Téma: Ma Reggel

1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 21:36:19 1/10
(4492/8852)
Szerintem a filmbeli zampano nem volt egyértelmûen negatív figura csak egy durva elefánt a porcellánboltban,akinek volt némi önkritikája is ellentétben a nevét viselõ nickkel.
1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 21:32:12 1/10
(4491/8852)
Példaképeik Bayer Zs és Orbán stb ugyanezt csinálják a politikai ellenfeleikkel.persze az önmagáért beszél hogy a besározó szardobáló veszi magának a bátorságot hogy nickek fejlõdését megítélje :) ha ez önmagában nem elég egy értelmes embernek hogy tudja hova tenni az illetõt,akkor lelke rajta,mert õ is fogékony a szardobálásra.
Nem mintha adnék akár csengõ akár az itt elõforduló rasszista idióták és szélsõjobbosok véleményére csak azért érdekelne hogy egy jót röhögjek rajta, már az õ fejlõdésén.zampi is rengeteget fejlõdött,visszafelé:)
olahmiki1959 2012 ápr. 23. - 21:31:59
(4490/8852)
Zampanot és Zorbát én minden további nélkül elfogadom harcostársamnak, de csak akkor, ha mindkettõt Anthony Quinn játssza. Más szóba sem jöhet...
olahmiki1959 2012 ápr. 23. - 21:27:29
(4489/8852)
Ezt én értem, de most hadd hivatkozzam arra, amire tényfeltáró újságírók szoktak, azazhogy sajnos, nem fedhetik fel az informátoraikat. Én sem sorolhatom fel azokat, akik privátban megkerestek, mert nem tartanám fair dolognak, elsõsorban velük szemben.
Az legyezgeti a hiúságomat, hogy igazi baloldali nagyágyúk, - mint te és adam - kezüket-lábukat törve próbálnak megnyerni engem az "ügynek". Mondjuk, azt értem, hogy egy ilyen nagyformátumú, szuperintelligens, nehézsúlyú egyéniségre, mint én, úgy van szüksége bizonyos köröknek, mint egy falat kenyérre.
Úgyhogy egy darabig még kéretem magam, aztán annak függvényében döntök, hogy mennyi van a bukszában. "Minden megoldás érdekel" jeligére, a kiadóba.
Arra azért kíváncsi lennék, hányan kaptak a szívükhöz, amikor elolvasták ezt a marhaságot...
1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 21:20:05 1/10
(4488/8852)
Egyre értékesebb haverjaid vannak és egyetértõ harcostársaid,zampano egy kifejezett gyöngyszem:)Nomen est omen,bár szerintem a filmbéli kikérné magának.
1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 21:16:55 1/10
(4487/8852)
Ezt Te mondod pont aki rendszeresen küldözgetsz mindenkinek ,aki kritizálja uradat mocskolódó priviket,úgyhogy én már el sem olvasom azokat ,mert meguntam a belõled áradó szennyet .Pont hogy Te vagy a Fórum szégyene,egy primitív tahó. Azzal sem érvelnék a helyedben hogy kinek hány neve volt eddig ,mert az nem egy objektív értékmérõ ,mert lám téged soha nem törölnek ,pedig kifejezetten trágár és provokatív vagy .éshát az is köztudott hogy ,aki csengõvel vitába szált korábban azt valahogy azonnal törölték.Errõl sokan tudnának mesélni .Pl azok ,akik egy másik bloggban ahol csengõ megjelent azzal reflektáltak ,hogy íme "megjelent a Port hirhedt elmebetegezõ moderátora"
Tehát hogy engem többször töröltek téged és ahozzád hasonlóakat pedig nem az szerintem a Port akkori moderációját minõsíti ,és ha jóhiszemû vagyok ,akkor minimum a kettõs mércét igazolja.
vedd mán észre hogy kultúrált ember nem is reagál rád,én is csak az újaknak írom miheztartás végett,bár szerintem eddigi stílusod is önmagáért beszél ,te egyáltalán nem rosszondulatú és egyáltalán nem buta ember.ÁÁÁ nem:P
1/10
dantonb 2012 ápr. 23. - 21:08:41 1/10
(4486/8852)
Adam nem állította hogy a kápók árják voltak és nem zsidók ,azt állította hogy magyarok voltak.Le kéne mán szokni arról hogy vannak a zsidók és a magyarok pl.ezzel együtt a csendõrök nem voltak zsidók és elég szégyenteljes szerepet játszottak táboron kívül is .Valamint nem minden tábori beosztott lehetett zsidó ,mert nyilván kellett a kápókra is felügyelni és valakik rákényszerítették a kápókat is a cselekdeteikre.
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 23. - 20:41:09 2/10
(4485/8852)
:DDD, te nevelésem csõdje!
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 23. - 20:39:54 2/10
(4484/8852)
Nem hibáztatlak, a jóakarókra lennék kíváncsi. :), róluk (is) ez jut eszembe. :)

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=uA2oFGduOys

és bántani végképp nem akarlak, csak óvni, de Adam szebben mondta: megnyerni. :)
-csengõzoli-- 2012 ápr. 23. - 20:23:49
(4483/8852)
Mostanában nem látlak foci topicban.
Remélem nincs új szerelmed :) !
zampano 2012 ápr. 23. - 19:23:08 Előzmény olahmiki1959
(4482/8852)
Teljesen jól látod, dantonb a fórum legalja. Mérhetetlenül rosszindulatú, primitív figura. Ezernyi nickje volt már itt, mert hosszú ideig egyiket sem tûrik meg a moderátorok, de mindig visszamászik egy másik néven, volt õ már itt ondok, kodelka, willinger, sanjust, drabál stb. Mindegyik magán viseli gazdájuk alulmúlhatatlan jellemvonásait, könnyû felismerni õket.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 19:13:14
(4481/8852)
Megnyerni akartak, és befolyásolni, mielõtt elkezdenéd komolyan olvasgatni a besározni vágyott személyek hsz-eit és elindulhatna valami elõrevivõ gondolkodás. Amitõl sokakat kiráz a hideg itt a porton és ellenérvek helyett lehülyézik a másikat.
Na meglepõ, hogy õk formálnak szívesen másokról, másoknak (jelen esetben neked) véleményt...
Ne hagyd magad: J
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 19:07:24
(4480/8852)
Igen, nyereség is kéne hozzá.
Azért a derekas állami megrendeléseket tisztes versenyben elnyerõ oligarcha vállalkozásoknak lehetett némi hasznuk belõle (?)
olahmiki1959 2012 ápr. 23. - 19:05:59
(4479/8852)
Én csak arról írtam, amit tapasztaltam. Csengõ régebbi megnyilvánulásait nem ismerem, mindössze annyit írtam, hogy szerintem messze nem éri el azt a szintet a véleményeivel, ami miatt törölni kellene.
Azt is írtam már, mással kapcsolatban, hogy én általában nem szoktam mások véleményét kritika nélkül elfogadni, szeretek mindig a saját tapasztalataim alapján ítélkezni, bármirõl, vagy bárkirõl legyen szó. Pontosan emiatt, ha hülyeséget írtam, vagy tévedtem, akkor azért csak saját magamat okolhatom.
Azt, hogy ki miért érezte fontosnak, hogy engem bizonyos dolgokra figyelmeztessen, nem tudom. Talán észrevették, hogy új vagyok itt a fórumon, és fel akartak készíteni arra, hogy körülbelül mire számíthatok, ha elkezdek véleményt nyilvánítani, vagy másokkal vitatkozni, beszélgetni.
A kinyilatkoztatásommal, ahogy fogalmaztál, én nem akartam senkit befolyásolni, válaszoltam valakinek, viszont azért, hogy nekem üzennek, tájékoztatnak, esetleg segíteni akarnak eligazodni a porton, ne engem hibáztass.
A fejlõdés, pláne a személyiségfejlõdés az egy nehéz dolog. Azt valóban nem kellett volna elõhoznom, szakember egyáltalán nem vagyok benne, viszont mentségemül szolgáljon, hogy ott is mások véleményét tolmácsoltam. Nem kellett volna.
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 23. - 18:31:37 2/10
(4478/8852)
hát mondjuk a kkv-k jó része nem sok társasági adót fizetett egy ideje, tehát ez nagy segítség nekik nem volt. :)
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 23. - 18:26:09 2/10 Előzmény olahmiki1959
(4477/8852)
Tudod engem érdekelne, kik azok a jó emberek, akik egy új fórumozót azonnal, kéretlenül felvilágosítanak a port „mumusairól”. Egyöntetû véleményrõl se beszélj, kérlek! Az meg külön fura, hogy fejlõdésrõl beszélsz???? :)

Csengõ téged nem bántott, ez egy dolog. Nem voltál tanúja mire képes õ, és vissza sem keresheted, mert csengõzolit számtalan formában olvasgathatnád, ha nem törlõdnének a rá nézve dehonesztáló kirohanásai. Nem tudott úgy elmenni egy idõben néhány nick mellett, hogy ne marjon belé.

Régóta itt vagyok én is, de nem szoktam befolyásolni az újakat sosem. Ezt most csak azért írtam, hogy ne légy egyoldalú. Védd meg magad, az teljesen rendben, de nem kell ilyen kinyilatkoztatásokat tenni.

A hsz.-ek tartalma sokszor fontosabb, mint a csomagolás. Tartalomban inkább hagyatkozok dantonbra, mert a másik említett a lejáratásban ügyeskedik legtöbbször.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 18:26:05
(4476/8852)
"Jöhet a járulékcsökkentés?"
Próbál a kormány a munkahelyteremtési ígéretei felé lépni, csak a kisebb járulék a munkahelyteremtés egyik eleme (ahogy a társasági adó csökkentés is az volt), de rendszerszinten az egész nem mûködik, ha a kormány elriasztja a beruházókat és a hitelnyujtó bankokat a kiszámíthatatlanságával...
Meg azt elfelejtették kihangsúlyozni a munkahelyteremtésnél, hogy igyekeznek lenyomni a béreket, ahogy lehet és olyan adókat rárakni a bérre/ fogyasztásra, hogy a munkahellyel rendelkezõk (a felsõ karélyt kivéve) is csak nyomorogni tudjanak.
Szóval át kéne itt sokmindent gondolni még, nemcsak kommunikátorkodni a részleteket...
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 17:41:35
(4475/8852)
"A fideszes Kocsis Máté vezette gyöngyöspatai jelentés nem azokkal a jogsértésekkel foglalkozott, amit ki kellett volna vizsgálnia, hanem az államot mosta tisztára és minden érintettet igyekszik bûnbakként beállítani. Miközben a helyi és országos rendõrség 8 héten át azt sem tudta, mi lenne a dolga." - egy érintett civil a rádióban.
Ps: Ugyanez a viselkedés jellemezte Kondrád Károlyt is a Juhász Oszkáros polgárháború-ügy kapcsán, aki fideszes politikai haszonszerzés céljából mutogatott gyakorlatilag mindenkire. Ez lenne egy vizsgálóbizottság feladata? Minek összehívni, miért nem elég egy Selmeczi-pártnyilatkozat ehelyett a bohóckodás helyett...
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 15:11:28
(4474/8852)
.. és fõleg, mint követendõ társadalmi modellt.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 23. - 15:10:44
(4473/8852)
Mondjuk én nem ítélném el emiatt Horthyt, mert nehéz helyzetben kellett megpróbálnia helyt állnia, de céljai ellentmondásossága miatt Károlyinál problematikusabbnak tartom, mint nemzeti jelképet, mint államférfit...