Téma: Ma Reggel

vénasszonyok_nyara 2012 máj. 01. - 11:27:17
(4912/8852)
1.: "Kontraviccnek szaga van, nyálazd meg a v...m!"

Ez a kazár népi bölcsesség magyarul nyilván azt jelenti, hogy a libsik nyugodtan kutathatnak, nyomozhatnak, leleplezhetnek, rágalmazhatnak, besározhatnak. Viszont, ha politikai ellenfeleik kiderítenek róluk valamilyen disznóságot, akkor arról kussoljanak, mert a leleplezés már utánzás lenne, nem elegáns, nem ajropéer.
Csak úgy a vicc kedvéért bemásoltam a 3955. hsz-emet ebben a topicban:

"Gondolatolvasó vagy. Napok óta ugyanezt mondom: Schmitt Pál egy pinabubus, karrierista figura, de, ha megkapargatnák az összes doktori disszertációt, a nagy részükrõl kiderülne, hogy
-tele van összeollózott anyagokkal
-maga a téma alapvetõen egy felesleges hülyeség. (pl. a holdtölte hatása a svábbogarak násztáncára)

Remélem a FIDESZ most ráállít egy brigádot erre a munkára és lesznek nagy pofára esések, olyanok részére is, akik a legnagyobb hangon követelték Schmitt fejét.

Én már elõre röhögök!"

Azt hiszem nem hiába ittam elõre a medve bõrére. De azt sem állíthatják ezek a saját igazságuk bajnokai, hogy mellébeszéléssel próbáltam Plagi bát menteni. Nahát ez a különbség köztünk.
szonya1 2012 máj. 01. - 11:24:22
(4911/8852)
És te kit szeretnél min.elnöknek?
-csengõzoli-- 2012 máj. 01. - 11:06:11
(4910/8852)
Nagyon tanulságosnak tartom az ide írogató DEMOKRATÁK hozzászólásait, illetve azokat az "érveket", melyekkel Gyurcsányt védik... :)

1.: "Kontraviccnek szaga van, nyálazd meg a v...m!"

Ez egy olyan ember érve,aki saját bevallása szerint, magát minden témában a legokosabbnak tartja :D

2.: "Akkor meg miért nem Orbánon rugózol?he?"

He? Vajon élõszóban is így szokott kérdezni, he? :D

3.: "de ha már itt tartunk.. nem gyanús, hogy a zorbáné oly gyorsan hozzáférhetõ vált? :D"

Ehhez nem tennék hozzá semmit :)

4.: "És az aláírógép smitt már azelõtt megbukott politikailag, hogy lopáson kapták volna."

Írja Adam mindezt Gyurcsány védelmében :D
Mintha kimaradt volna neki 2006, 2009, lehet elrabolták az UFO-k...

Komolyan mondom nem tudom sírjak-e vagy nevessek ezen a sok nagy demokratán, akik éjjel nappal vezéreznek, Orbánoznak, unióznak, erkölcsrõl papolnak, változásokat várnak , majd mikor saját oldaluk felé kéne kritikát megfogalmazni, akkor befogják szemüket, fülüket, nem hallanak, nem látnak...
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 01. - 10:34:04
(4909/8852)
A szerelem ereje mindent legyõz
1/10
dantonb 2012 máj. 01. - 09:48:30 1/10
(4908/8852)
Megnéztem alinket és látom hogy símán csak másoltad ezt az egészet ,akkor meg miért nem teszel idézõjelet?
Amiket írtam akkor természetesen erre a jobboldali bérenc szerzõre vonatkozik.
1/10
dantonb 2012 máj. 01. - 09:44:08 1/10
(4907/8852)
Röhögök rosszindulatú és egyben hülyeséget abszolút elfogult írásodon,ami azt muttaja hogy jó talajra hullik a rágalmazás szemete nálad.Természetesen kész tényként kezelsz olyat ,amire semmi bizonyíték nincs .Kibujt aszög azsákból ,a primitív irigykedést illetõleg."felfelé házasodott",napersze nála ki van zárva hogy érzelmei lennének.Igen, mûködött pl a Kiszben úgy mint Orbán csak többre vitte ,mert tehetségesebb volt és ,amikor areform kísérleteit nem tudta pl keresztülvinni a Demisben ,akkor lermondott állásáról ,amivel egzisztenciális bizonytalanságot is vállalt pl.Ez Orbánnál elképzelhetetlen volt és van.Írásodból süt hogy mindig is útáltad most meg rárepülsz a mocskolódásra csatlakoztál a csahosok kórusához.Pedig a Biblia nem ezt mondja ,hogy szarozd felebarátodat a vonyercvashegyi napkelte nézése közben.:)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 01. - 09:28:29
(4906/8852)
Sajnos mostanában olyan szituáció nem nagyon lesz,mint Bajnai idején, mikor meg tudta fenyegetni az összes szoci elvtársat, hogy ha megpróbálnak a háttérbõl beleszólni,akkor otthagyja õket a fenébe...Azt gondolom ez volt absikerének a titka! Mondjuk az õ múltja sem makulátlan,de hát ezt megszoktuk.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 01. - 05:59:14
(4905/8852)
Hát Feri, hiányozni fogsz!

Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírrõl: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végsõ csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt.
Az a fajta mélabú lett úrrá rajtam, ami akkor éri az embert, amikor valami alapvetõen szörnyû, de mégis a mindennapok részévé lett rémálomból ébred.
Vége hát, hiszen már szinte mindenki nevet. Most megmagyarázom, hogy én miért sírok inkább.

A néhai az az ember volt, akinek sikerekben gazdag életútja példázza, hogy miféle tulajdonságok predesztinálnak valakit arra, hogy ezt az országot vezesse.
Az elhunyt már ifjúságában a könnyebb utat kereste, törekedett arra, hogy felfelé házasodjon, kihasznált mindenkit és sosem törõdött azzal, hogy mit is gondolnak róla az emberek. Mindig meg is találta a könnyebb utat és a mindenkori országvesztõk egyik legpatinásabb családjába házasodott be végül. A hihetetlenül erõs mezõnyben érdemelte ki a legnagyobb hazug címét.

Fura, hogy egy korai botlása teszi teljesen komolyanvehetetlenné végül, de látnunk kell hihetetlen erõvel leplezett, de mindenkor jelenlévõ szánalmasságát, ami milliókat tévesztett meg egykoron.

Ez az ember 23 évesen nem érezte szükségét, vagy nem érezte képesnek magát arra, hogy maga írjon meg egy szakdolgozatot. Annyira bízott politikai hátszelében, hogy a legminimálisabb gondosságot sem tanúsította a csalás során. Ellopta felesége testvérének dolgozatát, egy az egyben leadta a sajátjaként a felét, még a címét sem változtatta meg. Jó közelítéssel tudjuk, hogy azóta is minden dolgát így intézte.
És ezt minden egykori és jelenlegi párttársa tudja és tudta róla. Soha senkiben nem volt annyi a baloldalon, hogy kiálljon nyílt színen és azt mondja ennek az embernek:NEM! Van egy határ amit nem lépünk át!
Gyurcsány Ferenc volt ugyanis az az ember, akinek bárminemû politikai és emberi tolerálása annak a kimondásával egyenértékû, hogy erkölcsileg mindent lehet a politikában és a gazdaságban. Ezért teljesen értéktelenek a Fideszt és Orbán Viktort érõ balos támadások, mert Gyurcsány Ferenc léte önmagában tette teljesen hiteltelenné és nevetségessé a baloldalt.

Persze nem hal könnyen, saját maga és a közvetlen rajongói kör számára õ továbbra is a teljes jogú ellenorbán. Viszont most végre ballibék a maga põre valójában tekinthetik meg, kit is sztároltak vagy tíz évig. Mi meg kiélvezzük az utolsó cseppig.

Amúgy nem a lebukási, hanem az elkövetési sorrend számít, tehát a schmittelni igének ezentúl teljes jogú szinonimája a gyurcsányolni. Igekötõvel persze mást jelent továbbra is (lásd.: elgyurcsánytam).
http://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2012/04/30/hat_feri_hianyozni_fogsz
offtopic
kõmacska 2012 máj. 01. - 01:39:51 Előzmény Ominózus jelenet
(4904/8852)
Milyen forrásból tudod, hogy az õszödi beszédet a fidesz szivárogtatta ki? Én errõl nem hallottam semmit. Talán azt is tudod, hogy ki állt Plagi bá lejáratása mögött? Vagy hogy ki tette a kecskefejet a soproni fidesz irodára, ki kúrta seggbe a kis kõszegi emeszpést, kinek a megbízásából lõtték a cigányokat, ki gyújtotta fel Krasznahorka várát stb stb... te tudod, hogy a generált balhékat ki generálja és ki fújja a passzátszelet?
szonya1 2012 máj. 01. - 00:03:10
(4903/8852)
Jó kérdés! Még nem tudom. Az utóbbi évek felhozatalából Bajnai volt a legszimpatikusabb.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 ápr. 30. - 23:57:55
(4902/8852)
Kit szeretnél elnöknek? :)
szonya1 2012 ápr. 30. - 23:52:29 Előzmény Ominózus jelenet
(4901/8852)
Amit írsz, játék a szavakkal. Az idézetben szerepelt röviden így a fogalom, amit én is használtam, természetesen a miniszterelnökre vonatkoztatva. A magam részérõl mellesleg boldog lennék, ha Orbán valóban nem lenne semmiféle elnök ebben az országban.
1/10
dantonb 2012 ápr. 30. - 22:26:35 1/10
(4900/8852)
Én inkább úgy fogalmaznék ,hogy az utolsó mondat tette fel a pontot az i-re ,mivelhogy az elõzmények sem hemzsegtek az érvektõl ,nem egy tipikus magas IQjú ember irománya volt addig sem:)
1/10
dantonb 2012 ápr. 30. - 22:23:51 1/10
(4899/8852)
Õ nagyon egyszerû ember csak fegyverhordozóként funkcionál és zampival karöltve annyira szertnének az okosabb emberekbe tárakat üríteni.Elõször kuss, aztán jön a terror.
1/10
dantonb 2012 ápr. 30. - 22:21:23 1/10 Előzmény Seven7Crown
(4898/8852)
A jobboldali médiumoknál szemetebb nem létezik.hazudnak.rágalmaznak,segget nyalnak pénzért .Én ezeknek nem hiszek el semmit.És miután eddig a Gyurcsányra dobált szar mind alaptalan volt,miért pont ez lenne igaz?
1/10
dantonb 2012 ápr. 30. - 22:17:26 1/10 Előzmény -csengõzoli--
(4897/8852)
Akkor meg miért nem Orbánon rugózol?he?
drProktor 2012 ápr. 30. - 21:48:37
(4896/8852)
Nem a Gyurcsány utáni kutakodáson vagyok én speciel fölháborodva,
már próbáltam elmagyarázni.
Hanem azon, hogy "kontraviccnek szaga van,nyálazd meg a v..m"!

Tényleg, ezt te képtelen vagy ésszel fölfogni?!
Egyszerûen dühít a nyilvánvaló, fantáziátlan sült-hülyeség.

Azt hogy érted, hogy "kuss"?
Vagy belekeveredett egy családodnak írt magánleveled szövege?
drProktor 2012 ápr. 30. - 21:41:05 Előzmény olahmiki1959
(4895/8852)
"de ott még azért nem tartunk"

Nem-e?
Na, majd csak figyuzz oda!
offtopic
Ominózus jelenet 2012 ápr. 30. - 19:25:17
(4894/8852)
Orbán nem elnök sehol (csak esetleg a fideszben). A miniszterelnök a legfontosabb politikai funkció, nem kell megtestesítenie a nemzet egységét (úgyszólván DiktátOrbán inkább megosztja a nemzetet, és akkor még finoman fogalmaztam). Normális helyeken a köztársasági elnök (ha nem prezidenciális rendszerrõl van szó) sokkal inkább egy olyan figura, aki távolabb áll a politikai pártoktól. Plágium Pál lehetett volna ilyen, de amit mûvelt (mindent kontroll nélkül aláírt stb., tulajdonképpen a fidesz bábja volt) az eléggé degradálta a köztársasági elnök intézményét.
offtopic
Ominózus jelenet 2012 ápr. 30. - 19:18:52
(4893/8852)
Rengeteg különbség van a SkiccPali meg Gyurcsány ügye között, de a lényeg végülis ugyanaz.