Téma: Ma Reggel

1/10
drabál 2011 jan. 15. - 20:35:16 1/10
(1812/8852)
Figyu ,Te vagy a profi szókiforgató meg csúsztatgató ez köztudott.Most pl csak a mondatom elsõ felét idézed aztán cáfolod akiragadott részt:) .Ez szerinted micsoda ,ha nem kiforgatás?he? mert ugyebár azt is írtam ,hogy a mindent kikurkászó Hír és Echo Tv stábja ,nyilván megtudta volna ha létezik ,ugyanúgy ahogy még az öszödi beszédet is megtudták ,nem beszélve a sok hazugságról ,amivel tömik afejedet.De ez még nekik sem jutott eszükbe ,amit Te fantáziáltál.Jó hogy említed a Zuschlagot ,mert az pl jó péélda arra ,hogy hogy fújják fel a semmiséget elefánttá.Haha :"bûnszervezetben elkövetett".Ez csak aválasztási kampány okán vitte keresztül a fideszes ügyészség ,de hallagsd meg mit mond errõl pl Zuschlag ügyvédje ,az pedig még nálad is okosabb ember:)
Nem ideûgbõl írok ,hanem agyból ,mert képzeld nekem azom is van sok fidesznyik szavazóval ellentétben.A helyesírási elütéseket meg direkt nem javítom ,hogy legalább valami sikerélményed legyen neked is.
feketevipera 2011 jan. 15. - 20:05:56
(1811/8852)
Te biztosan ott voltál, hátha tudod, mi történt ott. Vagy esetleg kérdezd meg valamelyik ATV-s mûsorvezetõt, biztosan megmondja az igazat. Egyébként nem állítottam, hogy bármit is szeretnék megalapozni, még csak azt sem írtam, hogy elméletet szeretnék kidolgozni, csak felvetettem, hogy mi van, ha esetleg a Gyurcsány ellen szavazókat sérelem érte (tudom, még gondolnom se lett volna szabad ilyesmire, talpig becsületes emberek körében nem történhet meg ilyen, sõt egyáltalán hogy is merészeltem feltételezni valamit, mert azt sem szabad, csak vakon elfogadni, amit mások mondanak. Látod, ez a ti demokráciátok. Már feltételezni se lehet semmit, elgondolkodni se lehet semmin. Gondolatszabadság van, nemdehogy?). Ne forgasd ki a szavaimat, azt nem szeretem. Mondjuk az is érdekes, hogy te azt tartod ténynek, ami napvilágra kerül: "Ha érte ,akkor elõ a farbával ,hameg nem ,akkor ez egy tény..." Szóval e logika szerint ha a pl. a HírTv-ben bemondják, hogy Zuschlagot bûnszervezetben elkövetett sikkasztás miatt ítélték el, akkor tény, ha nem mondják be, akkor nem tény. Ugye?
A külföldi közvélemény eleve kaphat torzított híreket is, mint ahogyan legutóbb Fischer Ádám, Heller Ágnes és a többiek "szállítottak" infót külföldre a borzasztó magyarországi állapotokról, óriási nagy antiszemitizmusról és miegymásról (persze nekik sincs semmi közük a baloldalhoz, ez is csak a gonosz jobboldal fantazmagóriája). Egyébként még csak azt akartam megkérdezni, hogy idegbõl írsz-e, amikor nem megy a helyesírás szabályainak betartása? Ja és bármennyire is szeretnéd pártatlannak tartani magad, sajnos nem megy. Valahogy mindig átsüt az egyoldalúságod a hsz-eiden.
1/10
drabál 2011 jan. 15. - 19:20:03 1/10
(1810/8852)
Jó neked,hogy elméletedidet nem a tényekre alapozod ,hanem arra,hogy pl "nem biztos ,hogy a nyilatkozókat nem érte retorzió".Ha érte ,akkor elõ a farbával ,hameg nem ,akkor ez egy tény,mert nem gondolnám ,hogy a mindent kikurkászó jobbos média nem harsogta volna vele tele a világot.Míg az is tény ,hogy aki ellenvéleményen volt a miniducéval a Fideszben az ma már nincs a pártban.És az egész úgy mûködik mint egy papagájkommandó.meg aztán az is érdekes ,hogy nem Gyurcsányt tartotta a világ autokratának ,hanem a miniducét.De tudom azok mind a szocik ügynökei,és letagadják azt ,hogy ugyanolyan amédiatörvényük.Mintahogy épp tegnap égette le a svéd nagykövet a sohanemhazudót ,hogy ne mondjon már ilyen hülyeséget ,hogy náluk is így mûködik a média.Sajnos ezek a külföldiek nem olyan hülyék mint amagyar választók ,nekik nem lehet ekkorákat hazudozni.
feketevipera 2011 jan. 15. - 18:37:25 Előzmény drabál
(1809/8852)
Pedig azt hittem, az ATV-t fogod ajánlani mint egyedüli hiteles és feltétlenül pártatlan forrást. Vagy esetleg magát Gyurcsányt, aki a legfõbb tudója mindennek, és ha õ azt mondja, az úgy is van. Én nem ilyen dolgokon mérném le, hogy van-e/volt-e az MSZP-ben diktatúra, hogy ki mit mondhat vagy mit nem. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy mivel Hofi kimondhatott bizonyos dolgokat, akkor a Kádár-rendszerben szólásszabadság volt. És az még korántsem biztos, hogy az indexnek nyilatkozókat késõbb nem érte retorzió. Plusz nálam a Gyurcsány-féle megoldás kimerítette a zsarolás fogalmát (tudom, hogy nálad nem, mert mindenre tudsz mentséget találni, minden igazolható valamivel), persze nagyon rafináltan csinálta a Hüppögõs, mert a pártelnöki választás elõtt nem azt mondta konkrétan, hogy ha nem szavaztok rám, akkor kicsinállak benneteket. Szerencsére vannak még olyan emberek, akik megmondják, hogy mi a demokrácia és ki a demokrata (nehogy már szegény népnek gondolkodnia kelljen, inkább fogadja el azt, amit a szájába rágnak), így ma este is nyugodtan hajthatom álomra a fejem, mert vannak, akik megvédik a demokráciát. Köszönet érte a pártsemleges embereknek, akik mindig mindent tisztán látnak, akik tudják, hogy ki a velejéig romlott, veszélyes ember, és ki az ártatlan. Nem is tudom, mi lenne nélkülük.
Seven7Crown 2011 jan. 14. - 22:06:45
(1808/8852)
-Valaki véletlen nem tudja, hogy hol van ariskerase?
-Nem tudok neki válaszolni, ráadásul, az a szöveg is eltûnt, amit nekem írt!:(
1/10
drabál 2011 jan. 14. - 21:54:47 1/10
(1807/8852)
Ajánlom a vikipédiát a fogalmak megértéséhez.Mert Gyurcsány pártelnöksége minden volt csak nem zsarolás.Az hogy az MSZPben nincs diktatúra, azt jelenti hogy ilyeneket is mondhatnak a tagok.Próbálná meg ezt egy Fidesz vezetõ mondani Orbánra:)
De Te majd elmagyarázod hogy miért egyforma mégis mindkettõ jó esetben.
feketevipera 2011 jan. 14. - 19:35:40 Előzmény drabál
(1806/8852)
Most ne a külföldrõl beszéljünk. Magán az MSZP-n belül is voltak olyanok, akik azt mondták, hogy Gyurcsány "zsarolás nélkül is nagy többséggel" lett volna pártelnök anno (index, 2007. február 24). Egyébként nagy tévedésben élsz, én soha sehol nem írtam le azt, hogy Orbánt demokratának gondolom. De Gyurcsány elég komolyan meg tudja mondani, hogy ki a demokrata: aki õket követi. Még jó, hogy vannak ilyen becsületes emberek, akik megszabják, hogy ki a demokrata és ki nem, máskülönben nem tudnánk. Csodálom, hogy még nem vették fel az ATV-be mûsorvezetõnek, a ciánozós Kuncze mellé pont beférne, hogy megmondják a tutit.
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 14. - 01:27:27 1/10
(1805/8852)
"-Ott kezdeném, hogy 2010-es költségvetés sorsának alakulását, a Bajnai kormány által elfogadott intézkedések, 3,8 százalékos deficitje fémjelezte, a Fidesz szerint viszont ez irreális felvetés volt!" - Mégis tartotta a 3,8 %-ot.

"-Orbánék azzal számoltak, hogy a hiány a 7 százalékot is meghaladja, mert a mostani büdzsé nem számol a veszteséges állami vállalatok szanálásával és túl optimista a kiadások és a bevételek terén is!" - ennek meg már nincs jelentõsége, mert mégisd tartották a 3,8%-ot

"-Végül nem lett igazuk, és többek között ez volt az újonc kormány elsõ óriási baklövése!:P" - Bocs, de ebben mi a baklövés. Nem jött össze és mégis tartották a 3,8%-ot. Hol itt a gond.

"-Orban, hatalomra kerülése után, szakított a 2009-2010-es gazdaságpolitikával, és egy kapkodó, és zûrzavaros politikát hirdetett meg!" - Mert az nem egy kapkodó gazdaságpolitika volt.

"-Ez viszont már a 2011-es év gazdasági sikerit is beárnyékolja, és nem kecsegtet olyan sikerrel, mint a Bajnai féle 2010-es államháztartási hiánycél tartása," - Bajnai 2010. június 1-ig volt hivatalba. És a hiánycél tartása nem igazán az õ érdeme. Ez csak részben igaz.

"ami már ismert volt a Nemzetközi Valutaalap, és az Európai Bizottság számára, még a 2010-es választások elõtt, tehát ez is bizonyítja azt, hogy amit Orbán eddig elrontott, azt már nem kenheti a szocikra!" - amit már eleve elrontottak az nehéz már elrontani még egyszer. Ha elromlik a porszívó akkor még egyszer már nem tudom elrontani.

"-Persze lehet azt állítani, hogy a Bajnai megszorító gazdaságpolitikát vezényelt le, de ezt egy Világvállság miatt tette, aminek nem Fletó volt az oka!" -Igen de a világválság 2007 augusztusában kezdõdött és 2008 októberére gyûrûzött be. Több mint egy év állt nem csak neki de az egész világnak a félkészülésre. Lehetett volna ellene tenni több óvintézkedést. Ezzel lehetett volna tompítani a hatásait.

"-Orbán viszont a már a fent említett számokat, csak megszorításokkal tudja tartani, mert az, amit eddig mûvelt, oda vezetett, hogy az (érzékeny) gazdaságunknak, szinte minden egyéb forrásaink lecsapolására szüksége van, ami nem más, mint maga a két lábon járó megszorítás!!
-És két évig még biztos, hogy nem csökken az államadósság!!:P" - a megszorításokkal meg mi a gond? Fleto is ezt csinálta. Akkor ennek most örülnie kell az egész balos szavazótábornak. Vagy neki lehet, de ha más csinálja akkor rossz?

"-És a Matolcsi?
-Vele csak az a baj, hogy egy nagy halom sz*rt fogunk örökölni, amíg a kolléga Orbánnak megteremtette a stabil alapokat!:))" - Tehát ha valami stabil akkor az sz'r. Vagyis az instabil a jó? Ezt tényleg nem értem.

"-Ha pedig nem hiszed, akkor nézz utána!!:PP" - pontosan minek?
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 14. - 01:14:50 1/10 Előzmény Seven7Crown
(1804/8852)
-A szocik kivonulnak, és átadják helyüket az Orbánéknak!:) - Ja mert gondolom ártatlanok. Zuschlag, Hagyó, Hunvald, Weist, Benedek stb. Az ártatlanság példaképei.

"-De nézzük a másik oldalt is!:))
-Én személy szerint a bicajt szeretem, és így még szimpibb az LMP!:)" - csak nekik meg kár hogy nem szimpi az msp.:))))

Igen Für Lajos meg is tagadta, ezért a lányát és nem is beszél vele és Tomival azóta sem. Sõt azóta a nevét is visszaváltoztatta az eredetire a mi kis Tomink.

"-Na de vissza térve Für Lajos, volt honvédelmi miniszterre, nála okvetlenül tudni kell, hogy a Magyar Gárda egyenruháját is magára öltött már, és a XX. századi történelem és a magyarság legnagyobb csodájának nevezte a mozgalom létrejöttét." - Bocs de, hogy jön ide a Magyar Gárda?
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 14. - 01:08:37 1/10
(1803/8852)
Igen ez a legfrissebb Rubicon, ami a napokban jelenhetett meg nekem is megvan pont ma vettem meg. Én a legutóbbiról vagy ha jobban tetszik az elõzõrõl beszéltem 2010-es év legutolsó számáról. Azt olvasd el.
1/10
drabál 2011 jan. 13. - 23:23:51 1/10 Előzmény feketevipera
(1802/8852)
Hát téged nem bíználak meg ademokrácia elmagyarázásával az biztos .nem tünt fel pl neked ,hogy míg Gyurcsányra eszük ágában nem volt azt mondani a külföldieknek pl ,hogy antidemokratikus,addig Orbán egy általánosan elfogadott autokrata még a jobboldaliak szerint is?
Persze õk nem értenek hozzá ,ill. összeesküdtek szegény ember ellen.:)Míg Te meg Szíjártó demokratának tartjátok kb egyedül,mert azért még Orbán sem annyira hülye ,hogy önmagát a szíve mélyén demokratának gondolja.
Seven7Crown 2011 jan. 13. - 22:18:46 Előzmény ariskerase
(1801/8852)
-Ott kezdeném, hogy 2010-es költségvetés sorsának alakulását, a Bajnai kormány által elfogadott intézkedések, 3,8 százalékos deficitje fémjelezte, a Fidesz szerint viszont ez irreális felvetés volt!
-Orbánék azzal számoltak, hogy a hiány a 7 százalékot is meghaladja, mert a mostani büdzsé nem számol a veszteséges állami vállalatok szanálásával és túl optimista a kiadások és a bevételek terén is!
-Végül nem lett igazuk, és többek között ez volt az újonc kormány elsõ óriási baklövése!:P

-Orban, hatalomra kerülése után, szakított a 2009-2010-es gazdaságpolitikával, és egy kapkodó, és zûrzavaros politikát hirdetett meg!
-Ez viszont már a 2011-es év gazdasági sikerit is beárnyékolja, és nem kecsegtet olyan sikerrel, mint a Bajnai féle 2010-es államháztartási hiánycél tartása, ami már ismert volt a Nemzetközi Valutaalap, és az Európai Bizottság számára, még a 2010-es választások elõtt, tehát ez is bizonyítja azt, hogy amit Orbán eddig elrontott, azt már nem kenheti a szocikra!

-Persze lehet azt állítani, hogy a Bajnai megszorító gazdaságpolitikát vezényelt le, de ezt egy Világvállság miatt tette, aminek nem Fletó volt az oka!

-Orbán viszont a már a fent említett számokat, csak megszorításokkal tudja tartani, mert az, amit eddig mûvelt, oda vezetett, hogy az (érzékeny) gazdaságunknak, szinte minden egyéb forrásaink lecsapolására szüksége van, ami nem más, mint maga a két lábon járó megszorítás!!
-És két évig még biztos, hogy nem csökken az államadósság!!:P

-És a Matolcsi?
-Vele csak az a baj, hogy egy nagy halom szart fogunk örökölni, amíg a kolléga Orbánnak megteremtette a stabil alapokat!:))

-Ha pedig nem hiszed, akkor nézz utána!!:PP
feketevipera 2011 jan. 13. - 20:10:45 Előzmény drabál
(1800/8852)
Igen, még szerencse, hogy idehaza is vannak olyan becsületes emberek, akik ki tudják mondani a verdiktet, hogy ki a demokrata és ki nem. Nyilvánvalóan demokrata pl. Gyurcsány, aki megpuccsolta Megyót, vagy aki anno kvázi zsarolta MSZP-s társait, hogy válasszák meg pártelnöknek, mert "reform vagy bukás" (vagyis ha nem választják meg, akkor mindenki mehet a búsba, és elesik a konctól).
Seven7Crown 2011 jan. 13. - 17:25:35 Előzmény ariskerase
(1799/8852)
Na az nem úgy lesz!:)

-A szocik kivonulnak, és átadják helyüket az Orbánéknak!:)

-Õk pedig megosztva fociznak egymás ellen!
-A sípot majd a Sznob elnök, Pali fújja, a közönséget pedig a Stunf vezetésével, az Alkotmánybíróság alkotja majd, és ha kikapna véletlen a fidesz ez ellen a vallásosizé párt ellen, akkor Orbán füttyent majd nekik, hogy alkossanak olyan törvényt, miszerint a vesztes fél a nyertes, vagyis Õ!!:))

-De nézzük a másik oldalt is!:))
-Én személy szerint a bicajt szeretem, és így még szimpibb az LMP!:)

-A többi sport nem nagyon érdekel, esetleg a Dakar, ahol mindig ott lábatlankodik az a Palik, akit annak idején, az elsõ Orbán kormánynál, barátja, Deutsch-Für Tamás lökött a Hungaroring elnöki székébe, akinek mellesleg nem más, volt az apósa, mint Für Lajos/a volt honvédelmi miniszter/!!

-Tehát kalandos élete volt idáig Tominak, amelyek néha kellemesebbek is voltak állítólag, de keringtek körbe körbe, olyan rosszindulatú pletykák is, hogy egy nagy csõdtömeg az ágy..an!:((
:))

-Na de vissza térve Für Lajos, volt honvédelmi miniszterre, nála okvetlenül tudni kell, hogy a Magyar Gárda egyenruháját is magára öltött már, és a XX. századi történelem és a magyarság legnagyobb csodájának nevezte a mozgalom létrejöttét.
-De lehet, hogy ez csak a Miniszter félrelép címû film egyik jelenete?:P

-Hát talán már soha nem tudhatjuk meg, de itt van legalább egy kép róla, ami a csodálatos eseményt is megörökítette!!:PP
1/10
drabál 2011 jan. 13. - 16:16:54 1/10
(1798/8852)
Haha.Schmitt Palit az átkosban foglalkozáskörében elköveetett veszélyeztetés és rongálás miatt 4 hónap börtönre ítélte a bíróság.Azaz a mai közt. elnök egy köztörvényes:)
1/10
drabál 2011 jan. 13. - 09:57:17 1/10
(1797/8852)
Haha:"Juszt sem lesznek megszorítások"--Ez eddig is hazugság volt(Ld áthárított különadók ,hitelek stb stb),de februártól jön a gyógyszertámogatás ,tömegközlekedés ,munkanélkülisegély stb. "reformja"
Nem köllött nektek a jó kis Bajnai ,most megkaptátok.
1/10
drabál 2011 jan. 12. - 23:21:53 1/10
(1796/8852)
nemcsak mifelénk ,hanem ott is ahol tudják ,hogy mit jelent ez a fogalom:)
feketevipera 2011 jan. 12. - 21:55:03
(1795/8852)
Hehhh... Most van lehetõséged választani, akkoriban egy pályakezdõnek nem volt. De mindegy, tifelétek másképpen értelmezik a demokráciát. Ja és nem szeretem, ha nyelvet nyújtanak rám.
1/10
drabál 2011 jan. 12. - 21:49:52 1/10
(1794/8852)
Értem tehát az nem volt demokratikus ,ez a mostani "választási lehetõség " az viszont igen:P részemrõl be is fejezem a témát ezek után.
Ja és az is milyen antidemokratikus volt hogy esetleg volt olyan is, aki nem akart sehova belépni osztán mégis be kellett ,vagy netán terményben akart volna fizetni, oszt nem lehetett.
feketevipera 2011 jan. 12. - 21:45:31
(1793/8852)
Ja, hogy melyik magánpénztárhoz... De azt nem választhatta meg a pályakezdõ, hogy államihoz vagy magánpénztárhoz akar-e tartozni. Márpedig szerintem ehhez is joga van egy demokráciában.