Téma: Ma Reggel

madib 2012 ápr. 20. - 03:36:41
(4372/8852)
Én ezt a beszélgetést annak tartom amit ki lehet hallani belõle. Két (vagy 3 ?) ember, barát összejön egy este egyikük lakásán esznek, iszogatnak beszélgetnek és elmélkednek, álmodoznak. Persze már van mindkettõben pár fok.
Naná hogy ilyet nem hangoztatnának és nem is gondolnak komolyan másnap reggel. Mindenki tudja , hogy semmi eszköz nem áll ehhez rendelkezésre és ami a legfontosabb a magyar nép soha semmi ellen nem lázadna már fel, nem az a típus, eltunyult.
Ezért volt is idiotizmus ezt lehallgatni, majd nyilvánosságra kitenni, hogy a jobbikos patai polgármester ( mert ez a lényeg a komcsiknak) polgárháborút akar.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 20. - 02:45:27
(4371/8852)
Meghallgattam a felvételt, és sok mondanivalóm van róla. Szeretném, ha megértenéd, mert szerintem fontos.
Amit Juhász Oszkár mond, öngyilkos õrültség. Ugyan minek kéne NEKÜNK polgárháborút kirobbantani? Háborút az robbant ki, aki meg akar szerezni egy területet. De hát ez a MIÉNK. Nem kell senkitõl se megszereznünk. Ha heveskednénk érte, azzal csak azt mutatnánk, hogy nem is a jogos tulajdonunk, hanem mások jogos tulajdona, és mi éppen támadást indítunk a megszerzéséért. De hát ez nevetséges. Gondolj bele - ha valaki azt állítaná, hogy a karod nem is a tiéd, hanem az övé, meglehetõsen õrültnek tartanád, nem? És ha támadást indítana a karod birtoklásáért, ugyan hogy tudná ezt kivitelezni? Semmi mást sem tudna tenni, minthogy levágja. És akkor van egy halott karja, ami nem mûködik.
Ugyanígy tartozunk össze a szülõfölddel is, mint ahogy a karunkkal. Ha valaki elvenné tõlünk, az a számára NEM MÛKÖDNE. Például mit tudtak kezdeni az angolok Indiával? A belgák Kongóval? ... amit meghódítottak, azt csak kirabolni tudták, szétverni, a lakóit legyilkolni, de a számukra nem vált olyan élõvé, mint azok számára, akik belõle sarjadtak. A hódítások épp ezért mindig ideiglenesek. Idegen hódító nem képes végleg birtokba venni egy földet, csak az, aki tényleg oda tartozik. Az összes eddigi hódító szépen eltakarodott innen, de mi még mindig itt vagyunk. Akik eztán próbálkoznak vele, azoknak se fog sikerülni. Védekezni - azt még elhiszem, hogy kell. (Persze talán még arra is vannak más módszerek). De polgárháborút KIROBBANTANI????
Olvasd el, mit csináltak a szírek, és hogy sült fel ellenük a nyugat: http://fenteslent.blog.hu/2012/04/19/a_nyugat_elveszett_sziriai_haboruja Nagyon-nagyon érdemes megfontolni.
Nem szabad eszetlenül belerohanni egy háborúságba, és ha megtámadnak, akkor is igyekezni kell minél "alacsonyabb hõfokra csavarni" a fegyveres konfliktust. Nem pedig szítani! Csak egy õrült vagy gonosz csinál ilyet.

Szerintem a megoldás kulcsa a következõ. Teljesen biztosnak kell lenni benne, hogy ezt a földet Istentõl kaptuk. Én teljesen biztos vagyok benne. Ha pedig tõle kaptuk, akkor senki sem veheti el tõlünk büntetlenül, de leginkább sehogy sem veheti el, hacsak önként nem megyünk el innen. Nekem eszem ágában sincs elmenni és másoknak átadni, hiszek benne, hogy mi kaptuk. Épp ezért mit izguljak rajta? Ha Isten nekünk adta, akkor ki vehetné el? Senki. Ez egyszerû, mint a pofon, nem kell túlbonyolítani, nem kell rajta görcsölni. Nem veheti el senki. Nyugi. Legfeljebb akkor, ha annyira eszméletlenül bûnösnek és átkozottnak bizonyulok, hogy méltatlanná válok rá. De azt meg miért tenném? Akkor nem a szülõföld elvesztése lenne a legnagyobb veszteségem, hanem az örök kárhozat. Ha pedig az üdvösségemre vigyázok, akkor a szülõföldért se aggódom.
Még egy ember se csinál olyat, hogy virágcsokrot ajándékoz, aztán azt mondja: látom, hervad a csokor, nem érdemled meg, visszaveszem és másnak adom. Isten nem adja másnak ezt a földet, nem vonja vissza az ajándékát.
Minek ezen így begerjedni? Amikor Jurisich Miklós Kõszeget védte, a szultáni sereg három hétig ostromolta és nem bírta elfoglalni. Az a szultáni haderõ, ami épp Bécset akarta volna bevenni. Kõszeg megakasztotta õket, nem bírtak vele. Ez megmagyarázhatatlan volna, ha a hátterében nem az lenne, hogy Jurisich bízott Isten segítségében. És Isten segített is, mert Kõszeg nem a törökök földjén van, ezért nem az övék. Nem engedte át nekik. Ehhez csak bízni kellett Istenben, nem kellett hozzá semmi különleges felkészültség meg haderõ meg logisztika meg egyebek.
Aki bízik Istenben, azt nem lehet kibillenteni a helyérõl. Ez fontos, jegyezd meg.

Az elõbb idéztem Kerner Tibort, most megint õt idézem:
"Machiavellisztikus gondolkodásmód:
Tartsd titokban igazi szándékaidat!
Használj szelektív õszinteséget!
Viselkedj barátként, de közben gyûjtsd az információkat!
Ne bízz meg túlságosan a barátaidban!
ÉRD EL, HOGY A MÁSIK KIZÖKKENJEN A LELKI NYUGALMÁBÓL!
Dolgoztass másokat, de te söpörd be a dicsõséget!
Tartsd függõségben az embereket!
Találd meg riválisod Achilles-sarkát!
Totálisan semmisítsd meg ellenfeledet!
Találj mindig bûnbakot!
Adj szívességet, de óvatosan fogadj el másoktól!
Játssz az emberek vágyálmaira!"

Tehát: õrizd meg a lelki nyugalmadat, és a machiavellista manipulátorok nem tudnak veled mit kezdeni. Lelki nyugalom kell ide, és nem polgárháború kirobbantása.
madib 2012 ápr. 20. - 01:06:28
(4370/8852)
Nyugodj meg, megint csak ezt tudom mondani.

Ha valaki hirtelen felindulásból elõször vág át torkot, ahogy állítólag Tánczos Gábor tette, akkor bizony átvág olyan dolgot is mint nyaki artéria, amirõl nem is gondolná hogy onnan spriccel a vér és biza rábugyog a torkot átvágó késre, kézre is ( egyébként miért nem találták meg sehol sem a kést??).

De ha egy hozzáértõ akar torkot átvágva kivéreztetni az bizony figyel ilyen dolgokra.
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 01:00:21 1/10
(4369/8852)
Odateszi,napersze... és a jóisten hiába mutogatja sebeit, nektek akkor is odateszi.Vágtál Te már át torkot hogy mint egy szakértõ nyilatkozol róla hogy így kóser meg úgy vér.akkor ki a hülye? nem te vagy az a soknevû nick akitõl Enzooka mindig idegrohamot kapott hogy mennyire kretén:)Úgy látom hogy õ már besokalt tõletek,mert eltünt.
madib 2012 ápr. 20. - 00:59:57
(4368/8852)
Nyugodj meg, mivel nem volt kifosztva a lakás és meg sem volt erõszakolva a kislány, ezért a cigányok itt szóba sem jöhettek , ez nem az õ mûfajuk, mit kezdjenek a vérrel , nem eladható ...
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 00:55:11 1/10
(4367/8852)
Pláne,hogy egy kissé én is rasszista legyek a nõi nemmel.
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 00:54:04 1/10
(4366/8852)
vazze van valami amit nem azsidók csináltak gonyoszság? A torokátvágás is csak kóser lehet,miközben azért acigányokról sem felejtkezzünk meg.Õk gyártották hozzá akést nyilván.Ezek a szennylinkek meg akurucinfó és hasonló hülyéknek fentartott forrásokra sajnos van vevõ mint látható.ezért kapja meg ez az ország ,amit megérdemel ,mert sok ilyen barom él itt nálunk.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 20. - 00:50:57
(4365/8852)
Ki kell ábrándítsalak - nõ volt.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 20. - 00:49:36
(4364/8852)
*(mármint nem elkenni, hanem elhazudni).
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 00:49:32 1/10
(4363/8852)
a nyomozó nyilvánvalóan egy hülye faszkalap volt.mert aki így pacekba kijelneti mint egy igazság letéteményese hogy X ártatlan volt egy ilyen bonyolult ügyben,az csak az lehet.Bár lehet hogy téged etetett,erre utal az ajánlkozása is is hogy nyomozzatok együtt:)
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 20. - 00:48:27
(4362/8852)
Nos, igen, pont ezért a kóser vágással teljesen el lehet távolítani a vért. Azért nevezik kóser vágásnak. Ennek külön technikája van. Pont ezzel a technikával volt elvágva Zsófika torka.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 20. - 00:39:28
(4360/8852)
Nyomozóval beszélgettem róla, õ is elismerte, hogy Tánczos Gábor teljesen ártatlan. Õ használta ezt a kifejezést, hogy Balaton Balázst "szarrá verték". Nekem szánta célzásul, mert sokat szövegeltem a neten a tényõi ügy miatt. Azt írta, szívesen nyomozna velem egy MÁSIK ügyben (de most fogjam be, mert ezt most ugyanúgy el kell kenni, mint a körmendit).
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 20. - 00:29:49
(4359/8852)
A körmendi H. Zsófikának, akinek megölése miatt Tánczos Gábort 13 év fegyházra ítélték, utólag mindenki által elismerten teljesen ártatlanul - szóval a kis Zsófikának, akit húsvét elõtt öltek meg kb 2 nappal, minden csepp vére eltûnt. Fültõl fülig vágták el a torkát, kóser módra, valamilyen ismeretlen szerszámmal (nem késsel). A rendõrök semmiféle módon nem bukkantak a vér nyomára. Semmi más nem tûnt el a lakásból, csak a kislány vére, de az teljesen. Egy Balaton Balázs nevû újságíró is nyomozott az ügyben; õt a rendõrök szarrá verték, kórházba került és testõröket fogadott fel védekezésül (az In-Kal Securityt).
madib 2012 ápr. 20. - 00:29:06
(4358/8852)
Újabb alap, hogy miért utáljuk a zsidókat :)
madib 2012 ápr. 20. - 00:26:13 Előzmény meszag
(4357/8852)
Itt van okosodj :

http://www.youtube.com/watch?v=ORcJQlnlui8&feature=player_embedded

Azt hiszem holnap már mehet is a feljelentés az ügyészségre, hogy kik hallgatták le õket !!
Ugyanis ez egy baráti beszélgetés pár kupica pálinka mellett és otthon ( a gyerekeket is lehet hallani a háttérben).
1/10
dantonb 2012 ápr. 20. - 00:24:53 1/10
(4356/8852)
Hát azért van olyan is hogy valaki élesen ironizál ,és amikor ezt a hülyék nem értik meg holott nyilvánvaló,akkor a szájukba köll rágni ,hogy vicc vót ám!
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 20. - 00:21:55
(4355/8852)
http://www.kernertraining.hu/ - itt olvastam azt, hogy ha valaki utólag azt állítja egy sértõ megjegyzésérõl, hogy csak viccelt, AZ SOHASEM VICCEL, hanem õszinte. Teljesen komolyan gondolja, amit mond.
1/10
dantonb 2012 ápr. 19. - 23:55:53 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(4354/8852)
Haha figyeld hogy irritálja nagyharang elvtársat ha igazat írnak róla és elvtársairól? Elmebetegezte már Dr Proktort,engem és most Te vagy soron.Régebben akit leelmebetegezett azt sikerült is bannoltatnia,most hogy téged még nem töröltek ,elképzelhetõ,hogy talán már némelyekben felmerült hogy talán mégsem õ az orvos ,hanem inkább az ápolt az elmegyógyintézetben.:)
1/10
dantonb 2012 ápr. 19. - 23:48:31 1/10 Előzmény olahmiki1959
(4353/8852)
"de ahogy én láttam, soha nem akart még a földbe taposni és megalázni senkit, legalábbis verbálisan,"
Akkor sürgõsen fordulj szemorvoshoz,és némi tárgyilagosság sem ártana.Ugyanis õ mást sem csinál ,ez a lételeme.Hû fegyverhordozója most éppen Sovngard néven fut.És látom Te is pályázol eme tisztségre.