Téma: Ma Reggel

vénasszonyok_nyara 2012 máj. 07. - 08:27:38
(5572/8852)
"Nem tudom, melyik szánalmasabb közületek: vénasszonyok nyara,
amint „az igazi liberalizmuson” agyal,"

Te vagy a szánalmas Gyuri, mert nem próbálod értelmezni, amit mások írnak.
Az alábbi videón megláthatod, milyenek a hazai "liberálisok". Mennyire tûrik az eltérõ véleményeket.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YEaF4nxUHI0

Egy igazi liberális odamegy és meghallgatja a különvéleményt, vitatkozik vele, megpróbálja meggyõzni a vitapartnert az igazáról.

Nagyban ugyanez a viselkedés volt tapasztalható részetekrõl, sunyi örömködés, hogy jól megkapták a 2006-ban a Fidesz rendezvény részvevõi, meg Révész M. "csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!"
offtopic
drProktor 2012 máj. 07. - 01:54:37
(5571/8852)
Sajna én már a da Vinci-kód-os DanBrownt is szánalmasan ostoba, aljas és piti
kis faroknak tartottam, s most is annak tartom.
drProktor 2012 máj. 07. - 01:47:31
(5570/8852)
„az amerikai társadalom legalább olyan erõs elnyomásban,
szellemi rabságban van tartva(. . . )”

Elhiheted nekem, hogy marha nagyot tévedsz, halvány lila gõzöd nincs neked Amerikáról.
Nem tudom, melyik szánalmasabb közületek: vénasszonyok nyara,
amint „az igazi liberalizmuson” agyal,vagy te, amikor próbálsz komolykodva f
ontoskodni különbözõ óhéber(szinte szó szerint!) szövegelésekkel.

Ne haragudj, de én semmiképpen sem leszek vevõ ezekre a különbözõ agyament,
intellektuálisan és lélektanilag is pitiáner összeesküvéselméletekre
(nevezd egyszer mágiának, egyszer okkultizmusnak, egyszer szabadkûmûvességhnek, egyszer illuminátusoknak ).
Hiába próbálsz blekeverni még jezsuitákat is zsidó világösszeesküvést és egyebeket.

Ezzel jól összhangba hozható viszont 5854-es, 5849-es fõként pedig az 5767-es hsz.
Amelyek mutatják, hogy megrendült az intellektusod,
egyébként (Freud óta nem egy nagy meglepetés!) föltehetõleg bizonyos szexuális problémáid miatt.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 07. - 00:43:36
(5569/8852)
Bocsáss meg, de szerintem az amerikai társadalom legalább olyan erõs elnyomásban, szellemi rabságban van tartva, mint mi. Gondolj bele egy pöttyet, de mutatok is hozzá valamit: http://www.youtube.com/watch?v=fsGNmL9kvX0
- akár tetszik, akár nem ez a nézõpont, akkor is elgondolkoztató. "Ne hagyd figyelmen kívül, hogy egy kormány pontosan azt kapja, amiért fizet. Ha téged megbíz valamivel a kormányod, akkor kõkeményen behajtja rajtad azt, amit kifizetett. Ha ezt megértjük, és utána megnézzük a kormány által finanszírozott oktatási intézményeket, és megnézzük az ottani oktatás formáját, és a diákokat, akik ezekbõl az államilag finanszírozott iskolákból kikerülnek, a józan ész azt súgja nekünk, hogy ha az, amit a rendszer produkál, nem lenne összhangban azzal, amit az állam illetve a kormány szeretne, akkor egyszerûen megváltoztatnák a rendszert! Egyszóval a kormányod pontosan azt kapja, amit megrendelt. Azt kapják, amiért fizettek. Nem akarják, hogy a gyermeked mûvelt legyen! Nem akarják, hogy túl sokat gondolkodjál! Ezért burjánzott el a világunkban ennyire ez a rengeteg különféle szórakoztatás, tömegmédia, vetélkedõk, showmûsorok, vidámparkok, drogok, alkohol, és mindenféle-fajta "szórakoztatás", ami az emberi agyat kellõen leköti. Nehogy útjában legyél a fontos embereknek a sok gondolkodásoddal!"
1/10
dantonb 2012 máj. 07. - 00:17:07 1/10
(5568/8852)
A liberalizmus lényegében az egyén jogát képviseli arra hogy úgy élje le az életét ahogy szeretné,megvalósíthassa önmagát ,anélkül hogy ebbe az állam beleszólna ,ebben korlátozná.A liberalizmus szitokszóvá vált nálunk ,mert az embereknek fingjuk sincs hogy mit jelent.
1/10
dantonb 2012 máj. 07. - 00:08:14 1/10
(5567/8852)
Pont hogy sor került rá ,ez szerepel is az indexében,mintahogy az abszolutórium is.csak a hír tv hazudta azt hogy nem került rá sor.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 07. - 00:00:34 Előzmény meszag
(5566/8852)
Jó lenne többet tudni a liberalizmusról, nem tudom, mennyiben jobboldali.
Az biztos, hogy az amerikai konzervatívok erõsen liberálisak, a politikai és gazdasági szabadságjogok sérthetetlensége tekintetében. Ezért is az US-ban a legnagyobb a felháborodás Orbán rendszerével szemben.

Úgy dereng, a polgárság eszmerendszere volt, a királlyal, nemességgel szembeni szabadságjogokat követelte. De lehet tévedek. Az biztos, hogy a modernizációval függött össze, és sajnos ezért nincs támogatottsága Magyarországon, mert itt Tiszáék, Horthyék és Kádárék alatt is középkori, urambátyám, sógorkoma viszonyok alapján mûködött a társadalom. Ezért (is) csúszott el a rendszerváltás, nem tudta a tömeg eléggé értékelni a szabadságot, és Orbánék errõl a vágányról váltottak vissza a feudális struktúrára.
Amiben jól dagolyázik a társadalom, néha böffentve aprókat, de nem lázad, mert jó ez neki...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 23:47:04
(5565/8852)
Remélem a testi képességeidet is közzéteszed:)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 06. - 22:52:30
(5564/8852)
Miért lenne homokos az, aki homokos poénokkal szórakoztat kamaszlányokat? Legfeljebb malac. És még saját maga se érett felnõtt. És hogy miért lányokat és nem fiúkat szórakoztatott? Hát jó vicc. Nyilván mert valamiért jobban vonzódott a lányokhoz, mint a fiúkhoz. Ezt baromi nehéz kitalálni, ehhez valóban "fáradtság" kell :) Azért segítek, mondok még plusz érveket: 1. a lányok engedelmesebbek, könnyebben kezelhetõk, nem kell rájuk annyira odafigyelni és nem szükséges õket annyit fegyelmezni - tehát, ha választani kell, hogy kikre felügyeljen egy táborban, okosabb lányokat választani; 2. aztán pedig azért, mert nem tud/nem szeret focizni, és általában is nagyon messze van az igazán "férfias, macsós" lelkialkattól (például Pataki Attiláról is azt mondta, hogy nem ismeri, tehát még rockot se hallgatott, csak diszkózenét, mert szeret táncolni, ezt is mondta); 3. és végül: mert utálta a börtöntöltelék apját, az anyjához kötõdött, meg a nõvéréhez. Vagyis a lányokkal akkoriban még könnyebben megtalálta a közös hangot, mint a kamaszfiúkkal. Próbálhatod ezt összevissza tekerni, akkor is logikus, és egyáltalán nem rosszindulatból írtam le, még akkor sem, ha éppenséggel nem tartom építõnek az efféle malac megnyilvánulásokat. De léteznek, és a szocializmus idején is léteztek, ezek sose mennek ki a divatból.
drProktor 2012 máj. 06. - 22:29:51
(5563/8852)
Nem igaz snow-izé, barátom.
A demokrata onnan ismerszik meg, hogy demokratikus önkorlátozás vab benne
(ez, hogy jobban értsd, olyan, mint a szerénység a magánéletben).
Na, eddig demokratikus önkorlátozást csak és kizárólahg a bal-lib koaliciótól tapasztaltam,
a Horn-kormány idején.
A magánéletben a szerénység az alapja az önismeretnek, az önkritikának, önfegyeklemnek,
az öniróniának(végsõ soron a humornak, azaz az intelligenciának)
Szerénység nélkül a legjobb emberi tulajdonságok sz*rt se érnek
Szerénység a magánéletben lényegében a tissztesség alapfeltétele.
A politikában a megfelelõje a demokratikus önkorlátozás,
ez a politikai tisztesség kizárólagos alapfeltétele.

Tény: demokratikus önkorlátozást eddig csak a bal(fontos: a bal-lib) oldal tanúsított.
Tény2: demokratikus önkorlátozás olyan messzi van a regnáló kormánpártoktól,
mint Makó Jeriuzsálemtõl.
Vagyis NEM TISZTESSÉGESEK!
drProktor 2012 máj. 06. - 22:14:23
(5562/8852)
Szerintem nem bírják elviselni a szabadságot, még a szótól is rettegnek,
mert frusztráltak, félnek, nem nõttek föl.
Ajánlom EricFrommot olvasásra, remekül elemzi az ilyeneket
drProktor 2012 máj. 06. - 22:08:13
(5561/8852)
Gyurcsányról beszélsz ebben a hsz-ben?
Azt hiszem, kizárásos alapon, hogy róla.
Na, akkor miért cserélt volna a lányokkal szemüveget, hogy jut eszedbe a "homoszex"?
Egyáltalán mi ez az egész?
Fáradt vagy, s lazítani szeretnél s ez a totál sületlenség bukik ki belõked?
Ne járasd már le magad!
Ez rosszabb, mint az okkultizmusod, a mágiád meg a szabadkõmûveseid együtt!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 06. - 21:14:33
(5560/8852)
Lefogadom, hogy pontosan így történt, ahogy leírtam. Fogadni merek, hogy megcsinálta a nyári tanítási gyakorlatát; fogadni merek, hogy a zánkai nemzetközi úttörõtáborba lett beosztva (véletlenül), fogadni merek, hogy lányokhoz és nem fiúkhoz lett beosztva (véletlenül), és lefogadom, hogy pontosan ilyen malacságokkal szórakoztatta õket. Ez rá van írva az orrára, ahogy mondani szokták. Látszik rajta, elég csak megnézni egy-két képet, ahol a diszkópultot kezeli vagy homlokpánttal virít a kisz-kongresszuson. Ha szerinted szar ember az, aki ilyet csinál, akkor õt ítéled el, mert pontosan ezt csinálta, ebben biztos vagyok. Szerintem nem nagy ügy, ennél sokkal rosszabbak is történtek. Inkább vicces, hiszen aki ilyet csinál, az szórakoztatni akar másokat, viccelõdik, nem? Ugyan miért következtetsz ebbõl máris tömeggyilkosságra?
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 20:55:15 1/10
(5559/8852)
napersze lesz ,mérget vehetsz rá ,máris alakult rá egy bizottság ,ami a legbiztosabb jele annak hogy soha nem lesz,mert nem érdeke fõleg a jobboldalnak ,mert akkor nem lenne hiteles a komcsizás meg az utódpártozás.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 20:52:18 1/10
(5558/8852)
:d, nem az életszerûségét ismertem el és fõleg nem Gyurcsány részérõl,de azt elismerem hogy lehetnek olyanok akiknél ez életszerû .és még azt is elismerem hogy tõletek minden kitelik még az is hogy leírjátok hogyan ölt meg száz embert Gyurcsány egymás után.Napersze ez a leírókról ad bizonyítványt.
-csengõzoli-- 2012 máj. 06. - 19:32:47
(5557/8852)
Õszintén mondom lövésem nincs,hogy mire célzol most...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 19:19:20 2/10
(5556/8852)
nem akarod érteni.
nem baj. :)
-csengõzoli-- 2012 máj. 06. - 19:17:53
(5555/8852)
Hát hogyne tudnám,azaz,az úgy van!
(fogalmam nincs mirõl beszélsz) :)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 19:09:02 2/10
(5554/8852)
Te kutyulógép. :) navracsics és semjén feladata tudjuk mi volt. Te ugyanezt teszed/próbálod velünk.... ez a lényeg, tudod
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 19:07:03 2/10
(5553/8852)
Tudod pénze az államnak nincs, csak tõlünk vonhat el, és azt újra elosztja. Na nekem ez a bajom orbánékkal, hogy a legszemetebb, és elõre kicsit sem vivõ elosztó rendszer tákoltak össze. Semmi értelme a népnyúzásnak, merõ kegyetlen böszmeség.