Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 17:12:48
(3432/8852)
Én az egész ügyrõl keveset tudok, csak valahogy zavart, hogy sokáig akkora kuss volt körülötte.
Egyszer alaposabban utána kéne olvasni, mit lehet tudni, hol tart a tények feltárása.
Persze lehet politikai érdekekrõl beszélni pro és kontra, de ez csak abban az esetben nem gusztustalan vájkálás, ha tényekkel alátámasztható.
-csengõzoli-- 2012 márc. 20. - 16:08:56
(3431/8852)
A romagyilkosságokról két kérdés jut eszembe.

1.: Miért hagyták abba az egyik tettes megfigyelését közvetlen az elõtt,hogy fegyvert vásárolt volna, és annak ellenére,hogy az õt közvetlenül megfigyelõ tiszt javasolta,hogy továbbra is nyomozzanak utána?!

2.:Mi van a másik tettessel,aki a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) "titkos kapcsolata" volt?

Ezek nyilván véletlenek.
Mert ha nem,abba inkább bele se merek gondolni...
http://index.hu/belfold/2009/08/31/a_nemzetbiztonsag_megvedte_a_romagyilkossagok_felderiteset/
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 15:43:33
(3430/8852)
A francia rendõrség azért kicsit gyorsabban kiadta a terrorveszélyt, mint a magyar a romagyilkosságok idején.

Talán ezzel is egyszer szembe kellene néznünk, jó volt-e az, hogy minél tovább tagadták a rasszista indítékot. Mondjuk megalapozatlan indulatokat sem jó kelteni, de a háttérben megtettek-e mindent a titkosszolgálatok a sorozatgyilkosság gyanújának kivizsgálására? Mert vagy 5-6 gyilkosság kellett hozzá, hogy egyáltalán beszélni kezdjenek nyilvánosan róla.
Erre alakult parlamenti vizsgálóbizottság? Nem?
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 13:23:03
(3429/8852)
Rendben, kösz.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 13:22:25
(3428/8852)
Értelmesebb vizekre eveznék.
Valami meteortámadás folytán érdemi kérdésekrõl, normális szakértõkkel volt egy vita a Kossuth Rádió Ütközõjében.
Mi a baja a Velencei Bizottságnak az orbán-semjén kormány Igazságügyi és Egyházügyi törvényeivel kapcsolatban.

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2012-03-20

Szerintem baromi érdekes, ha érdekel bárkit is még a drukkolásnál mélyebben a valóság!
Óbersovszky elég durva politikai szándékokat mond, de legalább kimondja sok fradidrukker véleményét és ezt én a céljairól sunyin hallgató kormánnyal szemben díjazom.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 20. - 13:16:09
(3427/8852)
Nem,majd a polgármesteri fizetésébõl vett magának 100millióért autókat,ugye?
Aki 100milliót költ autókra,annak mennyi lehet a bankban, ingatlanokban, rokonok nevén, trezorban?
Ezeket szerinted legálisan szerezte,ugye?
Te tényleg, teljesen hlye vagy?
Vagy csak megjátszod,mert épp objektív baloldalit játszol? :D
Najó,szerintem ne fárasszuk egymást...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 13:14:42
(3426/8852)
Vagy a kormány körüli üzleti köröket, akár Svájcig elmenve. Vagy az MSZP-t, bánom is én.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 13:12:03
(3425/8852)
Fõleg azon esetekben indokolt a demagógia vádja, ahol a bíróság felmentõ ítéletet hozott a vádak alól.
Ezalapján tényleg csak a vagyon megléte alapján keltesz hangulatot, amibõl pedig az általam írt globális vagyonosodási vizsgálat következne logikailag.
Persze csak politikai hangulatkeltésig jutnak el, a 2/3-os többség nevében Selmeczi, vagy a kardos Vona nem áll ki és mondja azt, vizsgálják felül az Orbán-család privatizációs vagyonát is...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 13:06:25
(3424/8852)
Ki mondja, hogy bárki is lopott?
Én azt mondom, ha vagyoni alapon rágalmazunk, akkor vizsgáljuk fölül a vagyonokat.
Nem tudom, érzed-e a distinkciót?
-csengõzoli-- 2012 márc. 20. - 13:00:10
(3423/8852)
Jaértem!
Tehát, ha mások feltehetõleg csalással szereztek vagyont,az felmenti Hunvaldot.
Ez is egyfajta gondolkodás, kb. ezért tartunk itt 20 éve.
Itt senki sem hibás,hisz más is lopott, más is csalt, a jó választópolgár (mint te) meg még hirdeti is,hogy mekkora hlye!
Ezaz, mentsük fel õket! Ellopták a pénzünket? Nade kérem,más is lop, ezzel el is van intézve! :D
Gratulálok! :D
MOndjuk azt nem tudom,hogy ezek után mi alapján kérsz számon bárkin bármit!?
Hisz más is lopott,csalt hazudott, stb. ergo mindenki fel van mentve!
Ezaz Adam, gratulálok,te és a sületlenségeid fogják kihúzni az országot a szaharából, folytasd csak a missziódat! :D
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 12:26:07
(3422/8852)
A hasznot nem orbán okozza, hanem a rá adott esetleges társadalmi ellenreakció lehet az.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 12:16:58
(3421/8852)
Ha lehet haszna a felmrhetetlen károk mellett az orbáni politikai-gazdi önkénynek, akkor ez lehet, talán...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 12:15:38
(3420/8852)
Herskó János filmrendezõ is erre panaszkodott, mikor 1970-ben disszidált. Szóval nem csak a Tisza Kálmán és a Horthy rendszer alatt nem tudott a társadalom mintát váltani, de a szocializmus alatt is ugyanaz az urambátyám világ élt.
És sztem 2010ig is. Ma kezdenek forrongani a civilek, ami talán segíthet megújulni, végre modern társadalommá válni.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 11:53:45
(3419/8852)
Azt mondják, ezek törzsi mintázatok, a középkori feudális hagyományok alapján szervezõdnek.
A polgári, civil, röviden modern társadalom kiépülése felé kellene mozdulnunk, magyarkodva vagy anélkül, nem ez a lényeg. Menni vagy maradni.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 11:45:07
(3418/8852)
Mindenkinek üzenem, nézze meg a Hannibál tanár urat, ha a 2010 elõtti magyar politika egészérõl és a 2010-tõl való jobboldali kormányzás és annak szélsõjobboldali ellenzéke mintázatáról szeretne felokosodni.
Kár, hogy mi vagyunk a nyúlbélák hozzá.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 11:25:50
(3417/8852)
Ezekrõl a nímandokról azt sem tudom, kicsodák. A jobboldal aprópiroskázása és a baloldal erre való egy félmondatnál komolyabb reagálása az igazán ciki, az igaz mellébeszéd. Ami mindkét oldal közös érdeke volt. Reméljük, a baloldal lassan észhez tér, selmeczi meg a kurucinfó hadd fújja, magukat minõsítik elsõsorban és a magukat meg a táborukat fertõzik vele.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 11:20:47
(3416/8852)
Akkor vizsgáld meg az összes közhivatalt betöltõt, de felõlem az összes vagyonos vállalkozót is, hogy mibõl van a vagyona.
Hajrá, ez elõremutató vállalkozás.
Csak túl nagy falat, ezért célszerû szelektálni...
-csengõzoli-- 2012 márc. 20. - 11:04:37
(3415/8852)
"Beszéltem a pszichiáteremmel, az iróniával kapcsolatban azt mondta, hogy ha egy politikai kérdésben nem a véleményekkel vitatkozunk, hanem a politikus személyével, rokonaival, háziállataival, akkor az két defektusra utal."

"Aki a valódi vitát elkerülve, ellehetetlenítve mások magánéletében turkál, részleteken lovagolva bolhafaszon ugrándozik, az tegye ezt a leginkább "ironizáló" stílusban, az valójában nem irónia, hanem - lejáratás, rágalmazás, mellébeszélés."

Ezeket nem rólam írtad?
Akkor miért nekem címezted?
Egyébként hogy jön ez most ide?
Mindig felhozol egy másik témát,mikor a konkrétban elfogysz?
Vitatkozunk a jobbik-fidesz kapcsolatról és mikor nem tudsz mit írni,akkor képbe kerül Hunvald? :)
Ha õt kitárgyalva nem tudsz mit írni,akkor mi jön?
A BKV?
Az MTV?
Végtelen történet?

EgyébkéntJa,ha egy politikus lop, 100milliós autóparkot tart,mint polgármester,akkor az magánügy?
Szerintem nagyon nem az,hisz a mi pénzünkbõl teszi.
Vagy szerinted Hunvald ártatlan és a Royce-royce-ot, a Mazeratit, a Ferrarit, a Porschét és a többi autócsodát a fizetésébõl vette?
Lehet hülyét játszani,de ezzel csak azt éred el,hogy maximum kiröhöglek :)
Hát persze! Persze,hogy ártatlan, a fidesz tehet errõl is:D Röhög a vakbelem...
1/10
dantonb 2012 márc. 20. - 10:47:20 1/10
(3414/8852)
igy igaz ,itt is van pár Apró Piroskázó észkombájn:)
adamnagysweetmovie 2012 márc. 20. - 10:41:13
(3413/8852)
Nem kell bizonyos emberek ilyen hsz-eire reagálni, és kész.