Téma: Lúzer zsaruk

Shanks 2011 jan. 11. - 05:37:45
(7/7)
"igy a biráskodást hagy a szakemberekre!"

Vagy Dredd bíróra..
luczi 2011 jan. 11. - 00:03:26 Előzmény BouillonGottfried
(6/7)
az önbiráskodás lenne! és nem a te dolgod eldönteni valakiröl hogy megérdemli-e amit kap vagy sem! azért van a biróság és a birósági eljárás! és nem szabad önbiráskodás! különben már az egész ország kinyirta volna egymást.

igy a biráskodást hagy a szakemberekre!
BouillonGottfried 2010 okt. 18. - 18:21:44 Előzmény Ritty
(5/7)
Abban egyetértek, hogy ebben a mûsorban nincsenek olyan lúzerek, néhány helyzetet másképp nem lehet megoldani. Viszont általánosságban minden kapitalista ország rendõrségét rühellem, mert nem a közjót és a rendet, hanem a törvényt szolgálják. És bizony a kapitalista törvények szarok ugy ahogy vannak. Pl. egy kéjgyilkos kannibál kap pár évet, de aki bosszút áll rajta, az is annyit kap. Most hogy van ez?!? Tiszteljem annak a jogait, aki nem tiszteli az enyém? Vagy ha tartozik nekem valaki a munkabéremmel, de csödbe viszi a céget és felmarkolja a pénzt nem hajthatom be kamatostul??? Szerintem ugy kellene lennie, hogy az ártatlanok bántalmazói nagyon súlyos büntetéseket kapjanak, aki viszont jogosan bosszul meg egy bûnös tettet, azt ne büntessék.
Ritty 2010 jún. 27. - 11:31:47
(4/7)
Ez a mûsor szörnyû. Nem tudom miért kell így megalázni a rendõröket. Kíváncsi lennék, hogy egyesek azokban a helyzetekben hogyan reagálnának. Szerintem itt nincs szó lúzerségrõl. Persze hogy nem megy minden simán, gördülékenyen de a rendõrök is csak emberek. És a megoldások többsége véleményem szerint teljesen rendben van.
smasszer 2009 jan. 05. - 07:47:47 Előzmény ceia
(3/7)
ceia, még annyit, hogy az usa-ban 40 percenként(!) lelõnek egy rendõrt, ott talán ne te osszd az észt!
smasszer 2009 jan. 05. - 07:36:00 Előzmény ceia
(2/7)
Vazze cimbora!
Szerintem te csak azt látod e sorozatba, hogy a rendõr egy barom... pedig, ha az irántuk érzett gyûlöleted nem lenne mást is észrevehetnél.
De kérdem én, ha a lányodat egy belõtt állat szétkeféli, majd kinyírja, akkor kihez rohansz segítségért... és még sorolhatnák példát!
10/10
ceia 2008 nov. 12. - 23:31:51 10/10
(1/7)
Ez a sorozat rávilágít, milyen gyávák gonoszak és idióták ezek a rendõrök. Hiszen ki megy rendõrnek? A törvényekbe vetett õszinte hitet és szolgálni akarást inkább hagyjuk.. A legelképesztõbbek az autós üldözések, amivel veszélyeztetik a többi ártatlan közlekedõt. Egyszer egy tizenéves pár ellopott egy fûnyírót. Üldözték õket, õk pedig menekültek, mert megijedtek. Aztán egy keresztezõdésben ütköztek és meghaltak. De a lényeg, hogy jó kis üldözés volt! Igaz, lehetett volna rádión szólni más rendõröknek, akik arra voltak, hogy várják õket. De az olyan "értelmes" dolog lett volna, hogy nézne az ki? Meg akkor nem is az övék lenne a dicsõség, hogy elkapták. Meg hát az üldözés olyan király!