Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 22:19:20 Előzmény olahmiki1959
(4392/8852)
Jó, de nem indulatból írtam. Nálam a cigány egy a 13 magyar kisebbség közül és egyáltalán nem szégyen, ahogy magyarnak lenni sem önmagában vett erény.
Orbán, Lázár, Áder cigányok, nem kell szégyellni, igaz hangoztatni sem kell. Nem emiatt neheztel rájuk az emberek nagyrésze.
A viselkedésüket kell szégyellni. Cigánykodnak, azaz ravaszkodnak, szándékokat eltitkolnak, piaci alku tárgyává tesznek mindent, és csak az erõbõl értenek. Ezzel rengeteg energiát elvonnak attól, hogy az emberek a normális életüket élhessék.
Mindegy, nem akarom tovább ragozni, mert nem akarok itt senki alá lovat adni.
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 21:54:47 1/10
(4391/8852)
A véleményem az,hogy ebbõl avideóból is lejön,amit már annyiszor megállapítottam visszakereshetõen a civil topicból,hogy Havas egy beképzelt hülye.mellesleg nem én egyedül hanem pl Proktor is stb.Csinálja a mûfelháborodást ,és úgy adja elõ a dolgokat mintha õ lenne az aki egyedül beszél ezekrõl adolgokról,miközben ezeket aproblémákat eddig sem titkolta senki.Az persze más kérdés hogy a bûneseteket sunyi dolog etnikai szempontra kihegyezni,akkor is hangsúlyozom, akkor is ha számarányát tekintve acigányoknál ezek aproblémák és bûnesetek gyakoribbak számtalan okból kifolyólag.Ezt nem tagadja értelmes ember,és meg is beszéli.nem Havas találta fel a spnyolviaszt.
napersze elõadni úgy hogy mi van akkor,ha cigánygyerekek agyonverik az öreg nénit,és ebben hangsúlyozni hogy cigányok csak Havas hülyesége képes.Mert kérdem én mi van akkor ,amikor két soproni középiskolás agyonlõ két embert a fegyverért pl?Mi van ha ezek nem cigányok kérdem én mondjuk a hülye Havastól?
Na szóval egy semmitmondó üres duma az egész ,nem visz elõre sehova.Havas miért nem fogad be cigánygyxerekeket,úgy tudom a fia még a saját lányait sem akarja látni pl.
Különben sem az amegoldás.A megoldás ugyanaz ,ami Amerikában hatásos lett anégereknél,és hosszú évtizedek kemény céltudatos erõfeszítése tud csak változtatni acigányok szocializációján.Azt kell mondanom hogy e tekintetben a Kádár is többet tett,mint amai rezsimek.És a maiak közül is bûnösen nemtörõdöm és demagóg Orbán szegényellenes adórendszere,és az a hazugsága hogy pla munkanélküli a hibás hogy nincs munkája Miért pont acigányokkal törõdnének ,amikor a magyar szegényt is leszarják zsebük tömködése közben?
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 21:11:46 1/10
(4390/8852)
nem hinném hogy tévedek ,csupán arra mutattam rá hogy nem tekinthetõ tárgyilagosnak ,aki védi csengõt azzal ,hogy õ ám nem szokott földbe döngölni senkit.Namármost egy ilyen állítás megtevõje nyugodtan tekinthetõ csengõ hû fegyverhordozójának.Mindössze ezt írtam és nem azt hogy Oláhmiki uszít.õ nem uszít, hanem mosogatja a védhetetlent.
-csengõzoli-- 2012 ápr. 20. - 20:27:59
(4389/8852)
Jó video,Havast becsülöm,mert mer ilyen témákról beszélni.
Nem csatlakozik a képmutató, a fában is nácit vizionáló,ugyanakkor agresszív, csak a saját érdekeit nézõ, önmagát "liberálisnak" hazudó értelmiséghez...
olahmiki1959 2012 ápr. 20. - 20:26:23
(4388/8852)
Megint nagyon közhelyes leszek. Egyrészt köszönöm, hogy megvédtél, és elmondtad, hogy én nem uszítok, a mai világban ez is valami. Azt viszont pont tõled nem vártam, hogy beállsz az Orbánt lecigányozók táborába.
Az rendben van, hogy az embert idõnként, akár jogos indulatból is, elragadja a hév, de egy bizonyos szint alá azért ne menjünk le. Pláne, hogy te szoktál szót emelni kisebbségek, meg elesett emberek védelmében.
Ha már - amint ez látszik is, - gyakorlatilag te uralod azt a portot, amit mi többiek hallgatólagosan tudomásul is veszünk, a gyakorlatban mindenki hozzászólásához szép sorban te válaszolsz, általában megfontolandó, okos gondolataid vannak, akkor viszont nyugodtan elöl járhatsz jó példával. A cigányozás, zsidózás, b*zizás hibájába pont TE ne essél bele.
Merem remélni, hogy ez csak egy kisiklás volt. Üdvözöllek.
offtopic
Proszt 2012 ápr. 20. - 17:28:30 Előzmény olahmiki1959
(4387/8852)
Örülök, hogy tetszett. Rajhon színésznõ és énekesnõ egyben. Én személy szerint kedvelem õt, meg a dalait is.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 16:10:09
(4386/8852)
Visszasírom Hunvaldot és Hagyót, régi szép idõk.
Oligarchákkal focizunk?
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 16:05:32
(4385/8852)
Kondrád Károly, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke: Az Oszkár-ügybõl az MSZP és a Jobbik akar politikai hasznot húzni. (A fidesz nem, semmiképp, LOL)
Fõként a jobbikra nézve tûnik politikailag hasznosnak a botrány:):):)
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 16:00:53
(4384/8852)
Simicska és a Közgép 65 milliárdos bevétele.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/20/kozbesz/
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 15:27:20
(4383/8852)
Netadó - pár komment az Origoról:

Tévéadó? Mondjuk perc alapon????

Ha pl. a debreceni futballstadiont nem építenék meg, éppen maradna 10 mrd. Végülis most arra kell összedobnunk a pénzt.

Semmi gond. Fellendül a könyvtárak forgalma (nem az interneten, hanem ott nézek majd utána dolgoknak), a postáé (e-mail helyett levél), az emberek majd sûrûbben találkoznak, hogy ne kelljen annyit telefonálni meg levelezni,stb. Azért olyan jó, hogy Matolcsy úrnak ennyi ötlete van! Nekem is lenne néhány vele kapcsolatban...

Nem lep meg már engem semmi amit a mai hatalom tesz velünk. Sajnos rossz kezekbe került a gyeplõ... (Nem mintha eddig is jó kezekben lett volna)
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 15:00:39
(4382/8852)
Egyébként pedig aradjon Oszkár. Ha a rendõrség szerint lehet a magyarszigeten a zsiók, cigányok, buzik elleni merényletekre felszólítani (márpedig a yomozás egyévig húzása és a vád ejtése alapján nagyonis lehet), akkor miért ne lehetne egy polgárháború késõbbre tolásának ígérete elfogadhatatlan egy polgárestertõl?
Tényleg, már nem is zavar ez annyira, végülis csak szavak.... (?)
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 14:47:33
(4381/8852)
Jobbik: Nem Oszkár beszélt a hangfelvételen // (kicsivel késõbb) Oszkár beszélt, de nem gondolta komolyan, csak le akarta hûteni a gárdisták kedélyit, akik egybõl neki akartak esni a cigányoknak (egybõl, a rendõrség 8 héten keresztül távolmaradt Patától, szóval nem egybõl), mire Oszkár ezzel csillapított: Ne menjetek, ne most, most még nincs reális esélyünk a gyõzelemre, a rendõrség-katonaság országosan nagyobb erõkkel rendelkezik, most még korai lenne a polgárháború, nem lenne esélyünk gyõzelemre. Majd.

Egyébként sokkal többet én sem tudnék tenni, mint Oszkár, ha a hozzám közeli erõk ki akarják írtani a települési lakosság felét és a fidesz-állam karbatett kézzel vár, hogy a jobbikot aztán lenáciztathassa a baloldallal. Patthelyzet, nehéz ilyenkor felelõsen kedélyt csillapítani....
Mindenesetre, most hogy nyugalom van, ideje lenne lemondania egy ilyen kijelentés miatt. És ideje lenne megvizsgálni a kormány felelõsségét, hogy 8 héten keresztül miért csináltak csikágót Gyöngyöspatán???
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 14:38:18
(4380/8852)
És mert én köztudottan légbõlkapottan vagdalkozom és nem ismerem el pártunk és kormányunk eredményeit (pedig az Andrássy úti biciklisáváthelyezés tetszik, így talán csak 2hetente gázolnak el az autósok/gyalogosok, hogy aztán leüvölthessék a fejem és elhajthassanak).

De. Hallgassátok meg a Kossuth Ütközõjében (ma, 12:30-tól az mr1 archívumában) KÉT JOBBOLDALI közgazdász, Bod PÁ és Csaba L véleményét a kormány által összeállított konvergenciaprogramot.
Egy gondolat: "Nem tartalmazza a kiadási oldal szerkezetátalakítását, költségcsökkentését, míg a bevételi oldalon tûzoltási jellegû, a lyukak azonnali befoltozására alkalmas intézkedéseket tartalmaz csupán. Ilyen adószerkezet nem segíti a gazdasági válságból való feltápázkodásunkat s az állam szerepének csökkenését."
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 14:30:16
(4379/8852)
A Kossuth déli krónikájában fanfározták, hogy újabb sikeres állampapírkibocsátáson vagyunk (!beleértve engem, persze) túl. Felkonf, riport, mintegy 4 percben. Mindenrõl beszéltek, csak egy valamit kerültek, mint a forró szart: hogy megemlítsék, milyen átlagkamatlábon kelt el.
Vértes András szerint 8-9%-os kamatot fizetünk, az IMF-hitel 4%-a helyett, immáron két éve. Beleszámítva minden hatást, évi 300 milliónyi kamatfelár (a netadó ennek tizede, csak összhas miatt)...
Én õszintén remélem, hogy a fidesz elcsalta annyira a választási rendszert, hogy 2 év múlma maradjon és az õ nyakába szakadjon az, amivel 2010-ben az MSZP-t vádolta: tudniillik hogy finanszírozhatatlanná varázsolta (verbálisan) szeretett országunkat. És ne legyen 2/3-a sem, hogy a részletekbe veszõen mindent megkötõ 2/3-os törvényeiket maguk se tudják megváltoztatni (szemben a jelenlegi hetenkénti sarkalatos törvény-módosításokkal.)
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 14:22:05
(4378/8852)
Jön az internetforgalmi adó:
http://www.origo.hu/gazdasag/20120420-johet-a-telefon-es-internetado.html

Na most talán páran átérzitek, miért vanderfúl az, hogy a kormány magán alig hajlandó megszorítani, és továbbra is építi a megalomán délibábjait (egykulcsis adó, stadionláz, államosítási hullám stb), miközben két éve kipaterolta az IMF-et, hogy véghezvihesse a lopakodó rendszerváltását és évi szinten 300 milliárdnyi) kamatfelárat fizet a kétes döntései és az IMF-védelem hiánya miatt a pénzpiacokon. És bukós részvényeket vásárolt a nyugdíjmegtakarítások egy részébõl. Nem fájt, a "nemzetért" megérte?

Már csak az Anonymusban bízhatunk?
miénkittatér 2012 ápr. 20. - 14:19:49
(4377/8852)
Egy feltételezett Isten hatalmát miért kérdõjelezed meg abban, hogy amit Nekünk adott azt ne vehesse el és adhassa át másnak önnön akaratából?
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 10:44:51
(4376/8852)
A 62 évnél idõsebb bírókat június végén elkezdi felmenteni a kormány, az EU kifogásai ellenére, miközben "töretlen szándékunk a minél hamarabbi IMF-megállapodás".
Én Barroso helyében jövõ héten ennyit mondanék ennek a cigánylegénynek:
"Orbán Úr, nem tartják be a kéréseinket, sõt rosszhiszemûen eljárva kész helyzetet teremtenek. Ezért az Önök hibájából a hiteltárgyalásokat hivatalosan felfüggesztjük. A Bizottság részérõl nem akarunk hozzájárulni a tárgyalások elhúzásával a pénzpiacok félrevezetéséhez. Amennyiben azt kívánják, hogy az elsõ kisebb pénzpiaci fuvallat ne döntse azonnal csõdbe az országot és ezzel a maguk kormányát is, akkor tartsák be az elõírásainkat. Ellenkezõ esetben várjuk meg az Európai Bíróság hosszas procedúráját az ÖSSZES nyitvamaradt kérdésben, és az Önök esetleges gyõzelme esetén tudunk csak az önök korlátozottan kompromisszumképes álláspontját elfogadva tovább tárgyalni. Ha addig csõdbe megy az ország, miniszterelnök úr, vállalja érte a felelõsséget, hogy két év alatt ide kormányozta és ilyen helyzetben sem képes felelõsen korrigálni a politikáját."

Orbán köpni-nyelni nem tudna, csak vigyorogna kínjában. És Magyarország egy héten belül fizetõképtelenné válna, hiába vezeti be Matolcsy a 90%-os jövedelemadót.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 10:31:33
(4375/8852)
Látom, ki vagytok éhezve a hírekre.
Mit szóltok, hogy "az ember, akinek a szeme sem áll jól"-Matolcsy indítványozta, hogy a szakmunkásgyerekeket nem 16, hanem mér 15 éves kortól munkába lehessen fogni és a közmûvelõdési rész a tananyagukban kifejezetten elõírva ne lehessen több 30%-nál....
Gyerekmunka, kora kapitalizmus vagy a mussolini-hitler féle állami oligarchia-modell éled újra. Gyerekek, meneküljetek inkább Afrikába!
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 20. - 10:17:35
(4374/8852)
Tévedsz, Miki nem uszít, csak eltûri az uszítókat.
Mondjuk ez is elég hiba, sajnos azt kell, hogy mondjam, anélkül, hogy bántani akarnám.
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 09:48:29 1/10
(4373/8852)
Szép szép,de azért pl Trianon mégiscsak elvett szülöföldet a magyaroktól,ráadásul úgytûnik végleg,mert megpróbálták visszaszerezni az általad rossznak tartott módon,háborúval ,osztán nem sikerült,pedig sikerülhetett volna ha nem buta az akkori politikai elit .