Téma: Ma Reggel

2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 09. - 14:38:02 2/10
(4132/8852)
olahmiki1959 2012 ápr. 08. - 12:08:00
(4131/8852)
Mi van?
offtopic
Proszt 2012 ápr. 08. - 11:38:12
(4130/8852)
Végre bebizonyosodott, hogy a kilikokibáni termékenység nem véletlenül hártolódik.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 ápr. 08. - 11:25:24 Előzmény kõmacska
(4129/8852)
Najó,asszem neked mindenre van valami varázs magyarázatod :D
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 08. - 03:32:57
(4128/8852)
Nem látom, hogy csatlakozik az én hszemhez. Elég esetlen beszólás, de azt mutatja, hogy a probléma, az integráció csak hosszútávú programokkal lehetséges. De ki csinál ma bármiben 4 évnél hosszabb tervet? Ez a baj, nem kéne mindent szétdíbolni, majd karácsony elõtti éjjel vita nélkül keresztülnyomni alapvetõ törvényeket. Inkább közösen megvitatni, kidolgozni, csak így lehetne szakmailag összetett, politikailag tartós. Dehát a parlamentben tiszaeszlározunk ehelyett:(
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 08. - 02:35:55
(4127/8852)
Ja és bocs, a cikket nem olvastam el, csak belekezdtem. Inkább ezt hallgattam: http://www.youtube.com/watch?v=xWPGrCin5-8
(Amúgy Ausztriáról azt hallottam, szellemileg az egyik legsötétebb hely Európában).
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 08. - 02:11:45
(4125/8852)
Nézd, az okkult nem is azért okkult, hogy lásd, mit mûvelnek. De ha azt hiszed, hogy pl. Cezizel Endre nem foglalkozik okkultizmussal.... vagy Steiner Kristóf családjában nem volt okkultizmus, stb.... Már nem biztos, hogy felderíthetõ, mert ki tudja, hogy nagypapi mit csinált. De ha a Biblia azt állítja, hogy ez az istentelen magatartás következménye, akkor AZ, és sajnos sokkal gyakoribb az okkultizmus, mint hinnéd. Ez az egész kicsit olyan, mint az elvarázslás. Hiszen a szerelem is olyan, mint a varázslat, nemde. Hipphopp, itt terem, szinte nem is érted, mit eszel annyira a másikon :) A szerelmet és a varázslatot nagyon is gyakran összehozzák, és az is közismert toposz, hogy direkt abból a célból, hogy megalázzanak valakit és csúfot ûzzenek vele, egy méltatlan szerelembe kényszerítik. Ismerõs, nem? Miért ne lenne ennek alapja? Meg tudod magyarázni a szerelmet és a vonzódást? Nem lehet. Nem mondom, hogy a szerelem "mágia" és "varázslat"; de a saját példámból TUDOM, hogy eszméletlenül sok köze van a SZELLEMI MAGATARTÁSOMHOZ. Sõt, maximálisan azon alapul, alapvetõen ahhoz kötõdik, abból ered. Ezt nyilván nagyon nehéz lenne elmagyarázni annak, aki ezt marhaságnak tartja, de az a szó, hogy szerelemisten, az annyira igaz, hogy el sem tudom mondani.

De eszembe jutott egy kitûnõ magyarázat, amit egy Kereszty András György nevû embertõl hallottam (wow, most látom,a youtube-on is elérhetõ: http://www.youtube.com/watch?v=u2pca1Nivt4) - nos, a lényeg, hogy a SZER magyar szó a renddel, törvénnyel van összefüggésben: a régi magyarok ezért tartottak 'szert' Pusztaszeren; a 'szertartás' hitelesít, törvényesít egy kapcsolatot; a 'szerszámmal' 'szereli' a 'szerelõ' az elromlott dolgokat, tehát megjavítja, (JÓvá teszi, RENDbehozza). A négy alapelem (tûz-víz-föld-levegõ) mellett a magyarok számára az ötödik alapelem a rend, a törvény, ami az elõzõ négyet összetartja - azaz a szer. Az ötödik elem tehát a szer-elem. A szerelem tehát a rend, a törvény; Isten a szerelmébõl teremtette a világot, rendbe, jó törvénybe teremtette; azért volt a teremtéskor minden jó, mert minden rendben volt, szerelem által összekötve. Éppen ezért a 'szerencse' is azoké, akik betartják a rendet és törvényt, azaz a szert.
A szerelem tehát a szerbõl fakad, a rendbõl, a törvénybõl. A szer-elem a szellembõl fakad.
Ezért szellemi eredetû a méltatlan, megcsúfoló, megalázó, alávaló szerelem is. Csak az méltatlan, megcsúfoló, megalázó, alávaló szellembõl ered, ahhoz kötõdik.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 07. - 18:59:47
(4124/8852)
Egy újabb filmes párhuzam a hírektõl való elzártság és a fanatizmus, valamint az ebbõl eredõ megbélyegzés hatásairól.
"Amazing, little-known historical events shape Vincente Amorim's fictional post-WWII drama "Dirty Hearts," set in Brazil's large Japanese colony. Sequestered during the war, cut off from all Nippon publications, most immigrants refused to believe their country did not triumph. Fanatical societies sprang up, targeting those who acknowledged Japan's surrender as "dirty hearts," and launching a murderous internecine campaign against them. Like Amorim's 2008 "Good," "Hearts" follows the fate of a good man caught up in fascistic madness, here told through the eyes of his disillusioned wife. "
-csengõzoli-- 2012 ápr. 07. - 16:56:07
(4123/8852)
Nézd,mivel láthatóan borzasztó elfogult vagy, nagyon nem mennék bele a témába.
Ateista lévén nekem aztán másolhatsz a Bibliából dolgokat, mivel emberek írták nem fog meghatni, számomra nem iránymutató.
Azzal sem tudok mit kezdeni,hogy szerinted " a homoszexualitás egy istenellenes alapmagatartás következménye " .
Ez mit jelent?
Csak mert én több nagyon értékes, normális meleg embert is ismerek és számtalan olyan heterot is, aki egy féreg és igencsak bûnösen éli az életét.
Tehát az a teória,mely szerint egyfajta "Isten ellenesség" tenne valakit meleggé, biztos,hogy nem igaz.
(vegyünk mondjuk egy sarkos példát: Hitler sem volt meleg)
Nem tudom milyen melegekkel találkoztál, köztük is vannak jó és rossz emberek ez biztos, azonban pár példából nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni.
Nemrég megjelent egy cikk egy osztrák apátságban garázdálkodó szerzetesekrõl.
A cikkben olyan brutális kegyetlenségekrõl írnak,hogy csak erõs idegzetûeknek ajánlom!
Íme: http://www.origo.hu/nagyvilag/20120323-szexualis-zaklatasok-es-sulyos-bantalmazasok-tortentek-a-kremsmunsteri-apatsagban-egy.html

Sajnos viszonylag gyakran hallunk ilyesmikrõl, ennek ellenére elég merész kijelentés lenne azt mondani,hogy minden pap megveszekedett, szadista vadállat.
A te példád jól mutatja ,hogy az embereknek micsoda buta elõítéletei vannak a melegekkel kapcsolatban.
(a meleg felvonulás más téma, az ottani provokációval, keresztel vonulással stb. én sem értek egyet.)
Nekem jópár kollégám van,aki meleg és nem ufók, nem divatbzik, sõt, nagyon jó fejek, értelmesek (bár ezen tulajdonságaik sem a melegségükkel vannak összefüggésben), meg se mondanád róluk, hogy melegek,maximum hosszas ismeretség után tûnhetne fel pl.,hogy sosem beszélnek a barátnõjükrõl stb.
1/10
dantonb 2012 ápr. 07. - 16:39:58 1/10
(4122/8852)
Azokat hívom annak ,akik azon rugóznak pl hogy "hazudtunk éshogy nem csináltunk semmit ",és nem hajlandók megérteni hogy ez az egész beszéd egy a pártjára bepöccent és a reformokat immel ámmal elfogadó poltikustársainak szánt erõsen eltúlzott duma volt ,kvázi mint egy edzõ ostorozása a félidõben a csapatához,mellesleg konkrétan nem is volt igaz .Mert igenis sok mindent csináltak,nagyságrenddel többet mint a fidesz most és fõleg jó irányba (Ld. autópályák,hidak ,iskolák ,kórházak ,életszinvonal jelentõs emelése stb stb).
Mindenestre az egész kicsengése egy pozitív változásakarás volt,és ebbõl ragadott ki részeket és nyújtotta tálcán a szellemi fogyatékosoknak a Fidesz .
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 07. - 16:28:39
(4121/8852)
Nézd, bemásolom, mit ír a Biblia a homoszexualitással kapcsolatban. Kiemelem, mi utal ebben az igeszakaszban az okkultra. Ahogy látod, a Biblia ennél bonyolultabban, tágasabban fogalmaz, én azért szûkítettem le erre, mert rettenetesen felbosszantott a gonosz hazug "lelkipásztor".

Rómabeliekhez írt levél 1. fejezet
18. Mert nyilván van az Istennek haragja mennybõl, az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják.
19. Mert a mi az Isten felõl tudható nyilván van õ bennök; mert az Isten megjelentette nékik:
20. Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniillik az õ örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétõl fogva az õ alkotásaiból megértetvén megláttatik; úgy, hogy õk menthetetlenek.
21. Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsõítették õt, sem néki hálákat nem adtak; hanem az õ okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az õ balgatag szívök megsötétedett.
22. Magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;
23. És az örökkévaló Istennek dicsõségét felcserélték a mulandó embereknek és madaraknak és négylábú állatoknak és csúszó-mászó állatoknak képmásával.
24. Annakokáért adta is õket az Isten szívök kivánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplõsítsék;
25. MINT AKIK AZ ISTEN IGAZSÁGÁT HAZUGSÁGGÁ VÁLTOZTATTÁK, ÉS A TEREMTETT DOLGOKAT TISZTELTÉK ÉS SZOLGÁLTÁK A TEREMTÕ HELYETT, AKI MIND ÖRÖKKÉ ÁLDOTT. ÁMEN.
26. Annakokáért adta õket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az õ asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
27. Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az õ tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban.
28. És a miképen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretökben megtartsák, azonképen oda adta õket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek;
29. A kik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel;
30. Súsárlók, rágalmazók, istengyûlölõk, dölyfösek, kevélyek, dicsekedõk, rosszban mesterkedõk, szüleiknek engedetlenek,
31. Balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok.
32. Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképen cselekvõkkel egyet is értenek.

Van ugyebár még egy híres utalás a homoszexualitásra, azt is bemásolom:

1. Mózes 19. fejezet:
4. Lefekvésök elõtt a város férfiai, Sodoma férfiai körûlvevék a házat, ifja, örege, mind az egész község egytõl egyig.
5. És szólíták Lótot, mondván néki: Hol vannak a férfiak, a kik te hozzád jövének az éjjel? Hozd ki azokat mi hozzánk, hadd ismerjük õket.
6. És kiméne Lót õ hozzájok az ajtó eleibe, és bezárá maga után az ajtót.
7. És monda: Kérlek atyámfiai, ne cselekedjetek gonoszságot.
8. Ímé van énnékem két leányom, a kik még nem ismertek férfiat, kihozom azokat ti hozzátok, és cselekedjetek velök a mint néktek tetszik, csakhogy ezekkel az emberekkel ne csináljatok semmit, mivelhogy az én hajlékom árnyéka alá jöttenek.
9. Azok pedig mondának: Eredj el innen. Ismét mondának: Ez egy maga nálunk a jövevény s õ szabja a törvényt? Majd gonoszbul cselekszünk veled, hogy nem azokkal. És reá rohanának a férfiúra, Lótra, felette igen, és azon valának, hogy betörik az ajtót.
10. De kinyújták azok a férfiak kezeiket, és bevonák Lótot magokhoz a házba és bezárák az ajtót.
11. Az embereket pedig, kik a ház ajtaja elõtt valának, vaksággal verék meg kicsinytõl nagyig, annyira, hogy elfáradának az ajtó keresésében.

Nos, nyilvánvaló, hogy Sodomának sem ez volt az ALAPBÛNE, ez a viselkedés már csak egy ALAPBÛN következménye volt. Mi volt az alapbûn?
- az okkultizmus alap, nem részletezem, mert tele van vele az ószövetség
- emellett Júd 1:7 Miképen Sodoma és Gomora és a körültök lévõ városok is, a melyek azokhoz hasonlóan paráználkodtak, és más test után jártak, például vannak elõttünk, örök tûznek büntetését szenvedvén.
- Ezékiel 16:49-50 Ímé, ez volt a vétke Sodomának, a te öcsédnek: kevélység, eledel bõsége és gondtalan békesség volt nála és leányainál, de a szûkölködõnek és szegénynek kezét nem fogta meg. És felfuvalkodának s cselekedének útálatosságot elõttem, és elveszítém õket, mikor ezt megláttam.
- Ezeknek a viselkedéseknek a következménye volt az a "szexuálmágia", amit épp gyakorolni akartak az angyalokon, és ami bizony homoszexuális aktus lett volna.

Nem mondhatok mást, mint a Biblia: a homoszexualitás egy istenellenes alapmagatartás következménye. Egyáltalán nem természetes.

És, ha védelmezni kéne, bizonyára találkoztam volna olyan "meleg" emberrel, aki jó benyomást tesz rám. De csak rettenetes önsajnálatban vergõdõ, vádaskodó, rikácsoló hisztérikákkal találkoztam. Akiknek valóban súlyos gondja van, de azt egészen másképp kellene/lehetne megoldani, nem regenbogenparádéval.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 ápr. 07. - 14:31:43
(4120/8852)
bocs,szakdolgozatát
-csengõzoli-- 2012 ápr. 07. - 14:31:13
(4119/8852)
Biztos valami woodoo varázslattal tüntették el Gyurcsány diplomáját a meleg haverjai.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 07. - 14:22:34
(4118/8852)
nem fogom (remélem)
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 07. - 14:22:01
(4117/8852)
A fidesz számára borzasztó jól sült el a Schmitt-ügy, ahogy látom, rengeteget profitálnak belõle.

1. Nyilvánosságra került Orbán szakdolgozata, és kiderült, hogy hú de marha jót írt; meg az is, hogy a mostani poltikája bizonyos alapelemei már abban fellelhetõk (különutasság) - tehát nem igaz az, hogy csupán szélkakas és politikai kalandor volna. http://www.origo.hu/itthon/20120405-orban-viktor-diplomamunkaja-1987bol.html

2. Közben szegény Gyurcsány leégett a "nem találom" ketteskével. Persze ez nem nagy ügy, mert tök hülyeség a szakdogát is elõráncigálni. http://www.origo.hu/itthon/20120407-gyurcsany-szakdolgozatat-leselejteztek.html

3. De ami ennél fontosabb - kiderült, hogy két olyan ember az államfõjelölt, akik keményen szembe mertek szállni eddig Orbánnal. Ráadásul Áder három éve Brüsszelben van, "tiszta lappal" indul. http://www.origo.hu/itthon/20120406-ader-lehet-a-fidesz-allamfojeloltje.html

4. Ha eleve Ádert jelölték volna (ahogy az Kövér szerette volna 2010-ben), akkor az tényleg botrányos lett volna (fideszes pártembert államfõnek). Kellett hozzá a paprikajancsi-botrány, hogy egy pártembert le lehessen nyomni a választók torkán. Mert hát ugye a semminél még ez is jobb.

Egyszóval, úgy tûnik, a fidesz most nagyon jól járt. Hát gratula, ez nagyon ügyes húzás volt. Akármi is lesz belõle, ez idáig tiszta haszon.
-csengõzoli-- 2012 ápr. 07. - 14:16:39 Előzmény kõmacska
(4116/8852)
"A buziság az okkultizmus következménye a Biblia szerint, úgyhogy részemrõl befejezve a tolerancia."
Micsoda felvilágosult gondolkodás.
Csak aztán nehogy máglyán végezd...
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 07. - 13:54:39
(4115/8852)
blabla
olahmiki1959 2012 ápr. 07. - 13:22:29
(4114/8852)
A büfében jópofizik a pultos csajjal.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 07. - 12:32:37
(4113/8852)
Azért annak idején a balos értelmiségi körök is kritizálták Hunvaldot. És azt sem hiszem, hogy az ártatlanságát bizonyítja, hogy a bíróság kevesebbet bírt a nyakába varrni, mint amennyit elõzetesben töltött.
De bevallom, nem ismerem az ügyet, csak a rosszhírét.