Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 ápr. 24. - 09:06:05
(4532/8852)
A megszorító csomagnak csak az egynegyede a kiadási oldal lefaragása -brit elemzõk.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 24. - 07:59:34
(4531/8852)
Ti látjátok benne az a 350 milliárdot, amit az egykulcsos adó kivezetése jelentene? Elég sok közfeladat ellátható lenne belõle, elég sok beruházás és fogyasztásromboló lyuktömõ-adó kiváltható lenne vele, és elég kevés érdek sérülne vele. Igaz azoké, akik nem jelentik ki: már eleget élõsködtünk, most visszafogjuk magunkat. Vasököl!
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 24. - 07:44:36
(4530/8852)
Minimum le kéne szállni a magas lóról a valóság talajára és egyeztetni a nemzetközi szervezetekkel és a hazai társadalmi szférával, figyelembe véve nemcsak a saját hagymázas vágyainkat, hanem más, szélesebb véleményt kifejezõ érdekeket is.
Különben elõbb-utóbb jön a vasököl....
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 24. - 07:41:29
(4529/8852)
Szerintem hülyék vagyunk, ha ezt a színvonalú politikát még két évig finanszírozzuk...
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 24. - 07:24:27
(4528/8852)
Matolcsy-csomag 2.0
Lehet mazsolázgatni.
Sajnos ebbõl nem látszik semmi hosszútávú szerkezetátalakítás, racionalizálás (az innováció, tömegközlekedés leépítése nem az), hogy miért kéne vállalnunk ezeket a terheket - persze lehet csak nincs kibontva...
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 24. - 06:30:26 2/10 Előzmény olahmiki1959
(4527/8852)
:)
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 24. - 00:15:53
(4526/8852)
Ami O.V.-t illeti, abban miért is ne tévedhetnék. "Valószínûleg többször fogok tévedni, de szándékosan nem ferdítendek el semmit." (Kemény Zsigmond)
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 24. - 00:06:51
(4525/8852)
Azért állította, mert olvasta a naplóját. Ez számára a saját, speciális kutatási területe, amiért muszáj felelõsséget vállalnia.
Igen, tudom, hogy volt egy iszonyú hosszú vita, amit én képtelen lettem volna végigolvasni. Hidd el, hogy nem állt le akárkikkel vitatkozni. Felmérte, hogy ez olyan vita, ami számára nem "rangon aluli", és nem teszi vele magát nevetségessé. Velem meg veled még csak szóba se állna. Számára nem volna értelme, hacsak nem hengerelnénk le a tárgyi tudásunkkal :)
1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 23:49:39 1/10
(4524/8852)
Ok bár biztos vagyok benne hogy Karsai ezt nem felmentésként és mosakodásnak írta ,mint ahogy te védted a magyar mundér becsületét ,hogy ám a nyilasok etették a gettót ezért nem is volt a magyar olyan alávaló.A börtönökben ,még alegkinzóbbakban is löknek moslékot a rabok elé ,esetleg azért hogy ne lehessen nemzetközi szervezetekhez fordulni a halálra éheztetés miatt de ez nem egy pozitív dolog a magyar védelmében.
Egyébként meg tévedz ,mert pl Karsai nyilt vitát vállalt náci érzelmû tahókkal is egy fórumon szigorlatozás nélkül is:)

OK akkor Te hidd azt hogy Orbánban királyi vér folyik,én meg mást hiszek,pl azt hogy ennek nincs is jelentõsége ,mégha nevetséges is .A lényeg az az hogy egy kártékony sérült ember.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 23. - 23:36:41 Előzmény adamnagysweetmovie
(4523/8852)
Persze, jogos, nyilván egészen másképp látjuk a világot, és ez így szép. Nem lenne jó, ha mindenki mindenbõl ugyanazt venné észre. Azért egy dologra mégis felhívom a figyelmedet - nem véletlenül van tele a világ politikai, hatalmi, pénzügyi stb szegmense misztikus, mágikus, okkult szimbólumokkal. Pl, ugyebár a legközismertebb: http://m.blog.hu/ko/konteo/image/MAson2/USD_2.jpg - te ezt nem veszed komolyan, azok viszont, akik, mint írtam már, "közel vannak a tûzhöz", komolyan veszik, hogy a hatalom szellemi forrásokból táplálkozik. Ha nem tapasztalták volna meg ennek a mûködését, akkor nem törõdnének vele, nyugodt lehetsz.
De, mint írtam már, neked nem kell foglalkozni vele. (Boldog tudatlanság, szokták mondani).
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 23:21:15
(4522/8852)
Orbánt a Dáj Hárdba! Amint a moszkvai oligarchákat csuklóztatja a magyar Vörös Báró.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 23:18:34
(4521/8852)
"Több, mint söralátét."
Ennyi új adónemhez be kell jelenteni a "söralátét 2.0-t"...
Ha sörre nem futja, legalább alátét legyen...
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 23:17:13
(4520/8852)
"MALÉV: górcsõ alatt a 2002-2010 között meghozott intézkedések."
Wazze, 2010-tõl minden jól ment, hogy azt nem kell vizsgálni? Na elmennek a narancsba...
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 23. - 23:12:06 Előzmény dantonb
(4519/8852)
1. Ezzel kapcsolatban kérdezd meg Karsai Lászlót, mivel ez az õ állítása; nem velem vitatkozol, hanem vele. Javaslom viszont, hogy mielõtt Karsaival vitába szállnál, elõbb szigorlatozz le nála 20. sz.-i történelembõl. (Nem kell doktori, elég egy szimpla szigorlat). Ha azt megcsinálod, akkor talán szóbaállhatsz vele, anélkül nem.
2. Orbán felmenõirõl azt írtam le, ami számomra logikus következtetés. Bizonyítékom nincs rá, úgyhogy vitatkozni nem fogok róla. De nem szokásom valamit azért leírni, mert "egymilliárd légy nem tévedhet". Ez az én saját véleményem, az indoklástól most kivételesen eltekintek. :)
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 23:08:07 Előzmény dantonb
(4518/8852)
Te, ezzel csak egyet tudok érteni. Amit a korábbi kormányok szégyelltek, ez a mostani büszkén kérkedik vele, hatalmát fitogtatja, hogy nézzétek, én ezt is megtehetem.
Semmihez sem értenek, mint a jogrendszerrel való visszaéléshez (kívncsi lennék az ELTE jogi kar oktatóinak a véleményére, hogy mennyire tartják egykori eminenseik tevékenységét a jogi ethosz elárulásának, lásd Orbán köszönõviszonyban sincs a diplomamunkájában leírt liberális, azaz jogállamot, szabadságjogokat tisztelõ eszméivel...) és ahhoz, hogy amerikai tanácsadóikkal a nemlétezõ politikai szaktudásuk csõdjét kommunikációs hadjárattal leplezzék. De a szomorú tény, van, amin nem lehet szómágiával segíteni, ezt Amerikában tudják, és tartalmat is tesznek a politikai üzenetek mögé.... Viktorovék ebbõl is csak a felszínt vették át.
1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 22:39:20 1/10
(4517/8852)
nagyjából ez igaz ,de a szocik legalább szégyelték és volt némi empátiájuk aszegényekkel is ,most a kormányzás szakszerûségérõl ne is beszéljünk ,mert az is sokkal jobb volt mint a mostani tragikus csõdbe menetelés,ami máris mérhetõ ezermilliárdok ablakon kidobásában nyilvánul meg.Ezért van szükség újabb és újabb megszorításokra a kormány nemzetellenes gazdaságpolitikája miatt .és ezt csaknem minden közgazdász aláírja Bokrostól Bod péterig és mellárig kivéve a degenerélt Matolcsit ,aki egy báb és szolgálja ura hagymázas baromságait jó pénzért ,mert az õ képességeievl nem lehetne más csak ami a komcsiknál is volt :aktatologató a tervhivatalban.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 22:29:31
(4516/8852)
Szerintem a magyar nagyvállalkozói kör jelentõs része a mindenkori államon próbál élõsködni, ez szocializmusbeli reflex náluk.
Lehet némileg más összetételben, de lényegében az összes párt a maga posztkomcsi privatizõreit szolgálja ki, erõs a gyanúm.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 22:22:46
(4515/8852)
Nekem mé' nem könyörögtél így... :J
1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 22:12:21 1/10
(4514/8852)
Amikor azt állítottam hogy az egykulcsos adóhoz való ragszkodásban kifejezetten személyes anyagi indokok vezetik ,sokan nem akarták elhinni.dehát ma már nemigen kételkedik benne senki.Persze az oligarchák (Simicska ,demján stb) is jó néven veszik hogy a szegények zsírján még többet lehet harácsolni.Ugyanis ablöff amivel indokolták kipukkadt mára ,de sebaj akkor is tovább lopnak.
Orbán inkább megizélne egy kutyát minthogy olyan gesztust teghyen mint Simor vagy gyurcsány.És aki beszopja azt hogy "bezzeg ezek hogy gazdagodtak meg,megtehetik" ,azoknak azt mondom hogy pontosan úgy gazdagodtak meg mint Széles G. és Demján,és atöbbi fideszközeli vállalkozó.illetve annyira azért nem erkölcstelenül.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 ápr. 23. - 22:07:56
(4513/8852)
Ezt nem teheted velünk! :)