Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 18:36:31 Előzmény kõmacska
(5472/8852)
Abban egyetértek, hogy az ember élje az életét, azok mindig visszataszítottak, akik egy Orbán celebrálta politikai tüntetésben látták életük értelmét.
De vannak olyan helyzetek, amikor megálljt kell mondani, ha nagyon rossz irányba mennek a dolgok. És most ez a helyzet, minden jel ezt mutatja.
A Fidesz-árokásás évtizedének vége, ez az erõpolitika csak a nagyon vakhitûek szemében lehet elõrevivõ, fenntartható. Össze kell fogni s közösen kell újrarakni MO alapjait.
Sztem itt addig semmi nem változhat, amíg az emberek rá nem kényszerítik erre Orbánékat, és ez csak akkor lehet, ha energiát fordítunk a tiltakozásunk kifejezésére és a számonkérésükre. Minden embernek egy kicsit többet kell vállalnia, mint ami a szabadidejébe belefér.
De még nem jött el az a pillanat, hogy a politikai tudatosság, elégedetlenség, tiltakozás elérje a kritikus mértéket és a szükséges radikalizmust (enélkl sajnos nem veszi komolyan az a kormány, amely csak az erõbõl ért).
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 18:31:18
(5471/8852)
Egyébként a A vád Tanújának végsõ fordulója lófasz a Gyurcsányt támadó Hír Tv produktumához képest, mert annyira amatõr szinten gyanúsítgatnak, hogy végül magukat járatják le!:P
adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 18:26:07 Előzmény dantonb
(5470/8852)
Mikor jön el az a pill, h. csengõ Orbánt is már kezelésre küldené? Na az lesz az áttörés:)
Azon csodálkoztam, h eddig a lengyelek elõtt voltunk, bár õket talán visszavetette a pár év szélsõjobb kormányzás. Na ezek a frusztrált radikálisok jönnek most ide orbánt éltetni. Pontosabban nem jönnek, hozzák õket...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 18:21:28 2/10
(5469/8852)
érti = érzi
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 18:20:43 2/10
(5468/8852)
na jót röhögtem orbán újvidéki nyilatkozatán.... :) ez a .......... érti, hogy azok imádkoznak értünk az uniós harcok miatt

hát kb ennyi figyelmet érdemel. :P

http://www.youtube.com/watch?v=a_yWxDrQc64
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 18:20:09
(5467/8852)
Tudod a gépem Hp Pavilon, egy igazán mutatós gép, és amikor leülök mellé, akkor ne tudd meg, hogy milyen jól mutatok mellette!
Itt van egy pár kép:

https://www.google.hu/search?q=hp+pavilion&hl=hu&client=firefox-a&hs=YK3&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=imvnszr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_U-lT8GIAuWjiAKHhoW5Ag&ved=0CLUBELAE&biw=1366&bih=665

A Tescos Manci dumája, pedig senkit nem hat meg, pláne akkor, ha még a magánnyugdíj befizetések összegének lenyúlásában is segédkezett, ami egy kicsit több, mint amit a Bakács lopott.
De félreértés ne essék, õt is elítélem a tettéért.
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 18:03:17 Előzmény adamnagysweetmovie
(5466/8852)
Én csak azt tudom mondani, hogy Orbán sajnos felettük is uralkodni akart.
Egy a mostaninál is nagyobb közép-európai együttmûködést kívánt megvalósítani, ahol "Hitleri" szigorral akart uralkodni, és learatni azoknak a nehezebb projekteknek a sikereit, amelyeket az "unióba" betársuló országokkal végeztetett volna el!
Csak hát a tervét áthúzta a szmolenszki légi szerencsétlenség, mert így elveszítette haverját, és egyben fõ-szövetségesét is Lech Kaczynskit, az új vezetés, pedig túlságosan is erõszakosnak találta, és az békés!! EU-t részesítette vele szembe elõnybe.

Egyébként megalázó, és provokáló volt a "magyarországi magyarsággal" szemben, hogy a magyar himnuszt Á.János beiktatásnál nem játszották le, és a március 15-kei nemzeti ünnepünkre Orbán, lengyel jobboldali beállítottságú támogatóit csõdített az országba a saját éltetésére.
Úgyhogy ha Brüsszelbõl, vagy más országból kritika éri a magyar kormányt, akkor az nem a magyar embereket sérti, hanem Orbán bandájának a garázdálkodását kifogásolja(és sajnos jogosan!)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 05. - 17:55:58
(5465/8852)
"A Tescos Mancinak viszont csak a kapa fogai vannak meg, amivel még a pókot is kiszippanthatná a sarokból!:P"

El tudom képzelni, hogy te milyen szép lehetsz. Azt mindenesetre látom, hogy a férfiak nem vonnak el az írogatástól. Szép pár lennétek a komplexusos grafománnal. Csak ne reprodukáljátok magatokat, mert az elõnytelen tulajdonságok összeadódnának.
Selmeczi Gabriella nem lpota el a kiflit, hanem beleharapott és a kosarában volt a megrágott kifli, hogy kifizesse, csak az agyhalott biztonsági õr felismerte és örömmel lecsapott rá.
Bezzeg a Bakács ügyén lovagolni, az nagyon nem volt elegáns dolog.
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 17:03:41
(5464/8852)
Ezek a Hír TV-sek idiótábbak, mint hittem, mert még egy hihetõ vádat sem tudnak összekaparni:
"A Hír TV Célpont címû mûsorban pénteken az hangzott el, hogy Gyurcsány nem végezte el a kötelezõ tanítási gyakorlatokat a pécsi tanárképzõn, ezért nem is szerezhetett volna diplomát."

Ha nincsen gyakorlat, akkor diploma sincsen, és ha nincsen diploma, akkor plagizálás sem történhetett!:DD

Vagyis megint kiderült, hogy a Hír Tv már megint a saját hülyeségébe gabalyodott bele, és a kifli lopó S.Gabi is szégyenkezhet újfent, mert ha valakit megvádolunk valamivel, akkor azt alá is kell támasztani bizonyítékokkal.
A Tescos Mancinak viszont csak a kapa fogai vannak meg, amivel még a pókot is kiszippanthatná a sarokból!:P
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:41:34
(5463/8852)
Az fideszes úthenger,megyek is aszfaltozni! :)
Igen kiviláglik, abszolute :D, más se világlik ki, csak,hogy neki mennyire igaza van, úgy általában mindenben :D
Egyszerûen imádom az érveidet! :)
drProktor 2012 máj. 05. - 13:30:30
(5462/8852)
Kátom beindítotad a fideszes úthengert!

Csak hát ez mindjárt szétesik alattad!
Minden ersztéke lötyög, zörög.

Hogy mit kérdeztem rá az Ügyészséggel kapcsolatban,
az rajtad kívül mindenkinek világos lehet.
De nehogy gondolkodj rajta, még megfájdul a fejed.
Álmodj szépeket a "gyõzelmeidrõl".
Most kiviláglik, mennyire igaza van dantonb-nek
drProktor 2012 máj. 05. - 13:24:58
(5461/8852)
Ez a válaszod is rádvall.
Te legalább kedves vagy.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:20:12
(5460/8852)
Gyurikám, nem tudom mit kéne tudnom az ügyészségrõl, mire kérdezel most rá.
DE ha tudnám se válaszolnék, mert bármit írok, úgyis az lesz a vége,hogy mikor oda érünk,hogy elfogynak az érveid,akkor feldobod pl,hogy : "BÍRÓSÁG"
És akkor azzal kéne folytatnunk a te vita logikád szerint.
Aztán ha a tizedik új témánál megunom,akkor jön a: HÁHÁ! Mivan csengõ, miért nem válaszolsz? :)
Az nem vita,hogy mikor alulmaradsz,akkor feldobsz valami mást,mintha az igazolná az addigi érveidet egy tökmás témában!
Kilõssz a világûrbe valami nagy semmit, pl,hogy : De mit számít ez,miközben lopnak?
Vagy,hogy: de közben az emberek éhenhalnak!
És a sok egyszerû még be is veszi ezt a demagógiát!
Nem Gyurikám, az nem én leszek akivel te ezt végigjátszod.
Egy-egy témában elvitatkozhatunk,de a huszadik terelésbe én már nem megyek bele.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 05. - 13:11:18
(5459/8852)
De ne hidd el mégse, bárhogy mondom Neked.
Nem tudom, hogy van ez,
De Neked könnyû lehet,
Nem tudom, hogy van ez,
Hogy csak én veszíthetek!
Neked könnyû lehet,
De azért nekem se rossz.
http://www.youtube.com/watch?v=4RhKpXGK88s
drProktor 2012 máj. 05. - 13:10:09
(5458/8852)
Szóval, az Ügyészség. . . ?

Látom, kezdesz ideges lenni. Megérdemled!!
drProktor 2012 máj. 05. - 13:07:28
(5457/8852)
Én komolyan már vártam tõled valami orbitális marhaságot ilyesféle stílusban.

Nyilván nem sokat nyom a latban, én nem hiszek semmiféle mágiában,
semmiféle okkultizmusban,szabadkõmûvesek összeesküvésébenm
sem a fideszes "páholy", sem a nem-fideszes páholy ármányaiban.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:06:07
(5456/8852)
Most komolyan engem vádolsz tereléssel,miközben két hozzászólásomra annyi a válaszod,hogy "a pozsizsuzsival folytatott perlekedésed"...
Najó, asszem itt hagyjuk abba.
Semmire sem válaszoltál abból ,amit írtam, mellébeszélsz...
Hagyjuk, úgy látom a balos társasággal nincs mirõl beszélni,mikor konkrétumokat írok akkor az a baj,hogy egy huszadik ideírogató akárkivel én mirõl beszélek...
Ugyanmár gyerekek, hát ez szánalom, tényleg vitatkozni is ciki ilyen emberekkel.
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:01:41
(5455/8852)
Én azért meg lennék lepve :D
Hacsak nem lettem tiszteletbeli tag :D
drProktor 2012 máj. 05. - 13:01:38
(5454/8852)
Nem tudom, mit tudsz te a demokráciáról, de azt látom,
hogy hetet-havat összehordtál, hogy ezzel is gyalázhasd a félelmetes Gyurcsányt.

Ez a pozsizsuzsival folytatott perlekedésed a
fideszes manipulációs technika állatorvosi lova.

Lényegtelen részletekbe való kekeckedõ elmerülés:Mit modtam, hogy mondtam, a kimondottam ebben és ebben a szóban jeleztem-e hogy a leírt formájában ennek és ennk a betûnek farkincája van.
Mint ha a szavaknak nem lenne egy mögöttes jelentésük, ami összeáll egy tartalommá.
Ez a csúcsán lévõ Torgyánra emlékeztet engem, mindegy, mit beszél, csak zajt csináljon
(ezzel azt a hatást kelti, mint ha válaszolna,
s melléktermékként még esetleg sikerül a hangzavarral az ellenfelet is megzavarni, sõt az is jó, hogy külsõ észlelõ ne is hallja rendesen amit az ellenél ,mond)

Szóval: rákérdeztem az Ügyészségre
ennyi baromságot... 2012 máj. 05. - 12:58:34
(5453/8852)
De, tökéletesen illik rád. Azzal együtt, amit pozsizsuzsi írt... Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy valamelyik kerületi fidesziroda propagandistája vagy.