Téma: Ma Reggel

offtopic
kõmacska 2012 máj. 05. - 12:41:12
(5452/8852)
(Bemásolt írás)

A páholy döntött: Gyurcsánynak mennie kell!
Az egyik szabadkõmûves-cionista hetilap ma Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök képével a borítón jelent meg, címlapon a szöveggel: "Ennyi volt". (http://magyarnarancs.hu/archivum_reszletes/2012/18) A lap megállapítja, hogy ha Gyurcsány továbbra is a politikai életben marad, akkor sok kárt okoz az országnak, és a kormány úgynevezett demokratikus ellenzékének is. "Valószínûleg marad még egy darabig, de semmi szükség nem lesz rá." Félreérthetetlen fogalmazás ez a liberális laptól.

Egyértelmû az üzenet: Gyurcsánynak mennie kell! Így ér tehát véget a kalandor politikai karrierje. A privatizáció fedõnevû ultrakapitalista szabadrablás egyik ikonjaként került a politika világába, ahol az egyelõre ma még kormányfõi pozícióban lévõ Orbán méltó ellenfelét játszotta a parlamenti bábszínházban. Magyarellenes erõszakba kezdett, mely a magyar rendvédelmi szervek szétzilálásához vezetett - a nagyösszegû IMF-hitel felvétele mellett ez õrízhetõ meg igazán vele kapcsolatban a politikai emlékezetben. Természetesen végig mindenben hazudott, de érdekes, hogy éppen akkor lázadtak fel ellene az utcákon, mikor igazat mondott.

Az illetékes szabadkõmûves páholy döntése a "demokratikus ellenzék" sorainak (át)rendezésére szolgál. Kíváncsian várjuk, milyen képlettel kívánnak tovább dolgozni az álnemzeti Fidesz páholyával szemben vakoló erõk. Egyben biztosak vagyunk: az újak is nyakukon hordják majd származásukat.

Vári Gergõ

http://index.hu/belfold/2012/05/03/a_narancs_kihatralt_gyurcsany_mogul/
http://m.mno.hu/ahirtvhirei/elszivarognak-gyurcsany-mellol-a-tollforgatok-is-1073364
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 12:24:05
(5451/8852)
Ja bocsánat!
Akkor vegyük a konkrétumokat,hátha megértem mi a problémád,mit terelek..
Az a beszélgetés,ami így kezdõdik,hogy :

"Kitanulta jól a kormányszóvivõk kommunikációs technikáit. Mikor minden felvetését lemeccseztek már vele, minden további nélkül kezdi legelõrõl az egészet, akárhányszor. Merõ kifárasztás."

"szinte bármelyik hozzászólás után írhattam volna, jó régen ûzöd ezt a sportot. :("

Az mely irányba halad és ahhoz képest én hová tereltem szerinted?
Tényleg érdekel!
pozsizsuzsi 2012 máj. 05. - 12:14:19
(5450/8852)
Na ez is a technikához tartozik, hogy csak látszólag reagálsz arra, amit konkrétan megfogalmaznak irányodba, valójában elcsúsztatod a beszélgetést egész más irányba.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 11:57:57
(5449/8852)
Ja értem és az ellenem szól,hogy régóta írogatok ide!
Nos,akkor ebben is sikerült lyukra futni, amellett,hogy az elõbb meszag egy kötekedõ hozzászólására írtad,hogy én kötekszem,most fel kell világosítsalak,hogy õ régebben ír ide,mint én.
Na erre varrjál gombot,ez sem stimmel! :)
pozsizsuzsi 2012 máj. 05. - 11:54:30
(5448/8852)
szinte bármelyik hozzászólás után írhattam volna, jó régen ûzöd ezt a sportot. :(
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 11:45:44
(5447/8852)
...és az téged mit sem zavar,hogy akiben te magát a színtiszta demokráciát látod, arról másodjára derül ki,hogy mekkora farizeus!?
Túltetted magad öszödön,oké...
MOst itt ez a plágium ügy,véded foggal,körömmel , pedig szépen lassan kiderül,hogy DE, lehetett olyan hlye,hogy még a címet is másolta!
ÉS? -mondod te!
Ez piti ügy!-mondod te!
Bezzeg Schmitt Pál ügye nem volt piti, ugye?
Ráadásul nem is a szakdolgozat másolása itt a lényeg,hanem ami Gyurcsány viselkedése mögött van!
Ez a te nagy demokratád simán besározta ellenfelét,hogy eltakarítsa az útból Schmittet!
Mindenhol elõadta,hogy milyen fontos a tisztesség,nem lehet egy hazug ember az ország elnöke stb.!
Erre kiderül,hogy õ maga ugyan úgy plagizált,csak saját magára érdekes módon nem tartja érvényesnek ezeket az erkölcsi szabályokat!
Neki szabad!
Igen,ilyen egy igazi demokrata Gyurikám!
Bort iszik és vizet prédikál, ha meg kiderül,akkor feljelent és kikéri magának!
Ez a te példaképed A DEMOKRATA!
Hát gratulálok!
Azt nem értem,hogy ezek után min vagy felháborodva,mikor a fidesz a "cél szentesíti az eszközt" elv alapján mindenkit eltesz az útból?
Õk pontosan ugyan úgy gondolkodnak,mint TE!
Tökéletesen megtestesíted a fideszes gondolkodást!
Õk is pontosan azt gondolják,hogy nekik mindent szabad a jó ügy érdekében és ,hogy õk a demokráciát védik a komcsikkal szemben!
Nyugodtan kezetfoghatsz velük!
Az az ember meg, aki mindkét oldalon elítéli az ostobaságot és az aljasságot, nem elvtelen, hanem gondolkodó!
drProktor 2012 máj. 05. - 11:36:44
(5446/8852)
Látom, közben ismét csípõbõl válaszoltál.

Na próbáld összerakni, mi a véleményem, aztán gondolkodjál.

Már megint az MSzP. . . !(mániákus!)

Amit az Ügyészségrõl írtam, arra varrjál gombot.
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 11:35:04
(5445/8852)
Vicces,hogy ezt pont egy olyan hozzászólásra írod,melyben meszag kötekszik velem :D
Egyszerûen bemásolta azt a hozzászólást,amit elõtte másnak írtam,átjavítva a neveket.
És én kezdem elölrõl,meg én alkalmazok kitanult kommunikációs technikákat... :D
drProktor 2012 máj. 05. - 11:33:34
(5444/8852)
"Amit az mszp csinál az mindig a jó ügyet szolgálja!"

Az is ostobaság, hogy ezt, láthatóan kéjjel, nekem tulajdonítod.
Az MSzP minõsíthetetlen pipogyasággal kifarolt Gyurcsány mögül,
amikor pedig Gy volt a demokratikus szerves fejlõdés egyetlen letéteményese.

Ráadásul ebben a szakdolgozat ügyben szerinted mi a szoci-álláspont? Te tudod?
Én nem. De nagyjából meg tudom jósolni: zavaros húzás-vonás, lényegében, Gyurcsány ellen,
ahogy a frakcióját is elq*rták a Ficesszel karöltve.
Nekik sincsenek elveik.
Mesterházi egy kis népszerûség érdekében mindenkinek csontig benyalna,
Szanyi hasonlóképpen, csak az õ nyelve kicsit érdesebb.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 11:29:21
(5443/8852)
GYURI!

SEMMI ÉRDEMIT NEM ÍRSZ, MIRE VÁLASZOLJAK ÉRDEMBEN?
Mire???
Hogy szerinted csak az mszp demokratikus arra mit írjak?
Hogy szerintem meg nem? Ez vita?
Ez az óvodában volt érv maximum!
Hogy szerinted minden jobbos hlye? Ez érv????
Hogy szerinted Gyurcsány nem plagizálhatott,hisz annyira nem lehet hlye,hogy még a dolgozat címét is lemásolja?
Ez érv?
Hogy neked mindent szabad,amit másokon számonkérsz,mert te jól látod,más meg nem!
Ez érv nálad?
Ezekre mit lehet mondani?
Ez nem vita,amit te csinálsz, ez kinyilatkoztatás,amire maximum azzal lehetne minden esetben válaszolni,hogy ezek jó nagy hlyeségek,de akkor meg megsértõdsz!

MI az,hogy össze vissza beszélek?
Aki politikai fanatizmus nélkül az aljasságot számonkéri mindkét oldalon az elvtelen?
Komolyan mondom Gyuri,neked régen voltak értelmes hozzászólásaid...
pozsizsuzsi 2012 máj. 05. - 11:28:41
(5442/8852)
Kitanulta jól a kormányszóvivõk kommunikációs technikáit. Mikor minden felvetését lemeccseztek már vele, minden további nélkül kezdi legelõrõl az egészet, akárhányszor. Merõ kifárasztás.
drProktor 2012 máj. 05. - 11:21:36
(5441/8852)
"Nyugodtan keresd vissza mondjuk Palibá ügyét,
hogy mit nyilatkoztam az ügyben"
Az, hogy össze-vissza beszélsz, azt mutatja, hogy elvtelen vagy.

Számomra valóban fontosak az elveim, abban tévedsz pusztán, hogy azt próbálod sulykolni,
hogy az elveim csücskében az MSzP áll, esetleg Gyurcsány. Pedig már többször kideülhetett volna,
de most direktbe ideírom, nem az MSzP és nem Gyurcsány a lényeg, hanem a demokrácia.
Számomra legalább is.
Te, úgy látszik, nem ismred ezt a fogalmat, olyannyira nem,
hogy még akkor sem jut eszedbe, ha eszedbe juttatom.
Biztos vagyok benne, hogy most erre se fogsz válaszolni érdemben.
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 10:51:08
(5440/8852)
Pechedre ez rám nem illik.
Nyugodtan keresd vissza mondjuk Palibá ügyét,hogy mit nyilatkoztam az ügyben. :)
Sõt, számtalan fidesz döntést is kritizáltam, legutóbb pl a telefon adót.
Sajnálom meszag ebben te is tudod,hogy nincs igazad :), proktor meg vállalja azt,amit írtam,nem én találtam ki,õ maga írja 1db hozzászólással korábban.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 10:45:29 2/10
(5439/8852)
csengõlogika!
Amit az fidesz csinál az mindig a jó ügyet szolgálja!
Ebbõl következõen, ha aljasság, akkor is jó, a sátàni mszp legyõzését szolgálja! Egyszerû szerkezet ez a csengõ, nagy csalódás, már elé régóta össze-vissza beszél mindenféle ész érv nélkül.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 09:58:44
(5438/8852)
Proktorlogika!
Amit az mszp csinál az mindig a jó ügyet szolgálja!
Ebbõl következõen, ha aljasság, akkor is jó, a sátàni fidesz legyõzését szolgálja! Egyszerû szerkezet ez a proktor, nagy csalódás, már elé régóta össze-vissza beszél mindenféle ész érv nélkül.
drProktor 2012 máj. 05. - 09:43:48
(5437/8852)
Érdekes fölvetés.
Még lehetne is benne valami.
Elmagyarázom: Schmitt plágiuma ugyanannak a jelenségcsoportnak a következménye,
mint az Ügyészség minõsége, ha nagyon akarod, akár olyan sarkosan is fogalmazhatsz,
hogy Schmitt megbuktatása a fasizálódás elleni tett. Mindnesetre velejéig demokratikus.

Már említettem, hogy az igazi választóvonal nem a jobb és a bal közötti,
nem is a "nacionális" és "internacionális" közötti,
hanem a "demokratikus" és "antidemokratikus" közötti.
(az antidemokratikus "kemény magja" a "fasizáló")
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 05. - 09:00:39 Előzmény drProktor
(5436/8852)
Nagyon rosszul látod a helyzetet. Én szeretem Kende Pétert, mert egy ritka szeretetreméltó ember.

Azért nagy utat tettünk meg pár nap alatt. Eljutottunk oda, hogy már nem kizárt, Gyurcsányi elvti egyszerûen lemásolta a sógora szakdolgozatát és Heller Ágnest is meglepte azzal, hogy még új címen sem volt hajlandó agyalni.
De mindez nem érdekes, mert ahhoz képest, hogy fasiszta az ügyészség, nincs jelentõsége ennek a plágiumnak.
Csak annyit kérdeznék, Schmitt plágiumát miért nem hasonlítottuk a tatárjáráshoz, a holocausthoz, a II. Világháborúhoz, vagy esetleg az Özönvízhez?
Rögtön kiderült volna, hogy mennyire nincs jelentõsége.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 06:03:26 2/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(5435/8852)
hát abból - focista mentalitása - sokat megtudhatnánk még a jellemérõl. Bár eddig is sok rosszat hallottam róla
olahmiki1959 2012 máj. 05. - 04:13:23 Előzmény adamnagysweetmovie
(5434/8852)
Hogy a FizeSS szót miért írtad ilyen formában, úgy látszik, egyedül én értettem meg a sok hozzászóló közül...
drProktor 2012 máj. 05. - 00:56:12
(5433/8852)
Egy újabb csavar az ügyben:
Ma reggel RónaiEgon drKendePéterrel beszélgetet, gondolom,
Csengõ egyik imádottja lehet, meg filiszteusé, meg kõmacskáé, no, meg a mi zampanonké.
Elég az eléghez, hogy meglobogtattt egy okiratot, amelyben a rendõrség értesíti,
hogy megszünteti a nyomozást(a mittomén már melyik szigeti (Magyar sziget?) rendezvényen
a BetyárSereg vezére beszédet mondott s nagy nyilvánosság elõtt uszított zsidók és cigányok lelövésére,
egészen konkrétan és lényegében szó szerint. Néhány civilszervezet büntetõ feljelentést
tett a Pest megyei rendõrkapitányságon,
teltek múltak a hónapok, s a rendõrség megszünt az üggyel foglalkozni.
Arra kérdésre, hogy miért, amikor az eset teljesen nyilvánvalóan bûncselekmény,
megmagyarázta, hogy az értesítésen van egy ügyészségi jelzet: Ny.F, ez az Ügyészség
Nyomozati Felügyelet nevû szerve, és ez a jelzés arra utal, hogy az Ügyészség
megparancsolta a rendõrségnek, hogy ne folytassa az ügyben a nyomozati tevékenységet.
Az ügyészség eljárása nyilvánvalóan menthetetlenül bûnpártoló és fasiszta,
az Ügyészség nálunk hivatalosan független, tehát van egy független fasiszta ügyészségünk.
Még szerencse, hogy nem a Kormány vagy a Fidesz alá tartozik.
Hogy miért is szerencse, mindenki eldöntheti.
Ezek után és ezek közepette ki a jóistent érdekel, hogy Gyurcsány kirõl-mirõl másolta a szakdolgozatát,
meg egyáltalán másolta-e.
Jobb dolgotok nincs, mint ezen rúgózni.? Kapjatok a fejtekhez.