Téma: Ma Reggel

2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 24. - 12:26:22 2/10
(3512/8852)
Nem hõzöngök én, csak tegnap néztem kicsit az echot, és hol röhögnöm kellett, hol meg egészen elképesztett a mûsorvezetõ aljassága.
Talán most elõször kellett igazán nevetnem egy s*ggnyalón: bencsik, miszerint orbán olyan mint Naszreddin Hodzsa, aki elképesztett, az egy nõ. Soha nem értettem , hogy egy nõ hogy süllyedhet ennyire a politika mocskába - mennyit fizetnek érte?....
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 24. - 12:18:35 2/10
(3511/8852)
Eszméletlen ripacs vagy. :D
Alig vártad a segítséget, mi? Jó kibúvó. :)
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 12:14:20 Előzmény meszag
(3510/8852)
Most mit hõzöngsz? Hát ha egyszer a költségvetésbe belefér, és két éve a csalódott választók 52%-a rájuk szavazott, miért is ne lehetne egy kis jobboldali múzeumot berendezni a Kossuth téren?
Aztán bontsa el az, akinek nem tetszik. Minek konzultálni az idióta baloldallal?
-csengõzoli-- 2012 márc. 24. - 12:08:10 Előzmény vénasszonyok_nyara
(3509/8852)
Ez abszolute így van.
Dantonb anno a foci topikban is levezette,hogy Orbán miatt rossz a foci,akkor is,mikor épp nyertünk és sokkal jobban álltunk mint elõtte bármikor az elmúlt 10 évben :D
Sajnálom egyébként, hogy baloldalról nincsenek itt normális emberek,akikkel érdemben lehetne beszélgetni.
Moldávia bánata az egyetlen akivel ez eddig sikerült, a többiek véleménye nem mérvadó,mert borzasztó szemellenzõsök, elvakultak, némelyiküknek pedig még ráadásul igenkomoly mentális problémái is vannak.
Jobbosok között viszont határozottan jó az arány, több normális, középre húzó, nem az aktuális miniszterelnök fszságai biflázó emberkével lehet itt találkozni.
Igazán jöhetne már valaki a baloldalról is!
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 24. - 12:02:38 2/10
(3508/8852)
Örülhetsz. Horthy szobra is készül.. Hiába hülyéknek ez kell, állandó átértékelt/helyezett szimbólumok.
Politikai hisztéria értelmes célok helyett. Hajrá. Éljen a fidesz, száraz kenyéren és vizen.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 12:02:30
(3507/8852)
Na ki keverte bele a politikát a Pesty László topicba?
Ha-ha-ha:)
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 11:58:27
(3506/8852)
Ez igaz, el kell tünnie, de legalábbis 100%-ban megújulnia mindkét oldalnak.
Sztem a fidesz annyiban más csak a komcsiktól (bárkik is azok), hogy hangosan komcsizik. Dehát a módszereik, az államosítástól a jog önkényes alkalmazásán át a kettõs beszédig (szép szó a pofátlan hazugságra) én jogfolytonosságot látok, nem 2010-zel, egyenesen 1989 elõttel.
De lehet ehhez fiatal vagy, nem tudom.
Kornis: "a fidesz egy dolgot tanult meg a kommunistáktól, hazudni."
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 24. - 11:57:22
(3505/8852)
Na végre! Amíg eteted õket, addig kérõdzenek. Hagyni kell õket, had osszák egymásnak az észt. Bele fognak betegedni, ha nem válaszolsz nekik. Annyira kényszeres némelyik, hogy képes követni a "vératkák tenyésztése balkonládában" topikba is, hogy valamit okoskodjon és beleszõje, hogy a "jobbosok" milyen korlátoltak és a gyurcsányi milyen igazi demokrata.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 11:53:52
(3504/8852)
Kösz, lekötelezel.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 24. - 11:48:27
(3503/8852)
Bmeg te olyan szinten zagyválsz össze-vissza mindent, kevered a szezont a fazonnal,hogy az valami elképesztõ!
De belátom most én voltam a hlye, minek írtam neked...
A jövõben nem teszem, akármilyen ökörséget is látok majd tõled.
1/10
dantonb 2012 márc. 24. - 10:56:19 1/10
(3502/8852)
A dráma az,hogy szerintem még a bantu négereknél is elásná magát egy olyan hazug kormány ,amelyik ennyire átlátszóan hazudozik,csak nálunk lehet ezzel a módszerrel kormányon lenni.Ez mindennél többet elmond a magyarság állapotáról.Ezzel legyenek kikeményítve a melldöngetõ büszke magyarok:)
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 08:44:34
(3501/8852)
Nem érzed, hogy nem a KSH-ról beszéltem?
Meggyõzõdésem, hogy ezek a számok sajnos igazak. Csak a kormány nem veszi észre, hogy miközben a hangzatos statisztikai átlagot hírdeti, aközben ezek mekkora társadalmi jövedelemegyenlõtlenségeket takarnak.
A saját igazságtalan szociálpolitikáját reklámozza, csak IQ70 alatt ezt nem látják be.
Aki ezt efelett az gyámság alá szoruló intelligaküszöb felett letagadja, az jóindulatú megközelítésben érzéketlen a társadalmi igazságosság, a szolidaritás eszméje iránt, rossz esetben szarik rá, és a másik szemébe hazudja az átlagszámokat. Hazugság ez, mert részigazsággal fedi el a valóságot.
Ez egyáltalán nem meglepõ egy olyan kurzusban, ahol arra fordítanak kormányzati kommunikációs milliárdokat, hogy ilyen mondatokat hogy lehet röhögést visszafojtva bejelenteni:
"megvédtük a magánnyugdíjpénztári megtakarításokat"
"a csaló nyugdíjpénztárak eltõzsdézték a megtakarításokat, amit majd mi biztonságba helyezünk - a tõzsdén"
"A Médiatanács a vesztes elsõfokú ítélet ellen a Klubrádió érdekében fellebbezik."
Nem idézném, a vérciki hazug, agresszív szállóigék ott köröznek lerázhatatlanul minden egyes narancspapagáj fölött...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 08:29:31
(3500/8852)
Pont az IMF-hitel szoros felülvizsgálata miatt zavarták haza orbánt 2010 nyarán Brüsszelbõl, mikor azzal a képtelen állítással állt elõ, hogy a negyedévente vizsgált költségvetést õ akkora lyukkal vette át, hogy bizony év végéig meg sem állunk 7%-ig.
Persze hogy a kormány számára akart extraforrásokat kikupeckedni, dehát körbemosolyogták, mire õ feldúltan hazafutott és felmondta az IMF-hitelt és bevezette a különadóit meg elvette a nyugdíjmegtakarításainkat. Neki itt senki sem parancsol, arra és annyit költ, amennyit nem szégyell. És nem az a típus...
És mit ad isten, eltelt egy év és 2011-ben a különadók és a kizsarolt magánnyugdíjak nélkül számított államadósság pont 7%-os lett, amit már egy éve is szeretett volna szeretett kormányfõnk. Lol, nyilván ez is az elmútnyócév miatt lehetett:D:D
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 08:20:30
(3499/8852)
És ahogy már írtam, a déli pályaudvari turul is kirepülhetne Pokorni védõszárnyai alól, s annyi nemtelen vita után megkaphatná közmegelégedésre helyét ebbe a szoborcsoportban. Az ernyõt tartó kis messiás fölé terjesztené ki büszke szárnyait.
Egyúttal reflektálás ez a Károlyi-szoborra, ahogy a kis ember fölé tornyosult a vesztett világháború, az külföldi fenyegetések ellenére összefogás helyett egymásnak esõ belpolitika, nos ugyanúgy van ez a magyar köztársaság utolsó utáni vezetõivel is: rájuk egy új nemzet megalapításának gigászi feladata vár, ami az 52%-os választói felhatalmazásból szinte parancsolólag kiolvasható. Igaz, a maradék 48%-kal valamit kezdni kéne, dehát ha egységes a nemzet, akkor õk tulajdonképpen nincsenek is. Az a bibi ebben, hogy azt a 2 százalékot már rég leharcolta magáról orbán, úh. tulajdonképp õk sincsenek, épülõ nemzete virtuális, mint az álombeli turul. Gyönyörû kép, mesebeli idill.
Még nem tudom, Kerényinek adjam be tervpályázatra vagy a Kretén magazinnak karikatúra formában...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 24. - 02:17:07
(3498/8852)
Viktort is belekomponál6ná a Kerényi Imre által felkért ízlésvezér szobrász, amint tartja felette az esernyõt. Úgyis szeretne bevonulni a történelembe, hát ez a szoborcsoport erre méltó, nem? Pál értelmiségi módjára körmöl, Viktor paternalista "pózában tetszeleg" (a la Oscar Wilde, ha értitek), és még az eredeti Károlyi-szobrot is megidéztük valahol. A helyzet úgysem volt azóta hasonlóan súlyos, az (egyébként egységesnek szajkózott) nemzet meg kevésbé megosztott... Ha Károlyi egy mementó-szobor, legyen ez is az. Ha ebben a formában valósulna meg, legalább biztos lehet benne a kis messiás, hogy 2014 után nem számûzik másukat más nemzetalapítók a felcsúti sportszertár mélyére...
1/10
dantonb 2012 márc. 24. - 00:39:08 1/10
(3497/8852)
Ez közimert szajkózott hazugság.Minden adat és információ rajt volt a minisztériumok honlapján,a számvevõszéket nem kényszerítette senki ,akkor még nem a fidesz regnált hogy mindenkinek befogják a pofáját mint ma.sajnos arról a hazugságról is lehullt a lepel hogy az úniót bármiféle adattal félrevezette volna a szoci kormány,akármilyen elánnal is szajkózta ezt a papagájkommandó ,meg a bárgyú Tv nézõknek sulykolta az echo tv. Ugyanis ott nem hülyék vannak és hivatalból mindent leellenõriznek.Pont ezért van bajban Orbán ,mert ha mégis rászorul ahitelre ,és rászorul ,akkor vége lesz ahazudozásnak agazdasági mutatókról ,mert negyedévenként jön a rovancs.
-csengõzoli-- 2012 márc. 24. - 00:28:44
(3496/8852)
A kutyák igazságàról annyit, hogy Gyurcsány azzal nyert választást, hogy a már akkor ôriási gazdasági problémákkal küszködõ kis országunkban az Állami Szâmvevõszéknél elérte, hogy szépen kussoljanak! Hogy mi halandó átlagemberek ne szerezzünk tudomást az ország helyzetérõl, az mszp frenetikus gazdasâgpolitikájáról! Ez volt a Gyurcsányék féle igazs és az mszp féle demokrácia. Érdekes, hogy nem hallottam tiltakozni az EU-t, pedig ha valami a demokrácia lábbal tipràsa, akkor ez az. Egyébként meg nem tökmindegy mit mond a KSH? Ilyenekkel nem érdemes foglalkozni szerintem.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 23. - 20:48:11
(3495/8852)
A KSH szerint nagymértékben nõttek az átlagjövedelmek tavaly.
A 3 gyerekeseké például 19%-kal. Ha ebbõl még levonjuk a szegény háromgyerekeseket, akkor az úri középosztály vagyoni helyzete minimum 25%-kal erõsödött.
Ez hozhatta létre az átlag 1-2 %-os bérnövekedését. (persze akinek nincs munkája, nem rontja az átlagot).
Vagyis kijött, magyarország átlagos boldogságszintje kismértékben növekedett.
Én jobban érzem magam egy ilyen igazságos magyarföldön, ahol a kutyák igazsága érvényesülhet végre...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 23. - 20:43:12
(3494/8852)
Lehetne palkónak egy olyan Nemkárolyiszobrot állítani, hogy éppen aláír valamit. A szomszédos Bibó-szobor is hasonló és én mindig megállok elõtte, mély tisztelettel.
Pálé elõtt is megállnánk sokan.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 23. - 20:40:47
(3493/8852)
Hiába, minden jobbikos valójában vérvörös...