Téma: Ma Reggel

offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 12:06:03
(5532/8852)
Lesz ügynöktörvény, csak még a részletek kimunkálása körül vannak viták. Azt gondolom senki nem szeretné, hogy akinek szerepel valahol a neve, mert megpróbálták rávenni az együttmûködésre, az egy felületes olvasó szemében már ügynökként jelenjen meg.
A hülye festõmûvész már kellõen vén volt akkoriban, tehát valószínûleg rég alulról szagolja a Dávid Ibolyát.
Az MDF-fel kapcsolatban lehet valami igazad, mert az iparon volt egy tanár, aki buzgó pártszervezõ volt, aztán 89 után nagy MDF-es lett.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:53:26
(5531/8852)
Harmadik világot pontosabb írni, mert Orbán a tanulmányútján minden elnyomó, antiszociális fejlõdõ országból merít mintát, nemcsak a latinoktól.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 11:53:04 1/10
(5530/8852)
Rendben hiszek neked,ráadásul én is útáltam a komcsikat akkor,és ezért útálom ma is azokat akik ugyanúgy politizálnak mint akomcsik vagy még aljasabbul.Ebben atársadalomban egyébként nevetséges utódpártozni,itt kb 50 ember kivételével valamilyen mértékben mindenki együttnûködött .ami persze már ami amértéket illeti egyáltalán nem mindegy ,mert volt aki csak élni akart.
De azon még nem gondolkodtál el hogy hogy van az ,hogy idáig minden jobboldali kormány megfúrta az ügynöktörvényt ,miközben az "utódpárt" és az SZDSZ mellette volt? Megmondom: mert sokkal több szar derült volna ki az MDFrõl és a FIdeszurõl mint az "utódpárt" tagjairól.Sokkal egyszerübb egy fantomot gyûlölni a komcsizással ,és ezzel elkenni a felelõsséget.Fogadok hogy az illetõ festõmûvész ma melldöngetõ jobboldali magyar lett és ezerrel komcsizik,amennyiben mégsem akkor ritka kivétel lenne.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:51:04
(5529/8852)
Az orbáni latin-amerikai társadalomszerkezet pedig a Tisza-Horthy-féle úri Magyarország középkorias (már akkor is elmaradottnak számító) viszonyait kívánja felmelegíteni.
Ez lenne a jövõ? Ez a nyugati válságra adott követendõ példa?
Sztem nem azért nem követi senki sem, mert annyira újszerû, hogy nem értik. Nagyonis értik, értik elkerülni...
Kár, hogy a 21. századot írunk, és Európáról beszélünk....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:43:58
(5528/8852)
:)
Orbán torz társadalomképéhez, közigazgatási modelljéhez tökéletes mintát talál a kínai kommunistákban vagy egy latin ameriaki banánköztársaságban.
Hát élvezzük, hogy mindenkit cigánysorba taszítanak...
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 11:34:25
(5527/8852)
Nos itt a különbség, mert én a semmiért kaptam és nem is vágnék fel vele, mert nem voltam ellenálló. Pusztán jól jellemzi azt a demokráciát, amit az MSZP elõdpártja megvalósított Magyarországon. Annyira pártatlan volt a Népköztársaság bírósága, hogy bár karikatúráról volt szó, nem fogadták el az ügyvédem jó ismerõsét, Tabi Lászlót
(talán tudod, hogy ki volt) tanúnak és szakértõnek, hanem valami hülye festõmûvészt kértek fel, aki egybõl jogi értelmezést is adott a szakvéleményhez, hogy túlteljesítse a feladatát és kivívja az elvtársak megelégedettségét.

Nekem sem annyira lényeges az ügy, de mivel igen könnyen bebizonyíthatom az igazamat, hajlandó lennék megtenni.
Ha vica-versa én azt állítanám Rólad, hogy nincs diplomád és te felajánlanád, hogy megmutatod, vagy megnézném, vagy nem tagadnám többet a meglétét.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 11:24:21 1/10
(5526/8852)
És nem szégyenli, ráadásul jól is kalkulál ,ami a magyar átlagválasztó elmebeli sötétségét illeti.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 11:22:54 1/10
(5525/8852)
Az egész nem lényeges számomra,mintahogy anno is csak furcsának találtam hogy akkora egyezés van Haraszti perével ,ami az ítélet idõtartamát és a felfüggesztését illeti pl ,és nemcsak nekem tünt fel.De ha téged megnyugtat,akkor fogadjuk el hogy ez csupán egy furcsa véletlen,nincs jelentõsége.Azt azért hozzátenném hogy Haraszti nem semmire kapta ezt a mértékû ítéletet.egy közismert tagja volt a kisszámú ellenzéknek megírta a Darabbért,és a Szabad Európa rádió állandóan citálta.Ebbõl késõbb politikai tõkét is kovácsolt.
pozsizsuzsi 2012 máj. 06. - 11:10:30
(5524/8852)
elég rövid a kommentem, hogy joggal elvárhassam, hogy pontosan olvasd el.
De ha már így kiforgatni próbálod a szavaimat: igen, demokrácia volt. Ehhez a szarhoz képest meg végképp.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:09:07
(5523/8852)
Ja és pont az a Törpenegró mondja, aki nem gyõzött kommunistázni, amikor Medgyessy újra felvette az 1998-2002 közt szétbaltázott keleti kapcsolatainkat.
Hiteles, roppant hiteles.
Erre mondják, a pénznek nincs szaga, és tisztán látható, ahogy a hatalom mámora, a küldetéstudat felülírja a demokratikus elkötelezettséget.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 11:06:09
(5522/8852)
Megint ugyanott tartunk. Ha úgy gondolod, hogy nem bizonyít semmit és én hazudok, akkor vedd a fáradságot és fogadd el az ajánlatomat, hogy személyesen meggyõzõdjél arról, amit állítok. Nem tûntek el az iratok, még létrára sem kellett másznom.
Mi tart vissza? A rendõrkapitányság elõtt csak nem eshet bajod?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:04:53
(5521/8852)
Amúgy a nyugati kapitalizmus tényleg megrendült, de teljesen leugrani annak eddigi fejlõdési útjáról, ez társadalmi utópia.
Persze Kínában, Putyinisztánban és Latin-Amerikában kurva jól él a felsõ 10.000 és a nekik falazó pártállam, ehhez kell gyártani ezt a hülye "nyugat alkonya" ideológiát.
Mondjuk a mi gazdaságunknak erõforrásai sincsenek ehhez, és a társadalmi modernizáció teljesen más szakaszában járunk, de ez mindegy, Matolcsyt ez ne zavarja egy percig se.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:57:17 1/10
(5520/8852)
Konkrét válasz helyett személyeskedés részedrõl,ráadásul hazug módra.Mibõl veszed abátorságot hogy prejudikálj hogy én minden jobboldali kormányt mocskolnék .ezt visszautasítom,mert hazugság.És hiába fáj hogy kimondom az igazat ,ez nem elfogultság arészemrõl ,én mindig tényekkel támasztom alá ,amit írok ,a jobboldallal szemben .ennek Te is példáját adtad itt és most.
Megismétlem : miben nyilvánult meg hogy aszocik alatt nem volt demokrácia?
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:53:45 1/10
(5519/8852)
Ne csodálkozz,a Führer nyiltan kimondta hogy nekünk a keleti országok a minta és nem a dekadens nyugat.Ott pedig kiszolgáltatottság van mármint keleten és despotizmus.Ez az igazi ellenforradalom ,amit ez az sérült ember csinál.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:44:26 1/10
(5518/8852)
Akkor konkrétan miben nyilvánult meg hogy nem volt demokrácia?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 10:44:24
(5517/8852)
Amúgy nagymamám belénevelt Horthy-imádata pont olyan volt, ahogy manapság a Viktor-hívõk viselkednek.
És HufiRózsi pedig gondoskodik róla, hogy az agymosás már gyerekkortól elkezdõdhessen.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 10:41:39
(5516/8852)
Nincs rosszabb egy magát küldetésesnek tartó, aktivista kormánynál, amelyik annyira tudja a tutit, hogy azt 2/3-os törvényekbe betonozza (adórendszer), és a torzító, egypárti választási rendszer tudatában teljesen elszakad a valóságtól.
Így sem a társadalomra, sem a külvilágra nem képes megfelelõen reagálni, halad tovább tántorítatlanul a saját fantazmagóriái, társadalmi utópiája mentén.
Láttuk, a Tiszák nemzetiségpolitikája és külpolitikai elszigetelõdése hogy vezetett Trianonhoz, és Horthy irreális revizionizmusa (pont rossz, mert sem túl határozott, sem túl diplomatikus) hogy vezetett a zsidótörvényekhez, a náci megszállsunkhoz és Trianon visszarendezéséhez.

Hajrá, élcsapat, menj, az úton menj tovább...
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:32:38 1/10
(5515/8852)
Márpedig az volt hiába súlykolja a szemkilövött csõvcselék hogy nem volt az,ahelyett hogy hálás lenne ,mert egy igazi nyugati demokráciában jóval többet kapott volna megérdemelten.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:30:59 1/10
(5514/8852)
Apropos megnéztem az elküldött "iratot"-az égegyadta világon nem bizonyít semmit,ráadásul több személy is szerepel benne.melleleg az egész témát Te hoztad fel újra azzal, hogy ám én még azt is kétségbe vontam és mellé betettél hatásvadászat céljából kontextusból kiragadott irásrészletemet,és olyat is, amit nem is én állítottam rólad:)
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:23:58 1/10
(5513/8852)
Én megelégednék az akkori demokráciával is ,amikor nyiltan szembemehetett az ügyészség és az AB a kormánnyal ,a rádió és a köztv uszíthatott a kormány ellen .soroljam még?