Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 10:01:12
(5252/8852)
Egyetértek, bár ha a politikai morálba belefér, hogy Orbán azt mondja, "ne a szavaim hitelességére figyeljenek", akkor sztem Gyurcsány kicsit sem lóg ki...

Amikor a narancs elõtt azt írtam pár nappal, hogy pártpolitikai belügy, erre mondta csengõ, ez igenis országos ügy, ami mögött eltörpülnek a kisemberek hétköznapi problémái...
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 09:56:25
(5251/8852)
Az én apai nagyszüleim pl Vas megyében laknak, ha gondolod számold ki mennyibe kerülne naponta vagy akár hetente meglátogatni õket...
10p adómentes telefonálás?
Viccnek is rossz.
Ráadásul ez egy tipikus belsõ fogyasztást csökkentõ intézkedés, ez még nálunk is ritka nagy ökörségnek számít,pedig kis hazánkban hlyeségekbõl nincs hiány.
BicskaMaxi 2012 máj. 03. - 09:50:12
(5250/8852)
Gondolkozz!
zampano 2012 máj. 03. - 09:46:10
(5249/8852)
„Hogy Gyurcsány Ferenc – mint már hetek óta – képtelen hitelt érdemlõ választ, cáfolatot adni az õt ért vádakra, az az õ politikai végét jelenti – írja vezércikkében az eddig Gyurcsány Ferenccel szemben megengedõ Magyar Narancs. – Ennyi volt. Valószínûleg marad még egy darabig, de semmi szükség nem lesz rá. Mi ugyan nem mondjuk, hogy menjen. Ki õ nekünk? Schmitt az elnökünk volt, a köztársaságé, ha rossznak is tartottuk – neki volt miért mondanunk. Gyurcsánnyal intézze a dolgot a pártja például.”
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 09:39:13
(5248/8852)
Odaadod?
Elég ,ha lemásolod nekem :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:31:32
(5247/8852)
Vagyis?
Én nem errõl beszéltem, konkrétan fogalmazz.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:30:17
(5246/8852)
Irredenta célból adták a székelyek szájába, és választási kampánycéllal énekelték tegnap.
Nem magyarkodás, hanem manipuláció.
Az erdélyi barátaim mélyen felháborodtak tõle...
BicskaMaxi 2012 máj. 03. - 09:29:11
(5245/8852)
Az idõs és magányos szülõket meg is lehet látogatni, ha már idõs és magányos létükre az édes jó gyermekeiknek nem sikerült õket magukhoz venniük.
A ma idõs és magányos szülõk annak idején mobiltelefon, vagy egyáltalán telefon, és idõsek otthona nélkül is meg tudták oldani, hogy a szüleik ne magányosan, méltatlan körülmények között fejezzék be az életüket. Az a mód, ahogy az idõs és magányos szüleinkkel bánunk, a mi saját személyes egoizmusunkat jellemzi.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 03. - 09:11:06
(5244/8852)
Sokat hallani bizonyos emberektõl, akik már a "magyar" kifejezéstõl is fanyalognak, hogy a "Székely Himnusz" egy mûdal. A nemzeti himnuszunk micsoda, ha nem mûdal? Népdal, Kodály gyûjtésébõl?
Persze valószínûleg õk ugyanúgy fanyalognak a Himnusztól is.

Vajon az nem zavarja õket, hogy nyugati példaképek, akiken ájult rajongással csüggenek, angolkodnak, németkednek, vagy az amerikai kertvárosokban hatalmas zászlókat húznak fel a házak kertjében?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:07:36
(5243/8852)
Vegyék el Ukrajnától a foci EB-t!!!!!!!
Orbánt nem zavarja a koncepciós perek ügye, ha belefér az agendájába, utazik, pedig még csak protokollból sem érintett.
Nem fanyalog, nem finnyás, megy a "tanulmányútra"...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:03:19
(5242/8852)
Mit szóltok a sanda Matolcsy ajánlatához, h. havi 10 percet lehet adómentesen telefonálni, "az idõs, magányos szülõk felhívása végett".
Hát aki havi 10 perccel letudja a dolgot, arról megvan a véleményem. Sõt, aki ekkora faszságot hangoztat a sarcoltatás megszépítésére, arról fõleg.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:00:33
(5241/8852)
Azért vicces a kampány-székelyhimnuszozás kapcsán a korábbi hsz-em, miszerint a Duna TV az Önök kérték és a Kívánságkosár közé illesztette be az áderválasztás közvetítését.
Dalra, magyar...
olahmiki1959 2012 máj. 03. - 03:19:12
(5240/8852)
Rendben van emberek, nálam van a dolgozat. A Teleki-téren vettem egy ócskástól 200 forintért, azóta nem billeg az éjjeliszekrényem lába.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 01:10:39
(5239/8852)
Az az alapvetõ baj,hogy elbeszélünk egymás mellett!
Én egy józanul gondolkodó demokrata vagyok, aki ha hiszed-ha nem konzervatív liberális elveket vall.
Én abban hiszek ("hit"-szó nem kiemelendõ) ,hogy amíg az emberek lövészárokba bújva pufogtatnak egymásra,bármi is történik,addig egy helyben fogunk toporogni!
Amíg minden aljasságot, csalást elnézünk a sajátjainknak,addig nem lesz elõrelépés!
"Oszd meg és uralkodj" gondolom ismered!
Ezen csak akkor változtathatunk,ha az aljasságokat és csalásokat MINDIG, MINDENKINEK felrójuk!
Ez az alapja annak,hogy ne röhöghessenek rajtunk politikusaink, ugyanis,amíg mindenki a sajátjait védi,addig õk sosem lesznek felelõségre vonva semmiért! Ez pedig rajtuk kívül senkinek sem jó!
Persze rengeteg dolog van,ami egyikünk számára aljasság,másikunk úgy látja nem az!
Ezek legtöbbször nem fekete-fehér dolgok.
Egyikünk örül a Nemzetinek, másikunk szerint ronda és inkább kórházat kellett volna építeni stb.
Azonban vannak olyan esetek,melyek egyértelmûek,melyeken nem lehet moralizálni,hümmögni.
Ilyen volt öszöd is, ilyen volt Schmitt ügye is és szerintem pontosan ilyen ez is.
Ezeket kéne kihasználni,ilyenkor kéne tényleg azt mondani,hogy hopp,megvagy!
Nem azért,mert ez bárkit kéjes örömmel tölt el,hanem mert ilyenkor kitehetnénk egy csalót a közéletbõl,ami neked is,nekem is érdekem.
Ez hosszú távon eredményezhetné egy olyan politikai elit létrejöttét,mely nem tud vagy nem mer csalni,mert következménye van a tetteinek!
Tisztában van vele,hogy nem lesz ,majd aki odaálljon mellé,csak azért ,mert balos vagy jobbos.
Te állandóan megvádolsz,hogy "közéjük tartozol", miközben Schmitt Pál ellen ugyan úgy elmondtam a mondókám,mint Gyurcsány ellen.
Te állandóan "alatvaló"-zol,miközben ha összehasonlítanánk,hogy én hányszor és miket írtam Orbánról,akkor kijönne,hogy te kb. 100-szor annyira isteníted Ferencet,mint én Orbánt.
Hol olvastál tõlem valaha olyat,hogy Orbán mekkora formátumú politikus?
Az érveid meg teljesen nullák!
Az érv,hogy te mindent jobban tudsz?
Az érv,hogy neked szabad,mert te jól látod?
Az érv,hogy neked szabad,mert te demokrata vagy?
Bocsánat,ezeket ki döntötte el? Az óvónéni?
Állít ilyeneket magáról intelligens ember?
Tán a bölcsek kövét is te õrzöd...
Gyurcsány meg akár tetszik,akár nem szép nagy szrban van.
Bizony-bizony,ha érdekelne te is utánnajárhatnál hány ponton egyezik a szakdolgozata a sógoréval.
De nem,fogadni mernék te inkább meg se nézed a célpontot,nehogy hozzájuss ezekhez az információkhoz!
Inkább megvárod mit kell róla gondolnod,majd megmondja neked Gyurcsány, esetleg Bolgár...
Olyan érveket hozol fel,hogy ááá,biztos nem lehet plágium,annyira nem lehet valaki hlye,hogy még a címet is lemásolja...
Mit mondjak, igen erõs érv ez!
MOndjuk,ahogy te is írtad,mindegy mi lesz a végeredmény, te körmöd szakadtáig demokratázod majd Gyurcsányt.
Najó, így éjjel egykor ennyire futotta.
A holnapi elemzõknek nem fogok válaszolni,már most szólok.
Tessék szépen szavakat kiragadni és rugózni rajtuk!
Jó szórakozást!
drProktor 2012 máj. 03. - 00:59:00
(5238/8852)
Nem mondom, de valóban néha elõfordul, hogy úgy érzem,
Himalaja nagyságú hülyeség-kása-hegyen kellene átrágnom magam,
és ilyenkor idegesnek is mondható vagyok, akár.
Most azonban ez távol álljon tõlem.
Jó éjszakát.
Ezt az egészet abba kéne hagyni! Nem gondolod?
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 00:51:04
(5237/8852)
Gyurikám,ha nem idegeskednél,hanem higgadtan elolvasnád,meglátnád,hogy nem is olyan bonyolult az a mondat és amit leírtál,az meg egy jó nagy bromság!
drProktor 2012 máj. 03. - 00:37:28 Előzmény -csengõzoli--
(5236/8852)
"(.. .)a sógor dolgozata Gyurcsány dolgozatának bírálatával"

Nem igaz,hogy értelmes emberek nem veszik észre magukat
és nyomják-nyomják a hülye sódert!

Szerintem a Hírtévé megvizsgálhatná GyF sógorának a keresztapja szomszédjának
az újtraoltási bizonyaítványát is, hát ha meglepõ egyezéseket találnának!

És már megint nem tesznek mást, mint lejáratják a hazai oktatást, értelmiséget,
az országot, mint a Schmitt-ügy idején.
Ezt a leghatározottabban KIKÉREM MAGAMNAK!!!!
drProktor 2012 máj. 03. - 00:24:06 Előzmény -csengõzoli--
(5235/8852)
Amit alább írtam érvényes volt ma estig, most már engem is érdekel,
meghallgattam GyF beszélgetését KálmánOlgával.
Sajnálom, de engem nagyon is meggyõzött.
Egyelõre adva van a Hírtévén terjesztett és napirenden tartott mûbalhé,
egyébként a Tétben ÁghAttila nagyon jól rátapintott a lényegre:
Schmitt esetében az elejétõl fogva nyilvánvaló volt a plágium-gyanú,
írott szövegek tényszerûsége adva volt.
Itt viszont semmi nincs meg ellenõrizhetõen, csak egy spekulatív konstrukció áll fönn.
Hozzávéve a jelenlegi hazai politikai helyzetet, a Hírtévé eddigi tevékenykedését,
én ugyanolyan logikusan spekulálhatok a hírtévérõl, mint õk GyF dolgozatáról.

Egy dolog kicsit zavart, hogy a két dolgozatnak azonos volt a címe.
Igaz ugyan, hogy ha valaki plagizál, akkor ezt nyilván megváltoztatná,
hiába estél neki veszett rágcsálóként HellerÁgnesnek, ez akkor se életszerû.
Most viszont azt hallottam, hogy a sógor nem technikatanár vagy mi a nyû akart lenni,
hanem földrajz szakos volt(eddig azt hittem,hogy azonos fõiskola azonos karán
vagy mijén csináltak két azonos címût(ez is kicsit életszerûtlen lenne),
de, ha egy más intézményrõl van szó, akkor elég természetes)
1/10
dantonb 2012 máj. 03. - 00:11:34 1/10
(5234/8852)
Igaz.
drProktor 2012 máj. 03. - 00:04:16 Előzmény -csengõzoli--
(5233/8852)
A Fidesz „agytrösztjét” morálisan végtelenül megvetem, számomra eddig elképzelhtetlen,
alacsonylelkû, raffinált rosszindulattal és cinizmussal mételyezik egyszerû,
szegény népünk lelkét. Mellesleg profik az aljasságban.
Te vagy közéjük tartozol(te biztos tudod, miért éri meg neked), vagy ha nem,
ideális mentalitású és idegi-lelki beállítottságú alattvalóként tökéleretesen
leképezed eme agytröszt kívánalmait.
Ezért én gyakran alaposan megrágom az általad ideírt véleményeket.
Nem állítom, hogy mindig mindegyiket, de idõrõl idõre szembesítenem kell
magam az agytröszt aktuális mániáival. Ez egy fajta hazafias kötelesség,
tudni akarom, milyen formában terjed a magyar népre a gazság.
Most is elgondolkodtam. Azt állítod(különös, kélyes bizsergésre utaló hangon),
hogy GyF hazudott nekem. Én nem kérdeztem tõle a diplomamunkájáról,
nem is beszéltem vele soha, tehát nem hinném, hogy igazad van.
Persze érteni vélem, úgy gondolod, tanúja lehetek,
hogy mások által föltett kérdésre nem mond igazat.
Mondok más példát: Ha OV azt hazudja, hogy széleskörû nemzeti konzultációt folytatot
az új alkotmányról, ez engem, állampolgárt, sért, ha azt hazudja, hogy hónapok óta ül
a tárgyalóasztalnál és hiába vár az IMF-re, ez is, ha azt hazudja, hogy nem szólhat
bele a Médiatanács ügyeibe a Klubrádió érdekében, ez pláne,
mert ráadásul én is hallgatója vagyok.
Ha azonban mgkérdezik tõle, hogy veri-e a feleségét,
vagy kezelteti-e magát rendszeresen egy svájci pszichiátrián,
és ezekre azt hazudja, hogy nem, én nem leszek rá megsértõdve.
Semmi közöm hozzá.
Tehát az ember sztem akkor tud zokon venni egy hazugságot, ha azonosul a kérdésföltevõkkel.
Én GyF szakdolgozatáról kezdetektõl azt mondtam, hogy kontraviccnek szaga van,
nyálazd meg(. . .), (tudod te is!)