Téma: Ma Reggel

1/10
drabál 2011 jan. 08. - 19:52:38 1/10
(1712/8852)
Ez mind így igaz ,de még lehetne bõven sorolni.A legszebb azonban az ,hogy még nekik nagy ezek után a pofájuk ,hogy pl"az MSZp számára külön börtönt kell építeni" Miközben az MSZP-sek egyoldalú cseszegetése is kizárólag a POlt nevû hûbéresüknek köszönhetõ, akit most fizettek meg állampénzbõl 9 évre.
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 08. - 19:46:00 1/10
(1711/8852)
A 168 óra online mint hiteles hírforrás? Hát nem is tudom, de gondolom a 168 egyik oldalhoz sem köthetõ.
Seven7Crown 2011 jan. 08. - 19:42:24 Előzmény drabál
(1710/8852)
-Ezt olvassad el, mert egy gyors jellemzése kormányunknak:

-"A Kiflilopás gyanújával kihallgatták Schelmeci Gabriella érdemeit elfogadod, ha nem szólsz ellene;
-Schelmeci Gabriella most már tuti ellopta a kiflit is, mert ha a magánnyugdíjpénztárakkal ezt mûveli, akkor nincs mese:P
-Orbán szerint a tolvajt is le kell ültetni, hát akkor mennyen õ is!:P
-Helyesírási problémákról dumálsz, amikor a Köztársasági Elnöki Hivatal Jó helyesírásával vannak tele a lapok;
-És ha már itt tartunk akkor ez is ciki lehet:
-"Az Alkotmánybíróságról szóló 1998. évi XXXII. törvény 5. §-a szerint olyan 45. évét betöltött, büntetlen elõéletû, jogi végzettségû magyar állampolgár választható meg alkotmánybíróvá, aki kiemelkedõ tudású elméleti (egyetemi tanár, illetõleg az állam- és jogtudomány doktora), vagy legalább húsz évi szakmai gyakorlattal rendelkezõ jogász. Azon lehet vitatkozni, hogy ezek alapján Stumpf István megfelelõ jelölt-e. A kérdés számomra inkább az, hogy Schmitt Pál alkalmas-e a köztársasági elnöki poszt betöltésére."
-Tehát Schmitt Palinak nincs jogászi, de nagy szakértelmével aláírta a médiatörvényt is!:)
-Õ nem más, mint egy vállalhatatlan nyalógép!!:P

-És még valamit, mert ez nagyon jó volt:
-A Nemzeti médiahatóság führerének Szalai Annamáriának múltja, és jelene: erotikus laptól az erkölcsig:
http://www.168ora.hu/itthon/a-fideszes-ortt-vezer-szalai-annamaria-erotikus-lapot-vezetett-59719.html
-És ez pont olyan mint a Köztársasági Elnöki Hivatal Jó helyesírása!!:P

-Úgyhogy most már elmondhatod, hogy Te vagy a portás bácsi kicsi gyereke, hidd el nem foglak lenézni!!:P"

-Ezt Johannak írtam, aki közgazdásznak hiszi magát!:)))
-Asszem, õt is kiképezték 8év alatt!!:)))
Seven7Crown 2011 jan. 08. - 19:38:41
(1709/8852)
-"Tegnap nem voltam gépközelben - milyen hasznosan, értelmesen telt a napom... -, de most szántam rá idõt, és végigolvastam ezt rekordhosszúságú hozzászólásodat (az elsõt a hosszúak közül). Rögzíthetjük is: ha volt hosszúsági verseny, te nyerted. (Szerintem nem volt...)

Sajnos súlyos tévedések (avagy csúsztatások) szerepelnek ebben is. Most már meg merem kockáztatni: kilóg a lóláb. Mindig pont úgy ferdítesz, hogy az a balliberális oldalnak kedvezõ legyen. Csak szerintem ennyire nem érdemes elfogultnak lenni, mert ez már azért sokat ront a hitelességen. (Magyarán: ki hisz még neked ezek után?)

Mindenesetre azt is rögzíthetjük, hogy ennek a vitának nincs túl sok értelme, mert te hitharcos vagy, semmi egyéb, engem pedig nem fogsz meggyõzni. Úgyhogy napjában talán egyszer ha visszaírok, és helyreteszek néhány otromba dolgot, ennél több idõt erre nem fogok szánni mostanában, az biztos.

Mondok egy-két példát, hogy mikkel van (nem kicsit) gond:

'-"eljárások fenyegették Magyarországot az EU részérõl"
-Hahó!!
-Milyen kormány van most hatalmon, és kit is minõsítenek le folyamatosan?
-Na ugye!
-Hát a fideszt!
-Ezt most benézted!:('

Én nem néztem be semmit. Te csúsztatsz. Vagy pedig ennyire képtelen vagy Moszkvából követni az eseményeket. Magyarországot azért fenyegették súlyos EU-s eljárások, (szankciók!!!) mert sorozatosan megszegte a hiánycélt, nem tudta azt tartani. VÉGIG A SZOCI KORMÁNYOK ALATT! Érted? Most elõször sikerült tartani a célt, a 3,8%-ot. Tehát ebben a témakörben a szociknak szégyellniük kellene magukat és kussolniuk! Ha ennyire az õ pártjukat akarod fogni, akkor - ebben a kérdésben - neked is inkább hallgatnod kellene! De te inkább ilyen otromba módon elferdíted a dolgokat. Ez nem volt szép!:(
Fõleg, hogy most sem azért sikerült tartani a hiánycélt, mert Bajnaiék olyan ügyesek voltak, mint ahogyan te állítod! Hát a híres elemzõ cégek is 3,8%-nál nagyobb hiánycélt jósoltak a költségvetés eredeti verziója alapján! Orbán drasztikus(nak tûnõ) intézkedésekkel ("tûzoltással") tudta menteni a menthetõt, például a bankadóval, meg a nyugdíjrendszer átalakításával. Így sikerült tartani a 3,8-at. Tehát nagyon is indokolt volt a korábbi feltevés, hogy önmagában tarthatatlan lesz a dolog.

De persze a tényszerû tévedések, csúsztatások mellett továbbra is a logikai bukfenceid a legcifrábbak. Pl. (az elsõ idézet tõlem, korábbról):

' -"De most tényleg, õszintén. Én örülök, hogy átnevezték Marxról, és most már ilyen szép neve van, de azért jó sok egyén bizonyára ott maradt. "
-Szép a neve, de ha elõkapod az 1978-as A közgazdaság alapjai címmel elhíresült könyvet, akkor rájössz, hogy semmi nem változott'

:)
Ezen tényleg csak mosolyogni tudok. Én azt állítom korábban, hogy paradigmaváltás történt, történik a szakmában (vagy legalábbis egy részében). S ezt te azzal próbálod cáfolni, hogy elõkapsz egy 1978-as könyvet. :D
Érted, hogy ez miért vicces? Egy 1978-as könyv elvileg sem tudhatta volna, hogy mi lesz a XXI. században, milyen paradigmaváltásokra kerül sor, stb. Nagyon vehemensen érvelsz, látszik, hogy érzelmileg teljesen azonosulsz az egyik oldallal, sajnos ez az érvelés színvonalának a kárára megy...

Viszont!
'De a végzettség nem minden!
-Ott van Schelmeci Gabriella, aki pl.a BGF-en végzett, de álmában sem gondolták volna tanárai, hogy a magánnyugdíjpénztárakkal azt mûveli, ami egyszerûen agyrém!!:(('

Meg fogsz lepõdni, itt kicsit egyetértünk, ez szerintem is kissé elhibázott lépés volt, hogy Selmeczi Gabriellát ilyen (látszólag) magas tisztségbe helyezték, kicsit "nagy rá a kabát". Szerencsére azért a döntés nem az õ kezében van, ne aggódj. (A nevét pedig megtanulhatnád leírni, ha már ennyire finnyás vagy arra, hogy a te korábbi nick nevedet helyesen írják le...de hát ugye itt is megnyilatkozik a kettõs mérce a részedrõl... mint cseppben a tenger, úgy mutatja ez a kis példa a mentalitásodat..)

Mindenesetre ezek szerint Selmeczi Gabriellának legalább van végzettsége. Ellenben például Tamás Gáspár Miklóssal, aki mindenféle végzettség, meg nyelvvizsga nélkül tölthetett be magas pozíciót az MTA-nál (!) egészen mostanáig. Persze balliberális pénzszivattyúkat mûködtetni anélkül is lehetett, ezt elhiszem...

'-"(asszem a Figyelõben jelentek meg), amelyek amolyan tõzsdei tanácsokat akartak adni, de hemzsegtek a komoly tévedésektõl, elvi hibáktól."
-Figyu!
-Nem egy oktatóról beszélünk??:)
-Tök ilyen volt ez is!!:)))
-Az Orbánt pedig csak kisNapoleonnak nevezte!
-Szerintem tuti Õ volt!!:)'

Nem, nem õ volt. A többi következtetésed is épp ugyanennyire megalapozott. Semennyire. (Nem tudom, hogyan mondjam még el: én nem jártam a közgázra és nem is vágyom oda. Pontosan tudom, és ebben te is megerõsítettél, hogy elsõsorban szoci õskövületek birodalma... akiknek még mindig 1978-as könyvek a "szentírásaik" s a szakmai megalapozottság helyett az Orbán-fóbia vezérli õket.)

'-Az a gazdaság!
-Ott van modellezés, de a tõzsdénél nincsen!!!
-Az pedig elég érdekes lenne, ha a spekulánsok nem tudnák, hogy mit csinálnak!
-Itt azt hiszem kicsit eltévedtél!'

Én egészen biztosan nem tévedtem el. Inkább te. Tényleg szívesen leírom - mondjuk a jövõ héten - részletesen is a különbözõ tõzsdei modelleket. Nem nagyon vagy jártas a tõzsdei spekulációk világában, úgy látom. Megsúgom, az, hogy te nem ismered ezeket a modelleket - mert az 1978-as könyvben még nem szerepeltek -, nem azt jelenti, hogy nincsenek...
Azt pedig sosem mondtam, hogy a spekulánsok nem tudják, mit csinálnak. Már megint kár csúsztatni. Legfeljebb mi nem tudjuk, hogy mit csinálnak (a modellek erre nem adnak választ), õk a legtöbbször nagyon is tudják.

És végül:

'Amíg csak én említem neked, addig nincs gáz(bár??),de ne ezekkel az érvekkel keressél majd állás!!'
Hidd el, nem fogok Moszkvában állást keresni. Ezt megígérem. ;)
(ahol Moszkvát akár szimbolikusan is érthetjük.)"

-Én elismerem, hogy fájnak a kudarcaid!
-Fájdalmas lehet, hogy nem megy a:
-Költségvetés;
-Válságkezelés;
-Alkotmánymódosítás gyilkos hatásai a gazdaságra nézve;
-A forint és a tõzsde világa;
-Tõzsde, opciós ügylet, és egyéb hiányosságok;
-Piackutatási ismeretek hiányossága;
-Ázsia iránti lelkesedés, csak azt nem tudod, hogy az ottani kapitalizmus maga a diktatúra, ami állami kezekben van;
-A privatizációval való dobálózás annak ellenére, hogy bármit is tudnál róla;
-Fájdalmas lehet neked, amikor egy ország tönkretételének folyamatát sem tudod;
-Az is ciki lehet számodra, hogy el kell viselned, hogy a hiánycél tartása nem Orbán érdeme, mert eleve nem is volt köze ahhoz a költségvetéshez, ami a hiánycél tartását lehetõvé tette, mindig csak ugatott ellene;
-/Sõt, azt is elárulom, hogy Orbánéknak soha nem volt közük egyetlen költségvetéshez sem!:P/
-Elfelejted, hogy ezt a költségvetést a fidesz csak kritizálta, de most büszkélkednek, hogy Mi megcsináltuk!
-Extra adókat támogatsz;
-ITD-t szeretnél befagyasztva látni, mert az Orbán azt mondta;
-Támogatod, hogy a erdélyiek idejöjjenek, és még fizessünk is nekik, ami nagyon lehúzza a költségvetést;
-Amikor csak kicsit visszaemlékszem egy 1978-as könyvre, és azt állítom, hogy a közgáznak vannak alapjai, melyek amíg világ a világ nem változnak, azt Te elkezded kritizálni!/Holott megjegyzésem nem fûzõdött az egyetem nevének változtatásához, de máris ugrottál rá, mint Anettka az elsõ fingra!:P/
-Számon kéred rajtam az oktatóim nevét,(ez volt a csúcs!!:P)
-A Kiflilopás gyanújával kihallgatták Schelmeci Gabriella érdemeit elfogadod, ha nem szólsz ellene;
-Schelmeci Gabriella most már tuti ellopta a kiflit is, mert ha a magánnyugdíjpénztárakkal ezt mûveli, akkor nincs mese:P
-Orbán szerint a tolvajt is le kell ültetni, hát akkor mennyen õ is!:P
-Helyesírási problémákról dumálsz, amikor a Köztársasági Elnöki Hivatal Jó helyesírásával vannak tele a lapok;
-És ha már itt tartunk akkor ez is ciki lehet:
-"Az Alkotmánybíróságról szóló 1998. évi XXXII. törvény 5. §-a szerint olyan 45. évét betöltött, büntetlen elõéletû, jogi végzettségû magyar állampolgár választható meg alkotmánybíróvá, aki kiemelkedõ tudású elméleti (egyetemi tanár, illetõleg az állam- és jogtudomány doktora), vagy legalább húsz évi szakmai gyakorlattal rendelkezõ jogász. Azon lehet vitatkozni, hogy ezek alapján Stumpf István megfelelõ jelölt-e. A kérdés számomra inkább az, hogy Schmitt Pál alkalmas-e a köztársasági elnöki poszt betöltésére."
-Tehát Schmitt Palinak nincs jogászi, de nagy szakértelmével aláírta a médiatörvényt is!:)
-Õ nem más, mint egy vállalhatatlan nyalógép!!:P

-És még valamit, mert ez nagyon jó volt:
-A Nemzeti médiahatóság führerének Szalai Annamáriának múltja, és jelene: erotikus laptól az erkölcsig:
http://www.168ora.hu/itthon/a-fideszes-ortt-vezer-szalai-annamaria-erotikus-lapot-vezetett-59719.html
-És ez pont olyan mint a Köztársasági Elnöki Hivatal Jó helyesírása!!:P

-Úgyhogy most már elmondhatod, hogy Te vagy a portás bácsi kicsi gyereke, hidd el nem foglak lenézni!!:P

P.S.
-"Hidd el, nem fogok Moszkvában állást keresni. Ezt megígérem. ;)
(ahol Moszkvát akár szimbolikusan is érthetjük.)"
-Látom, hogy a külker sem volt soha az erõsséged!!:P
Seven7Crown 2011 jan. 08. - 18:15:57
(1708/8852)
-Ne a képet nézzed, hanem olvassad el elõször azt, amirõl késõbb véleményt alkotsz, amit a net-rõl lesel le, de sajnálatos módon roszúl!:P

-Figyu:

-"Pontosabban egy legális üzlet mögé bujtatott csalást követett el a fidesz, amiért most már az egész világ elítéli õket!!:PP
-Egy opciós ügylettel verték át a 2/3-t, ami olyan fajta spekulatív gondolkodás, mely az ügyletkötésnél megjelölt késõbbi határidõben a napi promt ár magasabb lesz, mint az ügyletkötés napján arra a határidõre érvényes termin ár.
-Tehát az áremelkedést váró spekuláns ezért vásárol termin áron, abban bízva, hogy a lejáratkori magasabb napi áron nyereséggel zárja az ügyletét.
-Szóval, ha valóban spekuláns a vevõ, akkor a lejáratkori napi áron vételi pozícióval zár!
-Na most ez okes, ha gyengül a forint, de ha ez visszafelé sül el, akkor bizony mr.Stróman bukik, ha long pozícióval számolt!

-De ha ezt az árfolyamot olyan szinten befolyásolták, és idõzítették, hogy az ügyletkötésnél megjelölt késõbbi határidõben a promt ár magasabb mint a termin ár(márpedig ez történ), akkor már nincsenek balekok, csak nagyon dörzsölt emberkék, akiknek az árfolyam ingadozás, és ez esetben, az áremelkedés nagyon kapóra jött!
-És ha ez történt, akkor azon is gondolkodhatunk, hogy kik azok az emberek, akik ezt a lehetõséget kicsikarták, és kik azok az emberek, akik esetleg a mostani kormány támogatásáért szeretnének valamit cserébe!
-Ez pedig a 150milliárdos adóssághoz vezetett a d.hitelesek kárára, amit a bankadó, és egyéb jogellenes hazugságokkal a 2/3 fog megfizetni!!:PP"

-Én "opciós ügylet"-et említettem, és elõállsz az opciós piaccal, és a határidõs piaccal!

-Azt ajánlom, hogy elõbb tanuljál meg olvasni, és ha már kényszerûségbõl puskázásra kell adnod a fejedet, akkor legalább ezt ne kúrjad el!!:P
Seven7Crown 2011 jan. 08. - 18:03:08 Előzmény drabál
(1707/8852)
-Bezony!

-Vicces fiúk õk, kicsit nagyra tartják magukat, okoskodnak, megmondják a frankót, ügylet helyett piacot írnak, ha valaki egy könyvrõl ír, már leszólják, a közgáz a mindenük, ázsiai befektetésekrõl álmodoznak, miközben azt sem vágják, hogy az ott mûködõ kapitalizmus állami kézben van, és mindenki úgy táncol, ahogy a állam megköveteli!

-Persze ehhez a Matolcsi tudománya nekik az alap, akit a az mindenfelé álló szemeivel minden normális ember leköp!

-Az Orbán pedig az a diktátor, aki nagy tehetséggel veri át a jó népet, és az meg nyal neki!!:)

-Ez már nem siralmas, hanem vicces Orbán karikatúrájával együtt!!:)
10/10
Johann 2011 jan. 08. - 15:47:34 10/10 Előzmény Seven7Crown
(1706/8852)
Tegnap nem voltam gépközelben - milyen hasznosan, értelmesen telt a napom... -, de most szántam rá idõt, és végigolvastam ezt rekordhosszúságú hozzászólásodat (az elsõt a hosszúak közül). Rögzíthetjük is: ha volt hosszúsági verseny, te nyerted. (Szerintem nem volt...)

Sajnos súlyos tévedések (avagy csúsztatások) szerepelnek ebben is. Most már meg merem kockáztatni: kilóg a lóláb. Mindig pont úgy ferdítesz, hogy az a balliberális oldalnak kedvezõ legyen. Csak szerintem ennyire nem érdemes elfogultnak lenni, mert ez már azért sokat ront a hitelességen. (Magyarán: ki hisz még neked ezek után?)

Mindenesetre azt is rögzíthetjük, hogy ennek a vitának nincs túl sok értelme, mert te hitharcos vagy, semmi egyéb, engem pedig nem fogsz meggyõzni. Úgyhogy napjában talán egyszer ha visszaírok, és helyreteszek néhány otromba dolgot, ennél több idõt erre nem fogok szánni mostanában, az biztos.

Mondok egy-két példát, hogy mikkel van (nem kicsit) gond:

'-"eljárások fenyegették Magyarországot az EU részérõl"
-Hahó!!
-Milyen kormány van most hatalmon, és kit is minõsítenek le folyamatosan?
-Na ugye!
-Hát a fideszt!
-Ezt most benézted!:('

Én nem néztem be semmit. Te csúsztatsz. Vagy pedig ennyire képtelen vagy Moszkvából követni az eseményeket. Magyarországot azért fenyegették súlyos EU-s eljárások, (szankciók!!!) mert sorozatosan megszegte a hiánycélt, nem tudta azt tartani. VÉGIG A SZOCI KORMÁNYOK ALATT! Érted? Most elõször sikerült tartani a célt, a 3,8%-ot. Tehát ebben a témakörben a szociknak szégyellniük kellene magukat és kussolniuk! Ha ennyire az õ pártjukat akarod fogni, akkor - ebben a kérdésben - neked is inkább hallgatnod kellene! De te inkább ilyen otromba módon elferdíted a dolgokat. Ez nem volt szép!:(
Fõleg, hogy most sem azért sikerült tartani a hiánycélt, mert Bajnaiék olyan ügyesek voltak, mint ahogyan te állítod! Hát a híres elemzõ cégek is 3,8%-nál nagyobb hiánycélt jósoltak a költségvetés eredeti verziója alapján! Orbán drasztikus(nak tûnõ) intézkedésekkel ("tûzoltással") tudta menteni a menthetõt, például a bankadóval, meg a nyugdíjrendszer átalakításával. Így sikerült tartani a 3,8-at. Tehát nagyon is indokolt volt a korábbi feltevés, hogy önmagában tarthatatlan lesz a dolog.

De persze a tényszerû tévedések, csúsztatások mellett továbbra is a logikai bukfenceid a legcifrábbak. Pl. (az elsõ idézet tõlem, korábbról):

' -"De most tényleg, õszintén. Én örülök, hogy átnevezték Marxról, és most már ilyen szép neve van, de azért jó sok egyén bizonyára ott maradt. "
-Szép a neve, de ha elõkapod az 1978-as A közgazdaság alapjai címmel elhíresült könyvet, akkor rájössz, hogy semmi nem változott'

:)
Ezen tényleg csak mosolyogni tudok. Én azt állítom korábban, hogy paradigmaváltás történt, történik a szakmában (vagy legalábbis egy részében). S ezt te azzal próbálod cáfolni, hogy elõkapsz egy 1978-as könyvet. :D
Érted, hogy ez miért vicces? Egy 1978-as könyv elvileg sem tudhatta volna, hogy mi lesz a XXI. században, milyen paradigmaváltásokra kerül sor, stb. Nagyon vehemensen érvelsz, látszik, hogy érzelmileg teljesen azonosulsz az egyik oldallal, sajnos ez az érvelés színvonalának a kárára megy...

Viszont!
'De a végzettség nem minden!
-Ott van Schelmeci Gabriella, aki pl.a BGF-en végzett, de álmában sem gondolták volna tanárai, hogy a magánnyugdíjpénztárakkal azt mûveli, ami egyszerûen agyrém!!:(('

Meg fogsz lepõdni, itt kicsit egyetértünk, ez szerintem is kissé elhibázott lépés volt, hogy Selmeczi Gabriellát ilyen (látszólag) magas tisztségbe helyezték, kicsit "nagy rá a kabát". Szerencsére azért a döntés nem az õ kezében van, ne aggódj. (A nevét pedig megtanulhatnád leírni, ha már ennyire finnyás vagy arra, hogy a te korábbi nick nevedet helyesen írják le...de hát ugye itt is megnyilatkozik a kettõs mérce a részedrõl... mint cseppben a tenger, úgy mutatja ez a kis példa a mentalitásodat..)

Mindenesetre ezek szerint Selmeczi Gabriellának legalább van végzettsége. Ellenben például Tamás Gáspár Miklóssal, aki mindenféle végzettség, meg nyelvvizsga nélkül tölthetett be magas pozíciót az MTA-nál (!) egészen mostanáig. Persze balliberális pénzszivattyúkat mûködtetni anélkül is lehetett, ezt elhiszem...

'-"(asszem a Figyelõben jelentek meg), amelyek amolyan tõzsdei tanácsokat akartak adni, de hemzsegtek a komoly tévedésektõl, elvi hibáktól."
-Figyu!
-Nem egy oktatóról beszélünk??:)
-Tök ilyen volt ez is!!:)))
-Az Orbánt pedig csak kisNapoleonnak nevezte!
-Szerintem tuti Õ volt!!:)'

Nem, nem õ volt. A többi következtetésed is épp ugyanennyire megalapozott. Semennyire. (Nem tudom, hogyan mondjam még el: én nem jártam a közgázra és nem is vágyom oda. Pontosan tudom, és ebben te is megerõsítettél, hogy elsõsorban szoci õskövületek birodalma... akiknek még mindig 1978-as könyvek a "szentírásaik" s a szakmai megalapozottság helyett az Orbán-fóbia vezérli õket.)

'-Az a gazdaság!
-Ott van modellezés, de a tõzsdénél nincsen!!!
-Az pedig elég érdekes lenne, ha a spekulánsok nem tudnák, hogy mit csinálnak!
-Itt azt hiszem kicsit eltévedtél!'

Én egészen biztosan nem tévedtem el. Inkább te. Tényleg szívesen leírom - mondjuk a jövõ héten - részletesen is a különbözõ tõzsdei modelleket. Nem nagyon vagy jártas a tõzsdei spekulációk világában, úgy látom. Megsúgom, az, hogy te nem ismered ezeket a modelleket - mert az 1978-as könyvben még nem szerepeltek -, nem azt jelenti, hogy nincsenek...
Azt pedig sosem mondtam, hogy a spekulánsok nem tudják, mit csinálnak. Már megint kár csúsztatni. Legfeljebb mi nem tudjuk, hogy mit csinálnak (a modellek erre nem adnak választ), õk a legtöbbször nagyon is tudják.

És végül:

'Amíg csak én említem neked, addig nincs gáz(bár??),de ne ezekkel az érvekkel keressél majd állás!!'
Hidd el, nem fogok Moszkvában állást keresni. Ezt megígérem. ;)
(ahol Moszkvát akár szimbolikusan is érthetjük.)
NetRobot 2.0 2011 jan. 08. - 14:23:56 Előzmény Seven7Crown
(1705/8852)
a kép látható?
kattints rá akkor láthatod nagyobb méretben.
Tanulj tinó, talán egyszer ökör is lehet belõled.
Shanks 2011 jan. 08. - 12:27:25 Előzmény drabál
(1704/8852)
:DDDD

Én koppintottam Zampanoról. :D
1/10
drabál 2011 jan. 07. - 23:13:00 1/10
(1703/8852)
Bocs most látom ,hogy nem furcsát írtál ,hanem viccest:)
1/10
drabál 2011 jan. 07. - 23:12:01 1/10
(1702/8852)
Egen,nagy vehemenciával bizonygatta nekem pl,hogy nem is baj hogy megszüntetik most az elmúlt idõszak felosztó kirovó nyugdíjrendszerét:) Bevallom ,hogy becsüllek hogy a hosszú regényeit végig tudod olvasni,és hányod rá a borsót .
Nálatok úgy hívják ,hogy furcsa? :)
Seven7Crown 2011 jan. 07. - 23:11:07
(1701/8852)
-Sokan nem is tudták még azt sem ezek a nagy eszûek, hogy Orbán már volt hatalmon 1998 és 2002-ben!

-Akkor kellett volna abbahagynia, mert az egészségi állapota keményen megromlott szegény Orbánnak!!:))

Jó éjszakát!!
Seven7Crown 2011 jan. 07. - 23:07:38
(1700/8852)
-Mielõtt lekapják a fejemet:

-"Mikrobi ezt állította priviben:
-Határidõs és az opciós piac!"

-Persze fingja nem volt, hogy mit mire ír!!:))

-De inkább úgy kéne fogalmazni, hogy Határidõs és az opciós ügylet a tõzsdén!

-Két tõzsde van:
-Áru, és Értéktõzsde, és rengeteg ügylet, hogy pontosak legyünk!:)

-De hozzáértését már Johan is megmutatta, aki egyszerûen megvádólt téged csúsztatással csak azért, mert nem értette, hogy mit írsz le!:)

-Tõlem pedig a tanáraim nevét követelte!

-Vicces fazonok a mi fórumos társaink!!:))
1/10
drabál 2011 jan. 07. - 23:02:20 1/10
(1699/8852)
Ja meg hogy trükköztek,és hamisítottak,de ember erre példát nem tud hozni.Napersze aki saját magából indul ki,meg az elsõ Orbán kormány hagyományaiból annál kézre áll az ilyen mondóka.
1/10
drabál 2011 jan. 07. - 22:59:07 1/10
(1698/8852)
Ezt most te koppintottad zampanoról vagy õ rólad? ,vagy nehéz munkával és Szíjártó segítségével ötlöttétek ki együttes erõvel.
Egyébként melyik országra gondolsz ,mert kétségtelen hogy van ahol van.
Seven7Crown 2011 jan. 07. - 22:59:01
(1697/8852)
-Matolcsi legjobb benyögése az volt, amikor az önkormányzati választásokon még megmagyarázta, hogy x.millió forintot nyúlt le a Bajnai kormány!

-Persze elhallgatták, hogy az az összeg a köv.költségvetésnél lesz elszámolva befektetés címszó alatt!:))
1/10
drabál 2011 jan. 07. - 22:55:57 1/10
(1696/8852)
Szertném én azokat a problémákat a hiteleseknek,amikkel egy svájci vendéglátós küzd.:)
1/10
drabál 2011 jan. 07. - 22:53:11 1/10
(1695/8852)
Õk még a jobbak közé tartoznak ,mert legalább ismerik azt a szót, hogy opció.Szerintem pl Matolcsynak ez is új lehet:)
Orbánról nem beszélve ,akirõl saját embere (kubatov) állította ,hogy nem biztos hogy egy sms-t el tud küldeni.
Seven7Crown 2011 jan. 07. - 22:47:41
(1694/8852)
-Mit vársz attól, aki ilyeneket állít:

-Mikrobi ezt állította priviben:
-Nincsen határidõs és az opciós piac!

-Hát elmondtam neki, hogy mi az ábra:
-Csak határidõs, és az opciós ügylet létezik a tõzsdén!!:))

-De õk a zsenik, és azért állunk ilyen jól!!:))
Seven7Crown 2011 jan. 07. - 22:43:48
(1693/8852)
Összezagyválsz mindent a határidõs és az opciós piacról is.

P.S.
-Nincsen határidõs és az opciós piac, csak határidõs, és az opciós ügylet!:P
-Csakhogy tudd!:P

Ciao!