Téma: Ma Reggel

-csengõzoli-- 2012 márc. 22. - 19:51:44
(3472/8852)
Nem tudom mi az a kepezkedés,de ha te mondod... :D
Jaj,ne játszuk meg magunkat,csak innen,ebbõl a 3-as, 4-es bagázsból szoktak engem "le moderátorozni" :)
Ja, egyébként azon a fórumon nem én vagyok csengõ zoli,akkor nem most találtam volna rá.
Mindenesetre jót röhögtem :D
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 22. - 19:45:37 2/10
(3471/8852)
jav: hatagost = haragost
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 22. - 19:44:40 2/10
(3470/8852)
Mit nyomozzak én ok?
Már bocsi, de addig kepezkedtél, míg kiderült, hogy máshol is megnyilvánulsz. Ez nem igazán izgatott fel.. :) Azt viszont tudom, hogy sokszor olyan szeretetteljes megnyilvánulásaid vannak, hogy könnyen szerezhettél hatagost, így megjegyezhetett magának néhány ember.
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 22. - 19:29:59 2/10
(3469/8852)
Ne add fel a csüggedésed, jövök, csak múljék el már strapás dolgom. aaaaaa :)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 22. - 15:50:44
(3468/8852)
Igen,lehet oknyomozni :D
adamnagysweetmovie 2012 márc. 22. - 15:03:39
(3467/8852)
Kitartást, én meg becsavarodok:)
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 22. - 14:16:18 2/10
(3466/8852)
Hát a lezárt ünnepi gála topicban írt eleget az a nick, én most ki vagyok csavarva, nem keresem meg..
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 22. - 14:13:15 2/10 Előzmény -csengõzoli--
(3465/8852)
Ja hogy ezért Hunor Leventéztél? :)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 22. - 14:06:06
(3464/8852)
Nem láttam,küldesz? :D
2/10
offtopic
meszag 2012 márc. 22. - 14:03:46 2/10
(3463/8852)
nem láttál még brrrrr képet? õ az
adamnagysweetmovie 2012 márc. 22. - 13:24:34
(3462/8852)
... és értelmét sem látom, mert meggyõzõdésem, hogy a lényeges dolgokról vonja el a figyelmet.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 22. - 13:23:02
(3461/8852)
Legalább felvetek saját magam által végiggondolt dolgokat.
Amivel lehetne vitatkozni, csak nem úgy, hogy másról kezdünk beszélni vagy a másikat hülyének állítjuk be. Ennek a vitának az esélyét, és így magát a vitát veszted el az elõbbi attitûdöddel.
De hagyjuk, vagy konstruktívan posztoljunk, vagy egymástól függetlenül.
Nem zabálom napi szinten a politikai bulvárt, azt elismerem, de egyszerûen nincs gusztusom hozzá.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 22. - 13:03:37
(3460/8852)
Valóban a teljes mondat "És bûnösség esetén is csak akkor közügy, ha közpénz érintve van, ha sima vállalkozói simlisségbõl adódik, akkor az magánérdekeket sért legfeljebb."

Rosszul másoltam be, de ez a mondatod is mutatja mennyire tájékozatlan vagy az adott ügyben is.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 22. - 12:57:00
(3459/8852)
A Kossuth Déli krónikája szerint jelentõsen nõtt februárban a munkahelykínálat, igaz a bejelentett munkaerõigény 90%-a közmunkára vonatkozik.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 22. - 12:41:01
(3458/8852)
Már a nyitómondat állítása az általam írtak mély félreértelmezése...

Addig olvastam el, amíg beidéztél egy háromnegyed mondatomat, megváltoztatva az értelmét.

Én ezt írtam:
"És bûnösség esetén is csak akkor közügy, ha közpénz érintve van, ha sima vállalkozói simlisségbõl adódik, akkor az magánérdekeket sért legfeljebb."

Te ezt idézted:
ha közpénz érintve van, ha sima vállalkozói simlisségbõl adódik, akkor az magánérdekeket sért legfeljebb.

Gratulálok:) Nem fogok értelmetlenségekkel vitatkozni, ne is erõlködj. Amit a témában értelmesen hozzá tudok fûzni, már megtettem. A te eddigi másfél válaszod semmiféle továbbgondolásra nem ösztönöz, demagóg szócséplés.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 22. - 11:15:27
(3457/8852)
Tehát szerinted egy politikus évekig tartó lopása, egy kerület , egy város megkárosítása az nem közügy?
Hogy egy került házait csalással adják-veszik az szerinted nem közügy.
Hm,ez érdekes felfogás.

"ha közpénz érintve van, ha sima vállalkozói simlisségbõl adódik, akkor az magánérdekeket sért legfeljebb"
Te olvasod amit leírsz?
Ha ellopják az adódat, az csak magánérdekeket sért?
Igen,ha az állam tulajdonában lévõ 500 milliós házat valaki 100ért adja el,akkor ott meglopták az államot (ami belõlünk áll, a gyengébbek kedvéért) 400millióval.

"Egyébként én lehetõvé tenném, hogy bárki, aki ezzel a sárdobálással foglalkozik, beperelhetõ legyen"

Mondod te,aki eddig kb 4ezer feltételezést írt arról,hogy mi mivel van ok-okozati összefüggésben.
Kezdve a Nemzeti dal elõadásmódjától, egészen a Filmmúzeumon adott sexjelenetekig,melyek szerinted az Orbán kormány kultúrpolitikáját tükrözik :D
Egyébként a sajtószabadsághoz,melyet te oly hõsiesen védsz hozzátartozik,hogy egy polgármesternek feltegyük a kérdést,mégis hogy lehet 100 milliós autóparkja a polgármesteri fizetésébõl.

Érted már,hogy miért nem vitatkozom veled?
Most pár napig megtettem,de kiderült számomra,hogy egyrészt bizonyos dolgokban borzasztó tájékozatlan vagy, másrészt amikben tájékozódsz, a megszerzett információkat semmi másra nem használod,minthogy kiszelektáld belõle a te igazadat alátámasztó részigazságokat és telekürtöld vele a fórumot,mondván te milyen okos vagy.
Az információk megértésével komoly problémáid vannak, ezt jól mutatja ezen utolsó hozzászólásod is,melyben a közpénzek ellopását,te magánügynek tekinted,melyhez senkinek semmi köze.
A te fejedben egy féltájékozott ember zagyvaságai tömörülnek irdatlan mennyiségben, aminek kiadására tökéletes terep ez a fórum,csak tõlem ezentúl ne várj választ, nekem nincs idõm folyamatosan felhívni a figyelmedet az objektívnek szánt írásaid logaikai buktatóira, ténybeli, ismeretbeli hiányosságaira.
Megtettem, sok foganatja nem volt, azon kívül,hogy egy kurucos link óta látens jobbikozol.
Na az a történet is jól mutatja,hogy mennyit értesz meg dolgokból.
A fidesz-jobbik kapcsolatot taglalva azt kértem járj utána a tényeknek, belinkeltem az elsõ szélsõjobbos cikket,amiben orbánt cikizik, na azóta nálad én jobbikos vagyok.
Ugye ebbõl is mit értettél meg?
Amit te akartál!
A nagy egészbõl kivettél egy szeletet, egy kis falatkát,hogy azt csócsálgasd és összeraktad a kis buksidban,hogy kuruc-jobbik-csengõ és kész, azóta jobbikos vagyok :D
Erre céloztam az elején :)
(Hozzáteszem nem arról vagyok híres,hogy ne vállalnám gondolataimat, szerintem ez már neked is leesett, ha jobbikos lennék nem rejteném véka alá, de ezt tényleg csak zárójelesen említem meg)
Ha megengeded ezennel zárom is a veled való társalgást.
Örültem?
adamnagysweetmovie 2012 márc. 22. - 10:46:26
(3456/8852)
Nem értelek, ennyire nem érzed a határt?

A Klubrádió közügy, közvetlenül félmillió embert érint, míg Orbán vagy Hunvald vagy Vona vagyona magánügy mindaddig, míg az ellenkezõje nem bizonyított. És bûnösség esetén is csak akkor közügy, ha közpénz érintve van, ha sima vállalkozói simlisségbõl adódik, akkor az magánérdekeket sért legfeljebb.

Egyébként én lehetõvé tenném, hogy bárki, aki ezzel a sárdobálással foglalkozik, beperelhetõ legyen és rá háruljon a bizonyítási kényszer az állításai miatt. Sõt, erre egy független hivatalt is felállítanék, aki hivatalból figyelné a médiában elhangzó vádaskodásokat és eljárásokat indít.
A közélet hangneme egy kicsit tisztább lenne, és a figyelem az értelmesen vitatható ügyek felé fordulna.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 22. - 09:29:54
(3455/8852)
"Akinek nem tetszik, tegyen feljelentést vagy inkább hallgasson" na ez aztán elõremutató gondolkodás :) Majd én is ezt fogom irogatni neked! Nem tetszik,hogy megszûnik a Klubbrádió?? Tégy feljelentést vagy hallgass! :) Ez egy aduász :)
adamnagysweetmovie 2012 márc. 22. - 09:09:38
(3454/8852)
Erre mondtam, hogy a sor végtelenségig folytatható, politikai érdekek megfelelõen.
Akinek nem tetszik, tegyen feljelentést vagy inkább hallgasson.
De méginkább nagyobb átláthatóságra kéne törekedni mind a pártfinanszírozás, mind a sok esetben röhejes vagyonnyilatkozatok terén.
És ma Mo-n mindenki tudja, hogy tisztességes munkából leginkább nyomorogni lehet, ez az igazán nagy baj. Ezen csak az oktatás és az igazságosabb társadalompolitika segíthetne, nem egy pár százezres úri magyarország megalapítása.
1/10
dantonb 2012 márc. 21. - 23:33:00 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(3453/8852)
Orbánnak is ha összeadjuk afizetését és feltesszük hogy semmit nem költött közben ,akkor sem jön ki vagyonának értéke.napersze ha a grippenpénzt is belekalkuláljuk akkó már igen.