Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 17:06:48
(5832/8852)
Küldje el magát a francba Viktorral együtt, és aki nem hisz neki, ne szavazzon rá.

De Zoltán, a Narancsbolsi államcsínye feletti pálcatöréstõl kissé elkanyarodtál:)
Nos, mi a véleményed a most folyó jogállami átmenetrõl?
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 17:00:38 2/10
(5831/8852)
na akkor nem tartalak fel, monologizálj csak nyugodtan. :)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:59:21
(5830/8852)
Igen erre kapom a zsét, 1 hozzászólás 500ft.
Úgyhogy még írnom kell párat :D
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:58:10
(5829/8852)
Nézd, hogy Gyurcsány milyen szakdolgozatot írt egyébként leszrom.
Pontosan annyira leszrom,mint amennyire Schmitt kisdoktoriját is, kit érdekel ez?
De az nem járja,hogy Palibánál fél évig az összes médiumban kikértük magunknak a csalást, hallgatók tiltakoztak az egyetemeken, facebookon kb 1000 fotoshoppolt képet gyártottak róla stb., majd mikor kiderül,hogy Gyurcsány pontosan ugyan ezt csinálta,akkor megrántjuk a vállunkat.
Ráadásul Gyurcsány helyzete annyiból rosszabb,hogy míg Palibánál maximum a plágiumon háborodhattunk fel, Gyurcsánynál egy abszolute farizeus emberrel állunk szemben,aki hetekig hangoztatta,hogy miért nem lehet egy plagizáló közt. elnök és hogy ilyen meg olyan csalás ez.
Sokkal rosszabb Ferenc erkölcsi megítélése!
Hangsúlyozom egyrészt Schmittet utáltam mindig is, Gyurcsányt meg max nem kedvelem, de ezek tények.
Nekem ne tartson elõadást erkölcsrõl az,aki egyébként egy csaló!
Vállalja fel a múltheti véleményét és küldje el magát is a fenébe!
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:55:38 2/10
(5828/8852)
Hát a nyolcvanas évek elején még a fénymásolás se volt egyszerû. :D
NEM bizonyítás amit leírsz, hanem feltételezés. Ezt értsd meg, és megnyugszol. VAgy erre kapod a zsét, hogy itt tereld a témát?
MEgírtam már: ha megtette, szégyellheti magát, ha nem akkor csak jobban undorodom a mai jobboldali médiumoktól, és politikusoktól. Bosszúálló, szánalmas, tehetségtelen banda.

Az ország dolgaira fordítsanak ennyi energiát, mint erre. :P
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:48:20
(5827/8852)
Narancsbolsit akartam írni, hülyülök:(
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:47:28
(5826/8852)
"A szakdolgozat a szakképzettségnek megfelelõ, szakmai tárgyakhoz kapcsolódó feladat megoldása, amelynek elkészítésével a hallgató tanúsítja, hogy jártas a tananyagon túlmenõen a hazai és a nemzetközi szakirodalomban. Tanulmányaira alapozva a szakirodalom feldolgozásával képes az elsajátított ismeretanyag gyakorlati alkalmazására, továbbá - különösen a választott szakterületeken - önálló munka végzésére."

A szakdolgozatok készítése egyfajta kutatásra alapul.
Saját gondolatok alatt akár a megszerzett tudás felhasználását is érthetjük.
Ha te sokat másoltál,akkor is kutattál az ügyben,hogy mely szak anyagokkal kapcsolódik stb.
Mindenfajta plágiumot szigorúan tiltanak ezeknél a szakdolgozatoknál,gondolom neked is mondták ezt anno.
Manapság külön programokkal ellenõrzik,hogy nincs-e sok egyezés más szakdolgozatokkal és évrõl évre sokan le is buknak,hogy "lopták" a szakdolgozatuk anyagát.
Egyébként itt nincs min moralizálni,az , hogy valaki odamegy egy fénymásolóhoz és lemásolja a sógor szakdolgozatának felét, az nem munka, erre nem kaphat valaki diplomát.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:45:15
(5825/8852)
Az a baj, hogy ha Fletó kamaszkorában gyanúsan (de bizonyítatlanul) ír/másol egy szakdolgozatot, azt elítélem.
De ha valaki kussol a választási kampányban, hogy alkotmányozni akar és hogy felforgatja a jogállamot, na azt azonnal hadbíróság elé állítanám.
Orbán maga írta a szakdolgozatát, amelyben liberális elveket hangoztat. Ehhez képest azt látjuk, teljesen visszaél a jogi diplomájával és a jogállamiság eszméjével, kénye-kedve szerint, akár visszamenõlegesen változtatgatva a törvényeket, kinyírva minden elensúlyt képezõ intézményt.
Na ez az, hogy ha Gyurcsány moralitása labilis, Orbán egyenesen egy erkölcsi kráter a szememben.
Ezzel nem Ferkót mentegetem, de akkor õrizzük meg a másik irányba is ugyanazt a mércét.
Halljam Zoltán, törj lándzsát a Narancsoligarcha fölött!!!
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:42:48 2/10
(5824/8852)
te ebbe fogsz belebolondulni. :)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:39:26 2/10
(5823/8852)
1.) vagy a suli jelöl ki témát
2.) vagy van valami saját témád

általánosságban ilyen nincs, hogy megszabják, hány százalék a felhasználható irodalom. :)

Nekem az elsõ pl. tervezés volt. Szabványok alkalmazása az alapja, ergo sok saját
gondolat nem kellett, sõt nem is lehetett volna alkalmazni. :)

A munkám bizonyítéka, a veszélyes anyag tároló tartály ma is üzemel. :P
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:38:29
(5822/8852)
Egyetértek.
Viszont mivel mindkettõ, a sógor dolgozata és a bírálat is fent van a neten,ezért ez úgy tûnik bukta és nem a hír tv kreálmánya.
Ha az lenne Gyurcsány már vígan mutogatná,hogy nem is passzol egymásra a szakdoga és a bírálat!
Ebben biztos lehetsz.
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:36:51
(5821/8852)
Pont ez a lényeg,hogy nem kell meglennie a dolgozatnak!
Ezt csak a Gyurcsány hívõk mondogatják,mintha nem tudnák nagyon jól,hogy ilyen véletlenek nincsenek!
Persze van benne 10 hiba és érdekes módon mind a 10 ugyan az mint a sógor dolgozatánál és mind a 10 ugyan azon az oldalon van,mint a sógor dolgozatánál.
Ráadásul a cím is ugyan az és ráadásul ez a dolgozat Gyurcsány bevallása szerint is ott volt a házban.
Ne humorizáljunk már...
Meszag ébresztõ,jó reggelt! :)
Ja és persze a fidesz lopta el,még véletlenül se Ferkó,mikor sejtette,hogy Palibá után õt is elõveszik!
Ja és szegény meg tudná védeni magát,de otthon se vigyázott rá, eltûnt,hát ilyet...
Ez mind-mind a véletlen mûve :D
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:35:44
(5820/8852)
Miért ilyen sürgõs a Matelcsy??
Orbán egy hónapja hazudta a Kossuth rádió péntek reggeli interjújában, hogy év közben nem terveznek adókat, csak ha lángol a ház.
Majd bejelentették, hogy leteszik a fegyvert és az IMF-hitel fejében nem az államigazgatás költségeit csökkentik, hanem egy megszorító csomaggal állnak elénk.
Harmadjára augusztust motyogott a kancsal angyal, most meg már júliust.
Volna egy ötletem ezzel a bandával, elég fájdalmas ötlet...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:32:13
(5819/8852)
Én nem mentegetem, sztem elég ciki.
De fennáll bennem a gyanú, hogy a Köztévé, Hír TV objektíven tájékoztat-e, mert elég nagy csúsztatásokról hallani.
Vizsgálja ki a dokumentumokat egy bizottság.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:28:48 2/10
(5818/8852)
hátha nem olvasod, vagy nem akarod hallani a lényeget, leírom én is:nincs meg a dolgozat...

és ne állítólagozz nekem, belenyugodhatsz abba, amit már megírtam.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:21:26
(5817/8852)
Fú,te.. pontos szabályt nem tudok,megvan,hogy hány százalék lehet felhasznált irodalom.
A szakdolgozat lényege,hogy egy általad kitalált témáról írj szak anyagokat felhasználva.
Azokból természetesen idézhetsz ,de nem állhat abból a szakdolgozat, ugye értelemszerûen nem másolási gyakorlatról beszélünk!
A te gondolataidat támasztod alá mások szak anyagaival kiegészítve.
Fletó dolgozata nincs meg, csak a bírálata,ami érdekes módon mindenben passzol a sógor dolgozatával.
Minden hiba ugyanaz és ugyanazon az oldalon van,mint a sógornál.
Ne játszunk hlyét...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:18:21 2/10
(5816/8852)
a lényeg õt nem zavarja. :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 15:55:23
(5815/8852)
"úgy idézhetsz,csak 1. megadott mennyiséget 2. fel kell tüntetni."

Ez hogy áll Fletónál, mit lehet tudni a két ismérv tekintetében?
És mi az a megadott mennyiség?
Szõrmentén követem csak, én úgy tudom, meg sincs a dolgozata...
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 14:16:56
(5814/8852)
Hát persze, mondom én,hogy kevés olyan dolog van a világon,amit te nem a fideszhez kötsz :)
Gyurcsány dolgozatát is õk írták szerintem.
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 14:13:41
(5813/8852)
Állítólag te írtál szakdolgozatot...
Ha így van tudnod kéne,hogy alapja a kutatás és a kettõ közt abban semmi különbség,hogy szakdolgozatnál és doktorinál is ugyan úgy idézhetsz,csak 1. megadott mennyiséget 2. fel kell tüntetni.
Mndjárt megmagyarázod,hogy azt a szakdolgozatot is el kell fogadják,ami egy másik másolata...
Hahaha.. :)