Téma: Ma Reggel

1/10
dantonb 2012 ápr. 07. - 10:20:12 1/10 Előzmény Seven7Crown
(4112/8852)
Igy igaz,és ha Plagi teszem azt zsidó lenne ,most menne a szöveg hogy így a pénzért bármire képes, meg úgy uzsorás stb stb.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 07. - 08:35:51
(4111/8852)
Az nem provokáció, hogy egy elõítéletekkel szembesülõ kisebbség megmutathatja magát.
Akit ez sért, ne menjen oda savval töltött töltött tojást dobálni meg telitüdõbõl szitkozódni.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 07. - 08:31:15 Előzmény kõmacska
(4110/8852)
Igaz, ez nem elõítélet, hanem a rossz tapasztalat általánosítása. Mondom, próbálj meg másokkal is beszélni, nekem teljesen átlagos tapasztalataim vannak. Téma részemrõl kifejtve.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 07. - 00:31:46
(4109/8852)
Ehhez még infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sziv%C3%A1rv%C3%A1nyz%C3%A1szl%C3%B3 - bizony, ez eredetileg nyolc színbõl állt, és minden szín "szimbolizált" valamit, aztán lecserélték, hogy ne legyen feltûnõ.
És a 7.-rõl: Aleister Crowley könyvének címe: 777. Persze ez most nem érdekes, csak az, hogy ne egyél meg minden szart, amit eléd raknak.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 07. - 00:16:38
(4108/8852)
Ki az elõítéletes? :) Én KONKRÉT emberek példáit említettem, olyan KONKRÉT eseteket, amikbõl KONKRÉT TAPASZTALATOKAT szûrtem le. Nem emlékszem több személyes csevelyre homokosokkal, az összeset leírtam; és mindháromnál SÚLYOS ELVÁLTOZÁSOKAT láttam, de egyiknél sem szexuális eredetû problémát.

Még visszatérve a regenbogenparade-ra: igenishogy komoly okkultista fertõzés és befolyásolás van a háttérben (A néger srác és családja hazug spiritiszta szarkavaró, azért került oda. Ez sem rasszista elõítélet, hanem konkrét tapasztalat). A szivárvány kedvelt okkultista szimbólum, mivel a 7. színe a narancs (nahát!) a sakktábla 7. mezõje pedig a G (nahát!) Csaxólok, jobb ha tudod, ez már rég nem az ártatlanság kora.
(A szivárványban van sárgászöld szín is, amit nem szoktak felsorolni).
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 23:19:43
(4107/8852)
Errõl beszéltem - a fideszes önkormányzatok is mentik az iskoláikat az állami átvétel elõl
http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=140328
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 23:15:55
(4106/8852)
Mi meg hagyjuk, mondván a volt köztársasági elnök személye is sérthetetlen????
Itt kurva komoly elszámoltatásokra lenne szükség, a pártmaffia megszállta az államot, sajnos nem tudok finomabban fogalmazni.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 23:12:50
(4105/8852)
Tényleg az van, hogy elveszik az önkormányzati intézményeket (telek, ingatlan stb), de fenn akarják tartani az eddigi közös finanszírozást.
Nekem ez azért abszurd, mert így az önkormányzat ugyanannyit fizet be az iskola, kórház stb fenntartásába csak semmilyen beleszólási joga nincs a vezetésébe és bármikor bezárhatják. Ja, és buktak önkormányzatonként jópármilliárd ingatlanvagyont...
Hát amelyik polgármester ezt anno aláírta, az szerintem bûncselekményt követett el, de a politikai felelõtlensége egyértelmû. Ha volt Hunvald-ügy, akkor ez annak állami szintre emelése!!!!
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 23:07:37
(4104/8852)
Nem azért mutogatják magukat az utcán, mert lelkibetegek, hanem mert az elnyomottságuk ellen így tiltakoznak.
Nekem tök más tapasztalataim is vannak, normális egynemû párkapcsolatokról, és sok nemnormális heteróról is. Nem jó általánosítani.
De hagyjuk, nem itt akarom megváltoztatni az elõítéleteidet. Ez most itt politikai szempontból érdekes, és a rendõrség képmutató és (fõleg ennek a) hatalomnak meghunyászkodó magatartására világítottam vele rá.
Seven7Crown 2012 ápr. 06. - 22:58:43
(4103/8852)
Neki tiszta a lelkiismerete, és elteszi! Mert ugye ez az igazi (csaló)sportember már csak tudja, hogy szeretett népének az a jó, ha õ is minden fillértõl megszabadítja õket!:)
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 06. - 22:17:14
(4102/8852)
Nem, szerintem meg sokkal egyszerûbb, mint ahogy te képzeled.
Beszélgettem egy Birtalan Balázs nevû fickóval ("Öt kenyér" homoszexuális katolikus honlap). Megkérdeztem tõle, ha õ katolikus, és a melegek házasodási jogáért küzd, mit gondol a monogámiáról. Válasz helyett úgy mocskolódott, ahogy csak telt tõle.
Aztán beszélgettem egy leszbikus késztetésekkel küzdõ református nõszeméllyel, aki megállás nélkül sivalkodott a "disznó férfiak" miatt. Mondtam - hát akkor élje meg a vágyait. Erre õ is mocskolódni kezdett.
Nos, a véleményem az, hogy ezeknek az embereknek tényleg problémával küzdenek, de az nem szexuális eredetû, hanem pszichiátriai.

Aki az utcán mutogatja magát - már megbocsáss, annak pszichés problémája van. Méghozzá nem kicsi.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 21:07:00
(4101/8852)
smittpali visszaadja a havi 2-2,5 misi tiszteletdíját vajon?
Vagy tiszta a lelkiismerete és elteszi...
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 21:05:49
(4100/8852)
És Fónagy ugyanúgy megkapta a magáét, ezért sem kellett volna magára hagynia a felszólalásával az orbán-kövér-lázár-kósa mûmájereknek.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 21:01:53
(4099/8852)
Se nem normális, se nem jogszerû döntés, mint a legtöbb az orbán-érában.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 20:59:43
(4098/8852)
Ennél azért összetettebb a kérdés.
Nem muszáj szeretni, de tolerálni kell tudni. Ennyi. Ha ezt megértené a savas tojást dobálók hada, akkor nem is kéne felvonulniuk...
Én se szeretem a Békemenet szellemiségét, és sokkal károsabbnak tartom a hatásukat az ország szempontjából (hogy Orbán rájuk hivatkozva legitimnek állíthatja be magát, holott...), mégis muszáj vagyok elviselni õket és megszenvedni ezt az egész népnemzeti coming outot.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 06. - 20:32:35
(4097/8852)
https://www.youtube.com/watch?v=eVHzJAbemfs - ez a bécsi buzifesztivál, a Regenbogenparade. A néger srác, aki a színpadon énekel, egy "keresztény lelkipásztor" itt Magyarországon. Ez nem vicc, sajnos, én is ebbe a gyülibe jártam, és utólag csak hüledezek. (Láttam nõi ruhába öltözve is, az már nem elérhetõ). Amikor rákérdeztem, hogy ez mégis micsoda, azt a választ kaptam, hogy hogy merészeltem utánanézni. A boybanda egyik tagja: https://www.youtube.com/watch?v=MNwfVHcK08Y
A buziság az okkultizmus következménye a Biblia szerint, úgyhogy részemrõl befejezve a tolerancia.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 18:51:05
(4096/8852)
Ez a rendõrség döntése. A bíróságét én is üdvözlöm.
Szerintem a Békemenet legalább ennyire szélsõséges ízlést tükröz, mégis megtûrjük.
Nagyonis kell ennek a tolerancahiányos, erõszakos, hangoskodó, a saját értékrendjét az alaptörvényben kizárólagosnak megnevezõ békétlenkedõknek a Meleg Büszkeség Napja, kell bizony, mint egy falat kenyér.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 17:48:13
(4095/8852)
Szerintem a fidesz, ha ilyen ad-hoc alapon, politikai érdekek és rögtönzések mentén szedi szét a közoktatást, az egészségügyet és a közlekedést, akkor azzal már nagyon sok ember hócipõje tele lesz.
Az alkotmány, a választási rendszer és a közjogi rendszer szétszedése még belterjes ügy volt, és sok kisebb intézkedéssel "ügyesen" félemlítette meg, fordította szembe egyes kipécézett csoportokkal a társadalmat - de ez már nagyon durva lesz, ha úgy csinálják, ahogy írtam.... A közfelháborodással kell majd szembenéznie.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 17:40:20
(4094/8852)
Mondom, meg sem feddte. A reakciója ennyi volt: Akar még valaki hozzászólni?
Erre jött Fónagy, egyedüliként. Gyalázat, hogy a riportellel személyeskedõ Kósa elbagatellizálja: személyesen elítélem, de mint párt, erre nincs szükség.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 06. - 17:37:25
(4093/8852)
Nem két év múlva kéne bizottsági vizsgálat, hanem most kellene errõl szakmai vitákat indítani. Jó lenne, ha Kálmán Olga sem apró lufikat szurkálna nevetgélve, hanem az igazán fajsúlyos, a jelent és jövõt, szegényt és középréteget megnyomorító ügyekkel foglalkozna.