen az egy haláleset vagy mondjuk egy esküvõnek a közeledte. Könnyebb az idõpontot mindig kitolni, pedig Carlos nem egyszer figyelmezteti, hogy itt lenne az ideje, mert baj lesz a végén belõle. És Carlos, mintha csak a jövõbe látna, igen csúnya meghurcolása lesz Lucianak Cesar halála miatt. Ha valaki rákeresne, akkor ha jól emlékszem az 52. rész az, viszont a youtuben az epizódszámok teljesen el vannak csúszva az epizódtartalmaktól. Amúgy dühítõ, igen, mérges voltam rá miatta nagyon sokszor. De Zsarukoma sem jobb ilyen téren, mert neki meg minden fekete és fehér köztes állapot nem létezik. Lucia szinte már kezd megint besározódni a szemében, hogy akaratlanul kapcsolatba került a drogbáró Diabloval, és ugye ismerjük Lucia szomorú múltját.

- Meminnel olyan nagyon sokra nem fognak menni, mert õ nem látta Lilianat. Max tudják, hogy ott voltak Roque halálánál, és annyi. Roxana meg nem beszél, s még egy jó darabig nem is fog beszélni.

- Igen, Liliana is itt lesz egészen a záróepizódig. Pozitív szerepben egy helyen láttam, amit nálunk vetítettek: ez a Marina, ahol ikreket játszott: viszont a gonosz iker a sorozat közepén kinyírta.
iriszke1 2015 ápr. 19. - 16:04:51
(210/600)
suxel...ez komoly, hogy Lucia nem mondja el mi történt a tengerparti házban? De az igaz akkor megoldódna a rejtély és vége is lehetne a sorozatnak. De olyan dühítõ nem? Szerelmes a pasiba mégsem bízik meg benne. Igaz, az meg olyan heves természet, hogy újra szakítana vele amiért elhallgatta az igazságot. Na a kis utcagyerek vajon fog valami érdemlegeset mondani? Vagy õt is megzavarja az spicli rendõr Henaró?

Malvinka...olyan találóan megfogalmaztad a "hörcsögképû" - Liliana - Muyica azt hiszem, hát az oltári ronda és ellenszenves nõ. Én még azt nem láttam pozitív szerepben, nem is lenne neki való. Az is itt lesz a végéig? Na de ezek nélkül nem is lenne érdekfeszítõ a sorozat, ha nem kavarnak nem is lenne bonyodalom. Bár utáljuk õket mégis szükségesek.
9/10
suxel 2015 ápr. 19. - 15:47:47 9/10
(209/600)
SPOILER

Hát kérlek szépen, az egy dolog, hogy lebukik, de bizony õ itt lesz a sorozat legutolsó epizódjáig, csak bujkálni fog. Én nem igazán emlékszem olyan részre, hogy ne szerepelt volna benne ez a potrohos.
De lesz helyette majd más is a 86-ös részek környékén, aki belerondít rendesen a rendõrség munkájába, s szintén jelen lesz egy jó darabig. Õ egy orbitális bûnözõ bunkó lesz egy csatlóssal, nem zavart igaz annyira, mint Genaro, de képernyõre se kívántam.

Egyébként legutoljára itthon a Maricruz és Szerelem zálogba címû sorozatokban szerepelt. Elõbbiben az áruló Mohamedet játszotta, míg utóbbiban a tengerészhadnagyot Ignacio Robledot, ha jól emlékszem ott pozitív karakter volt. Igaz egyik sorozatot sem néztem, a Maricruztól az agyam fájt volna, ez utóbbit meg túl hosszúnak leltem és akadtak benne is badarságok.
kikelet54 2015 ápr. 19. - 15:28:48
(208/600)
No, akkor már nem sokat kell várni, rém ellenszenves szerep jutott neki. Nekem nem ismerõs, mint színész, néztem a Wikin a filmjeit, de semmi nem ugrott be.

Lehet, ha õ lebukik jön helyette más, aki berondít a rendõrség munkájába. Várom a folytatást, érdekes részek jönnek.
malvinkicska 2015 ápr. 19. - 06:45:49
(207/600)
Azt tartja a mondás ami késik nem múlik remélem, az a szemét lakol a bûneiért, sosem szerettem az ilyen típusú embereket, csúszó, mászó férgek, ilyennel találkoztam, míg dolgoztam.
9/10
suxel 2015 ápr. 18. - 20:28:31 9/10
(206/600)
Genarot utáltam én is mindig a legjobban úgy bele tudtam volna rúgni a dagadt hátsójába, hogy csak na. Úgy idegesített végig: a színésszel nincs bajom, csak hogy sose akart lebukni, vagy mindig meglógott valahogy.

SPOILER: ha jól emlékszem, még olyan 10 részt kell rá várni.
kikelet54 2015 ápr. 18. - 18:29:32
(205/600)
Igen, jó, hogy visszakerült a kis Roxi, talán így hamarabb megnyugszik. Úgy látszik Daniel még mindig nem szereti eléggé Luciát ahhoz, hogy megbízzon benne. Kár, mert nagyon aranyosak együtt. A "pocok képû", ahogy malvinkicska találóan nevezi tiszta ideg, senki sem akar vele szövetkezni. Remélem Pablóékat nem sikerül szétválasztani.

Jó ez a sorozat, nincs benne üres járat, csak izgis részek, mindennap bonyolódik. Mikor bukik már le az a nyomorult korrupt rendõr?
malvinkicska 2015 ápr. 17. - 14:58:49
(204/600)
Lucia hála az égnek megkapta a kis Roxit, erre, ugye nagyon féltékeny Daniel, hiába mondja semmi köze az ördöghöz, nem tehet róla, hogy bomlanak utána a hapsik, nincs is rossz ízlésük az biztos. Az tetszik Liliana tajtékzott a dühtõl, a pocok képû most már ágyasnak sem kell, az ördög nem fél tõle, aztán Radames is megmondta neki a magáét. Abel menyasszonya jól meg csinálta a lány búcsúztatón a nyomozóval.
10/10
levyrronifan 2015 ápr. 16. - 17:34:45 10/10
(203/600)
mar a heten viszakerul a kicsi
malvinkicska 2015 ápr. 16. - 14:46:08
(202/600)
Akár melyik sorozatot nézem, mindenütt a hazugság csalás, titkolózás, itt is egyik hazudik a másiknak, bírót le lehet fizetni, gyerek elhelyezési ügyben. Liliana anyjával együtt akasztó fára való mindenkit tönkre akarnak tenni, és hellyel közzel sikerül is nekik, én tudom a rosszak viszik elõre a sztorit, de egyszer besokall az ember.Arra a szegény gyerekre is mindent mondtak, csak nekik legyen igazuk, remélem vissza kerül Luciahoz Roxí.
offtopic
ildimix 2015 ápr. 15. - 22:48:17
(201/600)
Nagyon sajnáltam Roxit remélem a kisfiú megszökteti az árvaházból. Mondjuk ha megszöknek ondolom nem lesz nagyon jó dolguk hiszen az utcán fognak élni. Szerintem Abel menyasszonya beleszeret Rodrigeszbe. Kíváncsi leszek Abelrõl mikor derül ki a lány és a családja elõtt, hogy meleg? Várom a folytatást.