Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 23:10:18
(3272/8852)
Orbán elérte márc 15-tel végképp, hogy a nyugat elõtt egyértelmûvé vált, kitõl kell félteni a magyar demokráciát.
Kitelt a hitele, a magánnyugdíjak után a politikai tõkéjét is felélte.
Persze még böszme sok hsz-t kell írnom, hogy erre mások is ráébredjenek, és távozásra lehessen õt bírni, a rendszerét pedig demokratizálni...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 23:05:50
(3271/8852)
Ez az ide nem illõ idézet is azt mutatja, hogy aki itt diktatorikus tendenciákat emleget, az politikai cselszövõ, minimum nemzetgyelázó és mûmagyar, egy fröccsember.

Amúgy Barroso jelen idõben fogalmazott, amit én a hazai ellenzékre tett utalásként értettem.
"Aki ezt nem érti, az félreérti a demokráciát és félreérti azokat is, akik a demokráciáért küzdeNEK."
Vagyis lehet hogy akkor a fröccsmagyaroknak van igaza, és az õ nemzetféltésük az õszintébb?
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 23:00:42
(3270/8852)
Szómágia, kerülte ugyan a nyílt megnevezést, dehát túlnyomórészt az EU-val szembeni szabadságharcáról beszélt, az ellenzéket már nem is említi, olyan gyengék?
Vagy most ki ellen harcolunk, kedves Szíjjártó ÚR? Kire vonatkozott a beszéd?
Egy idézettel felelnék:
"A Béke minisztérium elsõdlegesen a háborús helyzet létrehozásával és fenntartásával foglalkozik. Orwell regényében az ellenség személye igazán nem számít, hiszen az lehet akár Eurázsia vagy éppen Keletázsia: ami igazán fontos, hogy van ki ellen harcolni. Az pedig, hogy az ellenség folyamatosan változik és az emberek tudomást sem vesznek róla az a rendszer által kidolgozott duplagondol technikájának köszönhetõ. De miért is kellett ezt a kettõsséget kialakítani? Miért nem elég az, hogy Óceánia csak az egyik országnak az ellensége, és a másikkal állandó szövetséget köt? A regénybõl ez sajnos nem derül ki. Talán ez is annak a bebizonyítása, hogy a Nagy Testvér hatalmát kérdés és bárminemû ellenkezés nélkül elfogadják az emberek."
1/10
dantonb 2012 márc. 16. - 22:37:56 1/10
(3269/8852)
vazze ezeknek nics bõr apofáján.Ma nyilatkozott Baroso szóvivõje ,hogy aki a SZUhoz hasonlítja az Úniót az nem érti ademokráciát és nem becsüli azokat sem akik küzdöttek érte.Mire a bubi frizurás Szíjártó pacekban lehazudta ,hogy ilyen tegnap nem hangzott el.Na erre mondom én amagyar nyelv pejoratív értelmezésében hogy ez aztán a cigánykormány.Magérdemli a sok okos, aki megszavazta magának.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 22:37:36
(3268/8852)
Százhárom.
Pont olyan elfogult volnál, mint én?
:)
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 22:35:27
(3267/8852)
Dumapaci. Ez legalább kedves:)
1/10
dantonb 2012 márc. 16. - 22:34:14 1/10
(3266/8852)
Hülyegyerek az érveket hiába próbálod jelzõid osztogatásával pótolni.Igen okostóni a szegény rétegekben elõfordul hogy nincs egyetemi diplomájuk ,akár még szakképesítésük sincs .És ezek után hogy ez ahazaáruló kormány az oktatási rendszert is szétverte és a szegények számára megfizethetetlenné tette még inkább így lesz.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 22:34:04
(3265/8852)
Én is kitörölhetem a hátsóm a szakképesítésemmel, sajnos.
Szerintem nem affelé mennek a dolgok, hogy a tudást, a mûveltséget, a gondolkodási képességet megbecsülnék. Az új oktatási rendszer és a bérstruktúra sem ezt célozza.
A diplomámmal ugyanúgy árkot tisztítok majd, mint mindenki más. Ez az úri demokrácia, mindenki egyenlõ nagy nulla, aki Matolcsyék magyar Hawaiián kívül van, aki nem egy elképzelt, szilárd értékrend nélküli-pragmatikus-nacionalista-megfélemlíthetõ középosztály része.
1/10
dantonb 2012 márc. 16. - 22:04:53 1/10
(3264/8852)
Így igaz, afelsorolásod is csaknem teljes ,még van egy kategória a "multik" azok is gonoszok de nagyon.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 22:02:29
(3263/8852)
Színigaz, "a hajléktalan, a cigány, a munkanélküli, a komcsik és az EU a magyar szabadság legfõbb akadálya".
Ahogy egyre nagyobb a zûrzavar orbán körül, úgy bõvül a sor. Figyelemelterelés és uszítás.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 21:58:32
(3262/8852)
Miért lennék balos, egy konzervatívot nem zavarhat a rasszizmus? Ma a magyarmagyarok (ha van ilyen ezer év alatt) jó nagy része:
- nem dolgozik, mert nincs munkája
- minimálbéren kivéreztetik, amibõl megint kevés az adóbevétel
- közmunkásként a minimálbér felét kapja
- vállalkozóként elköltségeli a bevételt.
H
át a kevés adó baromira nem rasszbeli kérdés, a magyarmagyarok ilyen képzési és jövedelemelosztási viszonyok mellett magukat (beleértve a roppant visszafogottan költõ politikuselitjüket) sem tudják eltartani. A fõ bajt én ebben látom, ehhez képest a roma integráció bakfitty! Persze ennek kezelése helyett könnyebb másokra bûnbakként mutogatni.
1/10
dantonb 2012 márc. 16. - 21:51:52 1/10
(3261/8852)
A magyarok között legalább annyi alógós munkakerülõ mint acigányok között.Erre bizonyíték hogy arendszerváltás elött az összes koszos pl öntödei munkát cigány segédmunkások végezték el fillérekért.És aljas ember az ,aki kijelenti hogy a cigány án blokk nem akar dolgozni vagy csak egy szerencsétlen taknyos ,aki nem ismeri az életet csak vevõ a hülyeségekre.le kell menni Borsodba ,ahol ugyanúgy lóbázza alábát a nyomorgó magyar mint acigány ,csakhát akormány felõssége jobb ha át van tolva acigányokra .Mintahogy itt mindenki bûnös ,még a hajléktalan is ha tetten érik az aluljáróban csak az a simlis kormány nem ,amelyik egymillió munkahelyet ígért ,de miután ebbõl lóf... sem lesz,ezért egyszerübb elvenni a munkanélküli segélyt és rásütni a munkanélkülire hogy lusta.
1/10
dantonb 2012 márc. 16. - 21:33:30 1/10
(3260/8852)
Látom érzékenyen érint hogy kiderült hogy példaképed egy hülye:)Ki beszélt arról hogy felmenti a cigányok lopását a fideszesek nagyobb volumenû lopása ? Csupán arra utaltam hogy aki ezen lovagol és genetikailag akar megbélyegezni egy népcsoportot az mennyire hülye.Látom hogy ámbátor ez neked is magas,de sebaj beleillesz ajobbikosok szellemileg hátrányos táborába.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 21:26:19
(3259/8852)
Oké, de nemcsak a te üzeneteidet törlik ki. Úgyhogy én ki is szállok egy idõre. Köszi!!!!

Gondolkodj el azon, hogy egy putri vagy egy ország szétverése-e a nagyobb bûn? És hogy ez a hang elõbbre visz-e a helyzet kezelésében? Az elõítélet elõítéletet, az erõszak erõszakot szül.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 21:20:28
(3258/8852)
Milyen Vona? Õ a zászlóégetésnél is csak a beszédet mondta, majd a háttérbe állt:)
Téged fognak kivezényelni, ellenem, vagy fordítva. Mikor hogy.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 21:14:21
(3257/8852)
Békésebb vizekre evezve, átadták Döbrögi úraságék az irodalmi díjakat.
Elhesseggette a kelletlenkedõ szakmabelieket, átírta a listájukat, és tenyérbõl eteti a jóravaló gumigerincûeket. Akik ezek után hajlandók átvenni, azok meg is érdemlik. LOL
József Attila-szobor maga megy el sztem a Kossuth térrõl:(

http://gepnarancs.hu/2012/03/jozsef-attila-dij-2012-szocs-mesterben-nincs-szegyenerzet/
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 16. - 21:10:26
(3256/8852)
Már látom, hogy 2014-ben a Vona meg fogja támadni Lengyelországot és bekebelezi Ausztriát. Rettegjél csak nyugodtan! Jót tesz az emésztésnek.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 21:01:40
(3255/8852)
Hitler is ugyanezt kérdezte a sörpuccs idején vagy a náci hatalomátvételkor... És hogy pitiztek neki a konformista kormányfõk, ahelyett, hogy idõben diliházba zárták volna? Kár, mert akkor most oktalanul véreskezûzhetnék.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 16. - 20:57:11
(3254/8852)
Nana, fogjál csak visszább. Danton azért leírt valamit, te meg kb anyázol.
Igazad van, más tette nem írja felül a gazságot, mégis errõl szól a kormányzati nyócévezés és a "nincs erkölcsi alapjuk, hogy kritizáljanak" kormányzati kommunikáció.
Én is segélybõl élek, ha két évig nem ennék és elzárnám a közmûveket, akkor tudnék a 22 ezerbõl LCD-tévét venni. Ha cigány lennék, akkor talán sikerülne?
Ez az, ami miatt EL KELL ZÁRKÓZNI egy ilyen párttól, nem egy fokkal burkoltabban nyomni ugyanezt, mint ahogy a fidesz teszi.
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 16. - 20:56:42
(3253/8852)
Ki véreskezû Te szerencsétlen? Talán Kádár apád az volt.