Téma: Luz Maria

napraforgó 2019 ápr. 07. - 11:17:30
(1494/2794)
Volt pár üres órám, hát visszanéztem.
Remélem az összefoglalóim nem zavarnak senkit, legfeljebb nem kell olvasni.....
De tényleg kezd sok lenni a nyaf, nyaf....
napraforgó 2019 ápr. 07. - 09:51:38
(1493/2794)
77. rész.
Mindenki a megszökött Angelinát keresgeti, a cselédek is. Gustavo felfedezi Angelina ékszereit Mirta kezében, faggatja, hogy jutott hozzá: Mirta mondja, hogy Sátánkától kapta a hallgatásáért. Guszti ls Miguel faggatja, miről kell hallgatnia? Mirta tiltakozik, ő nem tudta, hogy Sátánka mire készül.... A két férfi azt kéri árulja el, hol lehet Angelina?
Eközben Sátánka Lucecitát nyaggatja, aki állandóan azt mondja, hogy ő eddig csakis rá gondolt, mindig csak miatta mondott le Gusztiról. Luci szeme végre kinyílt, mindent Sátánka szemére hány. A hazugság, meg a sok tettetés... nem tarthat maga mellett egy férfit. Sátánka átkozódik, szitkozódik, de bevallja, hogy nem is szereti Gustavót!
És ezek után Luci közli, innentől már neki sem sem kell lelkifurdalást éreznie, el fogja fogadni guszti szerelmét.
Sátánka Közli, hogy ő ebbe nem megy bele! Inkább megöli, de nem tűri, hogy boldog legyen vele!
Gustavo, és Alvaro, rájönnek,hogy Angi Lucit keresi a nagy konyhakéssel! A nyomába erednek.
Dona Maria Miguelt nyugtatgatja, ő vigyázzon magára. Miguel arra kéri az anyját, ha bármi történik, ő mondja el az igazat.
Sátánka ráugrik Lucira, aki védekezik. Verekszenek. Angi meg akarja ölni. Gustavo és Alvaro eközben már a ház kapuján dörömbölnek. Angi a falhoz vágja Lucit, aki összerogy, de ő meg közben megtántorodik és lezuhan a lépcsőn.
Most végre kijönnek a szomszédok, Caruca férje, látják az ájult nőt a lépcső alján., és a lecsapott Lucecitát fönn. Mingo fölsegíti Lucit, aki sokkos állapotban van. Ekkor töri be Gaustavo a kaput. Alvaro a lányát kezdi élesztgetni, Gusti meg Lucit kezdené faggatni. Mingo közli, hogy sokkot kapott. Luci folyton Angelina után érdeklődik (ki tudja miért). Meg akarta ölni! De nem akarja, hogy meghaljon! Meg kell néznie! Nyaf, nyaf.
Sátánkát kórházba viszik. Sátánka közben végig átkozódik,megöllek!
Gusti figyelmezteti Lucit, hogy majd vizsgálat indul ellene.
Sergio és a többi cseléd a konyhában várakozik. Maria jön, nem akarja, hogy a fiának megint baja legyen. Sergio magát vádolja, ő nem akart mást, csak bebizonyítani, hogy Sátánka tud járni! Ő csak azért tette, hogy semmi ne állhasson Luci boldogsága útjába, de nem sejtette, hogy Angi meg akarja ölni Lucit (na ez egy hazugság, hisz pont ő hozta neki a nagykést!)!
Graciéla sírdogál, ő nem hiszi, hogy a lánya bárkinek képes lenni ártani. Fél, hogy a lánya kárt tesz magában.
Alvaro kétségbeestten várja, mi lesz a lányával. De Sátánka csak átkozódik. Az orvos érdeklődik, hogy történt a baleset. Alvaro hazküldi Amadort hírt vinni. Amador elmeséli, mi történt.
Lucecitát kihallgatják a rendőrségen, de nem nagyon hisznek neki. Gyanús lesz, hogy ő lökte le. Gustavo védi Lucit és ő is tagadja, hogy meglökte volna Angelinát.
Alvaro fél, hogy meghal a lánya. De tán így lenne a legjobb. Gonoszság, hazugság nagymestere.... Nem képes őszinte érzésekre. Graciéla is megérkezik, ő elmeséli, hogy Lucit lefogták.Alvaro rögtön oda akar menni, hogy tisztázza a helyzetet.
A cselédek tanakodnak, Amador most tudja meg, hogy Angelina nem is Miguel úr lánya!
Modesta is megérkezik, aggódik, mart a fia éjjel nem ment haza.
Luna34 2019 ápr. 06. - 19:41:40 Előzmény miértis
(1492/2794)
ebben teljesen igazad van. hihetetlen hogy Angelina meg akarja ölni Lucecitát, ez a szerencsétlen meg utána is őt védi és ha Gustavo nem beszélne a csendőrök előtt, akkor el sem mondaná az igazat. ez már nagyon gáz.
napraforgó 2019 ápr. 06. - 19:13:49
(1491/2794)
76.
Luci éjszaka Gustavóról álmodozik, de megy a szokásos nyervogás, hogy nem lehet....
Dona Maria Miguellel beszél, sajnálja Angyalkát, kérleli a fiát, de az hajthatatlan, el kell menniük. Sergio jön, gyümölcsöt hoz, de közli beszélniük kell!
Luci Carucának nyarvog, hogy roszzul van, Caruca szerint nem pihen eleget...., meg a pasija igazán pénzelhetné! De Luci tiltakozk, azt nem lehet!
A cselédek is beszélgetnek és Modesta elárulja Fefának hogy Angi apja Alvaró. De Fefa kukacoskodik, mit akar Sedgio Migueltől?
Mirta Sátánkától érdeklődik, mi a szándéka? Már a cselédek is elmentek, lefeküdtek,, senki sincs ébren.
Angelina elindul a nagykéssel éjfélkor, senki sem tudja, hogy tud járni!!!
Sátánka lemegy a lépcsőn a nagykéssel, földszinten az ebédlőn át., A kisciaca előtte...
Alvaro és Gustavo késő este még tárgyalnak Gracieláék új lakóhekyéről. Guszti már másnapra iratokat akar, örül, hogy Angi megváltozott, hogy olyan megértő lett.
Angelina belép Luci szobájába és Miguel és Graciela, Mariával meglátják, hogy tud járni. Mindenki megdöbben! A család nekiesik, de Sátánkát semmi nem érdekli. Miguel ekkor elmondja az anyjának, hogy Angelina a fattyú, nem Luececita. Maria meglepődik a híren.
A kiabálásra összeszaladnak a cselédek, Angi Sergiót vádolja, ,hogy becsapta, és azt ordítja, el akarta pusztítani Lucit!
A cselédek is látják, hogy Sátánka a saját lában fut. Gustavo és épp jön, Angelina meg elmegy a rá várakozó kocsival.
Caruca nyüstöli Lucit , túl sokat dolgozik, nem pihen eleget. Mikor Caruca elalszik ,Luci hazaküldi. Már éjjel 2, mikor hitelen betoppan Angelina. Lucecita megdöbben, hogy tud járni!!!! Sátánka elárulja , soha nem is volt béna!
Fefa, Acucéna és Amador tanakodik, hogy lehet, hogy Angelina így becsapta őket., hisz mindannyian látták szaladni.
Mirta is vívódik, most hogy kiderült minden, mi lesz vele.? Ellopja Angelina összes ékszerét, elvégre azt neki ígérte.
A család rájön, őt udhat valamit, és rátörnek.
napraforgó 2019 ápr. 06. - 18:20:52
(1490/2794)
75.rész
Miguel ki akarja dobni a feleségét, tisztes összege fog kapni. A hazugságát nem bocsátja meg!!! Graciela könyörög, de Miguel hajthatatlan. Csak még egy napot ad. Gracielának elege van Sátánka nyavajgásából, hogy még könyörögjön ki pár napot.
Sátátánka Sergiot várja, de csak Mirta jön és undokoskodik, Elege van a Mendoza családból. Sergio Martinnal tanácskozik, hogy birja rá a két nőt a találkozásra.
Modesta és Fefa is tanácskozik, mit akar a fiú Sátánkától???
Caruca és Mingó megint kaját hoz Lucinak, aki megint a z ápolónői könyvet olvasgatja. Luci panaszkodik, nem tudja, hogy Mirta igazat mondott-e neki? Caruca arra biztatja, hogy ne utasítsa el a szerelmét. Gustavo jön, egy kis hintalóbval.
Gustavo megint könyörög, de Lucecita megint nyarvog, nem, nem, ők rosszat tettek, nekik szenvedniük kell! Guszti ne is jöjjön ide többet, nyaf,nyaf.
Angelina Sergioért küldi Mirtát. Gyorsan kell cselekednie! Sergio jön, meggyőzi Sátánkát, hogy Luci eljön!
Gustavo felkeresi Alvarót, nem akarja úgy megszünteti közös társaságukat, hogy nem kínálná fel neki a részének kiváltását.
Caruca győzködi Lucit, hogy hülye, de Luci nyavalyog , hogy a szegény béna asszony..... ő meg elvette tőle a férjét.
Sergio egy nagy konyhakést ad Sátánkának. Majd egy felderítettelen bűncselekmény lesz, senki nem fog a béna asszonyra gyanakodni.... Fefa értesíti Modestát, hogy Sergio megint Angelinánál van! Modesta aggódik. Sergio távozik, Maria asszony érkezik, kérdi mit keresett ott Sergio. Angelina kimagyarázza, a segítségét ajánlotta az utazóládákkal..
Maria örvend, hogy Angi átengedte Gustavot Lucinak. Sátánka hálálkodik, az idős hölgy segítséget ígér neki.
Gustavo elmegy Miguelhez, az üzleti ügyeket akarja megtárgyalni. Miguel attól tart, hogy ő eltékozolta a vagyonát. Eladná az üzletrészét. A vagyona felét a feleségére és Sátánkára hagyná, a másik felét meg Lucecitára. Gustavp megnyugtatja, hogy Lucecitáról majd ő gndoskosik.
Angelina feltartja a távozó Guistavót, nyarvog neki, sajnáltatja magát. Goszti segítséget ajánl, egy nagyobb összeggel is megtámogatná a havi járadékon kívül. Angi nyervog neki, őneki már nem fontos a pénz, mert az érzelmek fontosabbak....
malvinkicska 2019 ápr. 06. - 17:43:47 Előzmény Iri
(1489/2794)
Lentebb említettem ezta sorozatot zárt csoportban fordították és valahogy későn vettem észre és nem néztem , de nagyon sok ország megvette azt olvasni, Bergüzar és Halit a házaspár a Seherezádéból a főszereplők, ők meg igazi színészek szerintem nem ripacsok.
Iri 2019 ápr. 06. - 17:11:32 Előzmény malvinkicska
(1488/2794)
A sebzett szívek holnap 7.kor . Új sorozat jót mondanak róla...
Én a luz M... utolsórészét is megnéztem màr a yootubon


napraforgó 2019 ápr. 06. - 16:48:36
(1487/2794)
Elkezdtem visszanézni
74. rész
Gustavo elmegy Lucecitához, a kis babaruhákat készítgeti. Nagyon szeretné, ha Luci vele maradna. Na de megy a régi óta, hogy nem, nem nem, ő majd egyedül. Bár kis öszeborulás azért volt...
Amador és Azucena együtt voltak a kínai boltjában, Acucena meg is sérti Fefát, a kínai másoknak is udvarol! Modesta szerint ez felesleges volt.
Graciéla este bemegy Angelinához és elmondja, hogy Miguel mihamarabb kívül akarja látni őket. Sátánka pár nap haladékoz kér.
Mirta is bejön hozzá, Sátánka nem bánja a viszonyukat....Sőt, Mirtának adja az összes ékszerét a hallgatásért.Mirta kitalálja, ha nem Miguel, akkor Luci a célpontja. Mirta hajlandó...
Gustavo elmondja Alvaronak, mi történt, aki titokban azon elmélkedik, nem kéne-e mindent elmondania.
Sergio Martinnal tanácskozik, mit és hogy tegyenek.
Amador Fefát vígasztalgatja.
Sergio és Modesta beszélgetnek este, Modesta aggódik, mi folyik köztük Angelinával? De Modesta nem hiszi, hogy csak a szolid érdeklődés lenne az. Sergio nyugtatgatja, semmi rossz.
Maria is nyugtalankodik, Fefával közli,a fia ki akarja dobni az unokáját is!, ezt sajnálja.!! Maria is a konyhában akar reggelizni.
Fefa fölfedezi Martint a kertben, megint megy a veszekdés..
Mirta fölkeresi Gustavot, megint el akarja csábítani. Gustavo felfedezi Mirtán a felesége ékszereit. Gustavo felszólítja, tartsa távol mgát Lucecitától!. Gustavo megint elutasítja a gyereke törvényes lesz, nem fattyú.Mirta közli vele, hogy egyszer az övé lesz!!!.
Miguel Gracielát hivatja, azt kérdi, mire várnak még lányával,már elég időt adott nekik.
miértis 2019 ápr. 06. - 16:23:30
(1486/2794)
Az összes rész, ami eddig lement, magyarul megnézhető a neten. De.. azért engem tényleg meglep, hogy miért kell ennyire bárgyúvá tenni ezt az egészet... Miért kell a jólelkűséget bugyutasának bemutatni... Mennyi a valószínűsége annak, hogy akit épp meg akar valaki ölni, az a szerelme mellét rángatja hogy látni akarja, mi van vele...( A rendőrségi jelenet kész kabaré, melyik az a rendőr, aki nem fogna gyanút ilyen viselkedés láttán..( Az egész, úgy ahogy van, jól el lett .. tolva.(
malvinkicska 2019 ápr. 06. - 15:24:19 Előzmény Iri
(1485/2794)
A sorozat nem ma este lesz hanem holnap akkor most mi van , de azt reklámozzák, új filmeket adnak hétvégeken, és azért nem ismétlik ezt..
Iri 2019 ápr. 06. - 13:16:21 Előzmény napraforgó
(1484/2794)
Sajnos nincs ismétlés.!!@@!
malvinkicska 2019 ápr. 06. - 07:31:13 Előzmény Csalarozsika
(1483/2794)
Szia a kivitelezésbe egy kis hiba csúszott, mivel sátánka akár meg is ölhette volna Lucit amíg Gustavoék elmélkedtek merre lehet a sátán fajzat, olyan bután jött le nem gondoltak arra, ki a tét. a csendőr ahogy kérdezősködött az is fura volt nekem de Luci még mindig ezta sátánt akarja védeni, annyira bugyutára veszik az ilyen dolgokkal. Ami nekem hiteltelen volt eszméletlen ember nem beszél de ez a szemét nő egyfolytában , ez sem kellet volna. A jövő héten remélem elfogadja már Gustavo ajánlatát Lucecita ezek után, és próbálnak egy más vonalat biztos az sem lesz jobb, mint ez.Mindenkinek szép hétvégét kívánok.
Csalarozsika 2019 ápr. 06. - 05:42:59 Előzmény ccaty
(1482/2794)
Szia!

Egyetértek, valóban jellegzetes a hangja!
Egyébként Kocsis Mariann szinkronizálja. :-)

Sajnos tényleg elég sokáig "élvezhetjük" még a hangját és a jelenlétét! :-( (Szívesen lemondanék róla, de nincs mit tenni, ez van!)
Egyébként a színésznő tagadhatatlanul jól játszik, a Gracielát alakító színésznő nemkülönben!
"Sátánka" nálam csak utánuk következik, az ő játéka véleményem szerint meg sem közelíti a két említett perszóna alakítását!
Csalarozsika 2019 ápr. 06. - 05:36:20
(1481/2794)
Sergio tervéről azt lehet elmondani, hogy be is vált, meg nem is, sajnos "homokszem került a gépezetbe".
Sátánka szökését mindenképp meg kellett volna akadályozni!
Mirta makacs hallgatása is csak arra volt jó, hogy Gustavo és Alvaro későn érkezett, akkorra már az események lényegi része lezajlott. :-(

Sátánka valóban ördögi teremtés, az elméje pedig teljesen megbomlott!
Hihetetlen az a cinizmus, ahogyan Lucecitának megindokolja, miért tettette a bénaságot!
Egyébként sejthető volt, hogy élvezi, ahogyan dróton rángat mindenkit, mindenki sajnálja, és a kívánságát lesi!
Az is valószínűsíthető volt, hogy nem szereti Gustavot, csupán egy szeszély a számára!
Csak azért akarta magához láncolni, nehogy a másé legyen!
Aljas, szívtelen teremtés, aki ráadásul őrült is!
Addig játszott a tűzzel, míg végül megégette magát, s valóban nyomorékká válik!
Bármennyire próbálom, nem tudom sajnálni, megérdemli a sorsát!
Aki másnak vermet ás...
Hihetetlen, hogy Lucecita bizonyos értelemben még mindig védi, hisz nem akaródzott neki bevallani Sátánka gyilkossági kísérletét!
Ezzel sikerült elérnie, hogy a végén ő kerül bajba!

Alvaro ismét "hozza a formáját"!
Először tisztázni akarja Lucecitát, de Graceila könnyedén lebeszéli róla, hogy Sátánka ellen vallomást tegyen!
Márpedig meg kell tennie, apai elfogultság ide vagy oda, ez már túlmegy minden határon!

Mirta is megéri a pénzét!
Az a minimum, hogy kipenderítsék a házból, elvégre minden tekintetben Sátánka cinkosa volt!
Sajnos hamarosan "helyzetbe kerül", s ezt jó darabig élvezheti!

Szerencsére hamarosan tisztázódik a helyzet, s most már semmi sem áll Gustavo és Lucecita boldogságának az útjában!
Kár, hogy ezzel a fordulattal nem tettek pontot a sorozat végére! :-(

Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek! :-)
10/10
ccaty 2019 ápr. 05. - 17:34:40 10/10
(1480/2794)
Ennek a Mirtának olyan jellegzetes az orgánuma, hogy, ha meghallom bármikor, a hideg futkos a hátamon, már évek óta, amióta először hallottam ebben a sorozatban.

Az elkövetkező részekben elég sokat fog szerepelni, így sokszor "élvezhetjük" még a hangját, jóformán az utolsó részig.... a gonoszt is elég jól alakíja.
Iri 2019 ápr. 05. - 14:41:39 Előzmény napraforgó
(1479/2794)
Óhát nem kell azt ennyire komolyan venni.
Ha meg rámenős lenne az volna baj.
Angi meg látod épp ellentéte mit meg nem tesz mennyi aljasságot. a céljáért.
Épp olyan ez mint az életben ahány ember annyi féle.
napraforgó 2019 ápr. 05. - 13:43:00
(1478/2794)
Lehet hogy majd hétvégén pótolok, pár napja már annyira megharagudtam Lucecitára, mert ő nem, de nem és nem akar hozzámenni, meg vele élni és én már annyira úntam, hogy ő mindenáron és egyedül, blabla.
Se az apja segítsége nem kell, sem a Gustávóé, mert ő mindent csak egyedül, mint a mamácskája. Na, akkor azt mondtam, hogy itt elég..
Kell egy kis szünet, ha eseteleg föl akarom venni a fonalat.
Iri 2019 ápr. 05. - 13:11:22
(1477/2794)
Miért rak ez kérdőjelet ez a hülye rendszer.
BOCSI
????
Iri 2019 ápr. 05. - 13:09:15
(1476/2794)
Most már alakulnak a dolgok lassan.????
Egy darabig ' majd aztán megint nem nyugszik a bolond Angi....
De addig még lesz egy pár szép rész végre.????
malvinkicska 2019 ápr. 05. - 07:31:21 Előzmény Csalarozsika
(1475/2794)
Szia Az este valóban megtört a jég történt érdemleges esemény amit nagyon ártunk már, ez anő nagyon őrült ez a Sátánka , biztos jó színésznő ,mert olyan utálatosan alakít tehát hiteles a játéka, ezért nem szeretjük őt. Miguel sokat várt elmondja az anyjának ami Sátánka származását illeti, most már legalább az sem sajnálgatja azta sátán fajzatot, ezek után Lucecita is belátja, nem kell sajnálgatni nincs kit , mert az szemrebbenés nélkül meg is ölte volna. Mirta egy olyan személyiség sajnos ami most ennyi idő után is nagyon sok szaladgál a köreinkbe, mert ez m a nő céljai elérése érdekében minden gonoszságra képes, és sok ma embere feljebb jusson a ranglétrán tipor , vádol csak ő legyen valaki, Mirta pont ezt csinálja, emberségből elégtelen egy csúszó mászó utolsó féreg az ilyen ember az én szemembe.Nagyon várom szenvedjenek, mert megérdemlik Graciela és lánya.