Téma: Ma Reggel

1/10
offtopic
fredi60 2010 márc. 26. - 09:25:49 1/10
(1132/8852)
Röhej. A vitézlõ tábornok úgy viselkedik, mint valami óvodás. :)
"a kampány eddigi legnagyobb zsákmányai".
Kár, hogy a választások után az ország lesz a mégnagyobb zsákmánya. :(

Christiano Rondaldo és Iker Casillas, a spanyol Real Madrid futballistái által dediktált mezekkel büszkélkedik Facebook-oldalán Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. Orbán azt írja: a személyesen neki dedikált mezek a kampány eddigi legnagyobb zsákmányai.
http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100326-c-ronaldo-mezevel-buszkelkedik-orban.html
1/10
offtopic
fredi60 2010 márc. 26. - 09:17:34 1/10
(1131/8852)
Az Országos Választási Bizottság szerint jogsértõ volt, hogy a Fidesz elnöke kedden elment a zuglói zeneiskolába, és ott a tanulók elõtt beszélt.

http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/komment/20100326-ovb-jogserto-volt-orban-zugloi-iskolalatogatasa.html
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 18:11:19 3/10
(1130/8852)
Bár megértettem, hogy mi nem beszélgetünk, nem is akarnék veled ilyen vonatkozásban ujjat húzni.
Mivel azonban láthatólag átvetted a topikot.
Annyit meg kell jegyeznem, hogy tárgyi tudásod(inkább tájékozottságod) meglepõ, föltehetõleg valami szakember vagy(szakembere a pszychének). De, mint ha a tudományod ráment volna a fejedre.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 17:09:02
(1129/8852)
Még valamit megjegyzek, ami számomra nyomasztóan következik az eddigiekbõl:
a rendõrség elképesztõen egyértelmû, annak ellenére, hogy
a. egyáltalán nem nyomoznak
b. az állításaik józan paraszti ésszel nézve egyértelmû és átlátszó hazugságok
Ebbõl az következik, hogy úgy tûnik, egyetlen céljuk van, az ügyet azonnal lezárni. Minél kevesebbet kérdezni, minél kevesebb adatot, nyomot rögzíteni, minél hamarabb mindent elfelejteni, titkosítani. Még csak esélyt sem adnak annak a feltételezésnek, hogy mi van, ha mégis kivégezték õket? Pedig a jelek egyértelmûen erre mutatnak, és szánalmasnak tûnik a rendõrök sumákolása.
Ebbõl pedig az következik, hogy a rendõri vezetõk pontosan tudják, kik a tettesek. Tökéletesen biztosak benne, egyértelmûen be tudják azonosítani, kérdezniük, nyomozniuk sem kell; számukra minden világos.
Merthogy ugye rögtön felmerül, hogy vizsgálni kellene Kolos és Virág munkájából eredõ esetlegeges leszámolásokat, esetleges alvilági megrendeléseket stb....meg kellene vizsgálni, milyen projekteken dolgoztak, mi van a számítógépeken rögzítve, az összes iratot, tervet, megbízókat stb. mindent aprólékosan feltárni.....ez nagyon hosszú ideig tartana.

Ha mindezt nem teszik meg, abból csak egy következik: abszolút tisztában vannak vele, mi történt, ki követte el, és úgy gondolják, jobb, ha õk maguk minél távolabb maradnak, minél kevesebbet tudnak, inkább bele sem ártják magukat, nem is akarják tudni a részleteket, nmert a tudás számukra is életveszélyes volna.

Tehát a homokba dugják a fejüket, elbújnak, hátha megússzák, hogy belekeveredjenek. Eltitkolják, amit tudnak, sõt elhazudják, az se érdekli õket, hogy a civil társadalom számára még inkább gyûlöletessé válnak ezzel.

Csak éppen arra nem gondolnak, és ez az, ami nagyon nem tetszik, ami felháborító: hogy a hazugság soha nem ment meg. Ha õk maguk rettegnek (mert mi mással lehetne magyarázni a kapkodást), akor olyan valós veszélyt titkolnak el, amiek az egész társadalmat kiteszik. Mert ha nem tudunk egy veszélyrõl, akkor nem is védekezünk ellene, mert nem számítunk rá.

És ez még akkor is igaz, ha Kolos tényleg hirtelen megõrült. Mert akkor épp azért kellene az esetet a legapróbb részletekig, a leggondosabban, akadémiai szinten elemezni, és nagyon komoly szaktudományos publikációkat írni belõle, sokat-sokat, mert ez forradalmasítaná az elmekórtan, a pszichiátria és pszichológia tudományát: kötelességük volna mindenkit felkészíteni erre a veszélyre hogy bárki képes egyik pillanatról a másikra, minden elõzetes jel, súlyosan demens leépülés vagy elõrehaladott skizofrénia nélkül is vérengzõ õrültté válni. Sõt ezt a veszélyt az egész emberiséggel közölni kellene, hogy mindenki tudja és számítson rá, hogy a legapróbb jelbõl is következtethessen, hogy a gyerekek reggeli után meneküljenek, nehogy az apjuk/anyjuk átvágja a torkukat (miközben még szájukban a falat). Ez fontos! Igenis, akadémiai tanulmányok, nemzetközi konferenciák kellenek róla.
Az egész világ ki van téve annak a veszélynek, hogy reggel felkeljen. Tudnia kell mindenkinek, hogy a reggelizés közveszélyes állapotot idézhet elõ. Mert azonnal, nagyon sürgõsen farmakológiai kutatásokat is kell indítani a reggelizés veszélyének elhárítására. Minden étkezés elõtt beveendõ dilibogyókat kell kifejleszteni, ami megakadályozza az evés utáni õrjöngõ mészárlásokat. És különben meg ki tudja...ha meg nem eszünk, akkor tán kannibálokká válnánk. Szóval sürgõsen ki kell találni valamit az emberi psziché beszabályozására, ha az ennyire kiszámíthatatlanul mûködik.
Azt a problémát nem tudom, mivel lehetne elhárítani, hogy még dolgozni is kell, a számlákat fizetni, neadjisten lakásrészleteket is, mert ha ez máris elegendõ ok az egész család lemészárlására, akkor minimum kötelezõvé kéne tenni a marihuána fogyasztását, és azt megbüntetni, aki elmulasztja.
Mert ha szedatív szerek nélkül még a legnormálisabb és legangyalibb ember is megõrül, akkor nyilvánvalóan muszáj volna az agymûködést állandó kontroll alatt tartani,, folyamatosan szabályozni. Mondjuk minden reggel megmérni az neurotranszmitterek arányát, és ahhoz képest növelni vagy csökkenteni a szerotonin, dopamin, etcetera szintet.

Egyszóval: tudni akarom, mi az, amivel a hekusok nem mernek foglalkozni? Hadd féljek én is velük. Hadd tudjam, honnan fenyeget a veszély. Ha az elmémbõl, akkor azzal akarok tisztában lenni. Ha kívülrõl, akkor pedig azzal.
Rahel 2010 márc. 25. - 15:28:46 Előzmény ondok
(1128/8852)
-Ja, mint az én szerénységem is szép lenne, csak nincs mire!!:))
Rahel 2010 márc. 25. - 15:23:49 Előzmény filiszteus
(1127/8852)
-"Kívánok mindenkinek kirekesztésmentes, nyugodalmas jó éjszakát, a MOSZAD is aluszik már, álmában gyilkolászik picit, aludj el szépen .kis.Fatah!!!:)))"
Grafitti 2010 márc. 25. - 14:52:03 Előzmény idlosza
(1126/8852)
-Akkor pusszantlak!!:)))))
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 13:16:08
(1125/8852)
Még egyre lennék kíváncsi. Mivel a tényõiek meg vannak gyõzõdve, hogy ez gyilkosság volt (állítólag láttak is valami gyanús alakot), és félnek, hogy visszatér; vajon a család nem fél ettõl? Vajon õszintén hisznek a rendõrség öngyilkosság-verziójában, vagy rettegnek, azért nem ellenkeznek?
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 12:25:40
(1124/8852)
Lehet, hogy az elkövetõk nem is akarták öngyilkosságnak beállítani az esetet, csupán kellõen brutálisnak, minél véresebbnek, direkt megfélemlítésként: aki beleköp a levesükbe, az családostul így jár, még a gyerekeket sem kímélik. Ez valamiféle pszichológiai hadviselés. És a rendõrség kellõen be is ijedt, iszonyatosan kapkod és kamuzik.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 12:01:26
(1123/8852)
1. az boncolás szerint nem volt a gyomrukban étel, csak nyák. Nahát....mennyire csodálkozom....de hogy a rendõrök nem csodálkoznak ezen, az mégiscsak fura....
2. ennek ellenére a rendõrség befejezettnek tekinti a helyszíni szemlét, átadta a házat a családnak. Holott, ha komolyan gondolnák a kiterjesztett öngyilkosság meséjét, most klinikai és kriminológiai pszichiáterek egész csapatát kellene oda küldeniük (a rendõrségen belül sok pszichológus dolgozik); vagy akár egyetemi kutatókat is, akik hónapokon keresztül tüzetesen átvizsgálnák az utolsó cetlit is, a számítógépeket, a fotókat, a gyerekek rajzait, a számlákat, a ház színhasználatát és bármit, ami elõjel lehetett; azán vaskos tanulányköteteket írnának arról, hogyan kattanhat be valaki ilyen hirtelen és ennyire brutálisan, hiszen ez vlágszenzáció, ilyen még soha sehol nem fordult elõ, tehát ezzel nagyon komolyan szolgálnák az egész emberiség számára a lélektani kutatásokat, a preventív megelõzést....nemzetközi publikációkban, konferenciákon kellene részletesen elemezni az esetet.
A pszichológus, akit Kolos felkeresett, azt mondta, õ nem tud semmit állítani Kolos elmeállapotáról, majd a szakértõi vizsgálat....de hol és milyen formában lesz szakértõi vizsgálat, ha a ház lezárását megszüntették és visszaadták a családnak?
3. a rendõrök még a szomszéd nénit sem hallgatták ki!!!!!!!!!!!!!!! Õ ugyan nagyon furcsa dolgot állít: szerinte 15-én délelõtt még éltek, mert hallotta a gyerekeket. Tehát nem süket, ez biztos. Viszont halálsikolyokról, üvöltözésrõl, elborult elméjû és a fájdalomtól tébolyult ordításokról, láncfûrész zajáról nem szólt....
4. két kutyájuk van a kertben: meg kellett volna vadulniuk az õrült zajoktól, a vérszagtól. Vajon miért nem?
5. és egyáltalán: hogy zárhatják le az ügyet ennyire hirtelen, mitõl ilyen biztos a konklúzióban a rendõrség? És miért tartottak sietve sajtótájékozattót már másnap, ha még a szomszéd néni vallomása sem érdekelte õket, nemhogy bárki mást kihallgattak volna?
7/10
offtopic
idlosza 2010 márc. 25. - 06:16:07 7/10
(1122/8852)
A víznek árja?
offtopic
filiszteus 2010 márc. 25. - 00:24:40
(1121/8852)
Azért szerintem hiányos egy kissé Debreczeni önvallomása, mert kifelejtette belõle az üzleti érzéket, a muzikalitást, az absztrakció iránti érzéket, az összetartást, az elkülönülésre való hajlamot és még hosszan sorolhatnám.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 00:21:17 3/10
(1120/8852)
Hát ez a billentyûkezelés kriminális, inkább pihenni térek.
Szebb jövõt mindenkinek, valamint GuteNacht(idloszának, aki sztem idõsb Lovas Szabolcs, s akár hogy is, de "jó németbõl"!)
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 25. - 00:19:29 1/10
(1119/8852)
mellesleg nem tudom mi bajuk a Debreczeni idézettel ,ugyanis amellett hogy kiderül belõle ,hogy õ nem zsidó ,még mást is közöl vele ,amit az egyszerû tényközléssel nem tudott volna közölni.Mégpedig azt ,hogy jogosan érzékenyek a zsidók ,és õ ezzel empatikus.
De ezeknek a finomságokra nincs érzékük ,azért is nem tudják felfogni pl az öszödi beszédet sem.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 00:16:21 3/10
(1118/8852)
Javítás: megkivánvaimásott helyett megkívánva imádott
offtopic
filiszteus 2010 márc. 25. - 00:16:05
(1117/8852)
Az orrmonológgal egyértelmûen erre célzott.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 00:13:11 3/10
(1116/8852)
Te is úgy véled, hogy idlosza koma arra akart célozni, hogy õ maga is zsdidó?

És megkívánvaimásott Debreczenitek erényeit õ se utolsó módját választotta a vallomásnak?

Ha nenm erre célzol, akkor semmi értelme nem volt a Debreczeni idézetnek.
Ha csak nem úgy agy velem hogyí nem bírsz szabadulni tõle:
Nocsak!
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 25. - 00:08:48 1/10
(1115/8852)
Az önbizalom az szép dolog fõleg ha van mire:),ha nincs akkor meg marad a mondás ,hogy "van mire szerénynek lenned:)"
7/10
offtopic
idlosza 2010 márc. 25. - 00:05:53 7/10
(1114/8852)
Azt hiszem kedves fórumtársak, egyelõre elbúcsúzom tõletek.Talán idõként benézek,de az a helyzet én maradtam az a makacs Fideszes, aki már ideérkezésekor is undorító önbizalommal bírt,:) s ez semmit sem változott,sõt Gyurcsány F. és Mesterházy A. és Vona G. sem hátrált meg; Orbán V. meg nem is fog.:)))
(Ja ondok a neved tényleg a szoftwer írta rosszul, nekem eszembe sem jutott, hogy vajon van-e benne hosszú ó és többesszámban van-e.)Ígérem még lesz alkalmad, hogy visszavágj!:) Tulajdonképpen meszag nyert, mert megláttam, hogy õ már több, mint 27500-szor hozzászólt és,ha egy olvasáshoz-íráshoz max. egy percet használt, az akkor is 458 óra 2,5 év alatt. Szóval megláttam és meghátráltam.További jó szórakázást.
Mindenesetre az ész tényleg az, ami olyan igazságosan lett kiosztva, hogy mindenki azt hiszi neki van belõle a legtöbb.Szóval Világbéke! :)( Aranyesõ hulljon rátok,szebb jövõt,Shalom,bis bald,sziasztok,до свидания!)
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 25. - 00:02:35 1/10
(1113/8852)
Tessék az ondó az rendben van :)Különös véletlenek ezek ,csakhogy én nem hiszek a túl sok véletlenben.