Téma: Ma Reggel

2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 28. - 15:00:38 2/10
(4672/8852)
de ha már itt tartunk.. nem gyanús, hogy a zorbáné oly gyorsan hozzáférhetõ vált? :D
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 28. - 14:54:01 2/10
(4671/8852)
ezeket bizonyítani kéne....
-csengõzoli-- 2012 ápr. 28. - 14:43:18
(4670/8852)
Elég vicces,hogy míg Schmittnél az az érved,hogy õ már korábban megbukott politikailag,addig valahogy ugyanerrõl Gyurcsány esetében,mintha megfeledkeznél.
Nem tudom emlékszel-e rá,hogy valamikor õ volt az a miniszterelnök,akinek muszáj volt idõ elõtt lemondania,mert megbukott!?
Ha nem,akkor nézz utána!
Reméljük lesz még bizonyíték, az tuti,hogy a jobboldal,most le nem száll majd róla,ahogy azt a baloldal tette Palibával.
Szerintem mindenesetre elég rosszul áll a szénája.
Mindenki dolgozata megvan az évfolyamból,csak az övé nincs!
Érdekes,hogy pont ugyan azzal a címmel írt szakdolgozatot,mint a felesége testvére,de nem beszéltek errõl,nem is emlékszik :)
Hátpersze...
Igen lehet,hogy ott volt a lakásban a szakdolgozat, nem emlékszik,de aztán mégis dereng neki valami,igen lehet hogy bele is nézett...
Ja és ha már belenézett,akkor buta lett volna nem meríteni belõle :)
Ezt mind õ mondja a mûsor végén!
Én is kíváncsian várom a fejleményeket, mindenesetre elszomorító,hogy ti nagy demokraták most sem a lényeggel foglalkoztok,hanem,hogy ez nem kisdoktori,meg hogy nem 150 oldal...
Jé tényleg, meg nem is Schmitt Pálról van szó,igaz?
Ilyenkor már nincsenek magasztos erkölcsi kérdések,mint amik benned Schmitt ügyében elejétõl fogva felmerültek,mikor még csak vizsgálták az ügyet.
Érdekes,akkor aztán tudtál óbégatni,hogy erkölcs meg tisztesség, meg etika...
Most meg szépen befogod a szemed, füled...
Nembaj,majd jövõhéten megmondja Bolgár György bácsi,hogy ez is valami náci konspiráció és ezt és ezt kell gondolnod róla! :)
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 28. - 14:29:46
(4669/8852)
Várom a bizonyítékokat. Egy címazonosság nem azonos 250 oldal egyezésével.
Ez a helyzet jelenleg.
És az aláírógép smitt már azelõtt megbukott politikailag, hogy lopáson kapták volna. Fletó sokkal értelmesebb, különben nem kéne ekézni.
-csengõzoli-- 2012 ápr. 28. - 14:29:29
(4668/8852)
Igazad van, szeretem benned,hogy mindig rátapintasz a lényegre, a fontos dolgokra.
Micsoda különbség!
Igaz ebben a példában én ezt inkább nem hoztam volna fel, Gyurcsánynak ezek szerint a sima diplomája sincs meg.
A szakdolgozatokat egyébként ma már megõrzik, kéretlenül megõrizték régebben is.
Maga a dékán mondja el a célpontban,hogy Gyurcsány összes csoporttársának megvan a szakdolgozata,csak neki nincs.
Hm,ilyet...
Ja és persze a másik szakdolgozat sincs meg, amit a volt feleségének a testvére írt ugyan azzal a címmel,mint Gyurcsány és ami a lakásukban pihent a szekrényben, és amirõl Gyurcsány mondja el,hogy hát lehet,hogy belenézett és ha belenézett butaság lett volna,ha nem merít belõle...
Elég szomorú ez,de ilyenkor azért megmutatkozik,hogy mekkora demokraták vagytok!
Ami rátok nézve negatív, azzal nem kell foglalkozni,az az az az más...
És még ti gondoljátok magatokról,hogy bármivel is jobbak vagytok a Deákné vásznánál...
Kac-kac...
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 28. - 14:16:12 2/10
(4667/8852)
az nem zavar, hogy schmitt doktorit lopott? :) a szakdogák megõrzése meg nem kötelezõ.... :)
-csengõzoli-- 2012 ápr. 28. - 13:56:02
(4666/8852)
Látom már magadon is érzed,hogy mellébeszélsz,szólnom sem kell :)
Ilyenkor egyébként miért olyan nagy dolog belátni,hogy ha a köztársasági elnöktõl elvártuk,hogy lemondjon (fél évig minden nap elõadtad itt,hogy mit gondol rólunk európaázsiaamerikaafrikaausztrália, micsoda fertõ ez az ország, ilyen csak itt fordulhat elõ stb.), akkor Fletónak is le ki kéne szállnia a poltikai életbõl?
Miféle logika alapján lehet két ugyan olyan esetet teljesen másképp kezelni?
Gyurcsány jelenleg miniszterelnöki pozícióra ácsingózik!
És ne Orbánozzál meg focisulizzál meg fradizzál, Gyurcsányról van szó és Schmittrõl.
Az nem széles látókör,hogy valaki mindent összemos mindennel!
Schmitt számára sem volt felmentés,hogy más is hazudott már, mint ahogy a bankrablók számára sem nyújt felmentést,hogy más is rabolt már bankot.
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 28. - 13:52:36 2/10
(4665/8852)
az tény, a "jobboldali" "újságíróktól" sok minden kitelik. :P
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 28. - 13:43:03
(4664/8852)
Ha megválasztják, az más. Orbánról is tudni lehetett, milyen vagyonkákat szervált össze a családjának. És valakik mégis szavaztak rá.
De ha kiderül, most Simicskáéknak, Demjánéknak, Széleséknek, a focisulis haveroknak miket passzol le, akkor az bizony aláássa az egyébként sem erre kapott mandátumát...
De báj-báj, mielõtt még azt mondod, terelem a szót. Nem venném át ezt tõletek:)
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 28. - 13:39:19
(4663/8852)
Természetesen a riportra gondoltam, de szívesen nyithatunk vitát a balatoni szõlõmûvelésrõl is. Bár most nem érek rá, de más majd talán.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 ápr. 28. - 13:37:56
(4662/8852)
Van egy olyan érzésem,hogy megirigyelte Palibá sport kötõdését és pályázik a legnagyobb öngól címre...
offtopic
-csengõzoli-- 2012 ápr. 28. - 13:31:54
(4661/8852)
Ja persze semmi gond, csak épp miniszterelnök szeretne lenni...
vénasszonyok_nyara 2012 ápr. 28. - 13:31:37
(4660/8852)
Persze! Eredetileg a svábbogarak násztáncáról írta a diplomamunkát, csak az aljas jobboldali sajtó megvágta Balaton felvidék szõlészetére. Ezektõl minden kitelik.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 28. - 13:19:42
(4659/8852)
Persze azért jót röhögtem, hogy a sógora címével adott be diplomamunkát.
De azért ez még nem feltétlen jelent 1/1 másolást.
És neki nincs nagyon mirõl lemondania, szemben a nemzet egységét elvileg megtestesítõ smittel...
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 28. - 13:15:34
(4658/8852)
Ez az, amit a jobboldali és a fidesz-közmédiában össze-vissza vágnak, hogy pont az ellenkezõjét jelentse?
-csengõzoli-- 2012 ápr. 28. - 12:22:14
(4657/8852)
Pontosan ezt gondolom énis, látszik az arcán,hogy itt nagy gubanc van...
De a szövegén is!
Nem õ errõl a dolgozatról nem tudott, így indul,azt se tudja ez milyen címen volt.
Hogy fejezõdik be?
Igen,hát lehet hogy láttam és lehet,hogy merítettem is belõle...
vénasszonyok_nyara 2012 ápr. 28. - 11:49:52
(4656/8852)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3jm8hmAYvSQ

Hát errõl pofáztam én annak idején. És ez még csak a kezdet.
-csengõzoli-- 2012 ápr. 28. - 11:47:56
(4655/8852)
Na Gyurcsány, visszanyalt a fagyi...
Nemsokára kiderül mennyire kíméletlen a sajtó azzal,aki a baloldalon ugyanúgy plagizált,mint Palibácsi...
Kíváncsian várom :) a felmentõ szövegeket,hogy esetében ez miért nem olyan fontos, elvégre õ csak miniszterelnök szeretne lenni... :)
2/10
offtopic
meszag 2012 ápr. 28. - 11:21:34 2/10 Előzmény drProktor
(4654/8852)
Nem tartom okos gondolatnak, fõleg nem így. Nem a belsõ pénzforgalom adóztatására találták ki, hanem a spekulációs célú nemzetközi pénzmozgás adóztatására, ami lásd mostanság elég instabillá tehetik a gazdasági helyzetet.

Egyébként úgy kerekedhet belõle a nagyobb összeg, hogy mikor a munkáltatód utalja a fizetésed, már adózik, utalja a járulékaid, ismét adózik. Te kiveszel kp-t, kártyával fizetsz, vagy utalsz, vagy csekkeket adsz fel adózol belõle.
Alacsony jövedelmûeknek gond ez igazán, ahol minden fillérnek helye lenne. No meg nem minden vállalkozó fogja az adóterhet magára vállalni....
A nagyobb utalásoknál meg az a félõ, hogy a vállalkozó, a cég fogja magát és külföldön nyit számlát(pl. olyan banknál, amelynek van honi fiókja) tehát ha a mértéket nem jól választja meg a kormány nem jön be a várt pénz.
Nem véletlen, hogy igen nagy a tól - ig közötti érték különbség, amire a kormány számít.
Ezt nem nézték meg alaposan, hogy a svédeknél befuccsolt a dolog. Az EU-ban is nagy a vita róla.
adamnagysweetmovie 2012 ápr. 28. - 11:17:33
(4653/8852)
A vallás vs. egyház problematika elég régi...
De az ájtatoskodás, ami ami a társi egyenlõtlenség elkendõzésére szolgál, az sajnos közös a keresztény-nemzeti táborban, államot-egyházat beleértve. Ennyiben kettõs a morális deficit és rosszabb a helyzet (sajnos lehetett fokozni).