Téma: Ma Reggel

offtopic
kõmacska 2012 máj. 10. - 20:59:27 Előzmény dantonb
(6012/8852)
õ keresztény - te nem vagy az
õt személyesen ismerem - téged nem
õ a "haverom" volt - te nem vagy az
õt kedvelem, és tudom, hogy igazat mond, nem szokása hazudni - rólad nem tudom
Úgy derült ki, hogy beszélgettünk, és azt mondta: "az '56-os ellenforradalom". Ezen meghökkentem, mondom micsoda, mit mondtál? Biztosan nem jól hallottam. Erre megismételte: "az '56-os ellenforradalom". Hogy õ ezt így szokta mondani, mert otthon így szokta meg, mert az apja ávós volt. Tudom, hogy igazat mondott.
Ráadásul semmi elõnye nem származott volna abból, ha ilyet hazudik.
zampano 2012 máj. 10. - 20:18:13
(6011/8852)
Ideges vagy, kisember?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 10. - 20:17:35
(6010/8852)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 10. - 20:16:55
(6009/8852)
Sztem nemcsak fenyegeti a mamáját, de ... szomorítja is.

Tanulságos kis oldal ez a FizeSS pazarlásszámláló.
http://fizess.demokratikuskoalicio.hu/

Mondjuk a nagy Rock&Roll svindliket nem is tartalmazza, a részvénybuktát, az egykulcsos 1000 milliárdos lyukat vagy az IMF-kamatfelár 700 milliárdját 2 év alatt
Ja és ne feledjük, 2 évig úgy etettük az államigazgatást, hogy legitimáció nélküli és effektíve KÁROS államalapítást folytatott. Na ezt a 2 év államaparátusmûködtetést szorozzuk még 2-vel, a visszacsinálás költségeivel.
Szóval az 1000 milliárdos kormányzati luxuskiadások mellé legalább 4-5000 símán odatehetõ.
Matolcsy mennyi megtakarítást izzadott is ki magából? ..akarom mondani a szegényekbõl?
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 20:06:07 1/10
(6008/8852)
Giró Szásznak aki lenyúlt 3 milliárdos állami pénzt acége révén és egy igazi hazaáruló módjára adta el magát,meg különösen a k. anyját!! Azt fenyegesse és azt nézze hülyének ajó édes mamáját!
adamnagysweetmovie 2012 máj. 10. - 20:01:58
(6007/8852)
Giró-Szász: Inkább ezek az adók, minthogy nyugdíjakat kelljen csökkenteni.
Hát igaza van! Nehogymár az egykulcs visszavonása opció legyen (pedig úgy kifehérítette a gazdaságot, hogy 500 milliós lyukat okozott), nehogymár a kormányzati kommunikációt, Simicskáék svájci megrendeléseit, a politikai erõszakszervezetek költségvetését megnyírbáljuk.
Nem, akkor már inkább a nyugdíjasokat fenyegetjük be, és félelmükben a mazsoláink érezzenek hálát, ha csak adózniuk kell, a nyugdíjukat (nominálértéken, persze) nem bántjuk.
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 19:58:07 1/10
(6006/8852)
Matolcsy egy szakmai nulla,egy báb,Orbán imádja a bábokat ,mindenhol azok vannak kb mint Sztálin legrosszabb idõszakában ,emikor már kezdett paranoiás elmebeteg lenni.
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 19:55:18 1/10
(6005/8852)
Bár külföldön csak részben látják a médiatanács raffinált elnyomó státuszát,ez is elég, hogy kiakadjanak rajta.A Fidesz azt hiszi ott hülyék vannak mint itt a törzsgárdája ,akinek ha a fejére szarik azt is megköszöni.Itt is tudnék néhány Orbán és Fidesz imádó nicket felsorolni ,ami persze õket minõsíti vastagon.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 10. - 19:53:18 Előzmény dantonb
(6004/8852)
Ehhez képest a Médiatanács és az MTVA, a két politikai csicskáztatószerv költségvetése helyett konkrét kisadónemeket lehetne eltörölni.
Izzadós Matolcsy ezt a költségcsökkentést találhatta volna ki a Széll Kálmán kettõnullában.
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 19:52:36 1/10 Előzmény BicskaMaxi
(6003/8852)
Ez mikor volt? Egyébként a látszatot igenis betartották a múlt rendszerben ,és mivel ilyen törvény nem volt hogy felvételi nélkül mozgalmi munkáért fel lehetett bárkit legálisan venni ez nem lehet igaz.Az lehet hogy kapott annyi pluszpontot hogy felvették ,de papírt arról tuti nem adtak hogy "téged a mozgalmi munkádért veszünk fel" ,Ezt nem deklarálták .Ráadásul milyen mozgalmi munkája volt egy kis taknyosnak? max a Kiszben ugrált ,úgyhogy mese habbal.Még a Marosán fiának is bekellett tartania a formális elõírásokat.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 10. - 19:49:21 Előzmény dantonb
(6002/8852)
Azért Arató András elég keményen kritizálta már a Médiatanácsot:
"Ez a testület elvesztette a morális alapját, hogy bármiben beleszóljon a média ügyeibe"
Mondjuk tényleg nem intézkedik semmi jogsértés, retus, hírhamisítás, elmarasztaló bírósági ítélet esetén, úgyhogy lényegében egy fantomcég, egy politikai kifizetõhely, noés a közmédia ideológiai irányítószerve.
z
BicskaMaxi 2012 máj. 10. - 19:37:14
(6001/8852)
Az elõzõt neked akartam. :)
BicskaMaxi 2012 máj. 10. - 19:33:54
(6000/8852)
Nekem is van egy ismerõsöm, akit mozgalmi tevékenységére való tekintettel felvételi nélkül vettek fel a Mûegyetemre. Mondjuk ki is bukott. Rossz helyre ment, ott nem lehet rizsázni.
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 19:26:31 1/10
(5999/8852)
Persze persze ,szeretem a hajnalt:) bárhova felvették volna, de õ elment melósnak,Te pedig elhitted:D
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 19:24:48 1/10
(5998/8852)
Én hallottam ,tegnap bejátszották a Tvben.Éshát sok mindent lehet ráfogni azsidókra de azt hogy hülyék azt nem ,márpedig anagykövet is meghallgatta a felvételt.
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 19:23:14 1/10
(5997/8852)
Amennyiben? én ebben az ügyben csak zsidózó nácikat érzékelek.
1/10
dantonb 2012 máj. 10. - 19:14:39 1/10
(5996/8852)
A k. anyját az Orbánéknak,drasztikus csatorna és vízdíjemelés várható ,mert 30%-os Robin Hood adót vet ki a kormány ezekre.Nem hajlandó végrehajtani a médiatanács a jogerõs bírói ítéletet a Klubrádió vonatkozásában,valamint újabb kötelezettségszegési ejárások indultak az Únió törvényeit semmibevevõ adók miatt.Egyenlõre ennyit errõl a hazaáruló bagázsról.Gyurcsány visszasírunk ,mert ezekhez kélpest egy igazi zseni és demokrata voltál!!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 10. - 19:02:45
(5995/8852)
fotósopp
offtopic
kõmacska 2012 máj. 10. - 18:59:09
(5994/8852)
"a Biblia valóban felelõtlen, Krisztusról nem tudok semmit." - a kettõ ugyanaz.
"...a neve Isten Ígéjének neveztetik." "Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge. Minden õ általa lett és nála nélkül semmi sem lett, a mi lett. Õ benne vala az élet, és az élet vala az emberek világossága; és a világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be azt."
Amit írtál róla, te is megkaphatod egyszer:
"Õ pedig felelvén, monda: Bizony mondom néktek, nem ismerlek titeket."
BicskaMaxi 2012 máj. 10. - 18:19:34
(5993/8852)
Létezik-e abszolút igazság? Létezik-e viszonyítási alap? Archimedesi fix pont? Ha igen, akkor mi, de leginkább Ki az? Mert ha az ember csak önmagából indul ki, akkor sosem jut el az igazságra. Egyik ember igazsága a másikéhoz képest mindig viszonylagos. Kell, hogy legyen, egy rajtuk kívül álló fix pont. Isten nélkül egyszerûen nincs erkölcs, Isten nélkül minden relatív.

„De mi lenne, ha nem volna Isten? Mi lenne, ha igaza volna Rakityinnak, mi lenne, ha ez csak mesterséges eszme volna az emberiségben? Ha nincs Isten, akkor az ember a föld, a mindenség ura. Nagyszerû! Csak hát hogy lesz erkölcsös Isten nélkül? Ez a kérdés! Én mindig ezen tépelõdök. Mert kit fog akkor szeretni, mármint az ember? Kinek lesz hálás, kinek énekel majd himnuszt? Rakityin nevet. Rakityin azt mondja, hogy Isten nélkül is lehet szeretni az emberiséget. Hát ezt csak egy takonypóc állíthatja így, én nem tudom felfogni. Könnyû az élet Rakityinnak. Azt mondja nekem ma: „Inkább az ember polgári jogainak kiterjesztésén fáradozz, vagy legalább azon, hogy ne emelkedjen a marhahús ára; ezzel egyszerûbben és közvetlenebbül tanúsítod szeretetedet az emberiség iránt, mint holmi filozófiákkal.
Én erre azt vágtam oda neki: „Csakhogy Isten nélkül éppen te magad fogod felverni a marhahús árát, ha alkalmad nyílik rá, és minden kopejkával egy rubelt harácsolsz.” Dühbe gurult. Mert hát micsoda az erkölcs? Felelj nekem, Alekszej. Más az erkölcs nekem, és más a kínainak - tehát viszonylagos dolog. Vagy nem? Vagy nem viszonylagos? Csalafinta kérdés! Te nem fogsz kinevetni, ha megmondom, hogy két éjjel nem aludtam emiatt. Most csak azon csodálkozom, hogyan tudnak odakint élni az emberek úgy, hogy ezen egyáltalán nem gondolkoznak."
(Dosztojevszkij: A Karamazov tetvérek, Tizenegyedik könyv, Himnusz és titok)