Téma: Ma Reggel

pozsizsuzsi 2012 máj. 12. - 14:37:04
(6152/8852)
ott a helyem a tévé elõtt.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 14:33:16
(6151/8852)
Itt nemcsak a lenyúlásról van szó, szétverték a demokráciát, kiszolgáltatták a munkavállalókat és kihúzták a szõnyeget a kultúra alól.
Hogy lenne már mindegy, meg mindenugyanaz???
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 14:30:49
(6150/8852)
Küldeném Plagi Bá szülinapjára.
Ártatlanságra támadó disznó - ez legyen a kép címe.

Eredményes pereskedést és jó phd-írást kívánunk az új házban.
Ja és jó lelkiismeretet!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 12. - 13:45:47
(6149/8852)
szerintem meg van. ezt a Barthát (csak a hülye nem látja, hogy) kinyiffantották. http://www.origo.hu/gazdasag/20120511-demjan-sandor-bartha-ferenc-ongyilkossagarol.html - nem õ az elsõ és naná nem az utolsó....egyébként meg tökmindegy, épp melyik "oldal" van hatalmon. nevetséges "oldalakat" meg "pátokat" védelmezni, bárkiért is küszködni meg veszekedni. ahogy Arany írta: akármelyik zsebbe rakják a lóvét, annak fütyöl, akié a zseb...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 13:33:48
(6148/8852)
Na ezt ki ne hagyja senki, akinek kokárdás a szívcsakrája!!

Holnap, Duna 1, 23:00
Schmitt Pál 70. születésnapjára
Ünnepi beszélgetés a 70 éves Schmitt Pállal

Kommentelni természetesen nem lehet. A késõi idõpont valószínûleg a korhatárbesorolás miatt lehet. Mature
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 13:15:53
(6147/8852)
Nem tudom, a haszonlesõ opportunista vagy a lázas küldetéstudatos a rosszabb.
Persze leginkább a kettõ keverékével van dolgunk a jobboldalon, de ettõl még nem lesz jó.
Falnak megyünk, ennyi.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 12. - 11:56:04
(6146/8852)
Valamikor régen a Filmhíradóban láttam egy kisfilmet. Valahogy így hangzott a bevezetõ szöveg:
"A két folyó találkozásánál, a tundra szélénél, ahol a napi átlaghõmérséklet nem haladja meg az 5C fokot, ott élnek az erdei nyenyecek." El voltam készülve rá, hogy valami prémes kisállatot mutatnak be és nagy meglepetésemre egy népcsoportról mindennapjairól szólt a tudósítás. Azóta is nagy elõszeretettel kísérem figyelemmel az erdei nyenyecek életét.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 11:54:48 1/10
(6145/8852)
És még valami,akomcsik közt volt pár megszállott,akiknek voltak elveik és ez alól sok szempontból Kádár sem volt kivétel,míg a vezetõ fideszesek között akár a parlamentben elvégezve ezt avizsgálatot egy darab ilyet nem találsz.ezt naponta bizonyítják a szavazógépként való mûködésükkel méghozzá olyan kérdésekben ,amit csak az õrült nem lát át hogy abszolút igazságtalan törvényrõl van szó.visszamenõleges adók ,egykulcsos adótábla stb.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 11:40:23 1/10
(6144/8852)
Azt várhatod ,mert nála okosabb ember sem tudná megoldani viszont itt van ez a sok jobbos drukker.namármost neked egy fradista soha nem fogja kijelneteni hogy az UTE szimpatikusabb csapat és jobban játszik pl,hanem azt mondja hogy azok cigányok ill zsidók és szétlopták a focilabdát és különben is a k. anyjukat.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 11:36:34 1/10
(6143/8852)
Tulajdonképpen Orbánnak sikerül megvalósítania amaga számára ideális Forradalmi Fidesz Paraszt kormányt.Mert megvan akomcsik álszent pökhendi hazudozáson alapuló tényeket figyelmen kívül hagyó hatalmi monopoliuma.az egész államszervezet bolsevista berendezése.és ugyanakkor sokkal többet tudnak lopni mint akomcsik.Ez agátlástalan orbanista szocializmus ,ami még elvi szinten is igazságtalan ellentétben a komcsik hivatalos ideológiájával,ami a kisemberek felemelését célozta legalább elvileg.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 11:33:12
(6142/8852)
Nemzeti nagytõkét lehetne pályáztatással-versenyeztetéssel is építeni, meg ilyen balkáni módon is, kéz kezet mos/fog alapon, mint a középkorban.

Kár, hogy azok szopják be, akik egy Hagyó-ügyön vagy Hunvald-ügyön megrõkönyödtek...
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 11:29:06 1/10
(6141/8852)
Tetszett a hozzászólása mi? Akár Te is írhattad volna ,akkora csúsztatás és demagógia volt benne.Igaz õ kifelejtette a Gyárfást:)
Így van ez ,amikor hasonló kaliberû emberek egymásra találnak,nincs is párja az elvtársi köteléknek pláne ha még a meleg nyenyecek ezt alá is festik:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 11:28:07
(6140/8852)
Kértem is, hogy ne udvariaskodjon olahmiki nekem, a tényszerû válaszainak jobban örülnék.
Hát várom még...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 11:25:32
(6139/8852)
Egyébként a 90s évek privatizációja is hogy leszivárgott már.
Mert akkor sem csak a külföldi termelékeny cégek vásároltak fel, hanem szép magyar iparbárók is. Utóbbiak annyira leszivárogtattak, hogy ezt a modellt valóban érdemes kiterjeszteni a külföldi tõke elûzésével és az állami hûbér-osztogatásokkal...

Pokolba a versenyeztetéssel és a szabályozással, éljen a személyes kapcsolat, a kijárás, és a tervgazdaság!
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 11:23:46 1/10
(6138/8852)
Károgó vagyok ugyanis az ilyen rizsát max. zampano v. vénasszony féle emberek szopják be ,azok egy része is azért mert be akarja szopni.ja hogy azt mondod hogy ezekbõl túl sok van? Ezzel egyetértek ,azért is tart itt az ország és még reménye sincs a jobbulásra.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 11:19:19
(6137/8852)
Nem érted, leülhetsz. Itt nemzeti nagytõke kistafirungozása folyik, ami nemzeti érdek, gyakorlatilag a nyugati tõkések felvásárlásai elõl adjuk nekik a földeket, a kormányzati megrendeléseket.
Ha felveszed a nemzeti szemüveget, ez mindjárt nem klientúraépítés és a hatalmunk megvásárlása közpénzen, hanem a nemzet jövõjébe való befektetés.
Mert igaz, hogy most az elitnek is csak egy szûk köre részesülhet a mannában, és az adóemelések, kimenekülõ tõkebefektetések terheit meg mindenki viseli, de majd a Vajna-Demján-a sváci Sísapka (Simicska) majd felszívja a középosztályt és leszivárogva közkinccsé válik az orbáni adomány.

Igaz, hogy ez (és az MSZP-közeli, akár átfedéssel) privilegizált vállalkozói kör 22 év alatt korántsem bizonyította a versenyképességét, de ha kivonjuk õket a versenyhelyzet alól, ez egy darabig fel sem tûnik.

Na, magyar vagy vagy károgó???
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 12. - 11:18:34
(6136/8852)
Vénasszonyok ezen hozzászólásában mivel nem értesz egyet?
olahmiki1959 2012 máj. 12. - 11:12:07
(6135/8852)
A politikától teljesen függetlenül, ez a szó, hogy nyenyecek, valahonnan ismerõs volt nekem.
Ha másra nem, arra jó az internet, hogy az ember bármit be tud ütni, és megnézi, hogy mit dob ki rá a gép. Nekem ez jött föl, amibõl néhány sort kilinkelek neked. Egyébként jól emlékeztem.
"A nyenyecek a szamojéd népcsoport legnagyobb létszámú és legnagyobb területen elhelyezkedõ népe. Oroszország északi területein, Észak-Európa és Nyugat-Szibéria északi felében laknak az Északi-Dvina torkolatától a Jenyiszej torkolatáig."
A "meleg erdei nyenyecek párzása", általad használt kifejezés ebben a megvilágításban, meglehetõsen pikánsan hangzik, felnõtt filmek címét idézi, az meg, hogy ilyen topik egyáltalán létezik, egyenesen felháborító.
Egyébként azon a vidéken tudomásom szerint baromi hideg van, tehát erdõben való párzásra szerintem eleve csak a meleg nyenyecek alkalmasak, mert a hidegben, a megfázás veszélye nélkül, csak õk tudnak kockázat nélkül hódolni a testi szerelem örömeinek.
De lehet, hogy úgy oldják meg a dolgot, hogy keresnek egy elhagyatott erdei kunyhót, csak ott meg elõbb be kell fûteniük, aztán el kell függönyözniük az ablakot, nehogy a legmeghittebb pillanatokban a frász jöjjön rájuk az ijedtségtõl, amikor benéz a szobába egy rénszarvas.
Úgyhogy van probléma bõven, te is csinálod itt a fesztivált, az embernek meg rámegy egy félórája arra, hogy kiírjon magából minden baromságot, ami eszébe jut a csacsiságaid nyomán.
Nem is maradok itt tovább, nehogy má' rajtam röhögjön az egész fórum, inkább áthúzok az "Egy nyílméregbéka New Yorkban" címû fergeteges vígjátékra, amit már nagyon régóta meg akartam szerezni, most talán végre sikerül.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 10:57:52 1/10
(6134/8852)
Érdemben Te már írtál valaha valamit?vagy csak azt adod mi lényeged egy személyeskedõ tahó barom.
drProktor 2012 máj. 12. - 10:57:22
(6133/8852)
Egy jellegztes részlet:

„A torontói jegyzõkönyvek” téma mellett sorakozott fel, alig egy százalékkal
maga mögé utasítva a frigyládát. Két véglet ez, hiszen a rejtélyes bibliai tárgyról
szerintem mindenki hallott már ebben az országban, akinek tájékozottsági és
érdeklõdési szintje meghaladja egy szobafikuszét (Ficus elastica),
míg a nyertes topikcímben szereplõ irományokat meglehetõs homály fedi.”

Egy blogon tehát két vezetõ téma dívik, a „torontói jegyzõkönyvek” ,
és közvetlenül utána, a „frigyláda”.

A blog kezelõje úgy gondolja ezzel a tudélékos,
fontoskodó stílussal kellõen alapozza meg blogjának fogadtatását:
a szobafikusz emlegetése amolyan „fiatalos” laza „ jófejség”,
a „Ficus elastica” aztán megkoronázza ezt:
nem csak fiatalosak s jófejek vagyunk, de még a természettudományi
(jelesül botanikai mûveltségünk is tetemes: latin növénynevek nekünk meg se kottyannak),
humorunk pdig fergeteges és laza és tiszteletet parancsolóan intellektuális..

Ez a szöveg számomra megmutatja a blog és a szerzõ értékét,
ahogy egyik kevéssé kedves jobboldali fórumtárs egyik hsz-ét záró sora pedig a fórumtársét:
"Mondom: büntessék meg õket, fizessenek kártérítést vagy amit akar a sértett.. aztán shalom"

Ez a mondat hivalkodóan érzéketlen, durva és nyegle, mit érdekli a megszólalót,
hogy egy idõsebb embert sz*rjankók megvertek, tkp. az eset kevés körülményét ismerve,
az is elég nyilvánvaló, hogy a büntetést helyeslõ, a bûncselkményt elítélõ megnyilvánulás
nem õszinte, fölszínes és álságos. Nem átall némi vicceskedést belerejteni!
kérdem én hogy jön õ ahhoz, hogy ilyen kontextusban alkalmazza a „salom” kifejezést,
átlátszóan utalva miniszterelnökének jól ismert „bon mot”-jára:
„(. . . )oszt jónapot”.

A második példa esetében, fórumtársunk lényegében furt leplezetlenül újnáci véleményével jeleskedik.

Elsõ példa pedig egy tipikusan félmûvelt megjelenési formája a leegyszerûsítõ,
hamis áltájékozott demagóg összeesküvéselméleteknek.
Értéke nyilvánvaló: mûvelt, tanult, tájékozott ember , de ha csak õszintén érdeklõdõ is,
egyáltalán, ilyen stílbravúrokra nem törne, amennyiben mentális és intellektuális k
apacitása valóban alkalmassá tenné arra, hogy a ”lazán” földobott,
tökös, n+1-dik összeesküvéselméletecskét, annak nagyralátó,
tematikus összetettségében szinvonalasan pertraktálja.

Magam, a fölvilágosodás és a racionális gondolkodás javíthatlan,
sõt megátalkodottan lelkes híveként nem élek összeesküvéselméletekkel.
Akkor már sokkal inkább állok közel kömacska fórumozóhoz, aki olyasmit vetett föl,
hogy aki(k) a sötét oldal gazságait ilyen lelkes kéjjel leplezi(k) le,
maguk is a sötét oldalon sorakoznak. A
kkor is inkább vele értek egyet, ha nem vagyok meggyõzõdve arról,
hogy õ maga elég elszántan tartja magát is ehhez, sajna azt vélem, ha egy,
lényegében, ugyanilyen primitív baromságot egy kis kenetes biblikus mázzal borítanak,
kõmacska fórumtársnõnk is hajlamos azt megkajálni.